Apple iPhone 6 Plus anmeldelse? Et supersized telefon leverer med en himmelsk display og lang batterilevetid

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

IPhone 6 vil koste $ 199 for 16GB versionen. Det er $ 100 billigere end iPhone 6 Plus, som vil begynde på $ 299 for 16GB versionen. IPhone 6 vil koste $ 299 for 64GB, og $ 399 for 128GB.

Begge telefoner har større skærme og bedre opløsninger end iPhone 5S har. Men iPhone 6 skærm er omkring 1 tomme mindre end iPhone 6 Plus'. IPhone 6 s 4. -inch skærm vil have en 1,334x750-pixel opløsning; den større 5. -inch iPhone vil komme med et 1,920x1,080-pixel opløsning skærm.

iPhone har dårligere batteritid end iPhone plus

De tarme af telefonen og fotokvalitet for hver enhed vil være omtrent den samme. Begge enheder har også Apple betalingskanaler, en mobil betalingsløsning, der ønsker at gøre plastik kreditkort forældet. Begge arbejder også med Apple Watch.

Bundlinie

Hvis du vil have en kæmpe skærm og en ekstra lang batterilevetid, splurge på iPhone 6 Plus. Hvis du er fint med, hvor længe din nuværende iPhone holder og du vil have en skærm, der er blot et strejf større, gå til iPhone 6.

Nu se: her er den nye Apple ur afsløret

Det er ikke noget, jeg normalt tænker over; du dont nogensinde virkelig at tænke over dine hænder. Det er mine hænder, kan du passivt bemærkning til dig selv fra tid til anden. Jeg spekulerer på, om jeg kan bruge dem til noget godt.

Men ved hjælp af en smartphone med en enorm skærm, som iPhone 6 Plus, tvinger dig til konstant at overveje størrelsen af ​​dine hænder. Denne telefon ser enormt, selv i mine ganske vist store hænder, tror du måske til dig selv. Eller: Dammit, jeg kan ikke nå at knap uden at bruge min anden hånd.

Eller: Hvis mine børn og mine børns børn og deres børn og alle børnene, efter at holde contorting deres hænder til brug telefoner som denne i generationer, vil vores hænder udvikle sig til at have gigantiske tommelfingre?

Også: læse vores iphone gennemgang

Store telefoner ligesom Note 3 arbejde, fordi de udskyde næsten hele forsiden af ​​telefonen til displayet; Du behøver ikke at sætte en masse ting omkring en skærm, der stort. Men iPhone 6 Plus har store øverste og nederste kanter, der gør en stor telefon endnu større. Æbler bundet til sin ikoniske runde hjem knap, mens Samsung kan slippe af sted med en rektangulær hjem knap, der fylder mindre.

Kæmpe telefoner komme til at have store batterier, og iPhone 6 Plus er en kæmpe telefon med et kæmpe batteri: Jeg konsekvent fik omkring to dages batterilevetid fra 6 Plus i normal daglig brug â €”lidt mere end den dag og en halv, vi fik fra iPhone 6, og dybest set det samme som note 3. iPhone batterilevetid tendens til at falme hurtigt, dog, og jeg frygter den dag, jeg uundgåeligt ting for 6 Plus ind i en batterikasse og gøre det endnu større.

Samsung Galaxy S20 Ultra la Resea definitiva del smartphone-ms caro de Samsung, revision completa

Apple formår at gøre op for de lidt mere akavet dimensioner af 6 Plus med finere materialer end den underlige falsk-læder plast af note 3. Bagsiden af ​​iPhone 6 Plus er en glat aluminium, kun skæmmet af fremspringende kameralinsen og en grim sæt plast linjer i toppen og bunden, der tillader telefoner forskellige antenner til at tale til verden. At aluminium føles ganske rart, men dens også lidt glat, især når du faktor i størrelsen af ​​telefonen og dens afrundede sider. IPhone 6 Plus er den første iPhone, udseende og fungerer bedre i en sag â €”Ive brugt Æbler læder ærme og det gør telefonen lettere at holde, udjævner det kamera bump, og skjuler underlige linjer på bagsiden.

Men nok om sider og ryg; kan tale om skærmen. Hvor iPhone 4s Retina-skærmen var et kvantespring forbi konkurrencen, Retina HD-skærm på 6 Plus er mere af en tankevækkende skridt rundt.

