Bedste vækkeur af 2021

De bedste vækkeure

Med flere mørke timer end lys lige nu kan det blive svært at stige i morningà ¢ â,¬â € især hvis du ikke fik en god nats søvn. Mens en alarm ikke kan gøre en tidlig wake up call mere behageligt, kan det hjælpe dig med at få ud af døren til tiden. Selv vækkeure har forbedret at have muligheder for hver type sleeperà ¢ â,¬â € om du kan lide en gradvis solopgang-esque vågne op til lyden af ​​kvidrende fugle, eller du dybest set har brug for en bombe til at gå ud for at vække dig fra din slummer, der er et ur til dig.

Hvordan vælger et vækkeur

Når man ser for den rigtige vækkeuret til dine behov er det vigtigste ting at overveje er, hvor dybt for en sovekabine du er. Hvis du vågner op så let og er bare på udkig efter et ur, der vil få dig op til tiden, bør du ikke have en hård tid plukke én ud.

Men hvis du er en person, der sover ligesom en log, kan du nødt til at investere i noget stort mere severeà ¢ â,¬â € udseende for alarmer med super høje lyde, lys, eller endda en, der kører væk fra dig, tvinger dig til at stå op. Nogle vækkeure tjene som mere end bare at ligesom Echo Show eller Hatch. Mens disse er to af de dyrere indstillinger, får du meget mere ud af dem end en typisk ur, så hvis du er på udkig efter de ekstra funktioner, kan det være værd at bruge de ekstra penge.

Hvordan vi vælger

For at finde de bedste muligheder blandt de mange vækkeure derude, vi forsket de mest populære modeller til rådighed. Vi kiggede på mesterligt testede anmeldelser fra pålidelige kilder som Wirecutter og Cnet. Derefter tog vi hensyn til pris, materialer, størrelse funktioner, og alarmindstillinger. Endelig hørte vi mere end 71.000 anmeldelser, skrevet af folk whove købt disse modeller på Amazon til at bosætte sig på disse otte.

Da det er også en virtuel assistent, kan du indstille den til at tænde smarte lys gradvist og vågne op til din foretrukne afspilningsliste. Der er også flere indstillinger for alarmerne, med indstillinger til gradvist stigende volumen og lysstyrke for at lette dig ud af søvnen. ,EN

Hvis du er en tung sovekabine, der har mistet håb i vækkeure, opfordrer vi dig til at prøve denne ene. Ikke alene er det øre-splittingly højt, men det kommer selv med et vibrerende pucken, som du kan placere enten under din boks foråret eller under din hovedpude til helt bogstaveligt at ryste dig vågen. ,EN

Dette træ stil ur er slanke, moderne, og har den ekstra bonus for at være en trådløs oplader så godt. Den kommer i fire forskellige træ toner og har justerbare lysstyrkeniveauer. Den viser også temperatur og luftfugtighed, så du kan være godt forberedt, når du klæder dig for dagen. Det kan have op til tre alarmer, og du kan indstille den til at gå væk fra kun mandag til fredag ​​til afslapning weekender. ,EN

Gennemse premium billeder på iStock | % Off på iStock

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ur kombinerer alle de funktioner, du har brug for i en enkel, smuk pakke. à ¢ â,¬â ¢ Indstil alarmer, tilføje timere, og køre et stopur à ¢ â,¬â ¢ Hold styr på tiden rundt om i verden ved hjælp af verdensuret à ¢ â,¬â ¢ Indstil en sengetid tidsplan, lytte til søvn lyde, og se din kalender à ¢ â,¬â ¢ Par med Wear OS-enheder at bringe dine alarmer og timere til dit håndled

Pris og andre detaljer kan variere afhængigt af produktets størrelse og farve

Wake Up Light Sunrise vækkeur for Kids, Heavy Sleepers, soveværelse, med Sunrise Simulation, Sleep Aid, Dual alarmer, FM-radio, Snooze, Nightlight, Dagslys, 7 farver, 7 Natural Sounds, Ideel til gave

