Apple iPhone XR Tutorials Guides

Sådan blokerer du ukendte opkald på iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR Caller Block Solution

Tacklet i dette indlæg er et relevant problem på den nye iPhone XR, hvilket af nogle grunde ikke kan modtage telefonopkald. Læs videre for at finde ud af, hvad der eventuelt kunne have spærret telefonen fra at modtage opkald og hvilke løsninger der skal forsøges, når du løser den underliggende årsag.

Men før noget andet, hvis du har et andet problem med din telefon, skal du slippe af vores fejlfindingsside, da vi allerede har adresseret hundredvis af problemer rapporteret af ejerne. Odds er, at der allerede er eksisterende løsninger på vores hjemmeside eller i det mindste er der lignende problemer, vi allerede har løst. Så prøv at finde dem, der er ens eller relateret til dit problem. Hvis du har brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores iPhone-spørgsmål spørgeskema.

Sådan fejlfindes iPhone XR, der ikke kan modtage telefonopkald

Kontroller, at din iPhone får et godt signal. Før du fejler, skal du kontrollere, at din iPhone får et godt signal. Hvis det, du ser i statuslinjen, er ingen service eller søger i stedet for signalstænger, betyder det, at din iPhone ikke modtager et signal fra dit netværk. I så fald arbejder indgående og udgående opkald. Kontakt din netværkstjenesteudbyder for at sikre, at der ikke er nogen netværksopsætning. Sørg også for, at du bruger telefonen i netværksdækningsområdet.

Første løsning: Skift flytilstand til og fra

Dette gamle trick fortsætter med at gøre vidundere og hjælper flere og flere iPhone-ejere, når de beskæftiger sig med netværksrelaterede problemer. Det virker ved at give en hurtig genstart på telefonerne trådløse radioer og derved opdateres netværksfunktioner og -tjenester. Derfor kan du lige så godt overveje det blandt de første løsninger, der forsøger at prøve. Heres, hvordan det virker:

Anden løsning: Se og administrer blokeret kontaktliste på din iPhone XR

Hvis du kun ikke kan modtage telefonopkald fra bestemte kontakter, men resten fungerer fint, så blev disse kontakter sandsynligvis blokeret. For at styre dette ud, skal du kontrollere telefonens blokliste for telefon, beskeder eller facetime apps. HERES Sådan får du adgang til disse oplysninger:

Tredje løsning: Installer de nyeste iOS-opdaterings- og transportindstillingeropdatering på din telefon

En opdateringsmeddelelse skal vises, hvis en ny IOS-version er tilgængelig. Før du opdaterer, skal du sikkerhedskopiere alle vigtige filer, du har gemt på telefonens hukommelse til iCloud eller iTunes. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at downloade og installere ny opdatering på din iPhone XR.

Bortset fra iOS-opdatering, overvej også at kontrollere, at opdatering af nye operatørindstillinger er tilgængelige for din enhed. Som iOS indeholder operatørindstillinger opdateringer også reparere patches for at løse udbredte problemer, der påvirker netværksrelaterede tjenester som indgående opkaldsfejl, der påvirker forskellige iOS-enheder. Opdateringer af operatørindstillinger er undertiden obligatoriske, mens andre er valgfrie. Obligatoriske opdateringer implementeres automatisk på enhedssystemet, ellers de er valgfrie.

Fjerde løsning: Nulstil netværksindstillinger på din iPhone XR

Du vil vide, hvornår nulstillingen er færdig, da dine iPhone genstarter sig selv. Så snart det starter op, skal du oprette dit Wi-Fi-netværk og vente på, at din telefon etablerer netværkssignal. Brug derefter en anden telefon til at placere et testopkald til din iPhone XR og se om det fungerer nu.

