Apple iPhone 8 Plus Pakistan

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Hvilken teknologi anvendes i Apple iPhone plus?

Ligesom månederne august og april er af betydning for Samsung, September er når Apple gear op for sin årlige keynote begivenhed. September 2022s keynote tegner til at blive en af ​​en slags, som for første gang, Apple vil ikke være at frigive to, men sandsynligvis fire forskellige iPhones. Vi ved, at rygtemøllen har været mere om Apple frigiver tre iPhones kommer i september, men hvis det seneste sæt af rygterne er at blive troet, er en fjerde og større version af iPhone 8, kendt som iPhone 8 Plus også indstillet til at være kommer i eksistens.

En af de mange rygter, der har samlet tempo som uret tikker på Apples September 12 keynote begivenhed er iPhone 8 Plus byder på en dobbelt-glas panel design i stedet for aluminium 7000-serien brugt før i iPhone 7 og 7 Plus . Det minder os om de dage, hvor iPhone 4 blev Æbler først overvejende glas enhed og godt velkommen denne ændring til iPhone med åbne arme, da det tilføjer yderligere glans til en allerede præmie smartphone i iPhone 8 Plus.

En af de ting thats alle, men bekræftet nu på grund af flere lækager er, at iPhone 8 Plus har et rent bezel-mindre skærm. I modsætning til Galaxy S8 og Note 8, der gør funktionen meget tynde kanter, iPhone 8 Plus er udstyret med en skærm, der bogstaveligt talt rører dens øverste og nederste paneler; statistisk , smartphone packs en 5. inches AMOLED kapacitiv touchscreen med 528ppi pixeltæthed. At tillade en kvalitet 1242p HD-opløsning, youre sikker på at få forbløffet over de iPhones ny skærm, der kan prale både en teknologi Æbler aldrig brugt før og design. Den berømte 3D-touch er tilbage igen og Safir krystalglas beskyttelse giver displayet nogle meget nødvendige robusthed.

Theres ingen benægte det faktum, at Apple producerer den bedste smartphone ydeevne derude på grund af deres software / hardware optimeringer. IPhone 8 Plus spejle præcis det, som byder en quad-core processor med 4 GB RAM plus Apple A11 chipset for sin indbyggede iOS 11.

Dens interne lager ligger på enten 64 eller 256GB, som er genstand for debat i nu, mens andre funktion, der er endnu ikke modtaget et grønt lys omfatte smartphones batterikapacitet, trådløs opladning og det sted, hvor dets fingeraftryksscanner vil blive placeret på .; det kan enten være indlejret under displayet eller være en bagmonteret en. Din smartphone vil arve alle farver fra de tidligere iPhones, muligvis spærring den røde, mens en ny tilføjelse nemlig Rust Pink vil blive tilføjet til sin større end nogensinde sat af farver.

Ventetiden er forbi. Æbler berømt Keynote bringer os til fremkomsten af ​​ikke én men tre forskellige iPhones. Nå være mere bekymret om iPhone 8 Plus for nu, som blev udråbt til at blive frigivet som iPhone 7S Plus. At hasnt viste sig at være tilfældet, og her er vi; beskue nye iPhone 8 Plus damer og herrer med en forventet lancering pris på 95.000 rupees.

Af de mange ting vist sig at være sandt, en af ​​de mest fremtrædende dem er det faktum, at alle tre nye iPhones har droppet den tidligere udbredte Aluminium 7000-serien unibody. Stedet, alle tre er flyttet ind i en ny retning, der involverer dual-glaspaneler inden nogle fremragende dimensioner, der omfatter en 7. mm bredde og 202 g vægt. IP67-certificeret støv og imprægnering er også i fremmøde .

Apropos frontpanelet, smartphone er udstyret med en forbedret 5. inches baggrundsbelyst LED IPS LCD kapacitiv touchscreen med 401ppi pixeltæthed. Det var forventet, at Apple kun ville beskæftige sig med Super AMOLED-skærme med sine nyeste iPhones, men at hasnt viste sig at være tilfældet med iPhone 8 og 8 Plus. I stedet kun iPhone X ser, at teknologien for nu.

Den 401ppi pixeltæthed giver mulighed for en fremragende 1080p HD-opløsning på toppen af ​​smartphones vise thats indebære fabelagtig i alle aspekter; den bred farveskala og sand-tone display tilføje yderligere opmærksomhed for detaljer.

