Apple iPhone XR på Rs 18,599 Heres hvordan du kan få denne Deal

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Whoa, varm tage comin igennem! Vi ved, vi knowâ €”bare holde sig til os. Er Æbler Trade-In programmet nemt og bekvemt? Absolut. Vil det give dig en rimelig pris for din brugte Apple Watch, iPhone, iPad eller MacBook? Ehhh, nogle gange. Men theres ingen grund til at sælge dig selv kort $ 70 eller mere, bare fordi du er en Apple Person.

Ligesom handel i din bil på forhandler , enkelhed af handel med med Apple kommer til at koste dig. Meget af den tid, i virkeligheden, youre kommer til at få langt færre penge at sælge din Apple-enhed tilbage til Apple i stedet OFA € | dybest set andre steder. Hvor meget mindre? Hold læsning for at finde ud af, hvordan Æbler handel-i værdier stak op mod andre tilbagekøb muligheder, samt hvordan Apple Handel I arbejder.

??? Hvordan virker Apple Handel I Arbejde    Online vs In-Store Trade-ina   Hvilke enheder accepteres       Er Apple Handel I Cracked iPhones a a Hvordan fungerer Æbler Handel -I Credit arbejde? Hvor meget koster Apple Give for Trade-Ins?    Apple Watch Trade-In values ​​'  Apple iPhone Trade-In values'   Apple iPad Trade-In values ​​'  Apple MacBook Trade-In values'   Hvorfor er æbler Trade-In Værdier Low? Er Apple Handel i Program værd?

Hvordan æble handel med arbejde?

Online Trade-In: Foretrækker at gøre din gadget shopping fra komfort hjem? Bare besvare et par spørgsmål online om din vare og dets tilstand til at modtage din trade-in skøn. Så, gratis mail i din gamle enhed ved hjælp Æbler forsendelse etiket eller trade-in kit.

Når din vare er modtaget, eksperterne over på Apple vil vurdere din gadgets tilstand. Hvis deres vurdering gør ikke match hvad du oprindeligt beskrevet, dine enheder gensalgsværdi vil blive justeret i overensstemmelse hermed. Derfra du bare acceptere dit tilbud og modtage din betaling.

Hvilke enheder accepteres?

Hypotetisk set, ja. I praksis er det dog, det er en anden historie. Før 2022, ville du har modtaget nogen trade-in kredit for din beskadigede iPhone. Siden da, har Apple lempet sin trade-in retningslinjerne en lille smule for at give butik kredit for en enhed, selvom den har en revne eller to. I teorien, der er.

Hvordan æbler bytter med kredit arbejde?

Generelt Æbler tilbagekøbsprogrammet giver kun butik kredit for trade-ins. Afhængigt af om du handler i online eller i en Apple Store, vil denne betaling komme som enten instant kredit, en Apple gavekort, eller blive krediteret til en eksisterende køb.

Online Trade-In: Skal du vælger at handel med din gamle enhed, når de køber en ny online, din oprindelige betalingsmetode vil blive krediteret for mængden af ​​din trade-in, når din vare er modtaget og evaluerede . Eventuelt resterende beløb vil blive modtaget via e-mail som en Apple-gavekort. Men hvis du er handelen med en vare online, men ikke at gøre et køb på det tidspunkt, vil du modtage det fulde beløb på en Apple-gavekort.

In-Store Trade-In: Hvis du går ind i en Apple Store for at handle med, vil du have valget mellem enten en instant kredit eller en Apple-gavekort. Som navnet antyder, er du velkommen til at bruge din instant kredit samme dag. Eller du kan vælge den gave kort for at bruge din kredit for en fremtidig Apple køb.

Hvor meget koster æble give for trade-ins?

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Nu, lad os tage et kig på, hvordan Æbler handel-i værdier stak op til andre populære tilbagekøb eller videresalg markedets muligheder. Husk, at estimaterne nedenfor er for enheder i god stand. Som tidligere omtalt, vil enhver kosmetiske skader eller funktionelle problemer bringe dine enheder gensalgsværdi ned væsentligt .

Apple Watch trade-in værdier

Hvis theres enhver enhed kategori, hvor Apple bukke dens tendens til at tilbyde lavere trade-in point, dens med Apple ure. Generelt, alt efter hvilken model du har, kan du modtage overalt fra $ 25 for en serie 2 Apple Watch til op til $ 155 for en Apple Watch SE. Til denne sammenligning, besluttede vi at kigge nærmere på den Series 5 Apple Watch.

