Bedste vandtætte tilfælde til iPod Touch 7 i 2021

Amazon. OM LifeProof FR-serie Vandtæt taske til iPod Touch-kompatibel med 5Th6Th7th Gen BlackClear Cell Phones Tilbehør

Forstærk beskyttelse til din mobilenhed med en sag, der er målrettet bygget til at beskytte mod vand, dråber, snavs og sne. LifeProof Frä 'Case tilbyder all-round beskyttelse, der dækker ryggen såvel som frontskærmen på din telefon, så du kan få den yderste sikkerhed, du fortjener.

Specs.

Vi tilstræber at sende ordrer inden for 2 dage. Leveringsomkostninger beregnes ud fra din placering og størrelsen af ​​din ordre. Møbler kan tage op til 8 uger at levere, da de fleste produkter er lavet specifikt til din ordre. Nogle varer kan tage længere tid at levere, hvis et produkt i øjeblikket ikke er på lager. En medarbejder vil kontakte dig, hvor dette sker.

Produktpleje

Beskyt dit køb med Product Care®. Få en helt ny udskiftning Hvis dit produkt lider en kvalificeret fejl gennem vores problemfri supportproces, plus nyde en række eksklusive fordele som en produktsundhedskontrol og gratis udskrifter hvert år, så du oplever dit nye produkt endnu mere.

Med Product Care® kan du slappe af at vide, at dit køb er beskyttet. Efter en vurdering, hvis dit produkt lider en fejl, der er omfattet af vilkårene i din plan, skal du godt ordne at have en helt ny udskiftning, der leveres til din dør.

Vores sortiment af supportmuligheder sikrer, at du oplever en nem og problemfri proces, når du skal tale med os om din produktpleje-plan. Uanset om du oplever en fejl eller ønsker at indløse dine rettigheder, vil vi give dig vejledning og støtte hvert trin i vejen.

Anmodning nægtet

LifeProof er en U. Consumer Electronics Accessory Company hovedkontor i San Diego, Californien og erhvervet i 2022 af Otterbox. Virksomheden designer, producerer og markeder sager, der beskytter smartphone og tabletfunktionalitet og tilstand fra vand, sne, snavs og stød. Deres produkter omfatter tilfælde, flotationsjakke, bælte klip, hovedtelefoner, opladere, stik, armbånd, cykelmasser og fotograferingsudstyr.

Historie.

LifeProof blev grundlagt i 2022 af Gary Rayner, seriel iværksætter Gary, der har en MBA i erhvervslivet fra Queensland University of Technology. Efter 18 måneder og en investering på $ 1 million, lavede virksomheden sin offentlige debut på 2022 lanceringskonferencen, hvor den vandt priser for det bedste produkt og bedste præsentation efter en demonstration med en livspriset beskyttet iPhone 4, der omfattede at slippe det på jorden, kvælte det i Ketchup, sennep og snavs efterfulgt af succesfuldt skylle det i en fisketank.

I august 2022 indgav Rival Producent Otterbox en patentedragt, der hævder, at selskabet overtrådte fire ejendomme vedrørende til beskyttelsesudstyrens kabinetter. Den 10. oktober 2022 annoncerede Ironman LifeProof som en officiel sponsor under Ironman World Championship i Kona, Hawaii. Meddelt den 27. november 2022 blev livsprøvet en deltagende sponsor for alle 2022 XTERRA Triathlon Events, Marketing og Media i USA. Den 7. januar 2022 meddelte LifeProof et partnerskab med Belkin EMEA. Elkin EMEA vil være ansvarlig for salg og distribution af lifeproof produkter i Europa.

Produkter

Livsprøvet Nüüd er en teknologi, der udsætter enhedens originale skærm, mens du beskytter telefonen mod vand, snavs, sne og slipskader. Dette giver mulighed for nul visuel interferens, blænding, tab af kontrast eller berøringsinterferens. Teknologien understøttes i øjeblikket på iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, iPad , og iPad mini.

The LifeProof Frä "er en teknologi baseret på livspapirets originale teknologiske udvikling og giver indbygget ridsebeskyttelse til sikker skjold enhed Touchscreens fra skader. Produktet er også helt vandtæt, snavsetæt, snedækkede og dropproof. Det er i øjeblikket tilgængeligt for iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5 , Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9, Droid Turbo, Droid Turbo 2, Droid Maxx 2, LG G5, iPad mini 1-4 og iPod touch 5g og 6g. A LifeProof Frä "Power Case til iPhone 6 indeholder et slimline batteri for at fordoble telefonens batterilevetid, mens du beskytter telefonen mod vand, snavs, sne og slipskader.

