Bedste Amazon Mobiltelefoner

Amazon Mobile prisliste i Indien 20 dec 2021

Dette punkt er berettiget til gratis udskiftning, senest 7 dage efter levering, i et usandsynligt tilfælde af beskadiget, defekt eller andet element leveret til dig. Hold venligst varen i sin oprindelige tilstand, med brand ydre boks, brugermanual, garantikort og originaltilbehør i fabrikantens emballage til en vellykket returophentning. Vi kan kontakte dig for at fastslå skader eller fejl i produktet før udstedelse udskiftning.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Amazon Indien er vært EMI Fest på sin platform fra 3 januar-7 januar, hvor e-handel gigant tilbyder smartphones med op til 8 GB RAM. Under EMI fest, er Amazon Indien tilbyder 5 procent cashback op til Rs 1.500 på SBI kreditkort EMI. Den cashback gælder kun for minimum ordre af Rs 12.500, og cashback vil blive krediteret i april 7. Læs også - OnePlus RT Amazon annoncen vises i Google søgeresultater: Lancering snart?

For at kunne nytte, kunderne har brug for til at trykke på bank tilbyde mulighed, og vælg EMI plan, der passer til deres behov og gøre betaling. En af fineprints af denne EMI fest er, at alle enheder er tilgængelige på attraktive EMI muligheder i forhold til standard salg periode. Her er et kig på de øverste tilbud til rådighed på smartphones i løbet af EMI Fest. Også Læs - Amazona Mega Music Fest salg: Bedste tilbud på TWS øretelefoner, hovedtelefoner, soundbars og mere

Realme gb ram variant på rs,

Realme 1, den første smartphone fra Oppos spinoff mærke er tilgængelig til Rs 12,990 under EMI fest. Prisen er for varianten med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. EMI tilbyder starter ved Rs 661 og SBI kreditkort brugere kan benytte EMI på 14 procent i en periode på op til 12 måneder. Realme 1 er udstyret med en 6-tommer Full HD + skærm, 6GB RAM, 128GB lagerplads og MediaTek Helio P60 SoC. Den er udstyret med en 13-megapixel vigtigste kamera, 8-megapixel selfie kamera, 3,410mAh batteri og kører Android Oreo.

Apple iphone x ved rs,

Apple iPhone X, præmien flagskib smartphone fra sidste år, er tilgængelig på EMI under fest. Den fås med 5 procent cashback på SBI Credit EMI, men der er ingen oplysninger om EMI planer. Den er udstyret med en 5. -inch OLED-display, 3 GB RAM, 64 GB lagerplads, dual 12-megapixel bageste kamera og en 7-megapixel selfie kamera. Det er drevet af Apples A11 Bionic chipsæt, og understøtter Face ID biometrisk godkendelse.

Se: Apple iPhone xs, iphone xs max hands-on

Xiaomi redmi Y2, den selfie-centreret smartphone, blev lanceret i begyndelsen af ​​året, da den anden selfie-centreret smartphone fra firmaet i Indien. Den redmi Y2 med 4 GB RAM er prissat på Rs 11.990 og fås med 5 procent cashback når kunderne køber enheden ved hjælp af EMI om SBI kreditkort. Der er også ingen omkostninger EMI mulighed til rådighed på Amazon Pay ICICI kreditkort og på ordrer over Rs 3.000. Kunderne kan også få redmi Y2 med EMI om HDFC Bank kredit- eller betalingskort.

Huawei p lite på rs,

Huawei P20 Lite er entry-level smartphone fra den kinesiske smartphone i Indien. Under EMI fest, er smartphone angivet til Rs 14,999 og kunderne får 5 procent på EMI transaktioner ved hjælp af SBI kreditkort. Der er også ingen omkostninger EMI tilgængelige fra andre større kreditkort og Bajaj Finserv kort. Huawei P20 Lite sport en 5. 4-tommer skærm, Kirin 659 chipset og leveres med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Det tilbyder dobbelt opsætning bageste kamera med 16 megapixel og 2-megapixel billedsensorer. På forsiden er der dobbelt bageste kamera setup samt med 16 megapixel og 24-megapixel sensorer. De smartphone tilbyder bagmonteret fingeraftryk sensor og bakkes op af en 3,000mAh batteri.

