Asus ZenFone 7 Pro Camera gennemgang Meget bedre telezoom

LG K20 2019 alternativer lignende eller relaterede enheder

Xiaomi har endelig bragt det redmi K20 til Indien efter lanceringen den i Kina i maj. Den redmi K20 starter ved Rs. 21.999 i Indien, og for denne pris, Telefonen er udstyret en slående design, et hak-mindre AMOLED skærm, triple bageste kameraer, herunder en 48-megapixel vigtigste snapper, en stor 4,000mAh batteri, og 18W hurtig opladning. Og gjorde vi nævne, at MIUI på redmi K20 vil uddele færre annoncer? Ja, Xiaomi har endelig hørt tsunamien af ​​klager og hævder at have nedtonet sin reklame strategi. Den redmi K20 er fyldt til randen med kraftfulde hardware, der er svære at finde andre steder i denne prisklasse og kan prale af en snazzy design, der vil helt sikkert vende hoveder.

Xiaomi redmi k resumé

Den redmi K20 æstetik er appealing og det skiller sig ud i et hav af andre telefoner witha et glas plade design og prangende stigninger. Den 6. 9-tommers AMOLED skærm er af fremragende kvalitet, og In-display-fingeraftrykssensor er også hurtig.

Den tredobbelte bageste kameraer leverer imponerende resultater, og bortset fra de underwhelming svagt lys og nogle andre mindre problemer, den samlede produktion er en tand bedre end hvad konkurrencen tilbyder. Telefonens batteri levetid er også stor, med 4,000mAh Unita nemt gøre det forbi AA dag og mere.

Den Snapdragon 730 SoC kraftoverførsel denne telefon sikrer en lag-fri brug i selv de mest krævende situationer og leverer en jævn spiloplevelse. En raffineret MIUI med færre annoncer og funktioner som en mørk tilstand, app skuffe, og den omgivende skærm er en ekstra bonus på softwaresiden.

Xiaomi redmi k pris i Indien

Xiaomi redmi K20 pris i Indien starter fra â,¹ 19.880. Den laveste pris af Xiaomi redmi K20 er â,¹ 19.880 på Amazon den 20. december 2022. Denne telefon er tilgængelig i en anden variant som 128 GB med farve muligheder som Carbon Black, Flame Rød, Glacier Blå, og Pearl White.

Xiaomi redmi k videoer

Gorgeous skud af bittesmå ting. Capture indviklede billeder af kæledyr, regndråber eller blomsterblade, med ingen grund til at zoome ind. Den Makro Kameraets mindst brændvidde på 4 cm holder dig i fuldstændig fokus, selv når du er vej på tæt hold.

Excellent til kernen

Gør mere på én gang. Problemfrit skifte mellem apps og opgaver uden afbrydelser. Den Qualcomm® 215 Mobile Platform med 1. GHz quad-core processor forbedrer ydeevnen, så alt kører hurtigt og effektivt.

Mere plads til alt *

Gem uden at bremse tingene ned. 2 GB RAM og 32 GB ROM bringe hastighed og opbevaring til alle dine hobbyer, hvad enten du kan lide at skabe madlavning videoer, tage billeder af din have, eller downloade sjove nye apps.

Ro og binge på

? Anonym, 05 jul 2022How kan du udvide hukommelsen bedes jeg glemte næsten det siger 3000mAh batteri Jeg ved ikke, om at min telefon er 50 procent efter 2 timers lys sms'e min sidste telefon havde 2000mAh bat og det gå hele dagen og ikke være på 50 pct bit af alle u behov er en telefon for ulige opkald. Eller tekst, det vil gøre, og for 150 $ canadiske ikke så slemt en aftale

Xiaomi redmi K20 bedste pris er Rs. 19.880 som den 20. december 2021. Se fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger, og meget mere. Undersøg Xiaomi redmi K20 priser, før de køber online.

Grasshopper, 11 apr 2022I lige købt denne telefon, og lovvvvvvvvvvvvvvvvvving det. Belastninger hurtigt. Jeg var imponeret humor. moreThis LG K20 er ok, hvis u har brug for en telefon, men det er ikke en meget god telefon til meget andet wifi langsom kan ikke multitaske med ud at låse op ikke kan indlæse et kompas ingen sensorer til at så kørsel apps stole på GPS kun så finde jeg 'm blive omdirigeret masser bit, hvis alle u behovet er en telefon til at foretage opkald fungerer godt lol

Anonym, 31 mar 2022I har denne telefon, og jeg finder det fungerer godt, folk siger, at den er langsom, men det kunne være dig C. Morei lige købt denne telefon og lovvvvvvvvvvvvvvvvvving det. Belastninger hurtigt. Jeg var imponeret over hotspot funktionen er i stand til at streame film i hot spot. Masser af hukommelse, Initial Storage er anstændigt. Men den udvidelsesmuligheder er awesome 2 TB masser af plads til min musik.

