Bedste Samsung Galaxy S21 Plus Skærm beskyttere

Bedste Samsung Galaxy S21 Skærm beskyttere NextGeNEON

Galaxy S21 Plus er en del af Samsungs opdatering til deres S række systemer til 2022 og slots i mellem Galaxy S21 og S21 Ultra. Som med forgængeren, S21 Plus er udstyret med en 6. à ¢ â,¬Â³ Infinity-OÃ, display, der har fået forbedringer, som har den tredobbelte bageste kamera.

Samsung har endelig frigivet omkostningerne til at reparere en brækket Galaxy S21 Plus-skærm i Storbritannien, med prisen kommer ind på Â £ 219, hvilket betyder, som med enhver skærm smartphone reparation, dens dyrt. For at hjælpe dig med at undgå de dyre fejl at revner din S21 Plus display og at skulle punge ud til reparation, så har vi nomineret de bedste skærm beskyttere for S21 Plus.

panzerglass Samsung Galaxy S ultra hærdet glas skærmbeskytter

Først op, har vi denne hærdet glas skærm beskytter fra PanzerGlass som er lavet af 9H bedømt forstærket glas og så giver det mulighed for at beskytte din S21 Plus skærmen mod ridser, dråber og stød forårsaget af virkningen. Når der anvendes, er klarhed og anslagsfølsomhed ikke påvirket, mens tilsætningen af ​​klæbemidlet cirkulære udskæring for fingeraftrykslæser er en nyttig funktion for at sikre kompatibilitet med under-display fingeraftrykslæseren bevares, selv om konstruktionen ikke kan være til < a9> alles smag. Derudover, som glasset følger konturerne af displayet, og anvende en sag til din S21 Plus ikke forårsager nogen problemer til skærmbeskyttelse, som nogle gange kan være tilfældet med hærdet glas beskyttere. PanzerGlass har også gået et skridt videre for, ved at belægge skærmbeskytter med en Oleophobic belægning, som er anti bakteriel og vil modstå fingeraftryk også.

 olixar Samsung Galaxy S plus film skærm beskyttere à ¢ â,¬â € œ pack

Den Olixar pakke med S21 Plus film skærm beskyttere, giver fremragende værdi for pengene overvejer der er to beskyttere i pakken. Skærmen beskyttere er ekstremt tynd og er knap mærkbar, når anvendt, hvilket giver en fabrik lignende finish. Når der anvendes, er klarhed og følsomhed bevares og i modsætning til glas beskytter nævnt ovenfor har de Olixar film beskyttere ikke kræve, at udskæring at være forenelig med den Ultrasonic fingerprint scanner. Med hensyn til beskyttelse, vil disse film skærm beskyttere vogte skrabe , plus lys slag, men hvis du foretrækker en langt mere holdbare og slidstærkt skærmbeskytter, anbefaler vi vælger hærdet glas. Installationen kan være lidt tricky med film beskyttere, men monteringssæt leveres af Olixar inden pakken, gør ansøgningsprocessen forholdsvis enkel.

 Whitestone kuppel Samsung Galaxy S plus skærmbeskytter à ¢ â,¬â € œ pack

Whitestone Dome skærm beskyttere er helt sikkert den mest unikke skærm beskyttere på markedet. Forudsat fuld dækning til S21 Plus skærm, Whitestone kuppel glas kræver brug af en jig, UV lim og en UV-hærdning lampe, som leveres alle inden pakken og som et resultat, dette afspejler i pris punkt. Når forbi installationen fase, Whitestone dome glas skærmbeskytter giver fremragende kant til kant protectionÃ, mod skrabe , dråber og stød, mens fastholde anslagsfølsomhed og klarhed. Derudover har kuplen glas er designet til ikke kun beskytte din Samsung S21 Plus skærm, men dit syn også ved at skære skadeligt blåt lys stråler med 25%.

Afslutter

Tak for at læse denne Roundup af de bedste Samsung Galaxy S21 Plus Skærm beskyttere. Vi håber, at du har fundet denne nyttige, og hvis du har spørgsmål, kan du efterlade en kommentar nedenfor og godt vende tilbage til dig. Alternativt hvis du gerne vil læse yderligere indlæg om S21 Plus, bedes clickÃ, her.

Amit Patel er Online Marketing Analyst til Mobil Sjov med over 5 års erfaring i e-handel. En benzin hoved og F1 fan, hvis hes taler ikke om biler, youll finde ham DJing og dykke ned i biblioteker af både nye og gamle musik.

Hold din Samsung Galaxy smartphone sikkert fra skader skærm med en hærdet glas eller ultra film skærmbeskytter. Designet til Samsung Galaxy S21 Plus, denne serie af skærm beskyttere er krystalklart, let at installere, og de vil hjælpe med at holde din telefon fri for snavs fingeraftryk og ridser.

Panzerglass Tempered Glass Beskyttelsesbeskytter til Samsung Galaxy S21 Plus i sort giver dig stor skærmbeskyttelse, og såvel som værende sagen, dækker den hele overfladen af ​​skærmen. Coated med et med et oleofobt lag, som begge er anti-A10> bakteriel og anti-fingeraftryk.

Få beskyttelse mod utilsigtet skraber og ridser med Otterbox klart beskyttet filmbeskyttelsesbeskytter, smudesistent for at holde din Samsung Galaxy S21 Plus i Immaculate Tilstand. Alt er inkluderet for simpel installation.

