Beats solo 2 trådløse hovedtelefoner plads grå

Nulstil dine beats onear eller overear hovedtelefoner

Den rigtige kamp her er prisen. Som nogensinde synes Beats Branding at have lagt en præmie på prisen, og på £ 230 sidder de mellem to gode par hovedtelefoner â € œ AKG Y50 rts på £ 150 og B & W P5 Wireless på £ 330, hvoraf hverken gør meget.

Beats må ikke have ører for hver form for musik, men i betragtning af den musik, vi testede med, er den ikke langt væk, med styrke i midten og nedture. Hans opmærksomhed resulterer i en kødagtig type lyd på tilbud til fans af Pop, Rock, R & B og hip-hop, med elskere.

Hvis du virkelig vil frigøre din musik, så lytter til Beats Solo 2 trådløse hovedtelefoner er en fantastisk måde at gøre det med fremragende lyd og ingen kabler at komme i vejen. HE-hovedtelefoner opretter forbindelse til din smartphone via Bluetooth og arbejder inden for en.

Trådløse hovedtelefoner er awesome. Af alle de gadgets, jeg bruger dagligt, er de dem, der får mig til at føle, at jeg bor i den nærmeste fremtid. Det kan lyde som hyperbol, men sætter på hovedtelefoner og har musikpumpe direkte ind i mine ører.

Beats Solo2 trådløse hovedtelefoner giver dig mulighed for at skære kablet takket være indbygget Bluetooth. Hese Bluetooth-Aktiveret Beats Headphones Sound Fantastic, men den heftige pris-tag er måske ikke musik til dine ører. Luetooth-hovedtelefoner har eksisteret i ganske få.

Beats af Dr. Dre Solo2 Wireless Headphones er det første produkt, der skal rulles ud fra mærket Post Apple Acquisition. Og det kan virke lidt overraskende, da de netop havde frigivet Solo2 ikke så længe før det. F du har ikke købt beats.

Hvad er det som at bruge Beats Solo?

Beats Solo 2 hovedtelefoner kommer i en række farver. Til denne anmeldelse kiggede på dem i blå, selvom sort, hvid, sølv, rød og pink også er tilgængelige. Afslutningen er meget skinnende, selv om det ikke syntes at tiltrække næsten lige så mange fingeraftryk, som jeg oprindeligt troede det ville. Stadig, hvis du vil have disse til at se deres bedste, vil du måske holde en mikrofiber klud handy for at holde dem rene. Disse hovedtelefoner har også ingen synlige skruer og bruger et flush hængsel design.

Indersiden af ​​hovedbåndet har en meget flot stemning, næsten som læder, selvom det er klart plastik. At sætte dem på, Beats Solo 2 er temmelig komfortable, selvom pasformen var helt sikkert tæt. Det var ikke nok til at være ubehageligt, selvom din kilometertal kan variere. Hvis du tænker på at vælge disse op, kan du måske se, om du kan prøve et par først for blot at se, om du kan håndtere den stramme pasform.

Efter en time eller to følte hovedtelefonerne mindre komfortable, end de først havde i starten, men efter en fem minutters pause var jeg i stand til at genoptage iført dem, og de følte de komfortable igen. Selv om de ikke føler sig sprøde, er Beats Solo 2 langt fra de mest fleksible følelseshovedtelefoner, der forsøgte.

Dette har altid været et stil-fokuseret mærke, og det påvirker boksen så meget som det gør hovedtelefonerne selv. Skub den ydre del af kassen, og boksen, der indeholder hovedtelefonerne, er solid rød, bortset fra en lille smule præget branding på forsiden. Åbn boksen, og det første du vil se, er den bløde taske. Hovedtelefonerne selv er allerede inde i sagen, og alt andet er nedenunder. Du får et 3. mm lydkabel, Carabiner , og en pakke, der indeholder manualen, garantiinfo, og selvfølgelig et klistermærke.

Hvordan forbinder du beats solo?