Jeg hader denne telefon. Jeg har kun haft det et år. Jeg er kommet så tæt på at rulle over det med min bil. Hvor skal jeg starte? Det holder kun så meget så langt som apps gå og derefter kører så langsomt. Det fryser op tilfældigt til hvor jeg er nødt til magten det ud og genstart. Først tog det store billeder, men glem alt om det nu. Jeg mener virkelig, at holdbarheden af ​​en masse af disse telefoner er designet til et eller to år på det mest, og så er du tvunget til at købe en ny. Det er attraktivt med sin chokolade brun opbakning. Det er rigtig dyrt at kigge, men det gør ikke mig noget godt, når det sidder i en beskyttende Otter Box. Jeg elsker LGs så meget, men ikke denne model. I et par dage vil jeg være at få en anden til at erstatte; LG Stylo 6 / K51 fra 2022. Efter jeg få alt ud af denne K20, jeg skal begrave det i min baghave. HVIL I FRED. Duuuude.

Jeg har den lignende sæt kom fra udlandet i denne februar og jeg ved ikke, hvorfor mine datatjenester ikke fungerer i det. Jeg kan kun chatte, sende & modtage billeder via messenger, WhatsApp. Men kan ikke søge i krom / Opera Mini bruger mine mobildata. Samme sag gælder for youtube også! Men alt ovenstående arbejder gennem wifi! hvad skal jeg gøre ? af denne grund jeg bliver nødt til at sælge denne enhed.

Historie.

Ninetology er en malaysisk Based smartphone Producent. I 2022 deres indtægter var omkring MYR 180 mio. For året 2022, selskabet sæt mål på MYR 380 mio indtægter. Også Ninetology vil investere op til MYR 5 millioner, til at øge sine erfaringsmæssige centre til 9 andre steder over hele Malaysia i 2022 som en del af deres ekspansion plan i landet

Slip

Den vigtigste SIM-kort slot er synlig, når bagsiden er fjernet og kan tilgås ved at fjerne batteriet. Den anden SIM-kort slot ligger lige under de vigtigste SIM-kort slot. Batteriet har en kapacitet på Li-Ion 2000mAh.

Software.

Den vigtigste kamera har en 64 MP sensor, siloer ned til 16 MP udgang â €”større og højere opløsning end den ZenFone 6s vigtigste kamera og samtidig opretholde den samme pixel banen. Der er nu en stabiliseret 8MP tele-modul med et 80 mm-ækvivalent brændvidde linse til hjælp med zoom ydeevne. En ny bred kamera faktisk tilbyder en lidt smallere synsfelt end enheden i ZenFone 6, men nu har dobbelt-pixel fase opdage autofokus, hvilket gør det mere fleksibelt for nærbillede arbejde end den faste fokus bred modul i den ældre telefon.

Om DXOMARK Kamera test: Til scoring og analyse i vores smartphone kamera anmeldelser, DXOMARK ingeniører opsamling og evaluere over 1600 test billeder og mere end 2 timers video både i kontrollerede lab miljøer og i naturlige indendørs og udendørs scener, ved hjælp af kameraer standardindstillinger. Denne artikel er designet til at fremhæve de vigtigste resultater af vores test. For mere information om den DXOMARK Kamera testprotokol, klik her. Flere detaljer om, hvordan vi scorer smartphone kameraer er tilgængelige her.

Test resumé

Den ZenFone 7 Pro gør godt nok med de fotografiske basics, med et par protester. Eksponering er korrekte, selvom dynamikområdet kunne være bredere, så scener med høj kontrast kan resultere i fotos med blæst højdepunkter. Farvegengivelse er generelt behagelige, både indendørs og ud, selvom hvidbalance fejltrin til tider producerer alt for kølige skygger, og farvenøjagtighed dråber i svagt lys. I godt lys, tager kameraet en masse detaljer, men meget fin tekstur er ofte tabt.

