Apple frigiver iOS 14. Hidtil uset Sikkerhedsopdatering Heralds Ny iPhone Feature

Wheres App Stores opdateringer Tab Heres hvordan du installerer App opdateringer manuelt Nu i iOS 13

Som standard enheder tjekke ind med Intune om hver 8. time. Hvis en opdatering er tilgængelig via en opdatering politik, enheden downloader opdateringen. Enheden installeres derefter opdateringen ved næste check-in i din tidsplan konfiguration. Profiler ikke forhindre brugere i at opdatere OS manuelt. Brugere kan forhindres i at opdatere OS manuelt med en Device Configuration politik at begrænse synligheden af ​​softwareopdateringer.

iOS / iPadOS softwareopdateringer, som du sender til en delt iPad, kan installere kun, når der er ingen bruger logget ind på en delt iPad session og enheden oplades. IPad skal være underskrevet af alle brugerkonti og tilsluttet en strømkilde til enheden til at opdatere med succes.

Konfigurer politik

Tidsvindue: Definer en eller flere blokke af tid, der begrænser, hvor opdateringerne installeres. Effekten af ​​de følgende muligheder afhænger af den tidsplan, du har valgt. Ved at bruge en startdag og afslutning dag, natten over blokke understøttes. Mulighederne omfatter:

Du kan konfigurere indstillinger i Device Restriktioner for at skjule en opdatering fra enhedsbrugere for en periode på dine overvågede iOS- / iPadOS enheder. En begrænsning periode kan give dig tid til at teste en opdatering, før den er synlig for brugere at installere. Efter at indretningen restriktion udløber, opdateringen bliver synlig for brugerne. Brugerne kan derefter vælge at installere det, eller dine Softwareopdatering politikker kan automatisk installere det snart efter.

Når du bruger en enhed begrænsning for at skjule en opdatering, gennemgå din software opdatering politikker for at sikre, at de plejer planlægge installation af opdateringen inden denne restriktion udløber. Software opdatering politikker installere opdateringer baseret på deres egen tidsplan, uanset opdateringen bliver skjult eller synligt for enheden bruger.

På fanen Opgaver, vælg + Vælg grupper til at omfatte og derefter tildele opdateringen politik til en eller flere grupper. Brug + Vælg grupper for at udelukke at finjustere opgave . Når du er klar, skal du vælge Næste for at fortsætte.

Lige siden iOS havde en App Store, processen for manuelt at opdatere apps har boet stort set den samme. Åbn App Store, skal du trykke på "Opdateringer" fanen, og derefter vælge og vrage apps til opdatering eller opdatere dem alle på én gang. Du kan også få vist en bestemt app i App Store, og opdatere det fra sin side oplysninger, hvis en opdatering var tilgængelig. På 3D Touch enheder, kan du også opdatere alle apps via hurtig handling for App Store på startskærmen.

Under opdatering manuelt via en hurtig handling eller en app side detaljer arbejder stadig i iOS 13, har Apple fjernet "Opdateringer" fanen til fordel for et nyt afsnit "Arcade". Så hvor har "Opdateringer" gå i iOS 13?

Metode: opdatering fra tilgængelige opdateringer

I ældre iOS-versioner, ville der være en nummereret badge på de "Opdateringer" angiver, hvor mange opdateringer var tilgængelige, og i iOS 13, vil du se, at samme skilt på toppen af ​​dit profilbillede i øverste højre hjørne af en fane. Som du sikkert kan gætte ved nu, skal du trykke dit profilbillede for at se tilgængelige opdateringer og for nylig opdaterer apps. Det kan være indlysende, når du har opdateringer til rådighed, men hvis du ikke gør det, kan du ikke nogensinde gætte at kigge på din konto indstillinger.

Du kan trykke på "Mere" ved siden af ​​en app for at se flere detaljer om opdateringen, skal du trykke på ikonet appen kan få vist sine vigtigste side, skal du trykke "Opdater" ved siden af ​​en app til manuelt at opdatere den, eller tryk på " opdater alle" for at opdatere alle apps på listen.

Se nylig opdaterede apps

Når du ser nylig opdaterede apps, det er stort set den samme i denne liste. Hvis du lige har opdateret nogle apps, vil de blive vist under alle dem, der har brug opdateringer stadig. Afsnittet hedder Opdateret for nylig. Hvis du har alle dine apps opdaterede, og du ikke har haft nogen app opdateringer til rådighed, kan dette afsnit ikke vises overhovedet.

Bemærk, at uanset om Listen viser apps med tilgængelige opdateringer eller dem, der for nylig blev opdateret, i iOS 13, kan du nu knalde på en app på listen for at slette den fra din iPhone et €”en interessant ny funktion.

Tilføj iOSiPadOS softwareopdatering politikker i Intune

Metode: opdatering fra købte varer

Før opdatering, kan du trykke på selve app til at finde den Hvad er nyt afsnit for at gennemgå ændringerne i den seneste opdatering, men kun i iOS 13. Af en eller anden grund, kan du ikke se ændringer på denne måde i tidligere iOS versioner.