Vågn op lys solopgang vækkeur for børn, tunge sveller, soveværelse, med solopgang simulation, sove støtte, dobbelt alarmer, FM-radio, snooze, Nightlight, dagslys, farver, naturlige lyde, ideel til gave

Rocam vækkeur til soveværelser - Stor 6. "LED Display med lysdæmper, Snooze, 7 Colour Night Light, let at indstille, USB opladere, Battery Backup, 12/24 timer for tunge sveller, Børn, drenge, piger, Ældre

Redaktionelle anbefalinger

Digital Dual vækkeur til soveværelse, stort 7. "LED Display & 5 Lysdæmper, USB Phone Charger, Battery Backup, 12 / 24H, DST, Justerbar Alarmvolumen, Easy Electric Ur til Kid, Teenager, Ældre, Køkken, Bord, Kontor

Digitalt dobbelt alarm ur til soveværelse, stort "LED display & lysdæmper, usb telefon oplader, batteri backup, / t, dst, justerbar alarm volumen, let elektrisk ur til barn, teenager, ældre, køkken, bord, kontor

'vækkeur' Disse eksempel sætninger vælges automatisk fra forskellige online nyhedskilder at afspejle nuværende brug af ordet Synspunkterne i eksemplerne repræsenterer ikke udtalelse fra Merriam-Webster eller dens redaktører. Send os feedback.

De fleste alle vågner op i den samme nøjagtige måde: til en blaring lyd udsender fra deres mobiltelefon. Tænk thats en fejende generalisering? En undersøgelse anslår 83 procent af mobile ejere i Amerika også bruge den som vækkeur. Og siden 85 procent af amerikanerne har en smart anordning, Wella ¢ â,¬â € har du virkelig brug for os at gøre det math?

Dette isnt banebrydende nyhed. iPhones og Samsungs har erstattet en masse personlige teknologi i de seneste par yearsà ¢ â,¬â € lommelygter, bærbare musikafspillere, digitalkameraer, og papirkort, for eksempel, er alle faldet for waysideà ¢ â,¬â € og helt ærligt, gjort vores mange af vores liv lettere og bedre ved at gøre det. Jeg brugte en hel barndom logning på en Windows 2000-computer, skrive Mapquest i Internet Explorer, så udskrive syv til ni sider af stribet, borderline ulæselige retninger for min mor til at køre mig til forskellige venner huse. Dette førte til absolut ingen sporbar udvikling karakter heller ikke jeg, næsten to årtier senere, føler nogen form for nostalgi . Faktisk er det eneste, jeg føler er dvælende angst over svag blæk underretninger.

Undersøgelse efter undersøgelse siger det samme: det blå lys, der udsendes fra vores telefoner messer op vores melatonin, som er det hormon, der regulerer vores søvn-vågne cyklus. Rulning gennem vores telefoner inden sengetid også holder vores sind stimuleres, hvilket gør det sværere at falde i søvn. Selv på en natbord, kan vi stadig genkende den blinkende, høre dinging, eller føle vibrationen af ​​en anmeldelse. Den Forstyr ikke indstilling hjælper lidt, men ikke hvis du er en nomophobic der kontrollerer din skærm konstant.

Og jeg, godt, kl. Min telefon er det sidste, jeg tjekke, før jeg går i seng og det første, jeg tjekke når jeg vågner. Ofte, jeg befinder mig tappe min skærm flere gange i et minut. Min Instagram brug svæver i flere timer om dagen. Tilføj i det faktum, at, ligesom 70 millioner andre amerikanere, jeg kæmper med akut insomniaà ¢ â,¬â € og, godt, for en strækning denne sommer, jeg var knap sove overhovedet.

På et grundlæggende niveau, Loftie er, ja, en tid-telling og vække enhed. It vigtigste skærmen viser et digitalt ur. Det vækker dig op ved at spille en høj lyd, og du slukke den ved at trykke på en knap. Men i stedet for afvise teknologiske fremskridt, omfavner det Thema ¢ â,¬â € derefter væver i wellness komponenter telefonen hårdt mangler.

