Bedste iPhone 11 Pro silikoneetuier i 2021

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Amazon er i øjeblikket diskontering aa antal officielle iPhone 11 / Pro / Maks sager. Youll nyde gratis forsendelse over hele linjen som premierminister medlem eller ordrer over $ 25. Vores top pick og den mest overkommelige af partiet er Apple iPhone 11 Pro Silikone Taske til $ 14. Normalt henter $ 39, dagens tilbyde udgør 64% i besparelser, slår vores tidligere omtale af $ 2, og er den næstbedste rabat til dato. Dette er også den laveste pris af året.

Dækker din iPhone 11 i en blød, silikone design, er dette tilfælde tilføjer nogle ekstra greb på toppen af ​​beskyttelse mod stød, fald og skrammer. Theres en blød microfiber foring på dette inde såvel som en hævet læbe rundt foran for at holde din skærm sikkert. Få et nærmere kig Ina vores hands-on gennemgang, som også dækker mange af de andre sager til salg i dag. Leder nedenfor for alle de andre tilbud.

Officiel iphone sag vedrører i dag:

Derefter som vi hovedet ind i weekenden, skal du sørge for at svinge ved vores Apple vejledning for alle de andre bedste tilbud derude. De, vuggende en iPhone 12 kan stadig score Æbler officielle MagSafe Læder Wallet på et lavt på $ 50 ved siden af ​​dette AirPods Pro rabat til $ 197. Men så gå tjek vores Testet med 9to5Toys Anmeld Caselys iPhone 12 tilfælde.

Apple iphone pro silikone etui har:

Designet af Apple til at supplere iPhone 11 Pro, i form af de silikone taske passer stramt over lydstyrkeknapperne, side knap, og kurver på enheden uden at fylde. En blød microfiber foring på indersiden hjælper med at beskytte din iPhone. På ydersiden, den silkebløde, soft-touch finish af silikone ydre føles fantastisk i hånden.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En hurtig, sikker og pålidelig service leveret af DHL leverede i 2-3 arbejdsdage. Din vare vil modtage prioriteret behandling, og vil drage fordel af en fuld online tracking service, så kan tjekke din pakke fremskridt undervejs.

Contactless levering

For at kunne levere dine ordrer sikkert, en række af vores partnere har indført en minimal kontakt eller kontaktløse leveringsservice. Ved at gøre dette både vores kunder og vores levering partnere opbevares sikkert. Klik her for at se hvilke kurerer er i stand til at tilbyde kontaktløse levering.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Holdbarhed og gode udseende er, hvad der trækker mig hen imod en silikone tilfældet for min iPhone. Denne super-bløde materiale har afgjort kommet langt fra at blive sammenlignet med lav kvalitet materialer til nu kommer på listen over førsteklasses materialer. I dagens tilfælde line-up, jeg har afrundede op de bedste iPhone 11 Pro silikone sager, der helt sikkert kommer til at fange dine øjne.

æble silikone Case for iPhone pro

LG V20 F800K Firmware Android Pie

Så meget sjældent gør Apple kommer op med en sag, der er super elegant, men også nogle overkommelig. Desuden alle har en forsikring af stor kvalitet, fordi vi alle ved, at Apple kun fremstiller ting, der er af høj kvalitet og af fineste kvalitet af materialer.

Apple er kendt for at fremstille stor kvalitet og forsimplet tilbehør til selskabets smartphones. Med de tilfælde tilgængelige i otte nuancer, men det er den lyserøde sand nuance, der fangede mine øjne. Ud over alt dette, sagen også idræt en soft-microfiber foring, der beskytter det indvendige af din iPhone.

spigen silikone fit designet sag

* Trommehvirvel * Taadaa dens en Spigen tilfælde, så overraskende ret? Anyway, så jeg altid har sagt, jeg elsker Spigen tilfælde for deres overkommelige priser og beskyttelse. Desuden har vi en tankegang, at uanset hvad er tilgængelig for billige priser er ikke god i kvalitet og udseende, men at han skal give gælder her.