Du kunne være interesseret

Samsung Galaxy M52 5GS Indien lancering er blevet officielt drillet. Et banner, der bekræfter ankomsten af ​​en ny M-serie telefon er blevet spottet på Amazon Indien. Den vises i plakaten håndsæt tyder på, at selskabet vil annoncere Galaxy M52 i Indien inden længe.

Sunset Over Lake Hjälmaren iPhone 12 Pro Max Taske til salg af Christian Lundgren

Galaxy M52 vil erstatte Galaxy M51, der blev lanceret tidligere på året. Rapporter har vist, at Galaxy M52 vil blive sportslige en 120 Hz opdateringshastighed skærm. Det er sandsynligt, at være selskabets anden telefon efter den nyligt afslørede Galaxy A52S til funktionen Snapdragon 778G mobil platform.

Samsung Galaxy m g til lancering i Indien snart

Plakaten Ovenstående viser, at Samsungs kommende M-serien telefon har en struktureret bagpanelet. Den er udstyret med en rektangulære kamera modul, der huser en tredobbelt kamera kamera enhed. Udformningen af ​​smartphone kampene den lækket gør af Galaxy M52, der for nylig blev delt af fupmager Snoopy.

Støtten side Galaxy M52s er også live på Samsungs Indias hjemmeside. Siden lanceringen er blevet drillet på Amazon Indien, den sydkoreanske selskab vil sandsynligvis annoncere det i de næste par dage. Enheden forventes at rivaliserende Realme GT Master Edition, en Motorola Edge 20, og upcoming Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Tidligere rapporter har vist, at Galaxy M52 vil blive udstyret med en 6. -inch AMOLED skærm, der leverer fuld HD + opløsning og en 120 Hz opdateringshastighed. Den Snapdragon 778G drevne telefon kan tilbyde 8 GB RAM og 128 GB indbygget opbevaring. Det kan indeholde en 5,000mAh batteri, der understøtter 15W eller 25W hurtig opladning.

forventes Galaxy M52s bageste kamera modul at omfatte et 64-megapixel hovedkameraet, en 12-megapixel ultrabred snapper, og en 5-megapixel dybdesensor. Det forventes at sporten en 32MP frontkamera. Håndsættet kunne køre One UI 3. baseret på Android 11, og kan sporten en sidevendte fingeraftryksscanner.

Vi tjekker din browser trakin

Søger du at købe en telefon fra Amazon? I dag er der flere muligheder for dig at vælge imellem, og dens helt let at få overvældet af den million valg derude. Nå, Mr. Phone giver dig det bedste Amazon Mobiltelefoner, der passer til dine behov. Det er de bedste telefoner på Amazona der udfører såvel som flagskib smartphones. Vi er skyld analyserede telefonens specifikationer, funktioner, build kvalitet, Brand værdi osv og er kommet op med en liste over de bedste Amazon Mobiltelefoner.

Apple iPhone plus

Apple iPhone 8 Plus er utvivlsomt en af ​​de bedste Amazon Mobiltelefoner. En kraftfuld Apple A11 Bionic APL1W72 er kernen af ​​telefonen sammen med 3072 MB RAM. På forsiden, har vi en god 5. inches 1080 x 1920 pixel display med gode farver og lysstyrke. For kameraer har vi en enkelt skytte på 12 megapixel med skarpe detaljer. Batteriets levetid i denne telefon er virkelig god på grund af den mindre skærm og opløsning.

Specs: Chipset: Apple A11 Bionic APL1W72, RAM: 3072 MB, opbevaring: 64, 256 GB, Skærmstørrelse: 5. inches, Opløsning: 1080 x 1920 pixels, bag kamera: 12 megapixel, Front kamera: 7 megapixel Kapacitet: 2691 mAh

Samsung Galaxy Note løvemund

Samsung Galaxy Note 8 Snapdragon er et velbygget smartphone med glædeligt udseende. Han ydeevne håndteres af en Snapdragon 835 MSM8998, der gør hverdagen til en leg. Forestillingen er yderligere forstærket af 6144 MB RAM, som hjælper bedre multitasking. Den er udstyret med 64, 128, 256 GB intern lagring, som kan udvides yderligere via microSD-kort. her er en 12 megapixel kamera på bagsiden, som er en af ​​de bedste, vi har set i denne kategori af telefoner Bedste Amazon Mobiltelefoner. Også, der isa en 8 megapixel kamera på forsiden.

