Køb Ny Renoveret Apple iPad Mini 5 bedste priser i Australien Reebelo

3M Privacy Filter til Apple iPad mini 12345 Portræt, PFTAP003

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Æbler iPad lineup stadig sidder på toppen af ​​tabletten riget mere end et årti efter den første enhed blev frigivet. Ikke desto mindre, iPad Mini synes at være i en mærkelig plet. Det meste af markedet gravitates mod top-of-the-line iPad Pro eller den billigste standard iPad. Ved første øjekast, iPad Mini føles som en værre køb med en højere pris og en mindre skærm.

Ipad mini review: hvad er det?

Du kan ikke rigtig tale om iPad Mini uden at diskutere sin position inden for Apples iPad opstilling. Som nævnt ovenfor, dets 7. -inch skærm er mindre end den faste iPads 10. -inch panel, men det tilføjer Æbler True Tone teknologi og en antireflekterende belægning. Dens også mere resistente, med en lamineret for at undgå ridser og andre skader.

De større iPad Air og iPad Pro-modeller er væsentligt dyrere. På grund af deres størrelse, de ikke helt udfylde den samme niche som iPad Mini. Når det er sagt, hvis du ønsker en større enhed, og kan tilbringe et par hundrede dollars mere, iPad Air eller Pro plejer skuffe .

Hvad er godt?

Hvad gjorde mig på iPad Mini i løbet af de andre muligheder er dens størrelse. Den første tablet jeg virkelig elskede var Nexus 7, og på trods af OS forandring, dette gav mig den samme oplevelse. Jeg ønskede en mindre tablet til brug for læsning og lejlighedsvis medieforbrug, og thats præcis, hvad jeg fik.

Jeg vil også gerne, at basen model leveres med 64 GB lagerplads. Dette beløb føles rigtigt for en tablet, som har brug langtfra så meget plads som en telefon. Basismodellen af ​​standarden iPad har kun 32GB, og 128GB iPad koster mere end den billigste iPad Mini.

Ved første øjekast, iPad Mini design ser dateret med store kanter og en fysisk fingeraftrykslæser / hjem-knappen. Dyrere modeller som iPad Air og iPad Pro udseende meget slankere. Men i dette tilfælde ville mindre bezels reducere anvendeligheden af ​​enheden. Dens rart at have nogle plads til at holde en tablet uden uønskede vandhaner, og Im mere end villige til at opgive en lille skærm fast ejendom for det.

Batterilevetiden er også fremragende. Når du læser eller surfe på nettet for et par timer om natten, batteriet nemt varede i en uge. Streaming video drænet batteriet lidt hurtigere, men du kan forvente at opfylder eller overstiger Æbler lovede 10-timers batterilevetid.

Med hensyn til faktisk at bruge enheden, iPadOS har kommet langt i de seneste år. Det har nu multitasking værktøjer, mus-og-tastatur støtte, widgets, og et væld af andre funktioner, der gør det til en leg at bruge.

Nyheder ikke så god?

Det er svært at finde mange negativer med Apple iPad Mini 5, især i betragtning af manglen på konkurrence i rummet. Den eneste virkelige ulempe er, at dens kun kompatibel med den første generation af Apple Blyant, som har en akavet opladning metode. Det sættes i bunden af ​​tabletten og pinde lige ud. Dette både ser latterligt og gør tabletten næsten ubrugelig.

Bortset fra det, kan det dateret design vende sig bort nogle forbrugere. Sure, Apple kunne have en anelse reduceret falsen størrelser. Det kunne også have skiftet til den mere allestedsnærværende USB-C opladning standard. Alligevel bør ingen af ​​disse være deal-breakers for dem, der søger en lille tablet.

Ipad mini review: skal jeg købe det?

Hvis du vil have en lille tablet, der er virkelig ingen bedre løsning på markedet. IPad Mini blæser konkurrence ud af vandet med en kraftig processor, let og kompakt design, fantastisk batterilevetid, og den bedste tablet operativsystem i iPadOS.