Denne ultra-overkommelige, god kvalitet Spigen sag er en perfekt gaveide til dine venner og familie eller endda en gave til dig selv. Denne sag er lavet af super-blød silikone, der har en stor touch og føler for det. Selvom er blød, sagen er super holdbart og beskytter din iPhone mod hverdagens skader.

miracase etui væske

Styrk din iPhone med bedre beskyttelse og endnu bedre udseende med denne Miracase silikone etui til iPhone. Kommer i fem super smarte farver, du har et stort udvalg at vælge imellem, men helt ærligt, jeg elsker den fed blå farve mest. Jeg mener, det er så smukt og vil matche alle kønsrelaterede præferencer og andre mode smag.

Sagen er fremstillet af flydende silikonegummi, der giver det et overfladelag, der er så glat, at du føle du kærtegne en babys hud. De taktile knapper på sagen giver dig uhindret adgang til alle porte, knapper og sensorer på telefonen, hvilket giver dig stor knap følsomt.

silikone slagfast cover fra antto

Lavet af spiselige silikone, ANTTOs miljøvenlige iPhone 11 Pro tilfælde har en tre-lags beskyttelse design. Dette kan beskytte din enhed, selv om det falder fra en højde på 2 meter. Sagen er omhyggeligt designet, og det sikrer, at der ikke er nogen ridser, selv på dit kamera glas, når du holder telefonen på et bord.

Blød fiber på indersiden forhindrer telefonen krop fra at blive ridset. Den er let at rengøre udvendigt holder de fleste af de fingeraftryk væk. Endelig, selv om det er nemt at sætte og fjerne, er der ingen grund, da den understøtter trådløs opladning selv med sagen på. Gå videre og vælge mellem tre tilgængelige farver og forskønne dit nye iPhone.

kwobile TPU etui

Skil dig ud fra mængden med denne neon-farvet sag, der kan prale af nogle imponerende funktioner. Dens lavet af blødt og fleksibelt materiale, der giver en ultimativ skridsikre greb. Samtidig, det føles super glat til berøring og håndtag.

Endvidere højkvalitets stødabsorberende gummi modstår hverdagen falder, falder, ridser og buler til at holde din telefon ser uberørt. Det slanke design vil let glide ind og ud af dine lommer, mens præcise udskæringer giver nem adgang til alle knapper og porte. Vælg mellem 13 iøjnefaldende farver!

premium silicone tilfælde væske fra elago

Hvis nogen ville have fortalt mig et par år tilbage, at jeg ville gøre en silikone tilfælde line-up, ville jeg have absolut lo det. Men her er jeg notering disse bedste Elago silikone sager til iPhone. på grund af den generelle beskyttelse af sagen sammen med premium udseende og luxe touch og fornemmelsen af ​​det.

Dette tilfælde er fremstillet af flydende silikone materiale og er trelaget. Med andre ord, sagen er triple-lag med en blød microfiber foring på indersiden, at en hård pc sikre beskyttelse i midten og en flydende silikone på ydersiden til baby-lignende touch og føler for sagen.

surphy etui tyk design

Mens vi elsker alt blød og glat, nogle af os er skeptisk om silikone. Men, med dette Surphy hvis du er i for en stor overraskelse. Dette silikone etui er fremstillet af super-soft flydende silikone, der vil omslutter din iPhone i en behagelig kokon.

Jeg kender iPhone 11 Pro har rejst kamera bump og for at beskytte din iPhone kamera og displayet på din smartphone, case sport hævede kanter for at holde din skærm og kamera løftet fra flade overflader. Desuden microfiber foring på indersiden gemmer din telefon mod ridser, mens du fjerner eller installerer enheden i sagen.

ridsefast hård silikone sag fra kumeek

The Kumeek flydende silikone iPhone cover er fremstillet af holdbart materiale og har en dobbelt-lags konstruktion med forstærket styrke soft touch. Plus den indre mikrofiber pude på indersiden af ​​denne sag holder din enhed beskyttet mod ridser og andre slid-og tåre forårsaget af fjernelse og installation af telefonen fra tilfældet.

