Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem

Fælles Google Chromecast spørgsmål og hvordan man løser dem digitale trends

Apps, du downloader og installerer på uret, kan få uret til at sidde fast i en opstartsløjfe eller ikke starte forbi logo-skærmen. Genstart det skal løse problemet, men du skal afinstallere eventuelle apps, der blev installeret, før problemet opstod. Hvis uret er tilsluttet en telefon, skal du rydde dataene for Galaxy Wearable App. Hvis problemet fortsætter, skal du inspicere uret og opladeren for skade, og fabrikken nulstiller uret.

Opdater softwaren på dit ur Når din telefon og ur er tilsluttet, kan du bruge Galaxy Wearable App til regelmæssigt at kontrollere opdateringer. Eller hvis du oprindeligt opretter dit ur uden telefon, kan du anvende opdateringer fra selve uret. Opdater Watch Software med en Android-telefon Sørg for, at uret har et godt gebyr på det, før du starter th

Installer Watch Apps Bemærk: Â Hvis du installerer en app via Galaxy Store på uret, skal du sørge for at have en solid netværksforbindelse. Alternativt, hvis du installerer en app via Galaxy Store på telefonen, skal du sørge for, at uret og telefonen er tilsluttet via Bluetooth. Der er to hovedmåder at installere apps til dit smarte ur ved hjælp af galaksen

Hvis vagtskærmen vises pixeleret, flimrer, eller der er vandrette linjer, der løber over det, skal du inspicere skærmen for fysisk skade. Hvis uret ikke er beskadiget, skal du genstarte det. Det kan dog være nødvendigt at kontrollere softwareopdateringer og afinstallere apps, herunder urflader fra uret.

Nogle Watch apps skal installeres på både dit ur og telefon til at fungere. På grund af dette, hvis en app virker sjov på din telefon, kan det også handle sjovt på dit ur. Hvis appen er ustabil, må appen ikke åbne, ofte kollidere eller fryse, eller bliver ikke reagerer. For at løse problemet, prøv at genstarte dit ur og telefon, og tjek for opdatering

Hvis uret ikke vibrerer, når det skal sørge for, skal du sørge for, at Watch Only-tilstand er slukket, og kontroller Vibrate-indstillingen for Bluetooth Afbrydelse Advarsler og meddelelser. Men hvis problemet fortsætter, skal du inspicere uret for fysiske skader.

Daves1: Undskyld at høre, at du har problemer med dit Galaxy Watch Active 2. Har du downloadet noget på enheden fra en uofficiel kilde, f.eks. En app eller se ansigt? Hvis ja, prøv at fjerne dette midlertidigt for at se, om dette hjælper. Bruger du det officielle opladningsdock og USB-kabel, der fulgte med enheden, og er det ur, der er hensigtsmæssigt opladet, når problemet opstår?

For yderligere at foretage fejlfinding af problemet, skal du trykke på og holde HOME-knappen nede, og vælg POWER OFF, og tryk derefter på uret på samme måde for at se, om dette hjælper. Jeg vil også anbefale at kontrollere en opdatering via Galaxy Wearables App> Om Watch> Update Watch Software> Opdater nu. Som en sidste udvej, returnerer enheden til fabriksindstillingerne ved at følge nedenstående trin.

Har du en ældre tv, der plejer forbindelse til internettet? Heldigvis er der en række web- tilsluttes streaming enheder, du kan bruge til at få adgang til nutidens mest populære apps. Googles Chromecasts er en sådan underholdning portal. De første iterationer af denne enhed er tilladt brugere til støbte apps fra foretrukne mobil hardware til deres tv. Mens disse ældre Chromecast modeller er stadig tilgængelige, Google optrappet deres grænseflade med den nyeste Chromecasts med Google TV, som kommer med en fysisk fjernbetjening og en tilpasset hjemmeside baseret på din visning historie â €”at sætte det på niveau med lignende Roku og Apple konkurrent enheder.

Ligesom alle moderne tech, Chromecast isnt skudsikker. En gang imellem, kan du opleve forbindelsesproblemer, fejl med din telefon, og andre små problemer, der forhindrer dig i at bruge din Chromecast med succes. I denne vejledning så har vi rundet op nogle af de mest almindelige Chromecast problemer og hvad du kan gøre for at gå om fejlfinding og fastsættelse hver enkelt.

Chromecasts Código tilslutning til wi-fi

Du har måske bemærket Chromecast video leder flisebelagt og plettet. Måske youve stødt en af ​​flere buffering skærme, når de forsøger at streame dit yndlingsprogram. Uanset hvad den fremherskende symptom, kan årsagen normalt spores tilbage til en form for netværk problem.

For at ændre Wi-Fi-bands, grab den enhed din Google startside app er på. Tryk Start app, trykke på Chromecasts youre har problemer med, og tryk derefter på Indstillinger øverst til højre på skærmen. Tryk på Wi-Fi, så Glem dette netværk. Efter at gøre dette, vil du være i stand til Slut din Chromecast et nyt Wi-Fi-band. Hvis du oprindeligt var tilsluttet 5 GHz-båndet, skal du prøve at oprette forbindelse til 2. GHz mulighed.