Selvom du måske har hørt om de førnævnte funktioner før, hvad du ikke har hørt om, er, at smartphones sekundære 7 MP sensor er på virkeligheden et 3D-kamera så godt. Som det altid har været tilfældet med Apple tilføjer noget, der has not er set før, frontkameraet nu besidder den stående tilstand kapacitet samt ligesom enheder primære sensor.

æbler streng holdning med iPhones behandlingskraft har taget et massivt skridt lodret, da iPhone 8 plus har en hexa-core-processor med 3 GB RAM. Med A11 bionic chipset og den førnævnte behandlingskraft vil der absolut ikke være nogen stop på toppen af ​​IOS 11.

Apparaterne interne lagring står på enten 64 eller 128 GB, mens Everyones hørte om det frontmonterede Touch ID, ikke-aftageligt Batteri, USB type-C v3. Og meget forbedret hurtig opladning, der lover 50% af opladningen inden for 30 minutter af tilsluttet tid. Ingen hovedtelefonstik og dual stereohøjttalere var en given, mens tilføjelsen af ​​Qi trådløs opladning var en anden forventet tilføjelse til smartphones Glimmering Arsenal af funktioner. Farveskemaer til rådighed omfatter guld, sølv og den berømte rumgrå.

iPhone Alle modeller Guld Platted Shock Proof Case

Den bedste tilgængelige pris på Apple iPhone 8 Plus i Pakistan er 104999 / - PKR og i øjeblikket er den tilgængelig på tværs af flere onlinebutikker i Pakistan samt Islamabad, og Islamabad sammen med den komplette garanti som pr. Store-politik.

Apple iPhone plus pris i Pakistan og ledige lande

Apple iPhone 8 Plus udgivet ved udgivet 2022, september med attraktive specifikationer, der har 202g, 7. mm tykkelse, Super Performance Operating System i IOS 11, op til iOS 12. og tung opbevaring af 64 GB / 256DK Opbevaring, ingen kortspor . PPPE iPhone 8 Plus er fantastisk valg inden for lignende mobiltelefoner Catgory med 3 GB RAM sammen med 64 GB / 256 GB opbevaring, ingen kort slot boligopbevaring med addon power på 12mp fremragende kamera og 5. "Super display størrelse skærm med batterikapacitet på 2691 mAh.

Fantastiske rabatter og tilbud på Apple iPhone plus mobile tilbehør

Apple iPhone 8 plus udgivet 2022, september med avancerede funktioner: 202g, 7, mm tykkelse, iOS 11, op til iOS 12. Ekstra ydeevne OS; Grafisk brugervenlig grænseflade, tung hukommelse med 64 GB / 256 GB opbevaring, ingen kortspor. Apple iPhone 8 Plus er det bedste valg i samme gruppe som mobiltelefoner med 3 GB RAM, 64GB / 256GB opbevaring, ingen kortspor med 12 addon megapixels, powered kamera og 5. "Skærm med 2691 mAh kapacitet af tungt batteri. Fordele og ulemper ved Apple iPhone Plus

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple har endelig afsløret en kæmpe iPhone 8, der udnytter  tilføjelsen vedrørende den nye plus Variation . Denne helt nye flagskib smartphone fra verdens øverste mærke er blevet så berømt, før dens lancering og millioner af øjne ventede på at tage et kig på det oprindelige design af Apple iPhone 8 Plus. Apple A11 chipset er installeret i denne telefon, der ikke var blevet brugt før i en anden enhed.

Quad-core processor fyldt sammen med iPhone 8S chipset, der fungerer som nøgle del af en enhed eller system. 5. INCHES Super AMOLED Kapacitiv Touchscreen er oprettet på frontpanelet på iPhone 8 plus af Apple, som er beskyttet af Safir Crystal Glass og Oleophobic Finish for at skabe det støvtæt og vandtæt. Apple 8 plus giver desuden dig et tryk, der er 3D og viser zoom, hvilket er den næste niveau teknologi, der aldrig blev brugt før af hvert andet mærke i hele verden.

Anmeldelser

De nyeste modeller af begge disse linjer er nu ude. Selvfølgelig taler jeg om iPhone 8 Plus og Samsung Galaxy S8 +. Mens Samsung Galaxy S8 + kom ud tidligere i år udgav Apple kun sin iPhone 8 plus på sin årlige september iPhone-begivenhed i sidste måned.

iPhone plus vs Samsung Galaxy S +: Specs

Der er ikke at benægte det, Samsung Galaxy S8 + har det større og bedre display; A 2960Ã-1440 P-OLED ved 529 ppi. Dens skærm er meget bedre end iPhone 8 plus 1920x1080 opløsning på 401ppi. Selvfølgelig har Galaxy S8 + også en anden stor skærmfordel; dets kant-til-kant design, men syg taler om det mere nedenfor.

iPhone Plus Vs Samsung Galaxy S +: Display & Design

Vi har allerede nævnt den overlegne opløsning af Samsung Galaxy S8 + S display, men den anden store fordel ved det er, at det er en næsten bezel-mindre, kant-til-kantskærm. IPhone 8 Plus har stadig de massive pande og hakkække. Selvfølgelig har Apple gjort væk med Bezels på den nye iPhone X, men vi arent sammenligner denne telefon her.