Dens unikke og acentriske farve fanger vores øjne og oser af elegance. Enhver, der lægger deres øjne på denne smukt elegante vinrød farvet silikone etui er sikker på at vække din interesse i at købe dette tilfælde. Derudover er dette tilfælde støttet med en solid livstidsgaranti.

ESR flydende silikonegummi sag

ESR er også en af ​​de mest berømte iPhone tilbehør mærker og folk faktisk regne med ESR at fremstille stor kvalitet, overkommelige sager. Den silikone iPhone 11 Pro tilfælde er ingen undtagelse fra alle andre tilfælde ved ESR, er det også lavet af gode store kvalitetsmaterialer og er super overkommelig.

Mit råd på den officielle Apple silikone tilfælde er at hente en tredjepart én på en tredjedel af prisen. Du er virkelig betaler for Apple-logoet for denne ene. Med læder tilfælde Jeg føler kvalitet og finish retfærdiggøre nogle af omkostningerne, men med silikone jeg bare ikke se deres værd.

Forsendelse til: Amerika, Europa, Japan, Australien, Kina, Korea, Syd, Indonesien, Taiwan, Sydafrika, Thailand, Hongkong, Israel, New Zealand, Filippinerne, Singapore, Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater, Qatar , Kuwait, Bahrain, Malaysia, Bangladesh, Brunei Darussalam, Egypten, Jordan, Cambodja, Sri Lanka, Macau, Maldiverne, Oman, Pakistan, Reunion, Vietnam

Hvis du vil beskytte din enhed mod ridser og minimale bump, så er det tilfældet for dig. Fit passer som forventet fra Apple, men det er alt, hvad der er i denne sag. Jeg kan godt lide det, der er minimal, men altid bange for ethvert fald, da det ikke vil beskytte enheden 100%. For mig virker det. Jeg anbefaler det, hvis du søger at holde det minimalt.

Elsker det. Jeg har både læderversionen og denne. LOO Vilkår for at bruge dette mere. Eneste ting er, hvis du bærer skinny jeans. Du vil højst sandsynligt bære fat i grebet på hjørnekanterne, hvilket gør det skinnende. At forventes

Nu hvor den nye iPhone 13 lineup er her, og du har besluttet, hvilken model du kommer til at købe, skal du få fat i en telefon taske til det. En god iPhone 13-tilfælde vil ikke kun beskytte din skinnende nye telefon fra ridser og utilsigtede dråber, men med så mange muligheder, kan du også vise noget personlighed.

Heldigvis tilbyder de fleste tilfælde producenter allerede store iPhone 13 tilfælde, så du kan få en klar, når din telefon ankommer. Derudover er hver af de tilfælde, der er nævnt i denne artikel, tilgængelig for alle fire iPhone 13-modeller. Fra den regelmæssige 13 til den største og bedste iPhone 13 pro max.

æbler til æbler: Officielle Magsafe iPhone Cases

De bedste iPhone 13 tilfælde er ofte lavet af Apple selv. Vi anbefaler stærkt at få en beskyttende sag for at holde din telefon sikker fra Lifes daglige farer, plus beskytte din investering. Disse telefoner kommer ikke billigt. Og mens Apple tilbyder mange tilfælde i flere forskellige farver og stilarter, er Magsafe-sagen et godt valg.

Apple iPhone 13/13 PRO / 13 PRO MAX Silikone Etui med Magsafe har en blød mikrofiberforing på indersiden for at holde det glas, der er færdigt, og hold telefonen sikkert inden for sagen. Plus, med Magsafe, kan du hurtigt oplade din telefon trådløst med enhver MAGSAFE oplader eller batteripakke.

