Bedste Beats hovedtelefoner 2021 top Dr. Dre hovedtelefoner og høretelefoner du kan købe

Bedste tilbud beats hovedtelefoner til december 2021 Digital Trends

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvad doÃ, Lady Gaga,  Lebron James, andÃ, Kylie JennerÃ, har til fælles? En forkærlighed for Beats by Dr. Dre hovedtelefoner ser det ud. Den fremtrædende lyd mærke brast på scenen inÃ, 2022Ã, og har siden gjort et navn for sig selv med deres unikke og stilfuldt design.

History of beats

Med sigte på at revolutionere branchen med et mærke af hovedtelefoner, der kunne give den bedste lydkvalitet med personlighed, duoen da i gang med en rejse, der ville se Beats stige op som en af ​​de fremtrædende spillere i branchen.

dr dre hvem?

Med folk som Beyonce og Taylor Swift tager over internettet i de seneste år, er det nemt at glemme, hvem Dr. Dre er. Men en legende vil naturligvis have sin egen episke oprindelse historie * cue triumferende helten musik *.

Som en af ​​de vigtigste medlemmer af ikoniske hiphop-gruppe, N.. Dr. Dre var en del af en arv, som ændret, og formet hip-hopÃ, med deres tendens til at indgyde deres sange med sociale kommentarer og brutal ærlighed.

F ** k Tha Police er en sang, der protester mod politibrutalitet og racemæssig profilering mens Dr. Dres linje i hip-hop gruppe, N.. s, Express Yourself viser, hvordan gruppen beskrev de barske realiteter i deres livesÃ, gennem deres musik.

kritik

For at finde ud af mere om de komponenter, har de gode folk fra Bolt andÃ, GizmodoÃ, forsøgte at rive ned et sæt hovedtelefoner med lignende fund. ,  Avery Louie fra Bolt, går endda et skridt videre for at estimere dens faktiske værdi på omkring US $ 20. 8.

  for meget bas

Beats, som udtænkt af Dr. Dre, har også arvet dette træk favorisere bas-tunge lyd signatur. Dette betyder normalt, mens everythings svulme når du lytter til sange med masser af bas, når det veers væk fra ita ¢ â,¬Â|not så meget.

Vi har i øjeblikket testet 17Ã, par Beats hovedtelefoner. De er et populært mærke, der gør stilfulde og komfortable hovedtelefoner. Mens de plejede at være kendt for deres overdrevent bas-tunge lyd signatur, deres nyere modeller tendens til at lyde overraskende godt afbalanceret.

Opdateringer

Shop Digitalkameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Den bedste Beats hovedtelefoner med et trådløst design, som vi har testet, er Beats Solo Pro Wireless. Disse Bluetooth on-ear hovedtelefoner har en temmelig komfortabel pasform og en stor build kvalitet, med en præmie udseende og en metallegering pandebånd. De har en lang kontinuerlig batterilevetid på omkring 24 timer, så de burde nemt sidste gennem et par 9-5 arbejdsdage eller en lang flyvetur uden genopladning. Deres ANC-funktionen har en god alsidig ydelse og kan blokere mere baggrundsstøj end Beats Studio3 Wireless. Det er især effektiv til at skære ned kontorstolstype støj ligesom omgivende snakken og summende A / C enheder. Deres velafbalanceret, noget spændt lydprofil bringer lidt ekstra dunk og rumlen for blandinger, mens instrumenter og vokal er lyse.

Desværre er deres app ikke tilbyde nogen lyd tilpasningsmuligheder funktioner, som en EQ eller forudindstillinger. De har heller ikke den mest behagelige pasform da deres pandebånd ikke kan udvide sig nok til større hoveder, og de klemmer på dine ører ganske stramt. Ligesom mange on-ear hovedtelefoner, deres voluminøse størrelse gør dem besværligt at bære rundt på, selvom de folde ind i en mere kompakt format og kommer med en blød bæretaske. Samlet set har disse meget velbygget hovedtelefoner tilbyder god aktiv støjreduktion og er selv blandt theÃ, bedste on-ear headphonesÃ, vi har testet.

