Bedste kickstand tilfælde til iPhone 12, 12 pro og 12 pro max i 2021

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Så, hvilke slags kickstand tilfælde vil du have til din iPhone 12 mini â € "en klar sag med en indbygget kickstand, en exceptionelt robust tilfælde med et bælteklips, der også fordobles som en kickstand eller et flot tilfælde med en roterbar ringholder? Vi har Håndplukkede Tilfælde, der husker både stil og beskyttelse, så det er en smule lettere for dig at vælge et passende tilfælde med en indbygget stand til din mini. Med forudsætningen ud af vejen, lad os komme ned til rundupen!

Spigen hård rustning

Uanset om du er på udkig efter en formbeskyttelsesbevis eller villig til at prøve en kompakt sag med et sikkert greb, kan Spigen Heat Armor nemt passe ind i dine behov. Sagen er lavet af robust polycarbonatmateriale og trækker luft- A6> polstret hjørner til ekstra stødresistens.

Og med de forhøjede læber er altid klar til at beskytte den 5. ³ ³ OLED-skærm og dual-kamera-modulet på bagsiden, bør du ikke bekymre dig om ridser, der beskadiger udseendet af din kompakte smartphone.

Det har især en udskæring i midten for at tillade det ikoniske Apple-logo at skinne igennem. Det er ikke alt, hårdt rustning er også designet til at arbejde med trådløse opladere, hvilket gør det til et komplet kickstand taske til iPhone 12 mini.

Torras MoonClimber

Torras MoonClimber er den slags sag, der har tendens til at appellere til dig lige fra det første blik. Det krystalklare design med en integreret metal kickstand giver det en elegant profil. Og med de præcise udskæringer til havne og kamera, gør det et fantastisk par med mini.

Nice-udseende design til side, Torras Moonclimber er også ganske godt med hensyn til at bekæmpe choket. Den bløde gummi kofanger og den hårde pc tilbage giver den den forbedrede evne til at modstå virkningen af ​​dråber. Plus, det har også fået skrå kanter for at sikre, at dual-kameraet og OLED-displayet ikke bliver skadet af ridser.

ESR METAL KICKSTAND Taske

ESR-sagen har også fået en krystalklar profil for at tillade smartphone at gøre sin tilstedeværelse følt med lethed. Takket være det bløde og fleksible TPU-materiale er sagen nemt at installere / fjerne og tilbyder også et anti-slip greb.

For ikke at nævne, er den indbyggede stativ justerbar op til 60 °, som spiller en afgørende rolle for at øge din håndfri oplevelse. Og med støtten til trådløs opladning, sørger det for, at du kan komme i gang med trådløs opladning uden at skulle tage smerten ved at fjerne sagen. Det er en af ​​mine mest yndlingssager med stand, som du kan købe til din iPhone 12 mini.

Otterbox Defender Series Screenless Edition

Hvis du vil lægge beskyttelse på forkant, er Otterbox Defender Series Screenless Edition til dig. Som du måske allerede har gættet, er sagen designet til tungt. Så du kan fuldt ud stole på forsvareren for at beskytte din mini mod utilsigtet skader.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Med kombinationen af ​​et solidt interiør og et blødt udvendigt kan Defender-serien påtage sig påvirkning uden at lægge stor indsats. Udover, det kommer med en aftagelig bælteclips, så du kan bære din kompakte iPhone sikkert.

Bortset fra at holde din smartphone sikkert, bælteklemmen forvandler også til et nyttigt stativ, så du kan placere din iPhone i den foretrukne orienteringer . Whats mere, kan du vælge denne robuste iPhone 12 mini tilfælde i flere farver varianter herunder sort, blå, camouflage , og mere.