Metode: opdatering fra en app detaljer

Ligesom du altid kunne gøre, hvis du kender eller har mistanke om en opdatering til en bestemt app, du bruger, kan du besøge det i App Store via en søgning eller fra listerne i metode 1 og metode 2 ovenfor. Når på appens side kan du se oplysninger om opdateringen i Nyheder sektion.

Metode opdatering alt fra hurtig handling

I iOS 12 og ældre, om 3D Touch enheder, kan du langt tryk på App Store ikon på startskærmen for at få de hurtige handlinger. Vælg derefter "Opdater alle" for at opdatere alt manuelt uden at skulle gennemgå hver app individuelt . Du kan endda holde fingeren på skærmen efter lang presse, flytte den til "Opdater alle", og slip din finger for én glat gestus.

I iOS 13, er det "Opdater alle" hurtig handling gået, men der er stadig en måde at opdatere alle apps der bruger hurtige handlinger. Uanset om du har 3D Touch eller Haptisk Touch, lang-press, indtil de hurtige handlinger vises, og derefter vælge "Opdateringer". Du kan endda glide fingeren op eller ned de hurtige tiltag for at vælge den uden at løfte fingeren fra skærmen. Dette link fører dig ret til Tilgængelige Upates eller kommende Automatiske opdateringer sektion findes i metode 1. Derfra, tryk "Opdater alle".

Metode opdatering alt automatisk

Hold din Connection Sikker Uden en månedlig regning. Få en levetid abonnement på VPN Ubegrænset til alle dine enheder med en engangs-køb fra den nye gadget Hacks Shop, og se Hulu eller Netflix uden regionale restriktioner, øget sikkerhed, når du browser på offentlige netværk, og meget mere.

Forsøger du at manuelt opdatere apps på din iPhone eller iPad, men funktionen isnt arbejde? Du trykker på Opdater alle eller bruge ikonet Opdatering for hver enkelt app, men der sker ikke noget? Vi er skyld går du dækket! Dette App Store problem er sket før, og vi har de mest almindelige rettelser til dig!

Hvordan at fastsætte App Store opdatering ikke starter

Tredjeparts app opdaterer plejer opdatering på din iPhone på grund af forskellige årsager. Enheden kan have en lille fejl, kan den nuværende iOS-versionen har en App Store relateret bug, eller Æbler online software butik kan opleve en nedetid. Anvend disse fejlfindingstrin:

Afbryd App Store

Hvis App Store opdatering løser problemet kraft genstarte iOS eller iPadOS enhed. ow Til: Klik hurtigt & release Lyd op, lydstyrke ned og tryk og hold den Sideknap indtil Apple-logoet vises på skærmen. Vær tålmodig, indtil din iPhone genstarter og test, hvis rettelsen arbejdede. ip: On iPad samtidigt tryk og hold knappen Hjem og afbryderknappen, indtil Apple-logoet vises på skærmen.

skifte internetforbindelse

Den næste App Store opdatering bug fejlfinding metode kræver, at du ændre din internetforbindelse. Nogle gange kan du have forbindelse til et Wi-Fi-netværk, men det hotspot kan genstarte eller har en midlertidig blackout, og dermed ikke lade din iPhone til at oprette forbindelse til internettet. Dette forhindrer app opdateringer fra downloading. ow Til: Rettelsen kræver, at du deaktivere Wi-Fi. Du kan føre til kontrolcentret og bruge Wi-Fi skifte til deaktivere. Dette vil få din luftfartsselskab dataforbindelse til at kick-in. Prøv at installere dine tredjeparts softwareopdateringer nu. Har de arbejder Tip:? At være i stand til at hente app opdateringer fra App Store via cellulære data, du har brug for at aktivere denne funktion i Indstillinger. Gennemse for App Store -> App downloads, og vælg Tillad altid eller Spørg hvis over 200 MB. handle: Tjek 10 tips til at lave iPhone Wi-Fi-problemer.

check for tjeneste nedetid

Sidst men ikke mindst, hvis du stadig ikke kunne løse App Store opdateringer ikke starter problem, bør du tjekke om der er en nyere iOS-version tilgængelig. En kendt fejl kunne have finde sin vej ind i iOS-versionen, at du er bruger, og Apple måske allerede har udstedt en opdatering med en rettelse. Besøg Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering og sørg for, at du er kører den nyeste version. ip: Du kan nu installere iOS softwareopdateringer end 5G cellulære data

Har du formår at løse App Store opdateringer fungerer ikke problemet? Hvilken metode arbejdet for dig? Brug kommentarfeltet til at lade os vide. Har du stadig problemer? Må med at give flere detaljer og bede om hjælp!