Bedste beats øretelefoner

Den bedste Beats øretelefoner, at vi har testet er de Beats Powerbeats Pro Truly Trådløse. Disse øretelefoner har en øre-krog design, som holder dem konstant og stabil, mens du kører eller arbejder ud. De er velbyggede, komfortable og er certificeret IPX4 til beskyttelse mod stænk af vand. De har også en H1-chip, som giver dig mulighed for problemfrit at parre dem med andre enheder i dit Apple-økosystem. Deres meget neutrale lydprofil er også velegnet til en række lydindhold. De har over 11 timers kontinuerlig batterilevetid, og deres bærende sag leverer stort set et ekstra gebyr, hvilket er praktisk i en knivspids.

De mangler desværre sunde tilpasningsfunktioner. De kæmper også virkelig for at blokere baggrundsstøj. Nogle brugere kan dog foretrække dette design, da det giver brugeren mulighed for bedre at høre deres omgivelser, når du jogger udendørs. Alligevel tilbyder disse ørepropper en alsidig og sportsorienteret præstation, der sikkert vil behage de fleste brugere.

Best Budget Beats Headphones

Beats Flex Wireless er de bedste slår hovedtelefoner på det budgetniveau, som vi har testet. Disse farverige in-ører har et silikone nakke kabel design og er fleksible nok til at passe ind i de fleste lommer. De har også en behagelig pasform, der ikke går for dybt i dit øre. Fans af EDM og Hip-Hop kan nyde deres Bass-Heavy Sound profil, som leverer ekstra thump og boom. Takket være deres in-øre design lækker de ikke for meget lyd på høje mængder og kan blokere en anstændig mængde støj som kontor chatter omkring dig. De varer også omtrent 11 timer på en enkelt afgift, så du kan komme igennem lange dage på kontoret uden at genoplade dem, og deres W1-chip gør det let at parre dem med andre enheder i dit Apple-økosystem.

Desværre, selvom de har en ledsagende app, tilbyder den ikke funktioner som en EQ eller forudindstillinger, så du kan ikke justere deres lydprofil til din smag. De har også høj latens på pc'er, som er skuffende, hvis du kan lide at streame video. Når det er sagt, har de meget lavere latens på iOS og Android-enheder, selv om nogle apps kompenserer for latens anderledes.

På trods af den høje pris på Beats-hovedtelefonerne har virksomheden frigivet nogle af de mest succesrige lydprodukter fra hele tiden. Uanset hvor mange klager eller negative anmeldelser, som forskellige beats headset modtager, fortsætter de med at flyve fra hylderne. Så hvorfor kæmp det? Var her for at udforske nogle af de bedste beats hovedtelefoner, du kan få. Heldigvis for os, er der ikke for mange muligheder for øjeblikket tilgængelige.

Beats Solo Wireless er de bedste beats hovedtelefoner

Solo3 trådløst har eksisteret i et par år, men det leverer stadig og ikke mange penge. Mens Apple W1-chip ombord på SOLO3 udfører ikke så effektivt som H1-chip, får du stadig en stabil AAC-forbindelse og hurtig parring. Dens on-ear design kan være et polariserende valg, men det holder det lette og plasticky headset bærbare.

Beats beholder hovedtelefonstikket på SOLO3 for optimal lydkvalitet. Hvis du kører det trådløst, giver batteriet i SOLO3 en meget respektabel 45 timer og 8 minutters lytning. I en knivspids tager det kun fem minutters opladning for at få tre timers afspilning. Irriterende bruger det det forældede mikrousbkabel, men du kan ikke argumentere med tre timers lyd.

Frekvensresponsen er udtrykkeligt beats-esque med betydelig undervægt i højderne og en lidt neutral gengivelse af midns og et boost i lows. Med andre ord får du ikke hvad wed call en ideel kurve, men hvis du vil beats du sandsynligvis vil have lyden af ​​solo3.