Den indbyggede fjernbetjening er af den tre-knap sort, selvom hvor meget funktionalitet det tilbyder afhænger af enheden, du bruger. Kun den midterste knap fungerer på Android-enheder, der giver den samme funktionalitet som en one-button clicker stil fjernbetjening. Hvis du dog bruger en iOS-enhed, vil alle knapperne fungere som forventet. Opkaldskvaliteten var fint med den indbyggede mikrofon, selvom disse sandsynligvis arent et par hovedtelefoner, vil du have at bære for at foretage opkald omkring kontoret.

Hvordan lyder slæden solo?

Masser af selvformede audiophiler som at se ned på lydkvaliteten af ​​Beats Headphones, som det altid er tilfældet med populære virksomheder. I et stykke tid var der nogle gode Begrundelse for det, men i det sidste har virksomheden lavet et par skridt i den rigtige retning, og som følge heraf er lydkvaliteten af ​​Beats Solo 2 ikke at være afskediget let. Nøgleord: Nemt, fordi det stadig kan være afskediget I betragtning af, hvor dyrt disse er.

Beats af Dr. Dre Solo 2wireless

Ved testning spillede jeg cd'er og tabløse lydfiler fra en computer gennem en Focusrit Saffire Pro 40 Audio Interface med henblik på testfidelitet. Selv om det ville være et mærkeligt valg for et sådant stil-fokuseret mærke at ignorere mobile enheder, streamede jeg også sange fra RDIO på min Moto X for at sikre, at lydstyrken var tilstrækkelig. Det var.

En af de vigtigste ting, der slår hovedtelefoner, er kendt for er boomy, Overpower Ing Bass. Det er ikke tilfældet med solo 2. Mens bas er helt sikkert stærk og godt repræsenteret, det gør ikke Overpower MID'erne som det var tilfældet med ældre hovedtelefoner fra dette firma. Bass synes også at være fokuseret lavere på frekvensskalaen, snarere end fokus på rækkevidde på 100 € € € € € € € €, hvilket kan føre til ubehagelig maskering af dybere vokal.

MIDS er lidt mindre højt i volumen, men ikke så meget som jeg forventede fra min erfaring med ældre beats hovedtelefoner. Samlet set er midrange fint, men afhængigt af sangen bemærkede jeg lejlighedsvis berøring af hårdhed i de øverste mids.

Højdene er lidt rullet af, men det gør et godt stykke arbejde ved at undgå at lyde dæmpet. CYMBALS og andre høje ende detaljer er godt repræsenteret, men det lyder som de absolutte højeste højder er afdæmpet for at gøre en mere behagelig lytteoplevelse.

Soundstage er Decentà ¢ â € œ Intet følte lukket ind, selvom jeg aldrig blev overrasket af lyden heller. Samlet set er dette et dejligt lydende par hovedtelefoner, der øger absolut nøjagtighed for en mere hyped lyd med mere vægt på den lave ende af frekvensområdet. Lyden betyder, at du vil lægge mærke til, at lows og højder, selvom de ikke går overalt tæt på så vidt som ældre beats hovedtelefoner gjorde.

Hvis du er bekymret for at vride dine umiddelbare naboer, mens du cranking dine melodier på Beats Solo 2, ikke være. Lyde lækage er næsten ikke-eksisterende her. Hovedtelefonerne gør også et godt stykke arbejde med at holde ud udenfor lyde, men selvfølgelig er ingen aktiv støjafbrydelse til stede.

Så skal du købe Beats Solo?

Beats Solo 2 kunne have fløjet af hylderne, da de først blev frigivet, men du bør ikke spilde dine penge på dem i dag. Desuden kan du virkelig kun finde dem renoverede alligevel, og selv da vil de stadig koste dig omkring $ 100, som bare ikke er det værd. Selvom du bare søgte en throwaway par hovedtelefoner at have som en rygsæk eller noget at give som gave, der er bedre hovedtelefoner for mindre penge, du kan vælge imellem.

Hvis du har dit hjerte indstillet på et par beats hovedtelefoner, skal du bare vente på Beats Solo Pro-hovedtelefoner til at sælge og scoop dem, som det er faktisk et godt par hovedtelefoner. For folk, der er villige til at bruge ekstra penge til støjreducerende hovedtelefoner, uden at forlade Beats Ecosystem, tjek Beats Studio3 trådløst. Men hvis du efter et par beats solo 2, gider ikke. Før du træffer en beslutning, skal du sørge for at tjekke nogle alternativer til også at beats.

