Apple iPhone 7 vs iPhone 7 Plus Smartphone specs sammenligning

Apple iPhone 7 vs iPhone 7 Plus Smartphone Specs Sammenligning Digital Trends

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

At tale om iPhone 7 plus kamera, får du en dobbelt 12 megapixel bageste kamera, med 2x optisk billede zoomThe front vender kameraet som 7 megapixel, med ansigtet scanner funktion, som er en fantastisk feature

Æbler ny A10 Fusion quad-core processor tilvejebringer hjerteslag til iPhone 7 plus bakkes op af en 3 GB RAM og tre storagemuligheder, nemlig 32GB, 128 GB og 256 GB. Apple har opgraderet base opbevaring version af iPhone 7 / fra 16GB til 32GB. Bemærk, at som sædvanlig; der er ingen microSD slot på flagskibet. t kører en Operativsystem o iOS 10.. , Som er opgraderes til iOS 11

Batteri og fingeraftryk sensor / berøring id

Batteriet i iPhone 7 plus er 2900mAh. I betragtning af at iOS er godt optimeret, bør du ikke bekymre dig meget om batteritid og Lige under iPhone 7 plus du får en fantastisk funktion Touch-id-sensoren, som lader dig låse enheden, købe apps og bruge Apple betalingskanaler.

Hvor meget er iphone plus pris i Nigeria

Hvis youve besluttet på en iPhone, men ønsker at spare lidt penge, så kan du overveje at picking up en ældre model. IPhone 7 og 7 Plus ikke længere sælges af Apple, men du kan hente dem begge op fra en række forhandlere eller på den anvendte telefon markedet.

De Arent massivt forskellig fra iPhone 6S og 6S Plus, men de giver nogle imponerende forbedringer â €”der er skitseret i vores iPhone 7 gennemgang og iPhone 7 Plus revision. Så der skal du vælge? IPhone 7 eller dens storebror, den 7 Plus?

Specs.

Grafik ydeevne er op til 50% hurtigere end A9, i henhold til Apple. Performance er en uafgjort mellem iPhone 7 og 7 Plus, og det samme gælder for interne optioner Storage A €”begge enheder kommer med 32, 128, og 256 GB muligheder. Parret har også stereohøjttalere, hvilket gør dem lig i lydudgang så godt.

Batterilevetiden er bedre på iPhone 7 Plus, fordi dens larger størrelse kan rumme en lidt større batteri. Du får en ekstra time af brugen af ​​internettet på LTE på Plus-modellen. Begge er oplades via Lightning-kablet og desværre theres ingen støtte til trådløs opladning.

Design og holdbarhed

Det overordnede design af både svarer til den indførte med iPhone 6. Apple ramte hjem den sømløse design, der blander glas på forsiden og bagsiden tilfældet, og thats dels på grund af en flytning af antenneelementerne bands, som skal findes på de øverste og nederste kanter af enhederne. Knapperne er i samme sted, men hjemmeholdets knappen er ikke længere en knap. Hjemmet knappen Tving Touch fungerer som Kraften Touch-pegefeltet på MacBook Pro â €”youll føle en Taptic vibrationer, når du trykker ned på det.

Den kulsorte model bringer os til holdbarhed. På grund af sin højglans natur, dens den eneste farve option, at Apple anbefalede du får en sag for, fordi dens udsat for ridser. Thats højre â €”selskabet fremvist og roste jet-sort finish, men ønskede du at dække det op med en sag. Gå figur. Apple ophørte denne kulsorte farve option længe før det blev pensioneret iPhone 7 og 7 Plus. IPhone 7 og 7 Plus er IP67, hvilket betyder theyre vand- og støv-resistent. Du kan tage dem undervands op til 1 meter i 30 minutter, selv om vurderingerne hensigt er at beskytte enheden mod utilsigtet vandskade.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Skærm

Men Retina HD LED skærme er bedre end nogensinde før â €”Apple siger skærmene på begge enheder er 25% lysere og vise en bredere farveskala. Så sammenligningen her virkelig kommer ned til størrelse. Hvis du vil have en større skærm, gå til iPhone 7 Plus. Hvis du vil have en mindre skærm, iPhone 7 er den smartphone for dig. Selv om dens værd at bemærke, at iPhone 7 skærm Plus er også betydeligt skarpere.