Beats Fit Pro har den nyeste Apple-teknologi

Om bord får du ANC, ligesom AirPods Pro, med små vinge tips til at låse i din pasform. Fra billeder, der ses, ser det ud til, at mange mennesker ikke ved, hvor vingerne er ment at gå, så følg instruktionerne for at få mest muligt ud af din pasform. Ved siden af ​​Wings får du en Sweatproof IPX4 rating. Ligesom AirPods Pro får du tre forskellige øretips og håndfri adgang til Siri. I modsætning til Apple får du også mulighed for at vælge mellem fire forskellige Colorways , i ægte beats mode.

Hvis du vil have aktiv støjreduktion, gå med The Beats Studio Wireless

For de af jer, der altid er på farten, er der virkelig kun et par beats hovedtelefoner til dig og det er studio3 trådløst. Som navnet antyder, er Wireless Studio3 trådløs, men du kan også forbinde det med ledning til din telefon.

Alle afspilningskontroller findes i multifunktions B-knappen på venstre øre-kop. Med en række vandhaner og holder, kan du styre alt fra lydstyrke til afspilning. Hader det eller elsk det, det er et andet par, der tilbyder den klassiske beats lyd med stor vægt på lavere noter.

For Android, få beats studio knopper

Ditching Apple H1 og W1 chips, Beats Studio Buds True Wireless Earphones sigter mod Android-brugere mere end andre slag. Det bruger USB-C til opladning, snarere end lynet. Dette betyder at du ikke behøver at bære en lyn-kabel rundt, hvis du er ikke i Apples økosystem.

Beats Studio Buds har støjreducerende der kan stille lave frekvenser omkring 25%. ANC er et batteri afløb, så du får en temmelig gennemsnit 4 timer, 24 minutter batteritid. Du ikke får nogen EQ indstillinger, men dem, der ikke elsker den overdrevne fokus på bas, som dækker andre frekvenser kan glæde sig: Studio Buds har en rimelig mængde bas.

Ved 5 gram letvægts Studio Buds forblive som diskrete eller erklæring-værdig som du ønsker, afhængigt af colorway. Hvis du har en iPhone, du plejer at få finesser som rumlig lyd eller den sømløse skift mellem Apple-enheder. Android-brugere får den sædvanlige AAC og SBC muligheder for tilslutning. Så sin lidt ligesom hvis du er på Android dont du nødt til at betale mere for funktioner, du ikke kan bruge, ikke at Beats er at give dig med noget ekstra.

Få beats PowerBeats Pro i stedet for de nye airpods

Den Beats Powerbeats Pro er alt, hvad AirPods Código: det har skelnes dyser, der forsegling til øregangen for en bedre pasform og forbedret lydkvalitet. Du drager fordel af Apples nyeste H1-chip, der letter håndfri adgang til Siri og forbedrer batteriets levetid. Med et hår under 11 timers afspilning, batteriets levetid Beats Powerbeats Pro absolut dværge, at af alle andre ægte trådløse headset. Dens ikke engang tæt på.

Ørekrogen design er komfortabel og holder disse Beats hovedtelefoner stabil under træningen. Youre vil ønsker et par gode øretelefoner til din atletiske bestræbelser som musik forbedrer de fleste atleter forestillinger. Youll aldrig behøver at bekymre sig om springer som tilslutning kvalitet er konsistent. Igen, dette pålidelighed er takket være H1 chip og Bluetooth 5. støtte. De IPX4 vurdering certificerer ørepropperne kan modstå enhver sved slynget på Thema ¢ â,¬â € bare ikke SUBMERGE dem.

Du kan opleve, at det er svært at vælge mellem de Beats PowerBeats Pro og Apple AirPods Pro. Førstnævnte har stor batterilevetid og mikrofoner, mens sidstnævnte er langt mere bærbar, har DSP-korrigeret lyd, rumlig lyd, adaptiv EQ, og Aktiv støjreduktion.

Hvad med de beats PowerBeats ?

Den Beats Powerbeats er standard trådløse version af Beats Powerbeats Pro thats nu ophørte. Du kan være i stand til at finde det thorugh tredjeparts sælgere, selv om. Når vi kontrast Powerbeats vs Beats Powerbeats Pro, den tidligere sammenligner positivt til Pro model. Begge headsets er udstyret med den nyeste Apple H1 chip og stor batterilevetid. Hvis du er kværnet til kontanter, men ønsker det samme strømlinede ydeevne, som de Powerbeats Pro, få Powerbeats.