Femte løsning: Fjern derefter og geninstaller SIM-kortet på din iPhone XR

Netværksfunktioner kan også mislykkes, når SIM-kortsystemet styrter og går skurk. Skulle dette være den underliggende årsag til problemet, vil at geninstallere SIM-kortet på din iPhone XR sandsynligvis afhjælpe glitches. Så heres hvad du kan overveje at gøre næste:

Drej derefter telefonen igen og vent på, at den opretter netværkssignal. Når signalindikatoren stabiliseres , skal du placere et testopkald til dit eget nummer ved hjælp af en anden telefon og se om dette opkald går igennem.

Gør til en fabriks nulstilling eller gendannelse af iOS kan også betragtes blandt de sidste dyksløsninger, hvis problemet fortsætter efter udmattende alle de ovennævnte procedurer. Den underliggende årsag kunne være mere kompleks, der kræver et komplet system nulstillet og gendannelse. Men vær opmærksom på, at disse metoder også kan resultere i permanent datatab, hvilket skaber backups, anbefales på forhånd. En IOS-nulstilling og gendannelse kan udføres via dine iPhone-indstillinger eller ved hjælp af iTunes på en computer.

Søg mere hjælp

Hvis din iPhone XR stadig endte med at have indgående opkaldsproblemer eller ikke kunne modtage telefonopkald efter at have anvendt alle gældende løsninger, skal du allerede ringe til din netværkstjenesteudbyder for at rapportere problemet. Bekræft og sørg for, at der ikke er nogen midlertidig netværksopsætning, der påvirker netværksrelaterede tjenester, især indgående opkald på dit sted. Overvej også at bede om nyt SIM-kort udskiftning, hvis du har mistanke om, at SIM-kortet er på Fault. Og for at udelukke hardwareskader, kan du tage din telefon til et Apple-autoriseret servicecenter og få det undersøgt af en iPhone-tekniker til hardwareskader. Overvej dette et must-do, hvis din iPhone begyndte at have indgående opkaldsproblemer, efter at det blev slettet uheldigt eller udsat for væske.

Hvis problemet ser ud til at være et problem efter opdatering, som når det indledte efter en IOS-opdateringsinstallation og derefter fortsatte , rapporterer problemet til Apple Support for yderligere Bistand og anbefalinger.

Forbind med os

Indien har et stort spamopkaldsproblem, og enhver, der har et SIM-kort i Indien, får sandsynligvis et par uopfordrede opkald fra folk, der forsøger at sælge kreditkort, der tilbyder personlige lån eller endog lovende outlandish afkast, hvis du investerer på aktiemarkedet . Hvis du har konfronteret dette problem, vil du være glad for at vide om en ny iOS 13-funktion, der giver dig mulighed for at blokere alle ukendte opkaldere i et fald. Ja, denne iOS 13-funktionsligner opkald fra alle ukendte numre. Det er en ekstrem mulighed, men en, der kan hjælpe dig meget, hvis pesky telemarketers kalder dig igen og igen.

Denne mulighed er fantastisk, fordi den er indbygget i iOS. Du behøver ikke bruge nogen tredjeparts apps og betale med dit privatliv i bytte for ro i sindet. Ifølge Apple, med denne indstilling tændt, vil iOS 13 bruge Siri's intelligens til at tillade opkald at ringe din telefon fra numre, der findes i kontaktpersoner, mail og meddelelser apps på din enhed â € "så i andre ord, opkald af mennesker Hvem du har interageret med tidligere vil stadig komme igennem, selvom du ikke har deres nummer gemt. Alle andre opkald vil automatisk blive sendt til din voicemail.

Det er også rimeligt at anerkende, at denne metode ikke vil være ideel til alle. For eksempel, hvis du venter på et jobtilbud eller forventer vigtige opkald fra ukendte numre, er denne metode ikke for dig. Men hvis du er syg og træt af uopfordrede telefonopkald, læs videre.