Specs: Chipset: Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998, RAM: 6144 MB, opbevaring: 64, 128, 256 GB, Skærmstørrelse: 6. inches, Opløsning: 1440 x 2960 pixels, bag kamera: 12 megapixel, Front kamera: 8 megapixel, Kapacitet: 3300 mAh

Apple iPhone

Apple iPhone 8 er en velbygget smartphone med glædeligt udseende. Han ydeevne håndteres af en Apple A11 Bionic APL1W72 SoC, der gør hverdagen til en leg. Forestillingen er yderligere forstærket af 2048 MB RAM, som hjælper bedre multitasking. t ® 64, 256 GB intern lagring, som kan udvides yderligere via microSD-kort. her er en 12 megapixel kamera på bagsiden, som er en af ​​de bedste, vi har set i denne kategori af telefoner Bedste Amazon Mobiltelefoner, og der er også en 7 megapixel kamera på forsiden.

Specifikationer: Chipset: Apple A11 Bionic APL1W72, RAM: 2048 MB, Opbevaring: 64, 256 GB, skærmstørrelse: 4. inches, Opløsning: 750 x 1334 pixels, bag kamera: 12 megapixel, Front kamera: 7 megapixel Kapacitet: 1821 mAh

Samsung Galaxy S + Exynos

Samsung Galaxy S8 + Exynos er en af ​​de bedste Amazon Mobiltelefoner og præmie udseende er uovertruffen . Kernen i denne kraftcenter sidder Samsung Exynos 8 Octa 88.895, som sammen med 4 GB RAM giver en glat brugeroplevelse. Skytterne på Samsung Galaxy S8 + Exynos Power er et 12 megapixel bagkamera og et 8 megapixel front kamera med god billedkvalitet og farver. Onboard-opbevaring i 64 GB, som kan udvides via et mikro-SD-kort.

Specifikationer: Chipset: Samsung Exynos 8 okta 8895, RAM: 4096 MB, Opbevaring: 64 GB, skærmstørrelse: 6. INCHES, OPLØSNING: 1440 x 2960 pixels, bagkamera: 12 megapixel, front kamera: 8 megapixel, Kapacitet: 3500 mAh

Samsung Galaxy S Exynos

Samsung Galaxy S8 Exynos er en telefon med solid bygget og ydeevne, hvilket gør det til en af ​​de bedste Amazon-mobiltelefoner. Han telefon er drevet af en Samsung Exynos 8 octa 8895, og sænker ikke meget nemt. t er også en af ​​de bedste Amazon-mobiltelefoner, når batteriets levetid er bekymret. De 12 megapixel bagkamera er ganske godt i betragtning af prisklassen.

Apple iPhone

Apple iPhone 7 er en af ​​de bedste Amazon-mobiltelefoner, og Premium-udseende er Uovervindelig . Kernen i dette Powerhouse sidder Apple A10 Fusion, som sammen med 4 GB RAM giver en glat brugeroplevelse. Skytterne på Apple iPhone 7 Strøm er et 12 megapixel bagkamera og et 7 megapixel front kamera med god billedkvalitet og farver. On-board-opbevaring i 32, 128, 256 GB, som kan udvides via et Micro-SD-kort.

Specifikationer: Chipset: Apple A10 Fusion, RAM: 2048 MB, Opbevaring: 32, 128, 256 GB, Skærmstørrelse: 4. INCHES, OPLØSNING: 750 x 1334 pixels, bagkamera: 12 megapixel, front kamera: 7 megapixel, kapacitet: 1960 mah

Google Pixel

Google Pixel er en velbygget smartphone med behagelig udseende. Han præstationer håndteres af en Qualcomm Snapdragon 821 MSM8996 Pro, der gør dagligdagen brug en brise. Udførelsen forbedres yderligere af 4096 MB RAM, som hjælper bedre multi-tasking. Den har 32, 128 GB internt lager, som kan udvides yderligere via microSD-kort. Der er et 12 megapixel kamera på bagsiden, hvilket er et af de bedste, vi har set i denne kategori af telefoner bedste Amazon mobiltelefoner, og der er også et 8 megapixel kamera på forsiden.

Specifikationer: Chipset: Qualcomm Snapdragon 821 MSM8996 Pro, RAM: 4096 MB, Opbevaring: 32, 128 GB, skærmstørrelse: 5 tommer, opløsning: 1080 x 1920 pixels, bagkamera: 12 megapixel, front kamera: 8 megapixel , Kapacitet: 2770 mah

Oneplus.