Hvad du bør vide om de bedste beats hovedtelefoner

Et par hovedtelefoner kan være en stor købe for folk, der gerne underholdning på farten, uanset om det er til musik, spil eller træning. Et par gode hovedtelefoner passer behageligt, leverer fantastisk lydkvalitet, og kan endda matche din stil. Hovedtelefoner kommer i mange forskellige designs, ligesom on-ear, over-the-ear, åben, og lukket ryg. Du kan også gå for trådløse og Bluetooth muligheder, der tilbyder bekvemmelighed - ingen trække langs en snor, hvor du tager dem.

Køb certificerede renoverede hovedtelefoner fra ebay

Certified Renoverede hovedtelefoner er som nyt elementer, der udelukkende sælges af eBay-godkendte sælgere. De, der køber vores Certificerede istandsatte produkter nyder forrentning / udskiftning politik i 30 dage efter modtagelse af varen. Certificerede istandsatte produkter har en 2-års garanti og deres sælgere er også overvåges regelmæssigt for at sikre, at de er møde vores strenge kvalitetskontrol målinger.

Hvad er forskellen mellem åbne og lukkede hovedtelefoner?

"Open" og "lukket-back" refererer til ørekopperne på et par hovedtelefoner. De fleste modeller har lukkede rygge, hvilket betyder øret koppen er helt lukket på ydersiden. På en åben-back model, der er et gitter på ydersiden. Open-back modeller giver god lyd detaljer og dybde, fordi de ikke tillader lydbølger til at hoppe ud på bagsiden af ​​øret cup og bevæge sig tilbage mod øret.

Hvordan er on-ear og over-ear hovedtelefoner anderledes?

On-ear hovedtelefon modeller hvile på toppen af ​​dit øre, mens over-øre dem har større kopper, der går rundt om hele øret. Over-ear design er mere isolerende . Forskellen meste kommer ned til komfort og præference, fordi begge typer vil levere den samme form for lyd. Joggere især ønsker måske over-øret modeller, fordi de vil blive på plads lettere, mens den kører.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vi er skyld fundet de bedste budget smartphones og den billigste Apple, Samsung og Motorola telefoner til rådighed på Argos, Amazon, Currys og mere

De bedste telefoner i 2021

De bedste telefoner i 2021

Hvad er den bedste firmatelefon Brug Samsung Smartphone Selector til at opdage den bedste smartphone til din organisation.

Bedste Android-telefoner i 2021

Bedste Android-telefoner i 2021

Simfree og ulåste smartphones, som du kan købe lige nu i 2021

Bedste Mobile Planer Service for Business M1

Bedste Mobile Planer Service for Business M1

Smartphones, tabletter, wearables tilbehør bygget til alle forretningsmæssige udfordringer. Fra Enterprise Edition til 5Genabled til den barske område. Lær mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Business giver Enterprise enheder og løsninger kan lide mobile enheder, smarte gæstfrihed display, store format display-løsninger, AC i Indien.

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Bedste Cyber ​​Mandag Apple Watch tilbud 2021 Whats stadig tilgængelig Digital Trends

Men kun den røde model. Dealmaster har også Nest termostater, skærme, mere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Best Buy tilbyder store rabatter på smartwatches, tv, bærbare computere, og mere dette præsidenter dag. Her er nogle af de bedste tilbud.

Bedste Køb iPhone 12 Pro 128GB 1107 Unlocked Geek Squad Open Box YMMV RedFlagDeals.com Forum

Bedste Køb iPhone 12 Pro 128GB 1107 Unlocked Geek Squad Open Box YMMV RedFlagDeals.com Forum

Best Buy har et par åben kasse iPhone 12 Pro modeller på salg. Disse sælges og sendes med Best Buy. Personligt har jeg haft store oplevelser med BB åben kasse

Bedste køber iPhone 12 mini tilbud ser ud til at friste forbrugerne over til den mindre enhed

Bedste køber iPhone 12 mini tilbud ser ud til at friste forbrugerne over til den mindre enhed

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.