ATT for at give 11.000 hotspots til San Jose studerende uden internet

ATT annoncerer mobil hotspot, udvider tethering

Hvis du er en Wordpress-bruger med administrative rettigheder på dette websted, skal du indtaste din e-mail-adresse i boksen nedenfor og klikke på "Send". Du modtager derefter en e-mail, der hjælper dig med at genvinde adgangen.

Bloker tekniske data

AT & T Smart Wi-Fi Connection Manager er en gratis app, der finder og automatisk forbinder til tilgængelige hotspots, logfiler savnede hotspot muligheder for din anmeldelse og handling til senere brug, og viser dine realtidscellulære og Wi-Fi-data brug.

Lad denne app hjælpe med at øge dine Wi-Fi-forbindelser, mens minimerer dit cellulære dataforbrug. AT & T Smart Wi-Fi Hjælper dig med at finde, Auto-Connect og husk tilgængelige hotspots på steder, du hyppige. Denne gratis app viser også din Wi-Fi og cellulære dataforbrug i realtid, så du kan holde faner på din dataplanbrug. Running stille i baggrunden, AT & T Smart Wi-Fi bruger hotspot auto-detektion for at gøre det nemt for dig at opdage, vælge og opbygge en liste over tilgængelige hotspots. Derudover opretter AT & T Smart Wi-Fi en hotspot mulighedsliste ved at logge og kortlægge hotspots du har set - men ikke forbundet til tidligere. Ved at gøre dette kan du blive underrettet om relevante hotspots næste gang du er i dette område for at forbinde.

Det er på tide at opgradere din browser

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

AT & T udvider stadig sine tilbud for at holde folk online under Covid-19 udbrud. Mellem 2. april og maj tilføjes det en ekstra 15 GB mobile hotspot data til hver linje på ubegrænsede planer, der har en månedlig tethering-godtgørelse. Hvis du f.eks. Har den ubegrænsede ekstra plan, vil det effektivt fordoble mængden af ​​data, du får. Det er stadig ikke nok data til helt at stole på din telefons forbindelse, hvis du er vant til fastnet dataallotaljer, men det kan være nyttigt, hvis din kablede tjeneste går ned eller bliver overdrættet.

Denne foranstaltning er en logisk udvidelse af AT & Ts eksisterende indsats, såsom løftekapsler til fastnet bredbånd. Mens det måske ikke vare, så længe nogle måske kan lide eller tilbyde nok data til helt at erstatte en fastnet, er det en anerkendelse af, at internetadgang sandsynligvis vil være under betydelig belastning, da coronavirus pandemien fortsætter, og flere mennesker bliver hjemme.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Mens du kan få mange planer og forskellige datasgrænser på AT & T-tjenesten, vil du ikke kunne bruge disse data over et hotspot. De fleste telefoner, som du køber fra AT & T, kommer med hotspot deaktiveret, og du vil kun kunne aktivere den funktion på din telefon, hvis du har en hotspot-plan med AT & T. Så hvis du planlægger at bruge din telefon som et hotspot for alle enheder eller nogle lejlighedsvis brug, og du vil have noget hack for at få ubegrænset data hotspot på din plan, her er det, du skal gøre for at få ubegrænset data hotspot pack

Nå, officielt er der ingen planer på AT & T, der giver dig mulighed for at have ubegrænsede data, som du kan bruge over hotspot, og der er ikke noget, du kan gøre ved det. Hver plan, du får fra AT & T, har visse begrænsninger på mængden af ​​data, der kan bruges over hotspot. Der er en bestemt hack, der giver dig mulighed for at bruge ubegrænsede data på din AT & T-hotspot på trods af hvad pakken siger på en enkelt linje. Så det, du skal huske på, er at vælge den rigtige pakke til dig selv, fordi det vil beslutte, hvilken hastighed du får.