Oneplus 5 er utvivlsomt en af ​​de bedste Amazon-mobiltelefoner. En stærk Qualcomm Snapdragon 835 MSM8998 er kernen i telefonen sammen med 6144, 8192 MB RAM. På forsiden har vi en god 5. inches 1080 x 1920 pixels display med gode farver og lysstyrke. For kameraerne har vi en enkelt skydespil på 16 megapixel med skarpe detaljer. Batterilevetiden på denne telefon er virkelig godt på grund af den mindre skærm og opløsning.

Produkter

Før 2022 blev tre modeller lanceret. Debuterede i Indien i 2022 med modellen 10. R e i to varianter. Det blev et hit blandt yngre generationer og blev betragtet som en lav budgettelefon med nogle gode funktioner. I august 2022 blev 10. R D2-telefonen lanceret. Efter næsten et år lancerede virksomheden sin seneste telefon, 10. R G2, i juli 2022. To varianter med 4 GB og 6 GB RAM blev også frigivet.

Referencer.

Samsung har lanceret sin budgetvenlige Galaxy M31 Prime model i Indien som en speciel udgave udviklet i partnerskab med Amazon. Håndsættet leveres med nogle Amazon-apps og en gratis 3-måneders førsteklasses medlemskab. Hvad angår nøglepunkterne, har den en Exynos 9611 chipset, en superamfolket skærm, en quad bagkameraopsætning og et 6.000mAh batteri. Her er vores Roundup.

Vigtig

Recovery-tilstand Samsung Galaxy A11, hvordan man

Recovery-tilstand Samsung Galaxy A11, hvordan man

Steps at indtaste Samsung Galaxy A11 SMA115F, SMA115W i recovery-mode uden nogen forhindringer. Kære folkens, kan du tørre cache partition i Galaxy A11 SMA115F.

Samsung Galaxy A11 gennemgang Skulle du stadig købe i 2021 Designere Empire

Samsung Galaxy A11 gennemgang Skulle du stadig købe i 2021 Designere Empire

samsung A11 gennemgang Filippinerne Køb for bedste Samsung A11 revision på Lazada Filippinerne Landsdækkende Shipping Rabatter og værdikuponer Ubesværet Shopping

For Samsung Galaxy A11 A115 udskiftning Dobbelt SIM-kortbakke Blå

For Samsung Galaxy A11 A115 udskiftning Dobbelt SIM-kortbakke Blå

Bulk Køb OEM SIM-kortbakke Holder Udnyt en del til Samsung Galaxy A01 A015A11 RED ONLINE på TVCMALL. om, shoppe nu til engros rabatter og hurtig levering med den bedste pris.

Løsgjort SIM-kortbakke Udskiftning Samsung Galaxy Note 10.

Løsgjort SIM-kortbakke Udskiftning Samsung Galaxy Note 10.

Samsung A11 Sim Tray Filippinerne Køb For bedste Samsung A11 Simbakke på Lazada Filippinerne Nationwide Shipping Rabatter og kuponer Ubesværet

Samsung Galaxy A11 Specifikationer, Sammenligning og funktioner

Samsung Galaxy A11 Specifikationer, Sammenligning og funktioner

Samsung Galaxy A11 er endnu en entry level smartphone fra Samsung. Enheden ligner mere en opgraderet version af Galaxy A01, men med reduceret

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY A11 af IMEI-kode. Få din SIM-netværksoplåsningsstift og Frighreeze-koden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Samsung Galaxy A11 6. Vis dual sim ulåst smartphone åben boks fra Walmart Canada. Køb for mere renoverede mobiltelefoner tilgængelige online hos Walmart. -en

Samsung Galaxy A12 Cases Stilfuld beskyttende Burga

Samsung Galaxy A12 Cases Stilfuld beskyttende Burga

Samsung Galaxy A12 5G Case Renders har overflade på nettet. Renders tip på en waterdropstyle display hak samt et quad bagkameraopsætning på den uanmeldte Samsung-telefon.

Samsung Galaxy A12 pris i Nepal, Dec 2021

Samsung Galaxy A12 pris i Nepal, Dec 2021

Seneste Samsung Galaxy A12 pris i Nepal er pris NPR21,069 og detaljer specifikationer, få markedsrente for Samsung Galaxy A12 online, før du køber Samsung Galaxy A12 i NP

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.