De bedste beats on-ears er Solo Pro-hovedtelefonerne

Hvis du har dit hjerte sat på et par beats on-ører, så skal du tjekke Beats Solo Pro. Som de stadig slår produkter, vil du stadig ende med at betale en smuk krone for dem, men i modsætning til mange tidligere produkter fra firmaet er disse faktisk et rigtig godt par hovedtelefoner. Du får Bluetooth 5., H1-chip til nem parring og glatte forbindelser, omkring 20 timers konstant afspilning og top-notch aktiv støjreduktion også.

Hvad med Beats Solo Wireless?

I tiden siden solo 2-hovedtelefonerne blev frigivet, er der sket meget. Ikke alene har Apple frigivet Beats Solo3 trådløst, men de har udgivet et par andre beats produkter, herunder også et par aktiv støj, der annullerer over ører, on-ører og endda et par ægte trådløse ørepropper.

Sound-wise, solo 2 trådløse hovedtelefoner er et fint eksempel på, hvilke trådløse hovedtelefoner der kunne være, men det er opvejet af manglen på komfort og den ublu pris, hvilket gør dem vanskelige at anbefale.

Efterfølgeren til en af ​​de mest populære hovedtelefonmodeller nogensinde, er Beats Solo 2 trådløse præcis, hvad en god efterfølger skal være: de er bedre end originalen! Men deres trådløse variant er en smule iffy.

Beats Solo 2 trådløse hovedtelefoner er på ingen måde dårlige. De var bestemt en top contender, da de blev frigivet. Men det har været næsten fem år siden da, og som ting står, har de bare for meget at arbejde imod dem for at være det mest optimale køb.

Specifikationer

Hovedtelefoneringer har tendens til at være meget audio-centreret for det meste, hvilket er forståeligt; Det er trods alt det vigtigste aspekt at overveje. I disse gennemgangscirkler var Beats Notorious for deres stil-over-substans tilgang. Denne følelse er blevet gentaget så mange gange, at du bliver tilgivet for at tro, at dette er alt, hvad der er at slår hovedtelefoner.

Det plejede helt sikkert at være tilfældet, men så kom The Beats Solo 2 trådløst og brød den stereotype. Som Weve sagde, er disse hovedtelefoner en stor forbedring på de oprindelige solo-hovedtelefoner. De har mærkbart reduceret stil-til-stofmarginen ved at levere en overlegen lydkvalitet, samtidig med at den stellar stil af alle de solos, der var, og har siden kommet.

De er tilgængelige i rød, blå, hvid og sort, med matchende tilbehør til hver farve. Hvis du kan lide et lidt mere ubemærket udseende, er den sorte version sandsynligvis dit bedste valg. Hvis du vil have reelle opmærksomhed grabbers, gå med den røde. Beats har fået dig dækket i begge tilfælde.

Build.

Sammenligning af disse trådløse hovedtelefoner til deres kablede modparter kan ikke hjælpe, fordi de i det væsentlige er de samme hovedtelefoner i mange henseender. Dog tilføjede nogle tweaks til den trådløse version.

For forretter er trådløse hovedtelefoner generelt tungere end deres kablede modparter, hvilket især er tydeligt, når du har to varianter af stort set den samme model. Dette kan virkelig ikke hjælpe alt så meget, fordi de trådløse hovedtelefoner skal passe batteriet såvel som en masse yderligere teknologi i ørestykkerne.

Endnu overraskende nok er Solo 2 trådløse hovedtelefoner kun marginalt mere end de kablede hovedtelefoner gør. Dette virker måske ikke som alt det, der er en del, men det faktum, at de er, at dette lette virkelig taler volumen om de længder, som ingeniørholdet gik, da de skabte disse.