Hvis du er gad vide hvorfor App Store-ikonet mangler på din iPhone eller iPad, vil denne vejledning hjælpe dig med at finde det. Den gode nyhed er, at du ikke kan slette App Store fra iPhone som dens et lager iOS-app. Du har måske lagt det i nogle mappe Ora skjult det. Så bliver du nødt til at gendanne den manuelt. Der er flere metoder til at genoprette forsvinder App Store-ikonet på din iPhone eller iPad. Lad os starte med den nemmeste!

Søg efter App Store på din enhed

Dette trin returnerer din startskærm til det standardlayout, det havde, når du først indstiller det. Apps vil ikke blive slettet, men aktierne vil gå tilbage til deres originale Placering på startskærmen.

Nulstil alle indstillinger

Hvis du stadig er i stand til at finde ikonet Manglende app Store, skal du nulstille alle indstillinger. Dette vil gå et skridt videre og gendanne alle dine enheder indstillinger til standard. Dette påvirker ikke dine dokumenter, medier osv., Gemt på enheden.

Installer den nyeste iOS-opdatering

Jigesh Padhiyar er medstifter af igeeksblog. OM, der har et kæmpe øje for nyheder, rygter og alle de usædvanlige ting, der sker omkring Apple-produkter. Under sin stramme tidsplan finder Jigesh nogle øjeblikke af pusterum til at dele sideløbende indhold på sociale medier.

Scenario: App Store, der ikke fungerer, er et langsigtet problem, og nogen har allerede haft gode rettelser. Mens med disse tidlige udgivelser af iOS 14 bliver dette problem endnu sværere ifølge Downtetector. om rapporter.

Pro tips: Husk det, at under stor skala iOS software lancerer eller lejlighedsvis, når der er en iCloud Outage forekommer , kan App Store stoppe med at arbejde i en kort periode. Check App Store Connection Status HER: Apple System Status. Du kan bruge denne side til at undersøge din App Store, der ikke fungerer, før du tager yderligere skridt.

Tips til at rette iOS App Store ikke arbejdsproblemer

Da App Store ikke fungerer, er et problem, der hovedsagelig forekommer i IOS 14-version, vil Apple nok bringe en rettelse i den endelige udgivelse af iOS 14, som kommer i omkring en uge. Så den bedste løsning er at holde din iOS 14 opdateret.

tip reset iphone

En bruger fra Apple Community foreslog, at nulstilling af en iPhone vil løse denne iOS 14 App Store ikke et problem problem. Hvis du har anstændigt iCloud eller iTunes backup til din enhed, så er det værd at forsøge at nulstille din iPhone for at løse dette problem.

Apple i dag lavede endelig den nye appsporing gennemsigtighedsfunktion, der er tilgængelig for brugere, som er en del af de nyligt udgivne iOS 14.. Den nye funktion giver brugerne mulighed for at vælge at blive sporet af tredjeparts apps, men skiftet er gråtonet ud for nogle brugere, selv efter at have installeret iOS 14. â € ", som har gjort folk forvirret over, hvordan den nye funktion virker.

Vigtig

Forsvar, Baser

Forsvar, Baser

Presenta diversos indicadores sociodemogrficos y econmicos por rea geogrfica nacional, entidad federativa y municipio adems de los tabulados, publicaciones y servicios disponibles.

Samsung at afbryde nogle af Bixbys AR har i denne måned

Samsung at afbryde nogle af Bixbys AR har i denne måned

Med hjælp fra Ar Zone Du kan tilpasse og oprette emojis, og du kan også stand til at hente den gratis fra vores hjemmeside fuld version.

ARzone Til PC Windows og MAC Gratis download

ARzone Til PC Windows og MAC Gratis download

Hvad der er Ar Zone App Apps Reference Library httpsappsreferencelibrary. logspot. om.

Kan du dele apps på tværs af enheder QuickAdviser

Kan du dele apps på tværs af enheder QuickAdviser

Se og download den håndbog for Samsung Galaxy Note 20 5G SMN981B Smartphone side 1 af 183 engelsk. Også støtte eller få manualen via e-mail.

Samsung AR Zone 1.. 0. 2 Mod Apk til android download

Samsung AR Zone 1.. 0. 2 Mod Apk til android download

Hent AR Zone APK gratis installatør online nyeste version til Android-telefoner og tabletter. Hent 6. MB APK AR Zone opdateret af oprindelige udvikler 100 sikker ...

AR Zone og AR Zone Apps Online Business News medier

AR Zone og AR Zone Apps Online Business News medier

The City Planning Division er ansvarlig for forvaltningen vækst og udvikling inden for Fayetteville og planlægningen området omkring corporate byens grænser for at opnå en højere livskvalitet for vores borgere.

Galaxy S9 Brugervejledning Tips, Tricks og HowTos

Galaxy S9 Brugervejledning Tips, Tricks og HowTos

Samt at lancere to nye flagskib smartphones til 2018 i form af Galaxy S9 og S9, Samsung afslørede også en ny måde at udtrykke dine følelser

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fik en ny Samsung Galaxy telefon med AR Zone app installeret Heres hvad du behøver at vide om det, fordi det er en kommende revolution.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.