PCMAGS Årlig mobilnetværkstest viser 5g er værre end 4G Extremetech

Teknologi

Til vandtæt øretelefonstikket skabte LifeProof en skruetætning, der kan bruges, når stikket ikke er i brug. For at bruge jack og opretholde den vandtætte funktion, giver LifeProof en kort vandtæt øretelefon forlængerledning, der skruer ind i stikket på sagen. Når det bruges med vandtætte øretelefoner, tillader dette en svømmer at lytte til musik, mens det er helt under vand, forudsat at svømmeren forbliver tæt på overfladen. For dybere nedsænkning eller kraftig surfing er et dykkerhus med en højere rating nyttig. Valgfri "redningsveste flot" flotation jakke kan tilføjes til nogle modeller for at forhindre, at udstyret synker, hvis det falder i vand.

Referencer.

Læs venligst alle instruktionerne og se på billederne, før du vedhæfter holderen. 1. Løsn skruen i midten af ​​holderen, så du kan fjerne tilt drejebøjlepladen på bagsiden. 2. Placer fastgørelsespladen på den ønskede position. Skru fastgørelsespladen på plads med de medfølgende skruer. 3. Placer holderen over fastgørelsespladen, så skruen passer ind i hullet i vippeswivel. Skru et par drejninger på skruen, bare så tråden begynder at trække. Træk holderen mod dig og hold den lidt spændt, samtidig stram skruen, så holderen trækkes mod vippeswivel. Stram skrueformen i starten, så løs det lidt, så holderen er fast på plads, men kan stadig justeres. 4. Holderen er på plads.

Vedhæft din holder på en ProClip!

Får du stresset ud og tænker på shopping for en stor iPod touch 5th generation lifeproof sag? Bliver tvivl, fortsætter med at krybe ind i dit sind? Vi forstår, fordi Weve allerede har gået igennem hele processen med at undersøge iPod touch 5th generation lifeProof tilfælde, hvorfor vi har samlet en omfattende liste over den største iPod touch 5th generation lifeproof sag tilgængelig på det nuværende marked . Weve kommer også op med en liste over spørgsmål, som du sikkert har selv. John Harvards har gjort det bedste, vi kan med vores tanker og anbefalinger, men det er stadig afgørende, at du gør grundig forskning på egen hånd for iPod touch 5th generation lifeProof tilfælde, som du overvejer at købe. Dine spørgsmål kan omfatte følgende:

John Harvards husker altid, at vedligeholdelse af iPod touch 5th generation Lifeproof Case Information for at forblive nuværende er en høj prioritet, hvorfor vi løbende opdaterer vores hjemmesider. Få mere at vide om os, der bruger online kilder. Hvis du tror, ​​at alt, hvad vi præsenterer her vedrørende iPod touch 5th Generation LifeProof Case, er irrelevant , forkert, vildledende eller erroneous , så lad os venligst lade os gøre Kend hurtigt!

Apples syvende generation iPod touch leveres komplet med en ny processor, for at køre mere avancerede iOS-funktioner end tidligere modeller. Men selvom det har den nye processor på indersiden, på ydersiden er det den samme størrelse som de to foregående iPod touch-modeller, hvilket betyder, at sager til de iPods, herunder vandtætte tilfælde, passer til den nye iPod touch 7, bare fint. Vi har afrundet et udvalg af sager til din iPod touch 7, der betyder, at din musikafspiller forbliver beskyttet mod vand og mere, hvilket betyder at du kan bruge det overalt med tillid.

Total beskyttelse: LifeProof frä '

LifeProof er et af de øverste navne i tilfælde til iOS-enheder, og frä '-sagen er et godt valg, hvis du vil begge beskytte din iPod touch og stadig se det smukke farve. Frä'en har indbygget ridse og drop beskyttelse, såvel som vandmodstand op til to meter eller 6. fod.

Farverig sikkerhed: Meritcase Vandtæt Case

En anden mulighed, der er vandtæt op til to meter, indeholder denne sag silikone dæksler til iPods lynport og hovedtelefonstik og beskytter mod ridser og falder op til to meter samt flydende nedsænkning. Sagen indeholder en kickstand, der lader dig stå op.

Crystal Clear Protection: Re-Sport Beskyttende Case

Re-Sports tilbud har også vandmodstand op til to meter samt fuld beskyttelse mod vand og støv med IP68 rating. Det er også chok-bevis for militære standarder, så det vil skjold fra dråber. Det klare bagpanel i sagen giver dig mulighed for at se din iPod Touch i hele sin farverige herlighed.

