ATT Trådløse 25 Discount For lærere, sygeplejersker, læger, første respondenter, Militær, Veterans

ATT lanceringer FirstNet Sundhed Wellness Coalition

AT & T Militær rabattilbud støtteberettigede militære medlemmer en 25% rabat AT & T Ubegrænset & More og AT & T Ubegrænset & More Premium Trådløse planer. Bevis for berettigelse er nødvendig for at modtage rabatten, og det kvalificerede militær medlem skal være kontohaveren. Kvalificerede medlemmer kan også modtage rabat AT & T video og AT & T internettjenester.

Militære medlemmer skal fremlægge dokumentation for berettigelse med den dokumentation, der er anført nedenfor. Militære medlemmer kan begynde tilmeldingen online, eller tage gyldig legitimation til en nærliggende AT & T butik for at tilmelde in-person.

Militære rabat kategorier

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

AT & T har en ny kampagne, der tilbyder første respondenter og deres familier rabat på ubegrænset planer. Brandmænd, paramedicinere, og politifolk kan vælge 25 procent off en af ​​ubegrænset planer AT & T annonceret tilbage i juni, kort efter det erhvervede Time Warner. Men i det med småt, AT & T indrømmer det kan drosle data hastigheder, når netværket er overbelastet. Rabatten på denne ubegrænset plan er adskilt fra AT & Ts FirstNet offer, et netværk virksomheden for nylig begyndte at operere specielt til første respondenter på banen.

Bare i sidste måned, Verizon kom under kontrol i drosling brandmænd data, som de kæmpede skovbrande i Californien. Som et resultat, de første respondenter var ude af stand til at spore og rute ressourcer til at bekæmpe brande effektivt, og de i sidste ende måtte melde sig til en ny plan for at få datahastigheder tilbage til normal.

Mens dens fælles for luftfartsselskaber til gasspjæld brugere på ubegrænset planer efter en bestemt tildeling er nået, som Verizon erfarede, der kan føre til reelle problemer, når disse brugere er første respondenter, der arbejder i nødsituationer.

AT & T siger, at første respondenter på udkig efter helt ubegrænset internet uden data hastighed hætter bør vælge den udiskonteret FirstNet planen. AT & T blev indgået kontrakt med den amerikanske regering at bygge ud FirstNet, som tilbyder funktioner, der specifikt henvender sig til første respondenter. Selskabet siger, at dets aktivt at fremme FirstNet, men på samme tid, gør ikke sin forfremmelse side gøre en omtale af den overlegne plan overhovedet.

I en e-mail, AT & T præciseret, at den salgsfremmende planer underlagt drøvling er for første respondenter personligt brug og familie planer. Tilbød første respondenter og deres familiemedlemmer en rabat på forbrugernes planer til rådighed i dag til deres personlige brug, en talsmand sagde. Disse linjer og enheder er adskilt end FirstNet linjer købt og som er udstedt af de første responder agenturer, som ikke har en data grænse.

Aftalen gør det muligt for første respondenter at vælge mellem AT & T Ubegrænset & More plan eller Ubegrænset & More Premium plan, som har mere underholdning tilføjelser at vælge imellem, herunder HBO, Showtime, og Amazon Music. Med den igangværende kampagne, en enkelt linje alene på Ubegrænset & More vil koste $ 52. 0 en måned, mens fire linier på en plan ville koste $ 30 om måneden per person. Ubegrænset & More Premium koster $ 60 om måneden for en enkelt linje, og $ 35. 2 om måneden per person for fire linjer.

Stadig ikke alle first responder kvalificerer sig til handlen, og det er ikke helt let at indløse tilbuddet. Føderale regering medarbejdere og agenturer i Massachusetts don? T kvalificere sig. Kun aktive primære første respondenter kan få handlen, ikke sekundære eller pensionerede respondenter. Og for at bevise du er berettiget, vil du nødt til at stoppe ved en AT & T butik i person og bringe fire stykker af dokumentation for at bevise din ansættelse: en medarbejder badge, en frisk paystub, en 1099 skat form fra sidste år, og en underskrevet erklæring fra en første responder agentur.

Når det kommer til drøvling, AT & T har været her masser af gange før. En undersøgelse i denne uge viste, at AT & T og Verizon er drosling mobile video platforme som Netflix og YouTube mere nu, at netneutralitet er død.