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Først op har vi denne hærdet glasskærmbeskytter fra Olixar. Prissat med rimelighed, denne Olixar Galaxy S21 Glass Screen Protector tilbyder beskyttelse mod ridser og enhver indflydelse forårsaget af dråber uden problemer. Denne skærmbeskytter er også kompatibel med S21S under-display fingerprintlæser, men vi anbefaler at tænde for berøringsfølsomheden i menuen S21S indstillinger. Olixar indeholder også et installationssæt for at sikre, at skærmbeskytteren er relativt enkel og for at undgå eventuelle irriterende luftbobler.

ã , Whitestone Dome Samsung Galaxy S Full Cover Beskyttelses Beskytter à ¢ â € œ Pack

Whitestone Dome Galaxy S21 Skærmbeskytter giver fuld dækning, kant til kantbeskyttelse, der sikrer, at din S21S-skærm er beskyttet mod dråber, banker og ridser. Hvor den Whitestone Dome Protector adskiller sig fra andre skærmbeskyttere på markedet, er installationsprocessen, hvor den kræver brug af et Jig, UV-klæbemiddel og en UV-hærdningslampe. Ved at gøre det, har skærmbeskytteren fordel af en fuld klæbende applikation, hvilket betyder, at det ikke sandsynligvis vil falde af til enhver tid og stadig bevare touch-sensntivity.

  PANZERGLASS Samsung Galaxy s Hærdet glasskærmbeskytter

Med en 0, mm tykkelse er denne PANZERGLASS GALAXY S21 skærmbeskytter ekstremt tynd, men beskyttende. Designet til at have en 9H hårdhedsvurdering, vil denne hærdet glasbeskytter beskytte S21S-skærmen mod ridser og eksternt stød. Skærmbeskytteren har også en nyttig anti-shatter-film påført. Ved at gøre det kan beskytteren knække, men stopper glasset fra Shattering og skaber små stykker skarpt glas. PanzerGlass har også gået et skridt videre ved at anvende en oleofobt-belægning, at reducere begge fingeraftryk og eventuelle skadelige bakterier.

 Olixar Samsung Galaxy S Forside og Back Film Screen Protector à ¢ € œpakke

Det endelige produkt til funktion er denne pakke front- og bagfilmskærmbeskyttere til galaksen S21. Designet til at låse sammen, er dette et godt alternativ til dem, der ikke kan lide at passe til deres S21, men stadig vil have et beskyttelsesniveau mod ridser . For at være fremstillet af film, er denne beskytter mindre beskyttende, så de ovenfor nævnte glasskærmbeskyttere, men de giver fordelene ved at være ultra-tynde og næsten uvævende, når de er påført. Dette resulterer også i berøringsfølsomhed og klarhed, der bevares. Med hensyn til installation har Olixar igen inkluderet et installationssæt til at anvende beskyttelsesbeskytterne let som muligt.

Afslutter

Tak for at læse denne runde af de bedste Samsung Galaxy S21ã, håndbeskyttere. Vi håber, at du fandt dette nyttigt, og hvis du har spørgsmål, skal du have en kommentar nedenfor og godt komme tilbage til dig. Alternativt, hvis du gerne vil læse yderligere stillinger om S21, bedes du klikke på her.

Amit Patel er online marketing analytiker for mobil sjov med 5 års erfaring inden for e-handel. Et benzinhoved og F1 fan, hvis han ikke taler om biler, finder du ham djing og delvere i biblioteker af både ny og gammel musik. Kilde

På den ene side er de hyggelige, og takket være plastikbakken, installer nemt og problemfri, og du kommer i en pakke med 2 eller 3. Men de arent kompatible med fingeraftrykscanner overhovedet. det er en løgn.

Vigtig

10 Bedste Smartphones under 20000 i Indien december 2021 Ultimate Guide

10 Bedste Smartphones under 20000 i Indien december 2021 Ultimate Guide

Med flagskib telefoner topping 1000, IT-afdelinger har brug for mere overkommelige muligheder, der giver kvalitet, hastighed og sikkerhed. Her er de bedste mellemtone smartphones for udsendelse virksomhed i dag.

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Bedste Smart Watch for 10YearOld søn eller datter Smart Krop Touch

Er på udkig efter en SmartWatch til dit barn Her har vi samlet en liste over de bedste SmartWatch til 10 årige drenge og piger i 2022

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Verizon lavet en SmartWatch til din bedstemor

Android, rabatter og godtgørelser, Samsung Galaxy Watch serien, SmartWatch, Wear OS

Smartwatches og Trackers

Smartwatches og Trackers

Shop for børn Smart Ure på Walmart. om. Spare penge. Lev bedre

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

10 Bedste Smartwatches for børn, der Ideel Rejser Til 2022

Shop for børn SmartWatch hos Best Buy. Find lave priser dagligdags og købe online for levering eller instore afhentning.

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

The Best Smart Home-enheder til at hjælpe seniorer Alder i Place

De fleste seniorer har planer om at alder på plads i hjemmet i stedet for et anlæg. Smarthome enheder kan hjælpe, hvilket gør det lettere for dig at hjælpe og samtidig sikre de er sikre.

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches på 2021

De bedste smartwatches af 2021, testet og gennemgået, fra Samsung, Fossil, Oppo, Ticwatch, Huawei og mere heres Mine top 10 favorit rivaler til Apple Wat ...

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Top 10 SMS Blocker med Auto Response i 2021

Download SMS Blocker App til Android Appslow HTTPSAPPSLOW. logspot. om.

De bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere til 2021 Digital Trends

De bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere til 2021 Digital Trends

Vi rund op de bedste iPhone 13 PRO-skærmbeskyttere, så du kan beskytte æbler nyt flagskib og dets lækre 120Hz display fra revner og anden skade.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.