Kamera

Dette er kødet af comparison mellem iPhone 7 og iPhone 7 Plus, og jo større variant vinder det nemt. IPhone 7 Plus er den telefon, du bør få, hvis du ønsker AA bedre kamera erfaring, og thats på grund af sin dual-kamera system.

Thats ikke at sige iPhone 7s kamera isnt god â €”langt fra. Den 12MP bageste kamera udstyret med en 28-mm vidvinkellinse med en f / 1. blænde. Dens 60 procent hurtigere end kameraet på 6S, mens også 30 procent mere energieffektive. Selv den True Tone flash har fået en opgradering, der giver op til 50 procent mere lys. Kameraerne kan identificere ansigter og kroppe, og de tilbyder også bred farve fange. Theres endda støtte til RAW-billede format, der giver mulighed for mere kontrol, når du redigerer fotografier.

Tag alt dette og føje den til iPhone 7 Plus, undtagen tilføje endnu 12MP bageste kamera. Det andet kamera på bagsiden er en 56mm teleobjektiv med et f / 2. blænde. Det væsentlige lader dig zoome ind på billeder på op til 10x forstørrelse , med spektakulær klarhed og kvalitet. Alligevel er optisk zoom udnyttes indtil 2x mærket. Noget højere end det er en digital zoom.

Theres også en spændende sløre funktion, eller bokeh, som blev leveret af en softwareopdatering kort efter den oprindelige iPhone 7 Plus lancering. Det bruger dual-linse og noget software lappeløsninger at genkende emnet i et foto og sløre baggrunden, ligesom på DSLR med brede åbninger. Det giver mere dybde til billederne, men du kan slå denne funktion til eller fra. Youre også i stand til at se en live preview, før du tager et skud.

Software og opdateringer

iPhone 7 dramatisk forbedrer de vigtigste aspekter af iPhone oplevelse. Den indfører nye avancerede kamerasystemer. Den bedste ydelse og batterilevetid nogensinde i en iPhone. Medrivende stereohøjttalere. Den klareste, mest farverige iPhone skærm. Stænk og vandbestandighed. Og det ser lige så stærk som den er. Dette er iPhone 7.

Design

For det første, vil du bemærke forskellen i udseende. Mens modsætning iPhone X, iPhone 8 har holdt knappen hjem, iPhone 8 inkorporerer den samme nye, alt-glasdesign, som Apple siger er den mest holdbare glas ve nogensinde brugt.

Disse designs kommer i farverne sølv, guld, og Space Grey, mens iPhone 7 Plus tilbyder lidt mere variation , da den er tilgængelig i sølv, guld, Rose Gold, Sort og Jet Sort. IPhone 7 Plus har også en 5. -inch skærm i forhold til iPhone 8s 4. -inch.

For startere, at den telefoner glas tilbage isnt bare flot at se på. Dens også specielt konstrueret som en del af den nye trådløs opladning funktion, som betyder youll aldrig behøver at tilslutte din telefon igen. Mens batterilevetid på iPhone 7 Plus tilbud mere taletid, brug af internettet, video og audio playback tid, iPhone 8 afgifter meget hurtigere.

Populære søgninger

Apple iPhone 7 Plus er udstyret med en 5. -inch skærm, to 12 MP bred + 12 MP tele bageste kameraer, 3 GB RAM, og en 2,900mAh batterikapacitet. Kunne disse specs gør Apple iPhone 7 Plus en fitting efterfølger til iPhone 6 Plus? Lad os finde ud af i vores gennemgang nedenfor.