Mindst denne gang, AT & T er at indrømme, at det drosler datahastigheder på ubegrænset planer. I 2022, FCC bøde AT & T 100 millioner $ for vildledende kunder om sin ubegrænset data plan. Dengang FCC Håndhævelse Bureau chef Travis LeBlanc sagde: Ubegrænset midler ubegrænset. Kommissionen har forpligtet sig til at holde regnskab disse bredbånd udbydere, der undlader at være helt åbne om data grænser.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Med hensyn til telefon planer, er den virksomhed, der tilbyder qualifiedÃ, første respondersÃ, 25 procent off sin Ubegrænset og flere planer. Disse planer gøre tilbuddet bruger ubegrænset data, men de kan blive bremset, når netværkene er overbelastet. Det er dog vigtigt at påpege, at disse Arent planer, der bliver tilbudt til first responder organisationer. I stedet er den virksomhed, der tilbyder individuelle første respondenter en rabat på deres forbrugerrettigheder planer. Udover ubegrænset data, disse planer tilbyde brugere adgang til en vifte af underholdning funktioner såsom Amazon Prime, HBO, og mere. De Companys Ubegrænset Premium og mere plan vil koste $ 60 måned efter rabat for en enkelt linje. Familiemedlemmer kan tilføje deres telefoner til planen samt ved en rabatpris.

I additionÃ, til sine forskellige mobiltelefon planer, AT & T tilbyder også rabat på DirectTV og hjem internet service. Første respondenter vil spare $ 15 om måneden på DirectTV og AT & Ts hjem internetÃ, tjenester.

For at kvalificere sig til disse rabatter, vil kunderne nødt til at bevise, at de arbejder for en kvalificeret organisation. Kunderne kan bringe deres badge, en nylig løn stub, sidste år selvangivelse eller en underskrevet erklæring fra deres passende organisation.

Mens AT & T tilbyder rabatter på sine forbruger planer, at selskabet har en separateÃ, plan sat op til første respondenter til brug, mens reagere på nødsituationer. Udviklet som en del af en kontrakt med den føderale regering, FirstNet tilbud første respondenter ubegrænset højhastigheds data uden drøvling. Disse planer varierer i pris alt efter om de er til smartphones eller data-only-enheder.

Som tidligere nævnt FirstNet blev udviklet som en del af en kontrakt med den føderale regering for at lette kommunikationen i nødsituationer. Som sidste år, er det planen blevet støttet af alle halvtreds stater og flere områder. Planen er beregnet til brug af organisationer; Men gør AT & Ts hjemmeside har muligheder for kvalificerede personer til at købe deres egne planer på FirstNet selvom disse planer ikke er diskonteret.

AT & Ts FirstNet offentlig sikkerhed netværk netop modtaget nogle opgraderinger, der kunne gøre hele forskellen i visse nødsituationer. Mest bemærkelsesværdigt platformen omfatter nu lodret GPS støtte, eller Z-Axis i AT & T-tale. Dens nu muligt at lokalisere gulvet en første responder er på à ¢ â,¬â € afgørende, når du ønsker at vide, hvis en brandmand har ryddet et gulv.

Ikke alt dette er tilgængelig landsdækkende. Lodret GPS, for eksempel, er begrænset til omkring 105 markeder, der omfatter byer som Chicago, Los Angeles og San Francisco. Dog kunne disse forbedringer være afgørende, hvis de sparer tid under redninger eller holde nødsituation besætninger i berøring når theyd ellers efterlades i mørke.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Godkendte lærere omfatter dem undervisning " børnehave gennem post-gymnasiale," samt professorer og instruktører. Beyond sygeplejersker og læger , vil AT & T nye aftale også blive tilbudt til læge assistenter, så længe de medicinske fagfolk er aktivt praktiserer.

AT & T udspil er den nyeste af de store luftfartsselskaber under COVID-19 pandemi at udvide rabat til pædagoger og dem på de forreste linjer. I april transportøren offeredÃ, tre gratis måneder efter dets FirstNet første responder service til læger og sygeplejersker. ,EN

Kort efter AT & T meddelelse Verizon udvidet sin første responder tilbud til også at omfatte sygeplejersker og lærere, der tilbyder op til $ 25 rabat per måned på sin fulde trådløse planer og op til $ 15 per måned på sin FiOS hjem internet. ,EN

I maj T-Mobile rulles ud sin gratis service initiativ til første respondenter, hvad den kalder "Tilslutning Heroes", selv om dette tilbud er kun tilgængelig for offentligheden og nonprofit statslige og lokale brand, politi og EMS afdelinger og ikke læger , sygeplejersker eller lærere. ,EN

Chamber artikler

AT & T er begyndt at tilbyde første respondenter rabat på trådløs, tv og internetprodukter i sidste måned, men mange af theirÃ, kunder har ikke hørt om det. ,  første respondenter er dem, der reagerer på 911 opkald som brand, politi og ems. , "Mange første respondenter har allerede deres service, men modtager endnu ikke rabat. ,  De skal bare besøge AT & T Store med bevis for beskæftigelse, så AT & TÃ,  kan tilføje rabatten. ,EN

AT & T er en stolt Supporter af American Red Cross Disaster Responder Program. Årlige donationer fra AT & T Aktiver Røde Kors for at reagere umiddelbart efter katastrofer, store og små og hjælpe de berørte genvinding. For at lære mere, besøg AT & T Corporate CitizenshipÃ, Â »side ​​eller læs mere om, hvordan AT & T-teknologien får folk, der taler efter katastrofe Ã,".