På $ 60, kan Defender Series være ret dyrt i forhold til andre sager, men dens blev den yderst holdbart kabinet til at bevise sit værd. Alt taget i betragtning, dets en af ​​de bedste iPhone 12 mini sager med en stand.

ghostek

En flot sag som denne fra Ghostek fortjener at lave et par med dine iPhone 12 mini. Flaunting en klar profil, sagen sikrer dine mini har fået fuld licens til at fremvise sin imponerende kompakt design. Men i modsætning til mange andre klare tilfælde, det funktioner slagfaste hjørner for at forpurre virkningerne af utilsigtet dråber.

Integrationen af ​​silikone, TPU, aluminium, PC, og metal skænker det den meget nødvendige holdbarhed, mens de pæne udskæringer give det en lun fit look. Med den glatte overflade på toppen, Ghostek føles temmelig varmt i håndfladen sikrer der er mindre chance for utilsigtede slip-offs.

kitoo

Som for den indbyggede støtteben, det gør et temmelig godt stykke arbejde med at levere meget-bedre betragtningsvinkler. Med tanke på disse imponerende specs, Kitoo dåse aktiepost påstanden om at være en af ​​de iPhone 12 mini sager med en indbygget støtteben.

Klare tilfælde gør det muligt at beskytte din nye telefon, mens du stadig nyder sine æstetik. Der er et væld af muligheder derude, så vi påtog os at sammensætte en Roundup af nogle af vores favoritter. her de bedste klare tilfælde til iPhone 12.

Totallee klar iphone case

For en billigere løsning, vi virkelig gerne Liquid Crystal Case fra Spigen. Dens ikke helt så tynd som den Totallee, og det har en lille logo på bandet, men ellers de to er næsten identicalâ €”ved en tredjedel af prisen.

Otterbox symmetri klar serie

brug for lidt mere beskyttelse? Tjek den OtterBox Symmetry Clear serien. Dens ganske lidt tykkere end ovenstående muligheder, og selskabet siger dets konstateret, at det kan hjælpe telefoner overleve 3X så mange dråber som andre sager.

Esr metal kickstand sag

Nu ved jeg, hvad du er tænker: Cody alle disse tilfælde ser godt ud, men hvorfor ikke nogen af ​​dem har støtteben ? Nå, her du går. Denne sag fra ESR faktisk har en virkelig cool støtteben at værker i både stående og liggende tilstand.

Speck produkter Presidio perfekt-klar

Der er mange faktorer at overveje, når du vælger en sag til din iPhone 12. En af disse er, hvordan du bruger din telefon. Hvis du ser medier, læsning og videoopkald er nogle af dine prioriteter, så en støttefod tilfælde kan være konstruktiv. Dette hjælper dig afstive din telefon for at se skærmen uden trættende ud af dine hænder. Hvis det lyder tiltalende, så tjek denne Roundup af de bedste støtteben sager til iPhone 12-serien.

spigen hård rustning støtteben tilfælde â € ”anti-chok beskyttelse

Når det kommer til den ultimative beskyttelse af din iPhone, kan du gå galt med en Spigen sagen. Og denne robuste tilfælde har en indbygget støtteben. Dens lavet af helt nye skum teknologi til et ekstra lag af chok modstand.

Denne klare tilfælde er udstyret med en robust metal støtteben, der kan bruges til at understøtte din iPhone 12 både vandret og vertikalt. Dens frit kan justeres op til 60 grader, hvilket giver dig den rette vinkel til alle dine visning behov.

OtterBox støtteben tilfælde â € ”forsvarer serie

Få flere lag forsvar med tunge tilfælde dette, der kan prale af en solid indre skal og en blød ydre dæksel. Den er udstyret med et bælte-clip hylster, der fordobler som en støttefod til håndfri medier visning.

Endvidere er de portdæksler gør et stort stykke arbejde for at holde støv og snavs for at sikre, at din telefon bliver ved at fungere optimalt . Du kan vælge mellem fem farver, og nyd en begrænset livstidsgaranti på dit køb.