Holder alt ud: Meritcase Knight

Et andet produkt fra MeritCase, den meget kompetente ridderhus giver fuld beskyttelse mod støv og snavs, samt op til to meter vand. Din iPod Touch vil også være sikker fra dråber. Dette har en flip-down lås for at beskytte lynporten og et skruetilstand til hovedtelefonstikket samt en praktisk kickstand.

Fuldt afskærmet: Besinpo Waterproof Case

Besinpo's sag holder din iPod touch sikkert fra støv, såvel som nedsænkning i op til to meter vand i op til 30 minutter. Bagsiden er gennemsigtig, så du kan beundre, hvilken smuk farve på iPod touch du plukket ud. Det har et snap-on, to-lags design, der tilbyder beskyttelse, mens du holder en slank-fit-profil.

Overkommelig forsvar: EAZEWELL ULTRA SLIM VANDSPROOF CASE

Bare fordi det er billigt betyder det ikke, at det ikke kan beskytte din iPhone. Tilgængelig i denne attraktive blå nuance, forsvarer denne farverige sag fra EAZEWELL mod støv, sand, vand og endda frost, mens du forlader adgangen til alle porte. Med et slimline design er det nemt at begge installere din iPod touch til og udvide din iPod touch fra.

Hvis du vil have vores anbefaling

Beskyttelse af dine iOS-enheder er vigtig, og bare fordi iPod Touch er billigere end en iPhone eller iPad betyder det ikke, at det er i mindre behov for beskyttelse. Nogle muligheder, som Meritcase Knight, bringer også nyttige indbyggede kickstand-funktionalitet.

For solid forsvar mod vand og andre farer, tjek vores medarbejdere Pick, The LifeProof Frä '. LifeProof er et betroet navn i iPhone-beskyttelse af en grund, og frä'en vil holde din iPod touch sikkert ikke kun fra vand, men ridser og støv.

Hvis du vil have noget billigere, der stadig vil tilbyde solid vandmodstand for din iPod touch, skal du tjekke EAZEWELL Ultra Slim Water-resistent case, det er en overkommelig løsning, der gør jobbet.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Musik Garage tilbyder Alesis Linelink Audiolink-serien , Pro Audio i Indrapuram, Ghaziabad, Uttar Pradesh. Læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 7606987173

Linio comprama en lnea

Linio comprama en lnea

Linio, Shinjuku Vis upartiske bedømmelser af Linio, bedømt 5 af 5 på TripAdvisor og rangeret 3.695 af 10.032 restauranter i Shinjuku.

CT2265A håndtag håndtag eksponeret bad mixer, linio serien

CT2265A håndtag håndtag eksponeret bad mixer, linio serien

Denne MATLAB-funktion skaber et linearisering iO-objekt, der repræsenterer et input-forstyrrelsesanalysepunkt for det signal, der stammer fra den angivne udgangsåbning af en Simulink-blok.

Side fejl samaritanerne

Side fejl samaritanerne

Vigtigste ATO kontakt telefonnumre og muligheder for at styre din skat og super uden ringe os. Inkluderer myGov og selvhjælp muligheder.

Hvordan Janet Bashen Blev Software Pioneer

Hvordan Janet Bashen Blev Software Pioneer

Janet Emerson Bashen er den første AfricanAmerican kvinde til at holde et patent på en software opfindelse. Lær mere om hendes liv og arbejde.

17 resultater Sorter efter Udvalgte Pris lav til høj Pris høj til lav Gennemsnitlig. Kunde anmeldelse Nyeste Ankomster Sorter byFeatured

17 resultater Sorter efter Udvalgte Pris lav til høj Pris høj til lav Gennemsnitlig. Kunde anmeldelse Nyeste Ankomster Sorter byFeatured

Belkins og Foxconns router mærke er at hoppe dybt ind 5G med løsninger, der kan oprette forbindelse til millimeter bølge mobilnetværk og WiFi 6 enheder.

Geek Review Linksys 5G Mobile Hotspot

Geek Review Linksys 5G Mobile Hotspot

Leder du efter en sikker og bærbar WiFi-router, hvis så er her de bedste trådløse rejseruter fra mærker som Netgear og TPLINK.

Sådan låser AlcatelTCL MW43 oplåsningskode Cell

Sådan låser AlcatelTCL MW43 oplåsningskode Cell

Køb Alcatel Link Zone 4G LTE Global MW41NF2AOFUS1 Mobile WiFi Hotspot Factory Unlocked GSM Op til 15 WiFi Brugere USA latinske Caribien Europa MW41NF online i bedste pris på Desertcart. GRATIS levering På tværs Japan. GRATIS Retur 180.901.578.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.