Apple iphone trade-in værdier

I modsætning til med Apple Ure, Æbler iPhone trade-in værdier cant holde et lys til andre tilbagekøb muligheder. Samlet set kan du står til at gøre alt fra $ 30 for en første-generations iPhone 6S til op til $ 790 for en iPhone 12 Pro Max. Til denne sammenligning, vi tog et nærmere kig på iPhone 7 og iPhone X.

Apple iPad trade-in værdier

Ligner Æbler iPhone videresalg værdier, virksomhedens iPad trade-in værdier lader meget tilbage at ønske. Generelt kan du forvente at få alt fra $ 225 for en iPad Mini til så meget som $ 580 for en iPad Pro. Til denne sammenligning, besluttede vi at fokusere på en 3.-generationiPad Pro.

Apple MacBook trade-in værdier

Apple i sidste måned suspenderede sit salg i Tyrkiet på grund af den økonomiske krise, der førte til den lokale valuta til at gå ned med høj inflation. Selv om virksomheden nu har genoptaget salget i landet er priserne på Apple-produkter blevet rejst der â € ”og nu det samme vil ske med App Store priser.

Selskabet bekræftede i dag på sin Apple Developer hjemmeside, at det snart vil hæve App Store priserne i Tyrkiet. Apple giver ingen detaljer om den anden end forandring nævne at det blev gjort på grund af afgifter eller valutakurser forandring.

På bare én dag, den tyrkiske lira mistet 15% af sin værdi i forhold til dollaren, hvilket fik Apple til at suspendere salget i landet. Efter salget blev genoptaget, blev Apple Store priser steg med 25%.

Om forfatteren

Filipe Esp3Sito er en brasiliansk tech journalist, der begyndte at dække Apple News på Ihelp BR med nogle eksklusive scoops â € "inklusive afsløret af den nye Apple Watch Series 5 modeller i Titanium og keramik. Han sluttede sig til 9to5mac for at dele endnu mere tech nyheder rundt om i verden.

Vi ønsker alle vore hænder på den blanke iPhone 13, men hvad nu hvis vi kan få dig en eksklusiv aftale. Dens meget simpelt! Bare udveksle telefonen med iPhone 13, og vi vil give dig en Rs 3000 udveksling bonus. Benytte denne spændende tilbud til enhver Apple forhandler.

Apple iPhone xr, uden nogen form for udveksling, er prissat til rs, på amazon

Markedet for smartphone i Indien er super konkurrencedygtig, især i budgettet-til-mellemtone. Indien er også et marked, hvor mange mennesker stræber efter at egne flagskib niveau smartphones som Apple iPhone, uanset at kunne tillade sig dem eller ej. Men takket være mængden af ​​salg og rabatter, som vi får, en gang i en blå måne kommer en mulighed for at købe en iPhone til en pris af en normal mid-range Android-telefon, og at tiden er nu.

Apple iPhone XR fra 2022 er i øjeblikket prissat til R'er 34.999 på Amazon for 64GB-varianten. Med udveksling, kan brugerne spare op til Rs 14.900 på din smartphone. Det bringer prisen ned til Rs 20,099. Over dette, kan brugerne få en Rs 150 rabat på By Union Bank betalingskort transaktioner, og Rs 1.500 ud på American Express og Ja Bank kreditkort. Dette kan bringe prisen potentielt ned til Rs 18,599. Dette er super billigt og ret i den overkommelige mellemklassen Android territorium. Dette gør iPhone XR en bedre aftale end Apples billigste iPhone, iPhone SE, der har en R'er 39.900 mærkat pris. Den smartphone er ikke tilgængelig på Amazon, ellers ville det have givet samme værdi som iPhone XR med et ombytningstilbud.

IPhone XR blev lanceret i 2022 sammen med iPhone XS og iPhone XS Max. Den smartphone kommer med en 6. -inch Flydende Retina LCD-display og er drevet af Apples A12 Bionic chip med andengenerations Neural Engine. Apple iPhone XR leveres med en enkelt 12-megapixel vidvinkel bageste kamera, der er i stand til 4K videooptagelse med 60fps. Oppe foran, iPhone XR leveres med en 7-megapixel selfie snapper.

Drej den enhed, du har i den ene youa ønsker

Det er nemt at handle i din kvalificeret enhed til kredit til dit næste køb, eller få en Apple-gavekort kan du bruge når som helst. Hvis enheden isnt berettiget til kredit, godt genbruge det gratis. Uanset model eller tilstand, vi kan gøre det til noget godt for dig og godt for the planet.

