Bedste telefon Tilfælde af 2021

Herre Gear Awards bedste telefon Case Brands

Hvad skal overveje, når de køber en telefon sag:

MaterialThe materiale på telefonen sag er ikke kun en præference, men kan også påvirke beskyttelsesniveauet. Telefon tilfælde lavet af plastik er mere tilbøjelige til at knække når den er droppet vs silikone eller læder, der tilbyder støddæmpning ved anslaget. ,EN

PriceWhen det kommer til telefonen tilfælde, der er virkelig muligheder for enhver pris. Amazon sælger virkelig store, holdbare telefonen tilfælde for så lavt som $ 12, og designer mærker som Gucci har tilfælde op til $ 400. Typisk er den gennemsnitlige pris for en telefon sag er mellem $ 24- 50 $., Afhængig af mærke, materiale, og beskyttelsesniveauet.

LifestyleAlways on-the-go? Du ønsker måske at overveje en sag med en indbygget oplader. Syge af transporterer din pung rundt? Tjek telefonen tilfælde med indbygget tegnebøger. De fleste af os har vores telefoner limet til vores hænder hele dagen, så vi kan lige så godt have en sag, der gør vores liv bare en lille smule lettere.

Den bedste telefonen tilfælde kan du buyÃ,Â

Okay, godt admità ¢ â,¬â € med så mange fantastiske muligheder derude, det er svært at vælge en telefon sag, der dominerer hele. Men ikke overraskende, OtterBox viser sig endnu engang at være den bedste i telefonen tilfælde biz. OtterBox har tidligere været kendt for dem, der er udendørs-y som deres sager er super holdbare og giver fantastisk beskyttelse. Deres Symmetry serien flips at stereotyp på hovedet med slanke, slanke og stilfulde sager. Med OtterBox Symmetry, du virkelig kan få det hele.

Når du tænker på beskyttelse og telefonen tilfælde, har du sandsynligvis tænke på OtterBoxà ¢ â,¬â € og thats fordi de gør det bedst. Deres Defender Series, tidligere omfangsrige og tyk, er nu slankere end nogensinde med den samme beskyttelse du kan stole på. Det har en flerlaget forsvar med en indre skal og ydre betræk thats militær kvalitet. Ikke alene er det slankere, men de nu tilbyder tonsvis af farver og mønstre. Beskyttelse og stil? Ja, tak.

Den bedste batterioplader telefon sag: ZAGG juice pack adgang

Borte er de dage, hvor en lav batteri forårsager panik og hektisk søger efter en stikkontakt. Tidligere kendt som Mophie, ZAGG er OL af batteridrevne ladet telefonen tilfælde. Med indbygget i denne tilfælde batteri, youll få op til 30% ekstra batteritid ved blot et tryk på en knap. Det prioriterer din telefons batteri først, så når tilsluttet, saften vil gå direkte til telefonen, før det begynder at oplade batteriet. Lavt telefon batteri? Hvad er det?!

Dens ingen hemmelighed, at telefoner selv Arent særligt miljøvenlige, men de er en nødvendighed. Nyheder ikke en nødvendighed er de uøkonomiske plast dækker vi bruger over dem. Pela er på en mission for at modvirke den forurening skabt af telefonen industrien med skabelsen af ​​verdens første komposterbare telefon tilfældet. Disse tilfælde bliver gjort anvendelse af 30% mindre kulstofemissioner, 34% mindre vand, og 80% mindre spild produktionen. Sagerne, fremstillet af hør taver og en plante-baseret biopolymer, tilbyder stor dækning, og Pela vil endda reparere din skærm, hvis det revner, mens du bruger deres sag! Den bedste del? En procentdel af salget doneres til Ocean Oprydning og Bevaringsindsatsen.

Den bedste tegnebog telefon sag: smartish tegnebog slayer vol

Som landbrug omfavnelser digitalisering og afgrødestyring bliver en stadig mere forbundet miljø, vi anerkender, at smartphone har fået en ekstra, hvis ikke afgørende betydning for din operation. Det betyder telefon beskyttelse er noget, vi tænker over en masse flere i disse dage.

I modsætning til mange andre erhverv, vores arbejdsmiljø præsenterer os med forskellige udfordringer. Hvor traditionelle arbejdssteder kan tilbyde isolerede udfordringer à ¢ â,¬â € œ hårde overflader i et kontor, for eksempel vand for akvatisk økosystemer à ¢ â,¬â € œ Croptracker erkender, at landbruget åbner døren for mange farer og vanskeligheder, når det kommer til at beskytte en mobiltelefon.