Sådan blokerer du opkald fra ukendte numre på din iPhone

iPhone 11 eller iPhone XR: Hvilket er den bedste iPhone til Indien? Vi diskuterede dette på orbital, vores ugentlige teknologi podcast, som du kan abonnere på via Apple Podcasts eller RSS, downloade episoden eller bare trykke på afspilningsknappen nedenfor. â €

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du leder efter måder at blokere ukendte eller private opkaldere på en iPhone, kan du gøre dette ved at ændre dine telefonindstillinger. Men blokering Uregistreret Telefonnumre er INT endnu en mulighed for gamle iPhone-modeller. Derfor skal du blokere alle indgående opkald for at undgå disse uønskede opkaldere. Læs videreâ € |

Bloker ukendte eller private opkald på en iPhone

Vi har til formål at hjælpe vores læsere med at løse problemer med deres telefoner såvel som at vide, hvordan man korrekt bruger dem. Hvis du oplever andre problemer, kan du besøge vores Hjælp Guide side. Vi har udgivet artikler, der indeholder løsninger på fælles problemer. Vi har også en YouTube-kanal, der har video tutorials og fejlfinding af indhold til smartphones. Klik på dette link og glem ikke at abonnere. Tak fordi du læste!

Hvis en forkert PIN-kode indtastes tre gange i træk, bliver din SIM blokeret. For at fjerne blokering af din SIM, skal du indtaste din PUK. PUK kan opnås ved at kontakte kundeservice. Bemærk venligst: Hvis du indtaster den forkerte PUK ti gange i træk, bliver din SIM blokeret permanent. I dette tilfælde har du brug for en ny SIM fra EE.

Blok eller ophæv Seneste opkald

For nye og eksisterende brugere, der ønsker at vide, hvordan du blokerer eller bar ukendte opkald på iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR, er det muligt, at du måske har brug for tricket til at forhindre ukendte opkaldere på din iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR på grund af spamopkaldere og carrier netværksmarkedsførere, der kalder din telefon hele tiden. Her er de leverede retningslinjer for forskellige løsninger på, hvordan du blokerer ukendte opkald på din iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR.

Det hurtigste middel til at blokere et nummer på din telefon er at gå til Indstillinger og klikke på telefonens indstilling, derefter vælger du blokeret. Bemærk, at før du forhindrer en ukendt opkalder, vil der blive oprettet en kontakt til opkalderen på din telefon.

Opkaldsblokering på iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR

En god forslag idé ville være for dig først at kopiere opkaldsnummeret og indsæt i listen Blokeret opkald i din iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR. Ved at gøre det, skal du ikke indtaste et hvilket som helst nummer. Når din telefon har en opkalder med et ukendt ID, bliver opkaldet blokeret.

metode.

En sidste råd til brugeren ville være at downloade TrapCall appen fra Apple Store for effektivt at blokere en ukendt opkalder i din iPhone XS, iPhone XS MAX og iPhone XR. Når et opkald angiver et ingen opkalds-id. Efter at have fulgt disse trin kan du nu forhindre, at de uønskede opkaldere forstyrrer din telefon.

Forstå iPhone-knapper og funktionerufiner et interaktivt billede af startskærmen og knapperne på din enhed. Lær om forskellige ikoner, knapper og funktioner på forsiden af ​​din enhed for at finde, hvor de er placeret og hvad de gør.

Lås op på skærmen sammen for at låse skærmen op på din enhed. Skærmlåsen sikrer din enhed og beskyt din enhed i at få adgang til af andre personer. Din enhed kan automatisk låse efter en vis tid, afhængigt af dine skærmtidsindstillinger.

Indsættelse og fjernelse af Nano SIM-kortlæret Sådan indsættes og fjern et SIM-kort fra din enhed. Din mobil tjeneste aktiveres via dit SIM-kort; Uden det kan du ikke bruge cellulære funktioner. Bemærk, at der kan være behov for et værktøj til SIM-kortbakke.

Opladning af iPhonelearn Sådan oplader du din enhed for at undgå at løbe tør for batteristrøm. At holde din enheds batteri godt opladet vil give dig mulighed for at bruge det hele dagen uden afbrydelse.

Opsætning af iPhone Med Quick StartWhen Opsætning af din nye enhed, bliver du bedt om din gamle enhed, så den automatisk kan overføre dine brugeroplysninger til din nye enhed automatisk. Følg disse trin for at bruge hurtigstartfunktionen.