Apple iPhone 7 Plus er drevet af en Apple A10 Fusion chipsæt at par med 3 GB RAM og PowerVR Series7XT Plus GPU. Som sådan kan man forvente, at enheden vil håndtere både lys og moderate smartphone opgaver med lethed. Som for opbevaring hukommelse, iPhone 7 Plus kommer i 32GB, 128GB, og 256GB lagerplads varianter.

I batteriet afdeling, er Apple iPhone 7 Plus udstyret med en 2,900mAh celle, der gør det muligt for enheden til at vare hele dagen med blandet afslappet brug, herunder sociale medier, online streaming, GPS, og se YouTube-videoer, samt som spiller lavt og-mid-spec mobile spil.

Med hensyn til opbygning, Apple iPhone 7 Plus kommer med en glasfront, aluminium tilbage, og aluminiumsramme. På forsiden, indretningen er udstyret med en 5. -inch skærm og en 7 MP f / 2. selfie kamera. Dens bageste panel er forsynet med to bageste kameraer: 12 MP brede + 12 MP tele sensorer. Ud over, at iPhone 7 Plus leveres med en frontmonteret fingeraftrykssensor og fås i seks farver: Jet Black, Sort, sølv, guld, Rose Gold, Red.

Apple iPhone 7 Plus er teknisk imponerende, da det er udstyret med to bageste sensorer. Du får 12 MP, f / 1. bred og 12 MP f / 2. telefoto sensorer, der vil intensivere din fotografering spil. Du kan også forvente levende og skarpe selfies, som iPhone 7 Plus leveres med en 7 MP f / 2. selfie kamera.

I dag, iPhone 7 Plus pris på Filippinerne spænder fra â, ± 11.050 - â, ± 18.000 på førende online markedspladser ligesom Galleon, Lazada, og Shopee. IPhone 7 Plus kommer i seks farver â € ”Jet Black, Sort, sølv, guld, Rose Gold, og rød. Udover iPhone 7 Plus, tjek andre smartphones fra Apple, herunder iPhone 11, iPhone 6, iPhone X, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 6S, iPhone 8 plus, iPhone 5S og iPhone XS.

iPhone plus ofte stillede spørgsmål

Helt sikkert! IPhone 7 Plus er stadig værd at købe i 2022, da dets operativsystem er opgraderet til iOS 14. For ikke at nævne, det sportslige flotte kameraer med en telefotobjektiv, 2x optisk zoom og bokeh-effekt.

Anmeldelser af Apple iPhone plus GB sort

Hvis du har haft en iPhone 7 plus i dine hænder, vil du vide, at det er en gadget af meget generøse dimensioner. Skærmstørrelsen er 5. INCHES, men dimensionerne af sagen og den næsten Obligatorisk Arten af ​​en sag gør det en temmelig ubehagelig smartphone at bære i lommen eller håndtere med en hånd. Men selvom Apple altid syntes at satse på en kompakt iPhone, foretrækker brugere af Apple-telefoner i stigende grad den større og dyrere model. Derudover ser det ud til, at den eneste model har overlegne funktioner, som f.eks. Kameraet, tiltrække flere og flere brugere, og prisen er ikke en barriere.

En sæsonen siden, 17 procent af iPhone købere valgte plus-modellen; Men med den nye model med et dobbelt kamera er procentdelen steget til 25 procent, hvilket betyder, at en ud af fire brugere foretrækker den største model, selvom den er 100 euro dyrere. Som du ved, i tillæg til størrelsen har iPhone 7 Plus et dobbelt kamera med en vinkellinser og en anden til portrætter med et elektronisk og optisk system, der giver dig mulighed for at tage billeder med effekten af ​​sløring, der opnår linserne af SLR-kameraer . Derudover har den større model mere RAM, hvilket betyder, at det også giver bedre ydeevne, når du åbner mange applikationer eller for eksempel at indlæse mange websider i faner uden at skulle opdatere deres indhold.

