Apple Watch Series 6 Bedøm bedste Healthfocused SmartWatch

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple Watch kan gøre, hvad dine andre enheder kan ikke fordi det er på dit håndled. Når du bærer det, får du en fitness partner, der måler alle de måder, du bevæger sig, meningsfulde sundhedsindsigelser og en forbindelse til de mennesker og ting, du bekymrer dig om mest. Og det er altid bare et blik, væk.

Spor work outs, hold dig sund og mød dine fitness mål med dit æble se det fitness partner, der passer på dit håndled

Med Apple Watch og Cellular Connectivity har du fået alt hvad du behøver, hvor det store udendørs vinker dig. Du vil ikke savne et opkald, tekst eller anmeldelse, selvom du ikke har din iPhone. Fra musik til podcasts, Apple Watch Streams kontinuerlig motivation. Og med kort på dit håndled, vil du altid vide, hvilken vej du er på vej. Tilføj i Siri for ethvert spørgsmål, du måske har undervejs, og du er i perfekt form for alle dine udendørs aktiviteter.

Sikkerhed først og andet

Med nødsituationer og efterårsdetektering er sikkerheden altid tæt på hånden. Bare tryk og hold sideknappen, og Emergency SOS vil indkalde øjeblikkelig hjælp à ¢ â € over hele verden. Selvom du ikke har tilmeldt dig en cellulær plan. Og hvis du nogensinde tager et hårdt fald og er immobiliseret, vil efterårsdetektering forbinde dig med nødtjenester.

Få opsætning

Som det bedst sælgende ur på planeten gør Apple klart noget rigtigt med Apple Watch. Det er en kendsgerning, at endnu mere imponerende, når du overvejer at Apple Watch kræver en iPhone til at samarbejde med, så er der ingen mening i alle, der bruger en Android-telefon, der køber den. Apple har gradvist forbedret det grundlæggende design, og som navnet antyder, er Apple Watch nu i sin femte generation.

Brug Apple Watch Series 5 i blot et par dage, og årsagerne til dens dominans bliver indlysende. Komfortabelt at bære, med elegant design i både hardware og software, har Apple Watch Series 5 alle de fitness tracking og smartphone companion funktioner, du kunne ønske. Det kan endda prale af et par ekstraudstyr, du ikke klar over, at du havde brug for. Som hver af sine forgængere lykkes Apple Watch Series 5 tronen at styre som SmartWatch King.

Om Apple Watch Series

Theres a Bewildering Varekonfigurationer, der er tilgængelige, når du køber en ny Apple Watch Series 5. Det kommer i to tilfælde, der er færdige i forskellige materialer og farver, og der er masser af bands. Heres en ide om prisfastsættelsen med de billigste Apple Watch Series 5 modeller og gå op til de dyreste:

Du har også mulighed for at gå til en GPS-model eller en GPS + cellulær model. GPS-modellerne er kun WiFi og skal være tæt på en parret iPhone for at oprette forbindelse til internettet, når du er væk fra Wifi. GPS + -cellulære modeller har LTE-forbindelse, så de kan få online direkte, hvilket betyder at du kan forlade din iPhone hjemme, når du går ud jogging, for eksempel.

GPS + Cellular tilføjer $ 100 til prisen, men du bliver også nødt til at tilføje dit Apple Watch til din Carrier Plan, som sandsynligvis vil koste omkring $ 10 per måned. Det er også værd at bemærke, at en cellulær forbindelse kræver mere batterilevetid, så GPS + -cellulære modeller vil ikke vare så længe mellem afgifter som GPS-modellerne.

Hvad vi kan lide

Serie 5S OLED-skærmen er skarp, altid læselig og meget lydhør. Peak Brightness er 1.000 nits, hvilket er nok til at blive læselig i direkte sollys, mens en omgivende lyssensor automatisk falder lysstyrken, når den er mørkere. Rører og swipes registrerer første gang hver gang, og den digitale krone på siden tilbyder finere kontrol til at rulle op og ned gennem menuer eller meddelelser.

fitness og sundhedssporing

En væsentlig komponent til enhver smartwatch, fitnesssporing på Apple Watch er perfekt pitched for den gennemsnitlige person, der søger at blive sund. Indstil dine daglige mål, og dit Apple Watch vil give dig blide påmindelser hele dagen. Mål er opdelt i bevægelse, motion og stå. Afslutningen af ​​hver enkelt er præget af en blid buzz på dit håndled og en ring-lukkende animation, med badges tildelt for at ramme mål. Det er overraskende effektivt at motivere dig.

Theres GPS tracking og hjertefrekvensovervågning om bord, som begge er korrekte. Du kan også optage forskellige former for træning, herunder vandreture, cykling og svømning. Vi sætter også pris på muligheden for at optage indendørs træningsprogrammer på motionscykler, rodemaskiner og elliptiske. At starte en træning skal udløse anerkendelse i Apple Watch efter ti minutter, gnistre automatisk optagelse, men vi fandt ud af, at vi nogle gange måtte starte sessioner manuelt, især for indendørs øvelse.