Oprettelse af mapperLearn Sådan oprettes en mappe på startskærmen for at hjælpe med at organisere dine applikationer. Du kan oprette mapper til kategorier af apps som bank, rejse, forsyningsselskaber, sociale medier og mere for at tilpasse din enhed.

Tilføjelse af widgetwidgets giver dig mulighed for at gøre ting som f.eks. Forhåndsvise kommende arrangementer, se Nylige e-mails og få hurtig adgang til dine yndlingskontakter. Lær, hvordan du bruger widgets, også kendt som moduler, for at hjælpe dig med at holde vigtige oplysninger på dine fingers spidser.

Tilføjelse af en by til dit vejr Feedit Direw-widgeten for at vise steder, du gerne vil få vejr opdateringer til. Du vil måske se vejret for dit hjem og kontorsteder i widgeten.

Justering af din auto-lås og lysstyrkeindstillinger hengivne længden af ​​tiden før låseskærmen vises, kendt som skærmtid, og lysstyrken på din enhed kan påvirke batteriets levetid. At reducere tiden for inaktivitet, før din enhed går i seng og sænker lysstyrken på din enhed, kan hjælpe med at udvide enhedens batterilevetid.

Vigtig

Hvordan til at fjerne blokeringen nogen på Facebook

Hvordan til at fjerne blokeringen nogen på Facebook

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan at blokere nummer på Samsung Galaxy A31. Vi ved, hvor vigtigt det er at blokere et nummer, når det ser ud til at skade og

Sådan blokerer eller fjerner blokering af kontakter

Sådan blokerer eller fjerner blokering af kontakter

Hvis den forkerte PIN-kode er indtastet tre gange i træk, er den blokeret. For at fjerne blokering af din PIN-kode, skal du indtaste din PUK.

Lær at Block telefonnummer på Samsung Galaxy S9

Lær at Block telefonnummer på Samsung Galaxy S9

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Sådan Efterlad en Gruppe tekst på Android og iPhone javatpoint

Sådan Efterlad en Gruppe tekst på Android og iPhone javatpoint

Her er hvordan man kan sende gruppe SMS-beskeder til din familie, venner, eller offlice kolleger ved hjælp af din Android og iPhone.

Hvordan skjuler jeg en App på min Samsung A5.

Hvordan skjuler jeg en App på min Samsung A5.

Så for at gøre dit liv lettere, vi er her med forskellige måder ved hjælp af, som du kan Skjul Apps i Galaxy S10.

Bedst af samsung hideappshow Gratis Watch download Todaypk

Bedst af samsung hideappshow Gratis Watch download Todaypk

Brug disse trin at skjule eller vise apps på Samsung Galaxy S21 5G. På denne side Skjul Vis Skjul Selvom du måske ikke være i stand til at afinstallere nogle indlæst apps, kan du være i stand til at fjerne deres s

Hvordan at aktivere og deaktivere en Samsung funktion, der vil skjule og vise skjulte filer på Galaxy S21 A Savvy Web

Hvordan at aktivere og deaktivere en Samsung funktion, der vil skjule og vise skjulte filer på Galaxy S21 A Savvy Web

Hvis du ikke kan finde dine apps i Android Autos app launcher, kan de være midlertidigt deaktiveret. For at gemme batteriets levetid, skal nogle telefoner midlertidigt deaktivere apps, du ikke har rørt i et stykke tid. th

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dens en udfordrende opgave at skjule nogle apps fra de mennesker, der altid ønsker at tjekke din telefon nyheder i det. Selv mens du har mulighed for at låse

Sådan Skjul Apps i Samsung Galaxy Tab S6 Lite Nem Trick af Sam rør

Sådan Skjul Apps i Samsung Galaxy Tab S6 Lite Nem Trick af Sam rør

Læs tutorial nu, og du vil gøre, hvordan at skjule programmer fra skærmen på Samsung På mindre end et halvt minut, vil du blive overrasket over effektiviteten af ​​denne metode.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.