Så hvis du søger at opnå en eller anden måde, der kan muliggøre en virkelig ubegrænset dækning for dataene på dit hotspot via din AT & T-pakke, er her det eneste valg for dig, der vil fungere. Vær opmærksom på ikke at falde for eventuelle fælder som nogen tredjeparts abonnementer, der kræver, at du betaler dem, eller eventuelle applikationer derude på internettet, der kan love dig at få den ubegrænsede hotspot-plan, fordi det ikke er muligt.

Nu, AT & T tilbyder dig nogle fantastiske ubegrænsede hotspot planer, der måske kun er det, du leder efter. Disse planer tilbyder dig ubegrænset tale og tekster over 5G-netværket sammen med nogle andre funktioner såsom mobil sikkerhed for dine telefoner og andre tjenester, som vil afhænge af din pakke. Du bliver nødt til at vælge den plan i henhold til dine hotspot behov, ligesom den maksimale væsen 30GBs en måned over hotspot.

Den første ting, du bliver nødt til at holde i dit sind er, at hver af denne plan er kun gyldig for én linje, der betyder et enkelt nummer på din AT & T konto vil få tilladelse til at bruge alle de ressourcer fra denne plan og du bliver nødt til at tilføje flere linjer, hvis du ønsker at tilføje andre enheder til planen. Så selv hvis du får ubegrænset hotspot data, det kan bruges med kun en enkelt linje. Desuden er der visse grænser, der er nævnt i det med småt ligesom 30GBs løbet hotspot kun. Så hvis du har udtømt de 30 GB, her er, hvordan dette vil arbejde og være ubegrænset.

Det er ikke dårligt, så du måske ikke være i stand til at bruge din hotspot-forbindelse for eventuelle streaming eller omfattende opgaver over internettet, men du kan være sikker på at grundlæggende e-mails, browsing, og alt andet vil virke fint på din hotspot , og det er helt det værd. Du vil være i stand til at nyde en virkelig ubegrænset hotspot erfaring over din plan.

Når datalog Jonathan Mayer var i Washington Dulles International Airport i sidste uge, han logget på en AT & T Wi-Fi-hotspot, og snart bemærket, at websteder blev viser en masse flere annoncer end normalt. , Â Hjemmesiden fra Stanford University, hvor Mayer udfører sikkerhed og privatlivets fred forskning, var viser annoncer for en smykke butik og AT & T.

De hotspot annoncer areÃ, ligner dem, der leveres af Comcast. Det er også almindeligt, at gratis Wi-Fi-netværk i lufthavne til at kræve brugere at se en annonce, før du logger på, men de viser ikke nødvendigvis ekstra annoncer på toppen af ​​hjemmesider, efter at give brugeren fuld adgang til internettet.

Ifølge Mayer,  AT & T'sÃ, annonce indsprøjtning blev håndteret af et selskab kaldet RaGaPa, som annoncerer "hotspot monetarisering," siger sin " eksklusiv teknologi indsætter indhold visning reklame eller andet sted specifik fremmet indhold på hver webside en bruger besøger hjælp spillesteder internetadgang." Vi har kontaktet RaGaPa at forsøge at bekræfte, hvis AT & T er en af ​​sine kunder og vil give en opdatering, hvis vi får en.

Indsættelse annoncer er ikke det samme som nedværdigende trafik, så længe kunderne kan bevæge sig forbi annoncerne og komme til selve hjemmesiden, bemærkede Harold Feld, senior VP for advocacy gruppe Public Knowledge. "Det ligner en ad-støttede netværksadgang," sagde han til Ars.

Ud over, at reglerne ikke applyÃ, "til lokaler operatorsà ¢ â,¬â € såsom caféer, boghandlere, flyselskaber," og andre virksomheder, der tilbyder hotspots, FCC sagde i sin netneutralitet ordre . AT & T er ikke operatøren lokaler atÃ, en lufthavn, men FCC er at skelne mellem offentligt tilgængelige Wi-Fi-hotspots og hjem Internetudbydere forbrugerne køber for sig selv.

"En lufthavn leverer W-iFi selv og en lufthavn betaler AT & T for at bare tage sig af det ville sandsynligvis blive behandlet ens," siger John Bergmayer, ledende personale advokat atÃ, Public Knowledge. Bergmayer sagde han havde behov for at vide mere om forholdet mellem AT & T og operatører lokaler at besvare spørgsmålet mere endeligt .