Det giver også en meget funktionelt træk at lade sin ejer til tidsplan alarmer til forskellige tidspunkter, på forskellige dage i forvejen. Så hvis du er ligesom MEA ¢ â,¬â € der vågner op på 6:30 a. . mandag, onsdag og torsdag for at gå til gymnastik, men tillader sig selv at sove i til 7:30 a. . på fredag, og så i weekenden kan lide at lounge rundt indtil 10A ¢ â,¬â € du ikke behov for at sidde ned hver nat for at indstille en alarm. I stedet kan du arrangere det hele i et møde.

Den Loftie Alarmen har andre anvendelser også: nemlig, at hjælpe dig falde i søvn fra alle screen-stimulering youve udholdt hele dagen. Der er indstillinger for Breathwork og lyd bade. Hvis youd hellere lytte til dine egne ting, det fordobler også en bluetooth højtaler.

Jeg vil ikke lieà ¢ â,¬â € Jeg har stadig meget at gøre, før at opnå en sund søvn rutine. Men efter at have min telefon ikke længere ved siden af ​​mig på min natbord har utvivlsomt hjulpet. Jeg falder i søvn hurtigere, fordi jeg ikke længere skubbede min skærm i mit ansigt minutter før rammer puden, og jeg falder i søvn dybere, uanfægtet af underretninger virkelige eller fantom. Sikker på, jeg stadig tjekke min telefon lige efter jeg vågner UPA ¢ â,¬â € men hey. Hvad er en god tusindårige at gøre?

Disse eksempler er fra korpora og fra kilder på nettet. Eventuelle udtalelser i eksemplerne repræsenterer ikke udtalelse fra de Cambridge Dictionary redaktører eller af Cambridge University Press, eller dets licensgivere .

vækkeur er en smart og kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe selv de tungeste sveller komme op om morgenen. Opret flere alarmer, hver med høje ringetone lyde og alarmer, derefter tilpasse hver enkelt med funktioner, der hjælper dig vågner op til tiden. Brug for en taler vækkeur med sleep timer? Hvad med en shake-til-vågne alarm? En vækning app med gåder og matematiske problemer, der gør det sværere at ramme snooze-knappen? Vækkeur har alle disse, og meget mere!

Hvis du har svært ved at komme op om morgenen og har brug for en god puslespil alarm for at få dig ud af sengen, Vækkeur er den app for dig. Der er seks unikke wake-up motiverende udfordringer, der holder dig fra at dreje alarmen fra uden at være helt vågen. Den er perfekt til tunge sveller!

Wake-up-missioner og alarm typer: à ¢ â,¬â ¢ Simple - Let en-tap for at afvise alarmen. ¢ â,¬â ¢ Shake - Ryst din enhed for at stoppe alarmen. ¢ â,¬â ¢ Math - Løs en matematikopgave for at slukke alarmen. ¢ â,¬â ¢ Tekst - unscramble tilfældigt genereret tekst. ¢ â,¬â ¢ Walk - Stå op og tage et par skridt til at slukke alarmen. ¢ â,¬â ¢ Hold - Tryk & hold knappen for at afslutte alarmen.

vækkeur har alle de funktioner, du har brug for fra en højt intelligent alarm app. Det omfatter wake-up missioner og advarsler, der er beskrevet ovenfor, plus muligheden for at oprette flere gentagne alarmer, hurtig-sæt ikke-tilbagevendende alarmer, tilpasse tonsvis af indstillinger og meget mere.

De bedste funktioner i vækkeur: à ¢ â,¬â ¢ Opret flere alarmer for en bred vifte af anvendelser. ¢ â,¬â ¢ Tilpas antallet af gange, kan du trykke på snooze-knappen. ¢ â,¬â ¢ Indstil snooze tid længere eller kortere. ¢ â,¬â ¢ Skærm vejr og temperatur ved siden af ​​dit vækkeur. ¢ â,¬â ¢ problemfrit øge eller mindske lydstyrken til en blid wake-up. ¢ â,¬â ¢ Hurtig alarm for at fastsætte en frist for power naps og andre korte opgaver. ¢ â,¬â ¢ Indstil en brugerdefineret tema eller foto som dit ur baggrund. ¢ â,¬â ¢ Tilføj noter eller en to-do-liste som wakeup påmindelser. ¢ â,¬â ¢ Masser af gratis musik og høje lyde for en alarm ringetone. ¢ â,¬â ¢ aldrig sove over, når du bruger disse smarte alarm funktioner!