De 6 Plus har en helt fantastisk skærm. Dens en 5. -inch, 1920 af 1080 panel, som arbejder ud til 401 pixel per tomme. Thats den højeste densitet display Æbler nogensinde afsendt, men theres en hel vifte af Android-telefoner derude med store og flotte high-density skærme: den 5. -inch Samsung Galaxy S5 på 432ppi, den 5-tommer HTC One M8 441ppi, den 5. -inch Galaxy Note 4 på 515ppi, og den 5. -inch LG G3 på en sindssyg 538ppi.

Selvfølgelig, dens diskuteres, om dine øjne selv kan opfatte nogen af ​​disse højere pixel tæthed, og kørsel alle de ekstra prikker tager en vejafgift på batterilevetid. Apple synes at have rettet fast på den midterste jorden med iPhone 6 Plus: dens en flotte display thats masser skarp, men det er ikke så vanvittigt høj opløsning i tjeneste hos specs at den har brug for en større batteri til at holde det lyser op hele dagen.

Æbler bruger nogle andre tricks til at gøre skærmen ser fantastisk, selvom: theres en ny polarisator, der gør telefonen lettere at se i sollys, bredere betragtningsvinkler med mere præcise farver reproduktion , og den samlede højere kontrast end tidligere iOS skærme. Og måske vigtigst af alt, det hele skærmen stakken er tyndere, så det ligner mere youre røre pixels direkte end nogensinde før. Dens ligesom skærmen er malet på. Dette, mere end noget andet, er det, der gør iPhone 6 Plus skærm pop en €”Jeg har ikke set en anden telefon display, der ser helt så øjeblikkelig. Det ville være rart, hvis der var en spec-sheet nummer til at beskrive denne kvalitet, så resten af ​​industrien kunne køre for at forbedre det; der synes at være, hvordan disse ting fungerer.

Men du skal være på udkig for at få øje på disse fejl, og det er en sikker satsning, at populære apps vil blive opdateret i korte orden. I mellemtiden endda skaleret op apps gavn af blot at være større: Instagram er awesome på iPhone 6 Plus. Så er Facebook-billeder. Ser video på 6 Plus er enorm â €”i displayet er næsten lige så stor som iPad mini viser 16: 9 videoer siden mini har til letterbox disse videoer til at passe sin 4: skærm 3. Jeg så en masse fodbold hjælp søndag billet app den sidste weekend; Jeg aldrig en gang ønskede at finde et TV. Jeg kunne tilbringe dage hamrer gennem YouTube og Vevo på denne ting. Hvis du er en rejsende, der bærer en iPad bare til film på vejen, er det 6 Plus vil være din bedste ven.

Men mens skærmen er fantastisk videoer, er højttaleren situationen på iPhone begyndt at få lidt fjollet. Theres stadig bare en enkelt mono højttaler i bunden, lige hvor din hånd går, når du holder telefonen i liggende tilstand. IPhone 6 Plus allerede kræver, at du vride dine hænder, når du er faktisk at bruge det, men at skulle justere dit greb, så du kan høre højttaleren, når du ser en video eller spille et spil beder lidt for meget. HTC og Motorola har løst dette problem ved at sætte stereohøjttalere på forsiden af ​​deres telefoner; kan det være tid for Apple at tage det cue fra konkurrenterne også.

Landskabet tastatur kræver også nogle alvorlige tilpasning; Jeg holdt rammer på højre piletast, når jeg mener at ramme delete, og knapperne emoji og numre er byttet fra portrættet tastatur og iOS 7 landskab tastatur, som er lige grusom. Og lader ikke engang tale om pastaen ikon, hvilket er latterligt. Først og fremmest, det er en lim flaske. Andet af alla € | udseende, lad os bare komme videre. At have en bedre landskab tastatur er en rigtig god idé, men denne ene har brug for en meget mere arbejde.

IPhone 6 Plus kamera er den bedste smartphone kamera Ive nogensinde brugt. Æbler holder fast ved 8 megapixel, mens alle andre er racing at sætte stadigt større tal på spec ark, og det føles som den rigtige beslutning: iPhone 6 Plus fokuserer hurtigere, fungerer bedre i svagt lys, og generelt giver de bedste billeder Ive nogensinde set fra en telefon.

De 6 Plus har samme grundlæggende shooter som iPhone 6, men det tilføjer optisk billedstabilisering til mix, som forbedrer ydelse i svagt lys endnu mere. Dens ikke til at hjælpe dig, når du er skydning noget, der bevæger sig, ligesom mennesker, men for solnedgange og skylines, dens kobling. Det lader dybest set kameraet holde lukkeren åben lidt længere, end det ellers kunne uden at forårsage en sløret billede, så mere lys rammer sensoren. Hvis du er ligesom mig, og du oftest finde dig selv at tage billeder i skumringen og i mørke rum, vil du ende op med mange flere brugbare skud. Indtil du tager for mange skud og alt får sløret uanset.