Du kan gennemgå daglige fremskridt på Apple Watch, men du vil gerne grave ind i aktivitetsappen på din iPhone for at spore din ydeevne over tid. Der er nok information der for de fleste mennesker, men atleter i træning kan helst foretrække noget mere dybtgående, ligesom nogle af de specialist Garmin SmartWatches til forskellige aktiviteter.

Serien 5S Fall-detektion kan også enormt Nyttig til at advare dine nærmeste kontakter eller nødtjenester, hvis du falder over og ikke bevæger sig i et stykke tid. Apple har også introduceret menstruationscyklussporing for kvinder, der binder ind med sundhedsprogrammet på din iPhone. Endelig er der en ny støjdetektering app, der advarer dig, hvis dine omgivelser er så højt, at din hørelse kunne blive beskadiget.

Apps og iPhone-meddelelser

Apple Watch Series 5 er designet til at blive parret med en iPhone, og du kan konfigurere alt via IOS Watch-appen. Det er værd at tage lidt tid til at bestemme de apps, der skal udløse advarsler på dit håndled, og hvad der danner disse advarsler skal tage. Du kan beslutte, om apps skal udløse en lyd, vibration eller ingenting, og vi sætter pris på den granulære kontrol.

Du kan nemt læse indgående meddelelser, men du vil sandsynligvis gerne hente din iPhone for at svare. Vi var imponerede over lydkvaliteten på Apple Watch for at lave og tage opkald, hvilket er en praktisk funktion, når dine hænder er fulde.

Ud over de sædvanlige mistænkte fra din iPhone understøtter Theres også til tredjeparts apps på Apple Watch. Du kan få companion apps til alt fra Uber til Evernote. De bedste apps tilbyder små nedskalede versioner, som Apple kalder komplikationer. Op til otte kan vises på dit valgte urflade, der viser optimalt, og du kan trykke på en fuldskærmsopdeling. Disse arbejder særligt godt for fitness- og vejr apps.

Tryk ned på den digitale krone, og du kan starte Siri. Apples Assistant fungerer bare det samme på dit håndled, som det gør på din telefon, så du kan stille spørgsmål, indstille påmindelser, starte træning, åbne apps og meget mere.

Det bevarer det moderne designsprog og strålende funktioner, der har lavet tidligere generationsmodeller så populære, og introducerer nye muligheder som Blood Oxygen-overvågning, ekstra urflader og den meget forventede søvnsporingsfunktion.

Disse opdateringer er koblet med velkomstforbedringer i displayet og præstationsafdelingen. Samlet set er Apple Watch Series 6 uden tvivl den bedste daglige smartwatch på markedet lige nu.

Men de nye blod ilt og søvnsporing funktioner er ret begrænset i deres nuværende form. Så med Watch Series 3 og se SE tilgængelig som billigere muligheder, er disse funktioner virkelig værd at de ekstra penge? Hvis sundhed er vigtig for dig, og du værdsætter at kunne udføre EKGS og spore blod ilt fra dit håndled, så er svaret ja. Ellers køber en af ​​æbler billigere urindstillinger vejen at gå.

design og stil

I modsætning til de fleste andre smartwatches på markedet kan Apple Watch Series 6 prale af et slankt rektangulært design med et keramisk bagpanel. Siddende til venstre er en højttaler og til højre er en knap, mikrofonhul og en digital krone, der tilbyder haptisk feedback.

Top og bund bruges til at fastgøre ledsagende bånd. Apple tilbyder en omfattende lineup, der består af den nye solo loop og flettet solo loop, samt det mere traditionelle sportsband, sportsløjfe, læder og rustfrit stål.

Display & Watch Faces

Nemlig den altid-on-display, der blev introduceret kun sidste år, har modtaget en bump i lysstyrke. Apple siger, at funktionen er nu 2. gange lysere end før, og det er helt sikkert mærkbar i den daglige brug.

Jeg er personligt en fan af infograph modulære ur ansigt, der ive tilpasset til at vise min lokale 5-dages vejrudsigt, tid og dato, en genvej til hjertefrekvens app, mine fitness ringer og chancen for regn.

Taler om urflader, watchos 7 introducerer en række nye muligheder. Ledende vejen er typografien, GMT, tæller op, striber og kunstnerens ansigter, der kan tilpasses efter din smag. Apple har også annonceret en sjov ny memoji og animoji watch ansigt mulighed. Du kan bruge det til at have tilfældig Animojis på dit ur altid eller for at vise din personlige.

software og ydeevne

Apple har forudinstalleret Watchos 7 på sin nyeste SmartWatch, og det introducerer opdaterede animationer, der føler sig meget glat. Det sidder sammen med den nye Apple S6-system-in-pakke, hvilket er grunden til, at Watch Series 6 er op til 20% hurtigere end sin forgænger.

I virkeligheden bruger uret utrolig hurtigt. Hver eneste app, jeg forsøgte at åbne op øjeblikkeligt , den eneste undtagelse, der er den indbyggede App Store, som nogle gange kan tage en anden eller to til fuldt belastning.