Torras moonclimber â € ”stabil støtteben tilfælde

Dens lavet af en fast hård pc tilbage og blød gummikant. Samtidig, det holder en slank og let profil for at holde din enhed ser stilfuld. Det understøtter også trådløs opladning til din bekvemmelighed.

wismat tilfælde â € ”drejelig støtteben til iphone serien

Yderligere, den indbyggede foldbare støtteben giver dig bekvemmelighed for at se videoer og film håndfri med den ønskede komfort og stabilitet. Det har også en indbygget metal magnetisk plade, der gør det til en leg at knytte til bil mounts.

i-Blason cosmo snap tilfælde en € ” ° justerbar

flagre et unikt udseende med denne iøjnefaldende case thats fik en indbygget 360 graders justerbar ring holder støtteben. Det passer komfortabelt over din finger for at give ekstra sikkerhed, når du holder telefonen og kan også bruges som en stander til håndfri visning.

Denne robuste sag tilbyder multilagsbeskyttelse mod dråber, skraber og bump. Portdæksler Opbevares snavs og støv, men tillad adgang til alle telefonfunktioner. Inkluderer en snap-in hylster med drejelig bælteclips, der fungerer som et støtteben. For iPhone 12 og iPhone 12 Pro.

Flere måder at shoppe på

Æbler iPhone 12 Pro Max er blandt de største iPhones nogensinde, og det packs en imponerende spec ark. Den helt glas build føles utroligt i hånden, men det er nemt at bryde, hvis den tabes. Du vil måske tænke på nogle ekstra beskyttelse for at holde din nye telefon i uberørt tilstand. Tjek vores picks for den bedste Apple iPhone 12 Pro Maks sager til rådighed lige nu.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

De fire store amerikanske luftfartsselskaber tilbyder mere end et dusin ubegrænsede dataplaner. Vi sammenligner dem alle og hjælper dig med at navigere i det fine print.

BPAY

BPAY

Tfrecipes Lav mad med kærlighed

Diccionario Bilingue Cambridge SpanishEnglish Paperback Pocket Edition

Diccionario Bilingue Cambridge SpanishEnglish Paperback Pocket Edition

Diccionario Bilingue Cambridge SpanishEnglish Paperback Pocket Edition

Amazon. about Nokia 7. Android 9. Pie 64 GB Dual Camera Dobbelt SIM Unlocked Smartphone VerizonATTTMobileMetroPCSCricketH2O 5. 4 FHD HDR Screen Blå U.. Garanti Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Nokia 7. Android 9. Pie 64 GB Dual Camera Dobbelt SIM Unlocked Smartphone VerizonATTTMobileMetroPCSCricketH2O 5. 4 FHD HDR Screen Blå U.. Garanti Mobiltelefoner Tilbehør

Chase ofrece una amplia gama de alertas de cuenta para ayudarte en monitorear tus Finanzas, mantener tu CUENTA Segura y evitar los sobregiros.

Bluefin SUP 14 Sprint Stand Up Paddle Board Kit Touring SUP

Bluefin SUP 14 Sprint Stand Up Paddle Board Kit Touring SUP

Den GAERNE G. print landevejscykling sko er lavet af højkvalitets materialer, der tilbyder både høj komfort og fremragende tekniske kvaliteter. EPS Carbon Power eneste garantier pedalerne uden tab energi og fremragende stivhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fik en ny iPhone og spekulerer på, hvordan du tilslutter din nuværende Apple Watch uden at miste sundhedsdata Lær via iCloud, Finder eller iTunes

OPDATERET Pappas BarBQ Restaurant på Little York Burns til jorden i TwoAlarm Blaze

OPDATERET Pappas BarBQ Restaurant på Little York Burns til jorden i TwoAlarm Blaze

Opdater 1230 s. . Christina Pappas, direktør for Marketing for Pappas Restaurants, Inc., forudsat denne erklæring til Houston Press Vi vil gerne takke The Houston Fire Department for deres tapperhed på vores kontor på Lille York. Vi er meget taknemmelige for, at alle vores medarbejdere og alle brandfolk er ...

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Køb billetter online. Paramount Hudson Valley billet reservationssystem. Bestil dine billetter med det samme.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.