I erkendelse af, hvor travlt denne tid af året kan være i landbruget, så har vi sigtet gennem dusinvis af review sites og samlet en liste over de ti mest holdbare, pålidelige, og meget anerkendte mobiltelefon og tablet sager, der er perfekt for landbrugsmaskiner brug. Klassificeret i omvendt rækkefølge af popularitet blandt review sites, disse case-virksomheder og deres sager opfylder de højeste standarder for enhedens beskyttelse og sikkerhedsfunktioner. ,EN

Otterboxarmor

Kendt for at bygge populære og meget holdbare sager fra letvægtsmaterialer, Urban Armor Gears hårdeste tilfælde omfatter Monarch model med 5 lag af beskyttelse og 2x militære drop-test standarder; Outback som virksomheden billethajer som sin militær-kvalitet beskyttende model, og; Pathfinder, som deler Outback optrædener men kommer med Outbacks daglige alsidighed. Desværre, den eneste model til rådighed til brug tablet er Outback, men med sin håndgreb funktion, det gør for en funktionel sag, der virker komfortabelt mens at ofre nogle af de beskyttende egenskaber af andre modeller. For den ultimative beskyttelse, kan Monarch model modstå dråber fire fødder, op til seksogtyve gange uden at lide skade. Samt, denne model leveres med gummi kanter for at hjælpe det klamrer sig til glatte overflader bedre end nogle af de andre modeller.

Griffinsurvivor

For mobiltelefoner, anbefaler vi Griffin Survivor Extreme sagen. Modsætning til Otterbox Armor er Griffin Survivor Extreme tilfælde udformet med en stødabsorberende ydre skal, der sidder over en kraftig plast interiør, der giver mulighed for militære klasse faldprøver så høj som 10 fod onto beton. Hvad giver Griffin Survivor Extreme tilfælde en fordel i forhold til mange konkurrenter, er, at dets overdimensioneret gummi kanter sidder tæt mod enhedens skærm, nægtelse af indrejse til vand, snavs og andet affald. Selv med dette ekstra niveau af beskyttelse, Griffin Survivor Extreme er 15% slankere end andre sager af denne kaliber. Dette beskyttelsesniveau gør sagen stænktæt, hvilket er perfekt, når der arbejdes på fugtige områder ved forhøjede højder, hvor en dråbe er muligt. Til beskyttelse tablet, anbefaler vi at checke ud Griffin Survivor All-Terrain, som tilbyder droppe beskyttelse af op til 6. fødder.

Case-mate

Tough Grip, Tank, Beskyttelse serie modeller. Afhængigt af mobiltelefonen model, disse holdbare sager bygget af avancerede materialer ikke kun absorbere stød af skader, når faldet fra højder mellem 10 og 12 fod, men de sigter for at undgå dråber sker overhovedet. Blandt nogle af de mest attraktivt prissat beskyttende tilfælde, Case-Mate forstår betydningen af ​​funktionalitet, der giver mulighed for trådløs opladning. Med Protection serien, disse sager kommer med fem lag af beskyttelse. Desværre er de tilfælde, der ikke er fremstillet til anvendelse på tabletter.

Catalystwaterproofcases

Selvom det ikke er billigt, vil Catalyst Vandtætte sager beskytte både mobiltelefoner og tablets, og selskabet hævder at have de højeste vandtætte specifikationer på markedet. Hvad det betyder for Croptracker læsere er 33-fods vandtæt beskyttelse. De beskyttende tilfælde har også en unik roterende mute-knap, der holder snavs, snavs og vand i at passere gennem sagen til enheden. Med beskyttelse på sin kerne, der er mindre detaljer, der gør Catalyst yderst beboelig og funktionel, herunder overlegen lyd teknik, hvor andre, mere omfangsrige sager ofte undertrykke lyd. Og taler om holdbarhed, Catalyst vil beskytte din enhed, når faldet fra højder som højt som 6. fødder. For gård brugere, der har brug ultimativ beskyttelse vand, måske Catalyst kommer på en merpris, men vil tilbyde den form for beskyttelse, som mange andre tilfælde mangler.

G-formen

Svært at finde, G-Form sagen har sat rekorder for sin robust holdbarhed, da den blev droppet fra 100.000 fødder, og den medfølgende anordning rapporterede ingen som helst skade. Tjek denne videooptagelse af begivenheden. Teknik og teknologi gør G-Form produkt unikt, med en patenteret proces, der tillader materialet at stivne ved nedslaget. Virksomheden kalder dette Reaktiv Protection Technology og anvender det i sport ansøgninger. Med G-Form, case tilbyder en stiv, polycarbonat ydre shell, samt en indre TPE insert for ekstra beskyttelse. Hvis du har brug for det ultimative inden for beskyttelse mod høje dråber, G-Form giver den bedste beskyttelse. Dog kunne det være svært at finde en til din enhed, især hvis du bruger de nyeste smartphones og tablets på markedet.

Hvorfor har vi brug Miljøvenlige telefonen tilfælde?

småsten særlig favorit er den inspireret af naturen kollektion med smukke bi tilfælde, skildpadder, lyserøde bjerge og skove. Du kan også shoppe tilfælde inspireret af mindfulness og klare tilfælde for noget simpelt.

Pebbles dom:

Hvis fremstille og sælge telefonen tilfælde lyder som en overbevisende online forretning idé, men du ikke ved, hvor du skal begynde, er du på rette sted. Tjek vores hvordan man starter en virksomhed guide til at komme i gang.

Er en telefon case business rentabel?