Den iOS 8 Kamera app er også meget forbedret; Jeg elsker den funktion, der lader dig øjeblikkeligt justere eksponeringen ved at trække op og ned på skærmen. Og den nye time-lapse og 240 fps slow-mo tilstande er ret sjovt â €”slow-mo fungerer rigtig godt, og mens time-lapse-mode isnt helt så god som Instagrams Hyperlapse app, dens stadig temmelig godt. Der er også en ny funktion kaldet "cinematisk stabilisering", der gør et imponerende job med at udjævne uønsket bevægelse i videoklip; det er stærkt nok til at gøre en meningsfuld forskel, men subtil nok, at du ikke vil bemærke effekten, indtil du leder efter det.

Det er også lettere at tage billeder og videoer med en enorm skærm, der hjælper dig med at ramme dine skud. Ikke underligt, at folk insisterer på at bruge deres tabletter til at tage billeder; At have en skærm denne store parret med et sådant fremragende kamera er åbenbarende. Iphone har længe haft et bedre kamera end næsten enhver Android-telefon, og det havde altid et bedre økosystem for redigering og deling af apps end nogen anden platform. IPhone 6 Plus bør bare øge den bly.

vores dom

iPhone 6 Plus har et særligt sted i iPhone historie som firmaets første 'Phablet' håndsæt. At bryde gennem 5-tommers skærmmærket med et 5. -Inch-tilbud, 6 plus sæt en trend, der stadig går stærk i dag.

Apples debut Phablet er stadig en vinder, hvis du er på markedet for en billig iOS-enhed med en stor skærm. Det er ikke længere toppen af ​​Apples Pecking Order, der er blevet erstattet af iPhone 6S Plus, 7 Plus og senest iPhone 8 Plus.

Hvis du allerede ejer håndsættet, har din iPhone 6 plus udstillet Symptomer på den frygtede berøringsgård, som en Flimrering Display? Hvis ja, er du held og lykke. Apple har nu et reparationsprogram udelukkende til Phablet lige her.

A 5. -Inch iPhone. Det virker måske ikke så usædvanligt nu, men da det først syntes, var det noget, der ville have sendt en rystelse ned på ryggen af ​​en kollektive af Die-Hard Apple fans, da det var et håndsæt, som vi troede, vi troede vi 'D aldrig se fra cupertino-baserede outfit.

Mange af jer, især dem af en Android overtalelse , kan undre sig over, hvad alt opstanden handler om â € ". Samsung Galaxy Note 2 dukkede op med en 5. -Inch Vis et par år før 6 plus graced os med sin tilstedeværelse.

Vigtig

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

Apple iPhone 7 Plus 32GB specifikationer detaljerede parametre

En ny rygte tyder på, at Apple iPhone SE vil være at få en opgradering i 2022, med en mere markant opdatering til den linje, der kommer senere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Finish Rose Guld Sølv Sort Jet Black Kapacitet 32GB 128GB 256GB Størrelse og vægt Højde 6. 3 inches 158. mm Bredde 3. 7 inches 77. mm Dybde 0. 9 tommer 7. mm Vægt 6. 3 ounce 188 gram Display Retina HD-skærm 5. tommer diagonalt widescreen LCD MultiTouch skærm med IPS-teknologi 1920by1080p

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

iPhone 7 til iPhone 11 en glat opgradering og en, der giver en masse mening

Er dit SIM-kort for stort eller for lille til din telefon her, kan du læse, hvordan du kan forstørre eller reducere det.

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

Køb Apple iPhone 7 32GB GSM ulåst sort Brugt Ting SIM-kort, 30 kredit på Walmart. om.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

iPhone 7 Specifikationer og Pris i Nigeria 2020. IPhone 7 Key Specs Skærmstørrelse 4. inches Opløsning 750 x 1334 pixels, 326 ppi tæthed

Apple iPhone 8 plus 64GB Unlocked Att, Cricket, Tmobile, Metropcs osv

Apple iPhone 8 plus 64GB Unlocked Att, Cricket, Tmobile, Metropcs osv

Sådan låser du op iPhone 8 af IMEI. SIM LOCKED Indsæt en gyldig SIM uden PIN-lås for at aktivere iPhone

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Find de bedste Brugte 8 Plus pris i Indien Bruges 8 Plus til salg i Indien. Renoveret Seal Pack 8 Plus, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 11 mere i OLX Indien. Indien.

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

To bigsize budget iPhones gå hoved til hoved.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.