En enkel, men attraktivt interface gør vækkeur glædeligt at bruge, selv når du stirre på det gennem søvnige øjne! Brug den til at hjælpe dig eller folk i din familie komme op om morgenen, selv om de er tunge sveller.

Hvad er nyt

God app, bruger det hver aften. Jeg kan godt lide farvevalg, men jeg ønsker skærmen var større. Hvert nu og da får du en annonce, men det er sjældent. Det faktum, at de ikke gør, som du kan bedømme hvert 5. minut ligesom nogle andre apps faktisk gjort mig vil sats, når de spurgte. Anbefalede!

god app - en stor fejl

Jeg elskede konceptet og de første par dage er det virkelig arbejdet - at tage disse skridt til at slå alarmen gjort en enorm forskel i hvordan min dag begyndte. Jeg elsker alle de funktioner med den hvide støj og tilpasningerne. Imidlertid. I sidste ende jeg slettet det, fordi det vækker dig ved at sende en meddelelse, faktisk ikke den alarm går væk. For at alarmen til at gå ud cant du være på Vil ikke forstyrres, og telefonen kan ikke være tavs. Den advarselsmeddelelse er hvad der lyder ud først, og når du åbner alarm, da alarmen lyd, du valgte slukker. Så du ikke faktisk vågne op til lyden du har betalt $ 15 for .. bare støj meddelelse. Hvilke Código nok. Så Im sover med min telefon på, at høre tilfældige meddelelser hele natten, bare for at blive vækket af en meddelelse og ikke faktisk en alarm. Helt gør denne app meningsløst .

dens gode, men

Jeg kan lide den app meget, og finde mig selv bruge det hver nat. ligesom brugerdefinerede baggrunde og lyde. Jeg finder det skuffende at skulle betale for de fleste indviklet wallpapers og smukkeste lyde. Selv om jeg stadig nyder den app. Et af de største problemer, jeg finder mig selv at have er med, hvordan det vækker dig op. Det Dhows et banner og spiller en lav melodi. Jeg har fundet mig oversleeping fordi jeg ikke kan høre alarmen højre. Jeg vil gerne have en opdatering på det. Sørg for alarm større og højere. eller jeg måske nødt til at deaktivere min have af app. Ideen er vidunderlig, og jeg elsker de mange funktioner den har, såsom skrifttyper, i-app lommelygte, skiftende baggrunde, og mange andre. Over alt jeg rate den app en tre og håber, de vil fastsætte lydstyrken situationen.

Vigtig

Internet:

Internet:

Jeg indsendt og godkendt, og kvalificerede sig til Emergency Bredbånd Benefit gennem National Verifikator den dag, det blev åbnet 12 maj ...

Comcast for at deltage i BOFA Securities Investor Conference

Comcast for at deltage i BOFA Securities Investor Conference

Comcast NBCUNiversal skaber utrolig teknologi og underholdning, der forbinder millioner af mennesker til de øjeblikke og oplevelser, der betyder mest.

EF-TAB Sport Tilskud Racing Minimumspillekrav WA

EF-TAB Sport Tilskud Racing Minimumspillekrav WA

Oplysninger om tilskud til enkeltpersoner

Bevillinger

Bevillinger

Find ud af om Fællesskabets tilskud og støttemuligheder og hvordan man ansøger.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

LANDINGSPAGE FOR WA POLICY GRANT FINANSIERINGSINFORMATION

Fællesskabsbevillinger Shire of Bridgetown

Fællesskabsbevillinger Shire of Bridgetown

Alt om fællesskabstilskud og sponsorering.

Ressourcen kan ikke findes.

Ressourcen kan ikke findes.

Venligst drej javascript på og genindlæs siden.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Una de las APLICACIONES ms conocidas para ver la tele en un mvil Android ha clausurado su Desarrollo Mobdro desaparece de la web dejando como ltima ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.