Ekstra beskyttelse: Spigen TOUGH rustning sag

Spigen gør nogle af de bedste iPhone 13 tilfælde i mange stilarter, men en af ​​vores favoritter er spidens hårde rustning. Det tilbyder ekstra beskyttelse takket være et dual-layer design, plus theres en indbygget kickstand til at se Netflix eller Apple TV + shows. Med forstærkede hjørner, en blød indre skal og et hårdt polycarbonatudvendigt, vil dette sikre, at din nye telefon forbliver sit bedste.

et bedre greb: DBRAND iPhone Grip Case

Hver greb tilfælde er almindelig sort, men som forventet fra DBRAND, kan du hylde det med alle slags pæne farver, mønstre eller teksturer. Disse iPhone 13 tilfælde vil ikke sende til engang i oktober, men det vil være ventetiden værd.

Vigtig

Apple iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11, iPhone SE tilgængelig på skarpe rabat Flipkart Big Saving Dage salg kontrol detaljer

Apple iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11, iPhone SE tilgængelig på skarpe rabat Flipkart Big Saving Dage salg kontrol detaljer

Apple AAPL iPhone forsyning synes at være at få bedre, Goldman Sachs siger og tilføjer, at selv om der er quotsolid demandquot i Kina, Europa er ...

Jeg gik for at købe en iPhone XS og Apple Store-medarbejderen sagde ikke gøre det

Jeg gik for at købe en iPhone XS og Apple Store-medarbejderen sagde ikke gøre det

Køb Apple iPhone XS en af ​​de største skærm nogensinde i en iPhone på din nærmeste Iplanetstore. IPhone XS Max kan prale af en fantastisk Super Retina Display og Face ID

iphone 12 magsafe to store problemer bare afsløret

iphone 12 magsafe to store problemer bare afsløret

Opladeren kan også beskadige æbler silikone tilfælde Et billede, der deles med makrumorer, viser svage, men klart synlige cirkulære mærker på sagen.

Amazon. about Apple Læder Tegnebog med MagSafe til iPhone Californien Poppy tidligere version Electronics

Amazon. about Apple Læder Tegnebog med MagSafe til iPhone Californien Poppy tidligere version Electronics

Hold dine id og kreditkort lukker med en gylden brun iPhone Læder Pung med MagSafe. Køb nu på æble. om.

Apple iPhone Læder Pung med MagSafe Havana Telefon tilfælde Apple på LDLC

Apple iPhone Læder Pung med MagSafe Havana Telefon tilfælde Apple på LDLC

Originalt Apple iPhone Læder Pung med MagSafe Du ønsker at være unik og prak

Disse LegitLooking iPhone Lightning Kabler Vil kapre din computer

Disse LegitLooking iPhone Lightning Kabler Vil kapre din computer

Kontroller, at telefonen holder længere i en snæver vending med disse enkle tips.

Tre måder Apples iPhone kunne ændre takket være nye Lightning port regler

Tre måder Apples iPhone kunne ændre takket være nye Lightning port regler

I dag Køb Apple Lightning til USB-kabel 2m på Walmart. om.

Apple Magic Keyboard Apple iPad Pro 12. tommer 2021 ATT

Apple Magic Keyboard Apple iPad Pro 12. tommer 2021 ATT

Shop Magic Tastatur iPad Pro 11 3rd gen iPad Air 4th Gen Hvid med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Tilbud iPad Pro Magic Keyboard 106 off, Apple Watch Series 5 250, Anker iPhone salg, mere

Tilbud iPad Pro Magic Keyboard 106 off, Apple Watch Series 5 250, Anker iPhone salg, mere

I løbet af de seneste to år, Ive skrives næsten hvert ord Ive skrevet under rejser på iPad Pros Smart Keyboard Folio. For mere om hvorfor, kan du se min iPad Pro her. Ved anvendelsen af ​​denne kig på den nye Magic tastatur, dog bør du nok bare vide to ting om den gamle

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.