For forbrugere, der blot ønsker en god tablet og ikke har noget imod en større størrelse, standard iPad tilbyder utrolig værdi. IPad Air og iPad Pro er dyrere, men de er begge blandt de bedste tabletter penge kan købe. Theres også et lille udvalg af gode Android tabletter for dem, der ønsker at undgå Æbler økosystem, men ingen kan virkelig matche Æbler tilbud med hensyn til ydeevne.

Specs og hovedtræk

Bedste Svar: Nej Mens du stadig kan finde iPad mini 4 renoveret eller fornyet på nogle forhandlere for en lav pris, er du stadig meget hellere bruge de ekstra penge til de nyere iPad mini 5. iPad Mini 5 er hurtigere regnekraft med A12 chip versus A8 i iPad mini 4. det har også en bedre skærm, støtte til den første generation af Apple Blyant, og en 7MP front-kamera i stedet for den 1. MP i den foregående iteration. Du kan også få op til 256GB lagerplads med iPad mini 5, i stedet for bare 128 GB med iPad mini 4.

Når du spørger dig selv, "Skal jeg købe en iPad mini 4?" det rigtige svar er bare at undgå det nu â €”det er seks år på dette tidspunkt. IPad Mini 5 ser identisk med iPad mini 4; den nyeste generation af mini er så meget mere i stand, hvilket gør det værd at lidt ekstra omkostninger. IPad Mini 5 er kun ca $ 100 mere end en fornyet iPad mini 4 fra Amazon, og alle de muligheder, det giver gør det værd at omkostningerne.

Den reelle draw af iPad mini 5 i forhold til forgængeren er, at det har støtte til den første generation af Apple Blyant, hvilket gør det den første iPad mini til at gøre det. Selvom den første generation har Apple Blyant ikke have alle de klokker og fløjter af den seneste iteration, har den stadig pixel-perfekt præcision til at tegne og skrive noter â €”det selv kommer med fuld tilt og trykfølsomhed, som du ikke finder i en masse tredjeparts Apple Blyant alternativer. Apple Pencil forbinder, afgifter og par via Lightning-porten, og har nul forsinkelse i brug. Så hvis du altid har ønsket at bruge en Apple Blyant til at tage noter eller tegning med en iPad mini, så den 5. generation iPad mini er absolut værd at de ekstra penge.

Desværre, mens iPad mini 5 er i bund en mindre udgave af det 7. generation iPad, det mangler Smart Connector, at den almindelige iPad har. Så kan du kun bruge de bedste Bluetooth-tastaturer med iPad mini 5 i stedet for Apple Smart Keyboard.

Du bør også overveje en ny th generation ipad i stedet

Ikke alene iPad har en 10. -inch skærm med knappen Hjem, men det har også den samme A12 Bionic chip, første generation Apple Blyant støtte, og 8MP kamera af iPad mini 5. fremadvendte kameraet er kun 1. MP selv, og de max opbevaring caps ud på 128GB. Det har dog det ene ben op på iPad mini 5, og det er Smart stik A €”Dette betyder at du ville være i stand til at bruge tilbehør som Apple Smart Keyboard snarere end blot at bruge et Bluetooth-tastatur.

Så når du spørger, "Skal jeg købe en iPad mini 4?" bare tænke over det en €”enheden kom ud for seks år siden, og det ville være meget forældet på dette punkt. Hvis du har brug for den lille 7. -inch skærm, få iPad mini 5, men hvis du ønsker en stor entry-level iPad med et par ekstra funktioner, så tænk på 8.-generations iPad.

Vores pick

iPad mini 5 en sværvægter med A12 Bionic chip med Neural Engine, Wide Color display med True Tone, 1st generation Apple Blyant støtte, og en 7MP fremadvendte kamera. Det er værd at omkostningerne, hvis du har brug for det nyeste og bedste i en lille formfaktor.