Vi skal også nævne, at Solo 2 trådløse hovedtelefoner hovedsagelig er lavet af plastik. Selvfølgelig er plastikken ikke billig ved enhver strækning af fantasien. Det er ret twisty og bendy, og det ser helt sikkert ikke ud som om det vil bryde i den blotte tanke om at blive dropedâ €

à ¢ â, â, €, men det er stadig bare plastik. Dens holdbare nok til de fleste mennesker, og du kan helt sikkert flyde disse hovedtelefoner i din rygsæk uden meget bekymring, men hvis du er nogen, der er tilbøjelige til at tabe hovedtelefoner, skal du nok se andre steder.

De har også ikke aktiv støjreducerende, hvilket er ret mærkeligt, da disse lancerede på $ 300. Den passive isolation er solid, men vi tror ikke, at afregne for anstændigt er noget, du vil gøre, når du bruger så mange penge.

Komfort

Plastikdesignet var uden tvivl implementeret for at gøre hovedtelefonerne lettere. På 215 gram kan du helt sikkert sige, at de er helt de lette contenders, men der er mere at trøste end lige vægt.

Normalt er den anden ting, der tages i betragtning efter vægten, polstring. Ørepuderne er ganske rart. Padding er blød og tyk, tykkere selv end den er på den kablede version. Earcups drejer for at sikre den bedste pasform. Men disse hovedtelefoner føler sig stadig ubehagelige.

Klemkraften på disse hovedtelefoner er urimeligt Kraftig. Lad os ikke sukkerfrakke det, de knuser! Medmindre du især nyder følelsen af ​​at blive klemt, vil du ikke nyde at bære disse til langvarige sessioner.

De er stabile nok til, at du komfortabelt jogger med dem uden omhu i verden, men det er ikke rigtig et plus, når det kommer til Deferrimentet af dets tilsigtede mål demografiske â € â € œ alle.

CABLE.

Det kan virke underligt at dedikere et helt segment til kablet til trådløse hovedtelefoner, men der er faktisk meget at tale om her. Først og fremmest kommer solo 2 trådløse hovedtelefoner med to kabler. Den ene er dit typiske opladningskabel. Du poper det i højre øre kop, og det opkræver batteriet, ret lige fremadrettet.

Vigtig

Bedste Android-telefoner i 2021

Bedste Android-telefoner i 2021

Simfree og ulåste smartphones, som du kan købe lige nu i 2021

Bedste Mobile Planer Service for Business M1

Bedste Mobile Planer Service for Business M1

Smartphones, tabletter, wearables tilbehør bygget til alle forretningsmæssige udfordringer. Fra Enterprise Edition til 5Genabled til den barske område. Lær mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Business giver Enterprise enheder og løsninger kan lide mobile enheder, smarte gæstfrihed display, store format display-løsninger, AC i Indien.

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Men kun den røde model. Dealmaster har også Nest termostater, skærme, mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Best Buy tilbyder store rabatter på smartwatches, tv, bærbare computere, og mere dette præsidenter dag. Her er nogle af de bedste tilbud.

Bedste Køb iPhone 12 Pro 128GB 1107 Unlocked Geek Squad Open Box YMMV RedFlagDeals.com Forum

Bedste Køb iPhone 12 Pro 128GB 1107 Unlocked Geek Squad Open Box YMMV RedFlagDeals.com Forum

Best Buy har et par åben kasse iPhone 12 Pro modeller på salg. Disse sælges og sendes med Best Buy. Personligt har jeg haft store oplevelser med BB åben kasse

Bedste køber iPhone 12 mini tilbud ser ud til at friste forbrugerne over til den mindre enhed

Bedste køber iPhone 12 mini tilbud ser ud til at friste forbrugerne over til den mindre enhed

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Irlands Bedste mobiltelefon tilbud Sim Kun

Irlands Bedste mobiltelefon tilbud Sim Kun

Ingen kontrakt. Lavpris. Mere fleksibilitet. Drop din udbyder og butik med HSN til din næste forudbetalt mobiltelefon til at modtage alle disse store fordele og mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hey gutter Jeg er ny på dette websted og jeg vil gerne have en lidt råd jeg i øjeblikket åbne min mobiltelefon værksted omkring tre måneder siden, og jeg ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.