En telefon case business er en rentabel måde at tjene penge online. Markedet for telefon sager var værd $ 10 milliarder i 2022 og forventes at vokse 7,% hvert år indtil 2025, nå op på $ 35. milliard. Det er ikke klart, at der ikke vil være nogen mangel på kunder til din telefonbusiness. ,EN

Telefon sager er også nemme at håndtere fra et ledelsesperspektiv. De bryder ikke ofte, så der er færre afkast for at håndtere. De er typisk lette og billige at sende og har ofte anstændige fortjenstmargener. Du kan finde telefonsager til så lidt som $ 5 på en dropshipping site som Oberlo og sælge dem til $ 10 + â € â, â € œ â € â € â € ¬ â € ¬ â € ¬ â € â € œ ,EN

Ting at overveje, før du starter en telefonbusiness

De fleste smartphones har i dag metal eller glasbygger, og så, at de holder dem trygge og fri for skade, kan være ret svært. Et godt tilfælde eller dækning går langt, selvom du ikke vil skjule telefonerne, der er smukt design. Men nogle tilfælde kan også tilføje nogle stilpoint til det. Fra den ultra-slanke til den ekstremt robuste, er der en form for dækning for alle.

Hvis du søger at købe en sag, kan du være nysgerrig efter, hvilke slags sager der er derude eller hvilke telefonseksemærker du bør stole på. I dette tilfælde guide guide vi gør vores bedste for at besvare disse spørgsmål, samt fremhæve nogle af de bedste smartphone case producenter rundt!

Hvilken slags sag har jeg brug for?

Telefon sager kan bredt opdeles i fire forskellige kategorier â € œ tynd, hybrid, tegnebog og robuste. Disse kategorier er for det meste selv- forklarende , men lad os tage et hurtigt kig på, hvad de medfører.

Den bedste indsats for de fleste smartphone ejere ville være en hybrid sag. Der er mange gode muligheder derude, og de tilbyder en masse beskyttelse på trods af at være ret tynd og lys. Tilfælde som UAG Plasma og Ringke Fusion-X leveres med samme MIL-STD 810G-516. Certificering for slagmodstand som robuste tilfælde, og gør det uden at gøre telefonen tung.

Ultra-robuste sager er en niche kategori, men brugerne vil sætte pris på det faktum, at telefonen vil overleve næsten alt. Hvis du arbejder i barske omgivelser eller er særligt klodset, vil disse tilfælde sikkert tilbyde ro i sindet.

En tegnebog taske er fantastisk til alle, der ønsker bekvemmeligheden af ​​det. Ikke alene får du at bære kontanter og kort, men folio-dækningen fordobles ofte som kickstand. Ægte læder tegnebog tilfælde er et røre dyrt, men ser også fantastisk ud.

Tynde tilfælde er minimalistisk og hvad de fleste foretrækker. Men de tilbyder varierende beskyttelsesgrader. Nogle af disse muligheder arent den mest beskyttende, kan efterlade knapper og den udsatte skærm, og arent for alle, der ikke er forsigtige. Der er naturligvis undtagelser, som spidsen robust rustning eller flydende luft, som begge er gode tilfælde.

Vigtig

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Se online-menuen i Louisiana Fried Chicken og andre restauranter i Compton, Californien.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb et certificeret enhed via TradeMore. Vi gør det nemt at finde præcis det, du leder efter, og få det leveret lige til dit hjem.

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Du kan ændre mange ting i forbindelse med din Apple-id-konto. Dette omfatter at ændre din Apple-id e-mail, ændre din adgangskode og også slette

Hvordan undgår blok opkalds-id spoofing

Hvordan undgår blok opkalds-id spoofing

Opkalds-id spoofing er en af ​​mange spoofing praksis, hvorved svindlere forsøger at manipulere folk til at give penge væk eller personlige oplysninger. Det indebærer forfalske Nummervisning af et indgående opkald. Tager de rette forholdsregler kan medvirke til at reducere risikoen for at blive offer for denne fidus.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Desuden, hvordan kan jeg ændre mit opkalds-id navn på min iPhone

Verizon FIOS Ændring Udgående opkalds-id Navn Arbejdskoncentration af tetracyclin i ECOLI

Verizon FIOS Ændring Udgående opkalds-id Navn Arbejdskoncentration af tetracyclin i ECOLI

Korrekt svar, når jeg kalder folk, mit navn, dukker ikke op. Hvordan ændrer jeg navnet

Kan du ændre hvordan dit navn vises på Caller ID for Verizon

Kan du ændre hvordan dit navn vises på Caller ID for Verizon

Vis nummer er navnet på din virksomhed og Spectrum Mobile. Du kan ændre opkalds-id navn og nummer sendes på udgående opkald, hvilket giver fleksibilitet til at vise forskellige oplysninger afhængigt af opkaldstype.

Skift opkalds-id for indkommende opkald Android

Skift opkalds-id for indkommende opkald Android

Lær hvordan du ændrer den udgående opkalds-id.

Indstil standard webbrowser til Gmail på iPhone iOS App Weekly

Indstil standard webbrowser til Gmail på iPhone iOS App Weekly

I iOS 14, vil Apple for første gang tillader iPhone og iPad ejere til at vælge deres egen favorit e-mail og browser applikationer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.