BLOOD OXYGEN overvågning

I modsætning til Apple Watch EKG-funktionen og uregelmæssigt Hjerte Rhythm-meddelelser, som også er til stede på uret og er blevet certificeret af lokale myndigheder over hele kloden, herunder FDA, er den nye Blood Oxygen-funktionen Anbefales ikke til medicinske formål.

Det betyder, at du ikke bør forvente, at Apple Watch Series 6 for at opdage symptomerne på eventuelle sygdomme. Dette gælder selvfølgelig også for COVID-19-viruset, hvoraf lavt blod iltniveauer ofte er et stort symptom.

Apple opfordrer dig i stedet til at bruge den nye Blood Oxygen-app til generel wellness. Det virker ved at skinne et infrarødt lys gennem dit håndled og måle det beløb, der afspejles tilbage fra blodkarrene.

For at tage en måling skal du bare åbne ovennævnte app og tryk på Start. Processen tager kun 15 sekunder og for at få den bedst mulige læsning anbefales, at du hviler dit håndled på et bord og sørg for, at din rem er veljusteret.

Nogle gange får du en Mislykket Måling, da jeg gjorde ganske mange gange. Men i de fleste tilfælde er det nede på uret, der er for lavt på dit håndled, eller stroppen er enten lidt for tæt eller løs.

Når du har udarbejdet det søde sted, som ganske vist tog mig ganske få forsøg, er målingerne ret konsekvente. Jeg fik 100% på min første læsning â € œâ € œHt er perfekt â € œ og de fleste af mine aflæsninger siden har været mellem 95% og 100%.

Jeg har også haft nogle i de nederste 90'ere og endda en, der registrerede 86%, men disse blev for det meste taget, mens jeg sov uden mig at bemærke. I modsætning til rivaliserende ure, holder Apple Watch Series 6 på toppen af ​​blodets oxygenniveauer hele dagen via baggrundsmålinger.

Lanceringen af ​​Apple Watch Series 7 er lige rundt om hjørnet, så rabatter på serien 6, SE, og Serie 3 vil blive rampet op. Men før du hopper på chancen for at købe en, lad os hjælpe dig med at bestemme, hvilken model der er bedst for dit håndled.

design og display

Apple har ikke afvist meget langt fra det oprindelige 2022 kvadratiske design, så du vil ikke mærke en enorm forskel mellem de tre ure, selvom serien 3 er lidt mindre og en bit boxier end SE og Series 6:

SE og serien 6 er også lidt tungere end SE med omkring 3 gram, men dit håndled vil virkelig ikke mærke forskellen. Apple har det bedste og mest genkendelig Watch Design i Smartwatch Industry, så nogen af ​​de tre vil se og føle sig godt på dit håndled.

Mens SE og Serie 6 har identiske display specs, har kun serien 6 en altid-on-mulighed, som lader dig se tiden, selvom dit håndled sænkes. Apple siger også, at den altid-on-display er 2. -Times lysere end sidste års model, som helt sikkert vil hjælpe i stærkt lys.

Vigtig

Statslige regulatorer godkende nye 448 områdenummer for Tallahassee, nordvestlige Florida

Statslige regulatorer godkende nye 448 områdenummer for Tallahassee, nordvestlige Florida

Område kode 448 finde 7 International CitiesPiraraj UY, Farap TM, Amealco de Bonfil MX, Huimilpan MX, Pedro Escobedo MX, Par IR, Barg ...

449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Amherst Plaza LoopNet. om.

449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Amherst Plaza LoopNet. om.

Goodtimes Smokeshop 449 Amherst St, Nashua, NH 03063 Cigar Forhandler fundet i nærheden af ​​dig. Find en Cigar Store eller finde den perfekte Cigar og det bedste sted at købe cigarer online.

Hvordan vælger du den rigtige ur størrelse coolblue

Hvordan vælger du den rigtige ur størrelse coolblue

Køb Apple Watch 6 online med indbygget cellulære funktionalitet. Den esim funktion giver adgang til opkald meddelelser, selv når du ikke har din iPhone med dig.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Leder du efter et godt tilfælde til din enhed Check Out Supas Collection of Apple Watch 44mm45mm i dag

Colonialen 44.

Colonialen 44.

Lyt til 44 på Spotify. Kunstner 519. K Månedlige lyttere.

Vans sko i Richmond, VA

Vans sko i Richmond, VA

GameStop på 4501 S Laburnum Ave, Richmond VA 23231 timer, adresse, kort, retninger, telefonnummer, kunde ratings og kommentarer.

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Quebec Telefonnumre Lookup og 450 Områdekode Søg. Gratis Reverse Phone Lookup til personer, adresse, områdekode 450, Canada ZIP-koder, hvordan man ringer.

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Startende søndag, skal telefonen brugere i store dele af Arizona omfatte områdenumre ved opkald til at foretage alle opkald, herunder lokalopkald, der tidligere krævede kun syv cifre.

Hvad er CareCredit CareCredit

Hvad er CareCredit CareCredit

Forbered dine smagsløg ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.