På grund af den kant-til-edge-skærm tager Samsung Galaxy S8 + ikke det meget større af et fodspor end iPhone 8 Plus og Samsungs enhed kommer i vejning på over 10% mindre end iPhone 8 Plus.

iPhone plus vs Samsung Galaxy S +: Kameraer

iPhone 8 introducerer et helt nyt glasdesign. Verdens mest populære kamera, nu endnu bedre. Den smarteste, mest kraftfulde chip nogensinde i en smartphone. Trådløs opladning, der er virkelig ubesværet. Og forstørrede virkeligheder oplevelser aldrig før muligt. iPhone 8. En ny generation af iPhone.

For- og bagsiden har brugerdefineret glas med en 50 procent dybere Styrkelse Lag. En ny stålunderbygning og en stærkere, Aerospace ? Grade 7000 serie aluminiumbånd giver yderligere Forstærkning . Og en oleofob belægning giver dig mulighed for nemt at tørre smud og fingeraftryk.

Med Touch ID, er dit fingeraftryk dit sikre kodeord. Brug det til øjeblikkeligt at låse din telefon op og logge ind på mange af dine yndlingsapps. TOUCH ID muliggør også Apple Pay, som lader dig betale i butikker, inden for apps og på nettet. Og senere i efteråret vil du være i stand til at sende og modtage penge i meddelelser.

Vigtig

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hej, jeg vil ændre min voicemail hilsen til standard besked, der indeholder mit navn. Jeg har en iPhone 4S. Jeg valgte den standard hilsen fra voicemail-menuen, men der læser di ...

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Hver gang jeg forsøger at oprette en brugerdefineret telefonsvarer på en iPhone 8, vender den enten tilbage til standardhilsen, efter at jeg har optaget og gemt en brugerdefineret hilsen, eller jeg får en fejl 1035. Ive også tri ...

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Medmindre der er en god grund til, at du vil have opkaldere til at modtage en intetsigende, generisk telefonsvarer, der giver lidt mere end dit telefonnummer og en tone, skal du oprette en personlig telefonsvarer på din iPhone. Æbler IOS 8 Operativsystem gør det nemt at optage og ændre en telefonsvarer.

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Du kan optage en brugerdefineret hilsen til din voicemail eller bruge standard hilsen til Google Voice. Optag op til ti voicemail hilsener og vælg den ene thatyou gerne ringer op for at høre. Rec

Hvordan kan jeg gå tilbage til ID Generic Voicemail Hilsen Tilmeld dig diskussionen, stille spørgsmål, dele rådgivning.

Hvordan kan jeg gå tilbage til ID Generic Voicemail Hilsen Tilmeld dig diskussionen, stille spørgsmål, dele rådgivning.

Find den bedste login side kan ikke ændre iPhone voicemail hilsen. Du vil finde og få adgang til loginportaler med den mest optimerede proces.

Apple Dual SIM Telefoner med pris 19 December 2021

Apple Dual SIM Telefoner med pris 19 December 2021

En Dual SIM-enhed, der esim udstyret simpelthen betyder, at du kan have både en standard linje som og en anden linje for data plan for internettet. Find ud af mere

Lookup, konverter og få emoji

Lookup, konverter og få emoji

Apple Emoji er et sæt af mere end 1500 mærket humørikoner fra Apple til iOS og MacOS-enheder, såvel som WhatsApp og Snapchat Messengers. Kopi, indsæt, kommunikerer

esim Telekom szolgltatsok

esim Telekom szolgltatsok

Shkinen esim på saatavilla Rajaton ja Rajaton Lite liittymiimme. Tilaa liittym ja esim laitteeseesi verkkokaupastamme, Telia Kaupasta tai soittamalla.

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Benytte fantastiske tilbud og bedste tilbud på nye og eksisterende Apple-produkter på iPhone, iPhone 12, iPad, Mac Pro, TV og ure med let rater og kontanter tilbage på kort på iPlanetstore

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.