Tilføjelsen af ​​en tele-kamera modulet til ZenFone 7 forbedrer Pro dets zoom ydeevne radikalt i forhold til forgængeren, men det stadig halter bagefter af de bedste enheder. Støj og tab af detaljer holde tilbage zoom ydeevne, samt begrænset dynamikområde. Mens telefoner nå på den lange ende er blevet forbedret, dens brede kamera går den anden vej, der leverer et synsfelt thats ikke så brede som på sidste års ZenFone 6.

Når lyset går ned, ZenFone 7 Pro udfører tilstrækkeligt, men det er ikke så behageligt i mørke som nogle af konkurrenterne. Det underexposes sommetider scener med dæmpet lys, og selvom detaljer er godt for emner tæt nok lys med flash, tunge behandling generelt tager en vejafgift på billedkvalitet i svagt lys.

Den bokeh mode, der simulerer lille dybdeskarphed blade plads til forbedringer, med acceptabelt, men ikke imponerende segmentering mellem motivet og baggrunden, sammen med nogle distraherende artefakter .

Foto scorer forklarede

Den ZenFone 7 Pro tjener et foto score på 122. I dette afsnit tager vi et nærmere kig på, hvordan hver enkelt sub-score blev bestemt og sammenligne billedkvaliteten mod de vigtigste konkurrenter i en lignende pris parentes.

Eksponering og kontrast

Asus ZenFone 7 Pro opnår en respektabel eksponering score på 95. Engagementer er korrekte hele vejen ned til meget lave lysniveauer, men dynamikområde er ikke så bred som i de bedste enheder, så du kan forvente nogle blæst højdepunkter, når fotografere udfordrende scener med høj kontrast. Når det er sagt, kalder vi disse typer af scener udfordrende af en grund, og som du kan se i eksemplerne nedenfor, kæmper nogle meget gode telefoner også med dem. Alle tre enheder styrer en god forgrundseksponering, men en masse detaljer i den lyse baggrund går tabt på trods af de bedste bestræbelser fra HDR-algoritmerne.

I denne dynamiske rækkevidde tortur test eksponerer alle tre telefoner korrekt for forgrunden, mens du mister himlenes farve. Imidlertid klarer de to sammenligningsanordninger bare at holde fast i hegnet øverst på den fjerne bygning, der viser, at de håndterer et smule bredere lysstyrkeområde end ASUS.

Vigtig

LG K20 X120WM Specs

LG K20 X120WM Specs

I betragtning af LG K20 2019 Få alle anmeldelser på ét sted, sammenlign priser, stille spørgsmål mere.

LG K20 V Specifikationer

LG K20 V Specifikationer

Alle de vigtige specifikationer af LG K20 på et specifikke ark. Fra ydersiden som sagen eller displayet til interiøret som processoren, hukommelsen eller tilslutningen.

LG K20 Smartphone anmeldelse Mobiltelefon under 100 Euro

LG K20 Smartphone anmeldelse Mobiltelefon under 100 Euro

LG K20 V 5.3inch 1280x720, 13 MP kamera, 2800 mAh, Snapdragon 425 Processor 2 GB

Hvordan kan jeg låse min LG K30, hvis jeg har glemt min adgangskode ElectroAnswers

Hvordan kan jeg låse min LG K30, hvis jeg har glemt min adgangskode ElectroAnswers

Du kan låse din lg mobil med google eller gmail-konto. Du kan låse yourKnow Alt Made Easy

Sådan nemt Master Format LG K30 2019 med Safety Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master Format LG K30 2019 med Safety Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Her giver vi også, hvordan man hard-nulstilling og Password Recovery din LG K30 mobil. Du behøver ikke software viden.

LG Android 9 FRP Bypass til K30G6G7Stylo 2020 til GSM

LG Android 9 FRP Bypass til K30G6G7Stylo 2020 til GSM

Hard reset og bypass FRP for at fjerne glemt Google-konto LG K30 telefon.

Sådan Hard Reset LG K30 x410mk

Sådan Hard Reset LG K30 x410mk

Se online 2 sider eller download PDF 269 KB LG K10 Pro Hard Reset Manual K10 Pro PDF Manual Download og flere LG Online Manuals

LG K30 2019 Factory Reset Hard Reset Sådan Reset

LG K30 2019 Factory Reset Hard Reset Sådan Reset

Find ud af i denne vejledning, hvordan man flash din LG K30.

LG V30 Nulstil netværksindstillinger

LG V30 Nulstil netværksindstillinger

Lær, hvordan du hard nulstillet LG K30 2019 Android-telefon gratis. Du kan nulstille eller låse op, når du har glemt adgangskode, og fabriksindstilling fra indstillinger.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.