Handel med har nevera været nemmere

Når du får din nye enhed, bare følge et par enkle trin til sikkert at overføre over dine data, og tør oplysningerne fra din nuværende. Og med IOSA 15, vil du have midlertidig adgang til alle iCloud storage du har brug for at sikkerhedskopiere og overføre alle dine apps og data til din nye enhed.

Handel med og få apple gavekort kredit â €”selv uden et køb

Du kan blive færdig med din enhed, men chancerne er det stadig har mere at give. Hvis dens i god form, godt hjælpe det gå til en ny ejer, aflede elektronisk affald fra lossepladser . Hvis ikke, send det godt til vores genanvendelsespartner, så vi kan spare mere dyrebare materialer og tage mindre fra jorden.

Ja. Apple Trade In lader dig genbruge enhver Apple-enhed og enheder fra Apple-ejede mærker på enhver Apple Store og online. Godt sørg for, at den genanvendes ansvarligt eller givet en chance for at blive brugt igen. Nogle enheder kan også være berettiget til kredit. Du kan medbringe dine batterier og gamle Apple-produkter til enhver Apple Store, og godt genbruge dem ansvarligt , gratis. Vi accepterer ethvert lille produkt eller batteri uden køb af et nyt produkt eller batteri. Besøg Apple. Om / Aerade-In / For mere information om vores genanvendelse.

Vigtig

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Apple Læder Tegnebog Med MagSafe Til Iphone 12. Vejen at finde Hotline nummer Online i 2021

Bedste iPhone 13 og iPhone 13 Pro skærm beskyttere i 2021 iGeeksBlog

Bedste iPhone 13 og iPhone 13 Pro skærm beskyttere i 2021 iGeeksBlog

En af de nemmeste måder at undgå en tur til Genius Bar er med en simpel skærm beskytter. Hold at iPhone 13 skærm uberørt med en af ​​disse skærm beskyttere på din iPhone 13.

iPhone Case Beskyttelses Film

iPhone Case Beskyttelses Film

Faldt telefonen Med en god skærmbeskyttelse, plejer du nødt til at bekymre sig om revner eller ridser. Lær om de bedste skærm beskyttere til din iPhone.

Sådan installeres en skærm beskytter PERFEKT iPhoneAndroid

Sådan installeres en skærm beskytter PERFEKT iPhoneAndroid

Anmeldelser på Iphone Screen Protector Installer i Las Vegas, NV Fixitup iPhone og iPad reparation, Gadget Reparation, iTech Told, GadgetMates, iRepairs Wireless, Senor iPhone, Computer Doctor BG, CPR Cell Phone Repair Las Vegas, iPhone Wizards, uBreakiFix West Las Vegas

Apple iPhone SE 2020 128GB Black Price, Specifikationer, Review December, 2021

Apple iPhone SE 2020 128GB Black Price, Specifikationer, Review December, 2021

Køb Gucci officielle hjemmeside. Gennemse de seneste samlinger, udforske kampagnerne og opdage vores online sortiment af tøj og tilbehør.

Kom den nye iPhone XR Vi har lige fundet din nye telefon Case.

Kom den nye iPhone XR Vi har lige fundet din nye telefon Case.

Online shopping en række bedste iphone xr tilfælde søde til piger i DHgate. om. Køb billige aluminiumsbakker online fra Kina i dag Nyd hurtig levering, bedste kvalitet og billig pris. Fri fragt tilgængelig

Apple iPhone XR Apple A1984 Cases

Apple iPhone XR Apple A1984 Cases

Køb iPhone XR dække online på Indias mest elskede Mobil Covers og Cases Store, Qrioh. om. Efterkrav 100 Køb Protection

Apple iPhone XR Apple A1984 Cases

Apple iPhone XR Apple A1984 Cases

Gorgeous Alligevel Super Beskyttende Phone Cases. To stilarter Snap 1 Piece slanke og elegante ToughDual Layer ekstra beskyttende. Gratis fragt. Shop Burga nu.

Opret din egen OtterBox iPhone Case Zazzle. om.

Opret din egen OtterBox iPhone Case Zazzle. om.

Beskyt din iPhone XR med de hårdeste og mest beskyttende tilfælde på markedet den sorte OtterBox Defender Series. Fuldt kompatibel med kraft touch, kan du fortsætte med at bruge alle dine iPhones funktioner samtidig holde det fuldt beskyttet. OtterBox Defender Series screenless Edition iPhone XR tilfælde sort

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.