AT & T også får penge fra annoncører ved at sælge annoncer på toppen af ​​sin hjem internettjeneste. AT & T 's "GigaPower"  internettjeneste scanner sine brugeres internettrafik for at levere personlig adsÃ, til de websteder, du besøger, e-mail til din indbakke, og junkÃ, mail til yourÃ, hoveddøren. ,  AT & T gør GigaPower annonce programmet mere indlysende for kunderne, dog. Når de tilmelder dig internettjeneste, får de mulighed for at undgå den scanning og tilpassede annoncer i bytte for at betale mindst $ 29 mere pr måned.

AT & T forpligtede $ 10M til at reagere på behovet for øget derhjemme tilslutningsmuligheder for studerende under pandemien, og arbejdet med Connected Nation at gøre det ske. De 124 awardees i programmet repræsenterer 81 skoler og 43 almennyttige organisationer, der spænder over 26 stater.

Forbundet Nation à ¢ â,¬â € en nonprofit teknologi organisation forpligtet til at lukke den digitale kløft i USA ved at bringe overkommelige high-speed internet og bredbånds-aktiverede ressourcer til familier i nød over hele landet à ¢ â, ¬â € annoncerede i denne uge den har afsluttet fordelingen af ​​35.000 hotspots, takket være et partnerskab og bidrag fra aT & T. De hotspots, der er udstyret med mere end et års gratis internettjeneste, vil bidrage til at forbinde nogle af de mest sårbare elever over hele landet.

AT & T begik $ 10 millioner til at reagere på behovet for øget hjemmeforbindelse til studerende under pandemien og arbejdede med forbundet nation for at få det til at ske. Programmet blev officielt åbnet i november 2022 til nonprofits og skoler, der søger at hjælpe deres mest sårbare studerende. En liste over tildelinger, herunder 124 skoler og nonprofits, der spænder over 26 stater, blev annonceret i februar 2022.

AT & T lavede en $ 10 millioner engagement i 2022 for at hjælpe vores nationer Mest atrisikere børn Access Remote Learning og selskabet har leveret på Det lover, sagde Tom Ferree, formand og administrerende direktør for tilsluttet nation. AT & T Connected Learning-programmet sætter ikke kun enheder og tjenester i elevernes hænder, men det er fokuseret på at hjælpe dem, der står over for nogle af de sværeste udfordringer, som et barn kunne udholde à ¢ â € â € œDag i pleje pleje eller opleve hjemløshed. Det har været spændende at arbejde med AT & T for at skabe positiv forandring i disse meget fortjener studerende, der kæmpede for at få adgang til deres online klasseværelser .

Nogle organisationer valgte at forsinke deres hotspot og internet service levering, så året med gratis internet service ville falde sammen med starten af ​​Fall School Semester. Programmet er primært fokuseret på at give adgang til studerende i følgende grupper:

Lær mere om de øverste tendenser med formål og interessenter faktor

Deltag Porter Novellis Kate Cusick og Whitney Dailey for en gratis webinar, der graver dybere ind i det kritiske skift i mærkeformidlingskommunikation â € œâ € og handlinger â € € € € € 15. december, 15. december kl 9:00 pt / 12 pm et.

I årevis har AT & T prioriteret sit engagement i uddannelse, og vi fortsætter vores fokus ved at hjælpe med at indsnævre lektieforskellen. Det gøres så begynder at give adgang til tilslutning og enheder â € œâ € "især for vores nationer mest sårbare studerende, siger MyLayna Albright, Avp af Corporate Social Responsibility på AT & T. Samarbejde med tilsluttet nation gør det muligt for os bedre at identificere, hvordan og hvor vi kan gøre den største indvirkning, så eleverne mest udsatte kan få de værktøjer, de har brug for til at lykkes.