Runner-up

elsker af kaffe, disney, mad, videospil, skrivning, mekaniske tastaturer og fotografering. Jeg har skrevet om Apple og videospil i næsten et årti. Hvis jeg ikke skriver, kan du nok finde mig over i Disneyland. Glem ikke at følge mig på Twitter og Instagram som Christyxcore.

købe nye & brugte iPad Mini i Malaysia

Ønsker du at købe en overkommelig Apple iPad Mini 5? Find gode tilbud til nye og brugte Apple iPad Mini 5 i Reebelo. Alle vores brugte Apple iPad Mini 5 enheder er autentificeret , 100% funktionel og solgt af troværdig malaysiske leverandører. Nyd udvidet garanti, 14 dages pengene tilbage garanti & gratis levering. Uanset om du er på udkig efter en ny Apple iPad Mini 5 eller en brugt Apple iPad Mini 5 - at finde de bedste priser på Reebelo!

Privatlivets fred og beskyttelse produkter fungerer enkelt og smukt på de fleste af nutidens touch-enheder til at beskytte din skærm, og hjælper med at holde oplysninger, der vises på dem privat. Tyndere og mere lydhøre over for berøring end nogensinde tilbudt før fra 3M, personlige filtre give din høj opløsning side view skærm beskyttelse mod visuelle hackere.

Display og enhed teknologi fortsætter med at avancere. Så gør 3M. Bag enkelhed af 3M produkter er en stærk kombination af optisk videnskab og ren og skær opfindsomhed youve kommet til at forvente fra 3M. De reagerende beskyttelse af privatliv og produkter fungerer enkelt og smukt på de fleste af nutidens touch-enheder til at beskytte din skærm, og hjælper med at holde oplysninger, der vises på dem privat. Tyndere og mere lydhørt at røre end nogensinde tilbudt før fra 3M, giver privatlivets filtre din højopløsningsskærmbeskyttelsesbeskyttelse fra visuelle hackere uden at komme i vejen for at bruge din enhed.

Vigtig

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

Gennemgang af 2021 M1 12. Inch Apple iPad Pro Efter 6 måneders brug, de øverste funktioner, ulemper til brug af denne iPad, og hvornår man skal gå pro vs. iPad Air eller iPad ...

Apple iPad Pro 12. tommer 2018 WiFi-cellulære pris, specifikationer, funktioner, sammenligning

Apple iPad Pro 12. tommer 2018 WiFi-cellulære pris, specifikationer, funktioner, sammenligning

Apple regler tabletten roost, men er den nyeste iPad Pro en værdig tilføjelse til iPad-linjen

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Æbler 29 W strømadapter oplader iPad Pro skøre hurtigt

Æbler 29 W strømadapter oplader iPad Pro skøre hurtigt

, USB IPad Pro Air Mini, Galaxy Tabs,. ,

IPAD Pro 12. tommer ladere

IPAD Pro 12. tommer ladere

Når det kombineres med æbler 29watt strømforsyningen, ladetider til iPad Pro fald fra 3. timer med bestanden adapter til lidt over 90 minutter.

IPhone 13 er stor, men Æbler 500 iPhone 11 er stadig et godt køb i 2021

IPhone 13 er stor, men Æbler 500 iPhone 11 er stadig et godt køb i 2021

Få en ny iPhone 11 fra Apple. Personlig opsætning og 0 rater til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Apple iPhone 11 Dual Sim 4GB RAM 128GB Mobiltelefoner

Apple iPhone 11 Dual Sim 4GB RAM 128GB Mobiltelefoner

Kommentar Æbler iPhone 11 har alle de grundlæggende for hundredvis af dollars mindre end iPhone 13.

Køb Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3ZDA

Køb Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3ZDA

Køb Apple iPhone 11 Leveres på søndag og om aftenen. Apple iPhone 11 ved coolblue gratis levering afkast.

Apple iPhone 11, iOS, 6.

Apple iPhone 11, iOS, 6.

Oplev iPhone 11, herunder funktioner, prisoplysninger og kundeanmeldelser. Køb alle forudbetalte smartphones fra Cricket Wireless i dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.