Med de nyere iPhones fra Apple, der kommer ind til høje priser, overvejer mange mennesker de ældre modeller, såsom iPhone 7 Plus. Men det er en vanskelig beslutning at gøre, og folk vil gerne vide, hvad hver telefon kan tilbyde dem. I denne artikel skulle diskutere, om iPhone 7 plus stadig er det værd i 2022.

iPhone 7 Plus er en smartphone, der blev udgivet af Apple til Storbritannien i slutningen af ​​2022. Modellen følger det fysiske design af iPhone 6 og 6S med minimale ændringer. Som sædvanlig med Apple fokuserer iPhone 7 Plus på brugeroplevelsen af ​​smartphone med særlig fokus på funktioner som Touch ID.

Hvilke funktioner har iPhone plus?

iPhone 7 Plus har en overflod af funktioner, der gør det skiller sig ud fra æblepublikum. Nogle af disse funktioner omfatter, at den er vandtæt med en 5-tommers display og en imponerende batterilevetid. Mens de tidligere iPhones var begrænsede i farver, kommer iPhone 7 Plus i sølv, guld, rose guld, sort og jet sort.

Er iPhone plus stadig det værd i?

Selvom iPhone 7 Plus har færre funktioner end mange af de nyere iPhones udgivet af Apple, skal det være kendt som en klassiker. Det genopretter standardfunktionerne i en smartphone, samtidig med at den berømte og moderne Apple føler, at mange smartphone-brugere søger efter. Afslutningsvis, ja â € "iPhone 7 Plus er stadig det værd i 2022, afhængigt af dine individuelle krav.

Vigtig

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

LetLøn giver dig mulighed for at betale for forlystelser automatisk med et kredit- eller betalingskort. Når du tilmelder dig, dine Metrocard påfyldninger når balancen er lav.

Sådan sparer sms eller mms på iphone alle ios

Sådan sparer sms eller mms på iphone alle ios

Jeg har tændt Send som sms-funktionen og MMS-beskeder funktion, jeg har min 4G på, men kan stadig ikke sende en gif via tekst eller anden grund kunne

Sådan aktiveres og bruger GPS på Motorola Moto E5 Sådan Fix 2022

Sådan aktiveres og bruger GPS på Motorola Moto E5 Sådan Fix 2022

Sådan bypasse Setup WizardActivation Four Corners

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få mere at vide om aktivering af en ny telefon.

Apple iPhone 13 Pro Max Aktiver telefon Vodafone UK

Apple iPhone 13 Pro Max Aktiver telefon Vodafone UK

Tænd og oprette iPhone med en internetforbindelse. Du kan overføre dine data fra en anden iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed.

Find os Business Directory her

Find os Business Directory her

Hvis din iPhonecant være activatedor en advarsel, siger theactivation server ikke er tilgængelig eller theSIM kort er ikke understøttet, lære, hvad de skal gøre.

Kan ikke få tmobile sim kort til arbejde

Kan ikke få tmobile sim kort til arbejde

Mit nye tmobile SIM-kort vil ikke arbejde på min ene. Det indsættes korrekt, det virker på andre tmobile-telefoner, det er fuldt aktiveret. Jeg har prøvet andre ...

AirPlay fungerer ikke HERES QUICK FIX

AirPlay fungerer ikke HERES QUICK FIX

Du kan bruge AirPlay til at streame indhold fra BBC IPlayer til dit Apple TV, der giver dig en understøttet enhed. Heck vores komme i gang på en mobil eller tablet side for at finde ud af, om din enhed understøttes til brug sammen med BBC IPlayer App eller BBC iPlayer hjemmeside.

Blokering af uønskede meddelelser

Blokering af uønskede meddelelser

Modtager du uønskede tekstbeskeder Der er masser af måder at blokere beskeder til din iPhone X. Uanset om de er specifikke kontakter eller ukendte spam-beskeder, der er en løsning thats rigtige for dig. Bloker en tekst ved brug

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.