Ikke en dag går forbi, at vi ikke føler virkningerne af politibetjente, paramedikere og brandmænd i vores lokalsamfund. Disse modige individer holder os gemme og sætte vores behov over deres eget. For at sige tak, AT & T tilbyder brandmænd, EMS-personale og retshåndhævende myndigheder og deres nærmeste familier en 25% rabat på ubegrænsede og flere trådløse planer og op til $ 30 fra video- og bredbåndsprodukter.

DallasÃ, Â € € AT & T har annonceret lanceringen af ​​Firstnet Health & Wellness-koalitionen, et samarbejde med mere end to dusin offentlige sikkerhedsorganisationer, der sigter mod at tage fat på de første respondenters fysiske og mentale sundhedsbehov . ,EN

"Intet er vigtigere end de første respondenters liv og de mennesker, de tjener dag ind og dag ud. Det er de mænd og kvinder, der løber mod nødsituationer. Og vi forstår, at den offentlige sikkerhed giver til vores samfund gør det muligt ikke kommer uden personlig offer og byrder, "erklæringen lyder. ,EN

Koalitionen etablerede seks hovedprioriteter gennem input fra mere end 350 første respondenter: post- Traumatisk Stress, depression og selvskade, fysisk kondition, stresshåndtering, responder Respilitet og lederskab engagement. Koalitionen vil arbejde for at udvikle integrerede tilgange til at rejse bevidsthed og identificere tekniske løsninger og applikationer til at løse disse og andre spørgsmål, ifølge AT & T. ,EN

Firstnet har tidligere sponsoreret IACP Officer Safety & Wellness Symposier i de sidste to år og lancerede et samarbejde med det hele klare fundament sidste år for at bidrage til at øge tilgængeligheden af ​​uddannelse, ressourcer og støtte til at hjælpe de første respondenter, der kæmper med sundhed og wellness udfordring. ,EN

Støtteberettigede planer

Gem stort på dine yndlings trådløse planer, nye telefoner og tilbehør, når du anvender en af ​​vores AT & T Wireless Coupons. Få rabatter på iPhones, Apple, Samsung, Google og Motorola, når du handler nu. Pas på forudbetalt telefonplaner også.

Vigtig

Sikkerhed Glassdoor.

Sikkerhed Glassdoor.

Udforsk ATT kundeservice repræsentative lønninger i USA samlet direkte fra medarbejdere og job på.

Med Travel Tilbage, youll ønsker en ATT internationale dag Pass TechGreatest

Med Travel Tilbage, youll ønsker en ATT internationale dag Pass TechGreatest

Tilføj ATT internationale dag Pass at bruge telefonen i udlandet, som du gør derhjemme. Læs mere for at se, hvordan hjalp rejsende holde forbindelsen og spare penge, når mere end 210 internationale destinationer.

Quad Sådan bruger data i udlandet uden at komme hjem til en uhyggelig telefonregning Daily Bruin

Quad Sådan bruger data i udlandet uden at komme hjem til en uhyggelig telefonregning Daily Bruin

ATT og Verizon Wireless er to af U.. førende mobiltelefon udbydere. Begge selskaber tilbyder international telefontjeneste, der kunder med at finde passer til deres behov. Hvis du forsøger at beslutte, hvilke luftfartsselskab til at gå med, og du gør en masse international rejse, en sammenligning af deres funktioner og ...

Side ikke fundet HTC Inc.

Side ikke fundet HTC Inc.

Et par måneder back att gjorde nogle ændringer i sine internationale dataplaner, og i dag er Old MA Bell på det igen.

SEC CHARGES ATT OG INVESTOR Relations Medarbejdere over opkald til analytikere

SEC CHARGES ATT OG INVESTOR Relations Medarbejdere over opkald til analytikere

OrangeHook er et Saas-selskab med fokus på identitetsløsninger. Vi giver værktøjerne til at sikre, at de rigtige personer er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med de rigtige legitimationsoplysninger. Du skal blot sætte, vi validerer, hvem du er, hvor du er og hvad du laver.

OrangeHook, Inc. At Healthcare Vælger LifeMedID ELO Selvbetjeningsløsninger

OrangeHook, Inc. At Healthcare Vælger LifeMedID ELO Selvbetjeningsløsninger

ATT Investor Relations Videoer og Seneste nyhedsartikler GlobalNews. En kilde til de seneste nyheder om ATT Investor Relations.

Sådan overvåger du teksting med ATT MOBILE TECHWALLA

Sådan overvåger du teksting med ATT MOBILE TECHWALLA

DirecTV stream er den friske måde at streame al den underholdning, du elsker.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Washington, D.. ATT og Elizabeth Dole Foundation meddelte i dag deres aftale om at arbejde sammen for at fremme adgangen

ATT militær rabat

ATT militær rabat

ATT tilbyder militære rabatter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.