Vi gav ud computere; Og folk spurgte konstant mig, om vi havde en måde at få billig internet eller gratis internet til at gå sammen med computere, sagde Dylan Zajac, grundlægger og administrerende direktør for computere 4 personer â € â € "som Refurbishes og donerer brugte computere til mennesker i nød på tværs af USA. Dens en af ​​de ting, vi virkelig har brug for til at hjælpe med at lukke den digitale deling i landet, så jeg var så glad for at få et svar fra AT & T og Connected Nation for dette program og give ud disse hotspots for at hjælpe vores lokale studerende i nød.

De 124 tildelinger i programmet repræsenterer 81 skoler og 43 nonprofits. Skoler og nonprofits kunne søge op til 500 hotspots pr. Ansøgning. For at se den fulde liste over priserne og lære mere om virkningen af ​​dette program, gå til tilslutning. rg / lomeworkgap.

Kaldet Netgear Nighthawk 5G Mobile Hotspot Pro, enheden vil være tilgængelig den 18. september for $ 510, eller $ 17 pr. Måned på en 30 måneders afdragsplan. Den nye Nighthawk vil kunne få adgang til AT & Ts fulde 5G-portefølje, herunder dets landsdækkende lavbandservice samt det hurtigere Millimeter-Wave 5G-netværk, der er tilgængeligt i dele af 35 byer. Â, "

Powered by Qualcomms Snapdragon X55 mobilplatform, den puckformede enhed indeholder et berøringsskærm, 5,040 mAh batteri og kan udsende til op til 32 forskellige enheder på en gang over Wi-Fi 6-standarden. Ports omfatter USB-C og Ethernet, hvis du vil direkte tilslutte hotspot til en enhed direkte. ,EN

Vigtig

SEC CHARGES ATT OG INVESTOR Relations Medarbejdere over opkald til analytikere

SEC CHARGES ATT OG INVESTOR Relations Medarbejdere over opkald til analytikere

OrangeHook er et Saas-selskab med fokus på identitetsløsninger. Vi giver værktøjerne til at sikre, at de rigtige personer er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med de rigtige legitimationsoplysninger. Du skal blot sætte, vi validerer, hvem du er, hvor du er og hvad du laver.

OrangeHook, Inc. At Healthcare Vælger LifeMedID ELO Selvbetjeningsløsninger

OrangeHook, Inc. At Healthcare Vælger LifeMedID ELO Selvbetjeningsløsninger

ATT Investor Relations Videoer og Seneste nyhedsartikler GlobalNews. En kilde til de seneste nyheder om ATT Investor Relations.

Sådan overvåger du teksting med ATT MOBILE TECHWALLA

Sådan overvåger du teksting med ATT MOBILE TECHWALLA

DirecTV stream er den friske måde at streame al den underholdning, du elsker.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Washington, D.. ATT og Elizabeth Dole Foundation meddelte i dag deres aftale om at arbejde sammen for at fremme adgangen

ATT militær rabat

ATT militær rabat

ATT tilbyder militære rabatter.

ATT Velocity Review en WiFi hotspot til næsten alle

ATT Velocity Review en WiFi hotspot til næsten alle

Hvad, 2 GB månedlige data er ikke nok til, at din laptoppin har brug for ja, os enten heldigvis, atts tweaking sin telefonbane planlægning plan en smule med en ekstra 2 GB, der kan deles blandt alle enheder til en stor total på 4 GB.

SMN986UZKFATT Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB ATT Mystic Black Samsung Forretning

SMN986UZKFATT Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB ATT Mystic Black Samsung Forretning

Undersøg ATT Galaxy Ultra 20 Ultra priser kampagner. Find de bedste Samsung Galaxy Spar penge på få minutter

Bedste Black Friday ATT tilbud 2020 Bedste ATT Trådløse Phone Deals indsamlet af Retail Egg

Bedste Black Friday ATT tilbud 2020 Bedste ATT Trådløse Phone Deals indsamlet af Retail Egg

ATT tilføjede et massivt antal nye mobilkunder til sit netværk i andet kvartal, ligesom blækket tørrede på sin nye MVNO-aftale med parabol nettet og dets hovednet aftale med Microsoft.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.