Trin 3: Hvis der stadig er netværksproblemer, har du måske bemærket, at din Chromecast kom med et HDMI extender. Mens dens rart at være i stand til Nestle enheden ude af syne, kan din Chromecast ikke være inden for rækkevidde at modtage nok Wi-Fi-handshaking. Hvis du er at have Wi-Fi-problemer, så prøv med forlængeren til at skubbe din Chromecast uden for bagsiden af ​​TV-apparatet. Dette kan være nok til at forbedre udvalget af enheden.

Chromecast tilfældigt strømcyklusser

Samsung Galaxy Note10 Priser i USA, Storbritannien

Afhængigt af hvordan du har fået din Chromecast tilsluttet dit TV til magten, kan du opleve tilfældig magt cykling. Hvis din Chromecast er tilsluttet din tv'er USB-indgang til strøm, kan dette være årsagen til din ulejlighed. De fleste TV-baserede USB-porte vil levere nok saft til magten eksterne enheder, men der er tilfælde, hvor det kan vakle.

En af de bedste måder at få forud for dette problem er simpelthen at forbinde Chromecast ved hjælp af USB strøm mursten, at enheden blev leveret med. Det sikrer en solid forbindelse til din enhed på alle tidspunkter og forhindrer din Chromecast genstart hver gang du slukke dit TV også.

Din casting enhed mister sin kontrol

For startere, din telefon eller tablet kan køre en ældre version af dine valgte apps firmware. Mens de fleste iOS og Android-enheder vil informere dig, hvis opdateringer skal udfyldes, kan du manuelt kontrollere dig selv.

Trin 1: Til en iPhone eller iPad: Tryk på App Store-ikonet, og tryk derefter på dit profilbillede. Rul ned til afsnittet Opdatering af skærmen. Hvis den app youre forsøger at støbt fra har en nødvendig opdatering, skal du vælge den app, og tryk på Opdater for at starte processen.

Trin 2: Til en Android-enhed: Tryk på Play Butik ikonet. På den næste skærm, trykke på My Apps og spil, derefter finde den app du er har problemer med. Tryk på Opdater eller Opdater alle for at få alle dine apps på den aktuelle firmware.

Trin 3: Hvis alle dine apps er up to date, og du er stadig miste støbte knapper, kan du prøve at genstarte din mobile enhed. Nogle gange er alt det tager at løse problemet, og du kan aldrig tabe kastet kontrol igen. Afhængigt af hvad hardware youre bruger, kan du nødt til at vente på en større enhed opdatering til at komme igennem, før problemet helt forsvinder . Indtil da holder genstart.

Chrome-browseren isnt ajour

Hvis du er støbning indhold fra Chrome-browseren på din computer, har du måske bemærket, at visse Chromecast kontroller mangler fra dine foretrukne websteder. Dette kan skyldes, theres en ny version af Chrome, at du skal opdatere til. Heldigvis gør det er nemt.

Hvis alt andet fejler â € |

Youve prøvet dygtiggørelsen din Wi-Fi og youve sikret alle dine indstillinger er up to date, men den sprængte Chromecast stadig kræsen. Når alt andet fejler, kan du forsøge en fabrik reset af din Chromecast. Hvis du gør det vil ikke slette nogen data fra din mobile enhed eller Google startside app, men når nulstillingen er færdig, vil du nødt til at re-tilføje din Chromecast Home app.

Trin 2: LED lys på din Chromecasts vil begynde at blinke appelsin, hvilket indikerer, at enheden er nulstillet. Når lyset er helt hvid, nulstillingen er færdig, og du er klar til at konfigurere din Chromecast igen.

Vigtig

Køb Galaxy Grand Prime Plus Dual Sim Gold Samsung KSA

Køb Galaxy Grand Prime Plus Dual Sim Gold Samsung KSA

Samsung Grand Prime Plus 8GB Telefon Sølv

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Bedste pris i Bangladesh 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Bedste pris i Bangladesh 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy Grand Prime Plus har attraktive specifikationer på 5. Display, 1. GB RAM, 8MP kamera, 2600 mAh batteri.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Pakistan 2021 Specs

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Pakistan 2021 Specs

Køb Samsung Grand Prime Plus 2600mAh batteri i Pakistan i bedste pris. Online shopping i Pakistan fra Lahore Karachi Islamabad hele Pakistan.

Samsung Galaxy Grand Prime Ve SMG531F specifikationer, fotos

Samsung Galaxy Grand Prime Ve SMG531F specifikationer, fotos

Samsung Galaxy Grand Prime SMG531F, røre ved, farve TFT 540 x 960 px 5,00, Liion 2600 mAh, Marvell PXA1908

Samsung Galaxy Grand Prime G530F Specifikationer og pris

Samsung Galaxy Grand Prime G530F Specifikationer og pris

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Bangladesh

Samsung Galaxy Grand Prime Price i Bangladesh Sotophone

Samsung Galaxy Grand Prime Price i Bangladesh Sotophone

Alle Samsung Galaxy Grand Prime Plus modeller og varianter. Alle forskellene i hver model, specifikationer og funktioner. Samsung Galaxy Grand Prime Plus versioner og specifikationer kan være forskellige for hvert land.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Review 84 Fakta og Højdepunkter

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Review 84 Fakta og Højdepunkter

Samsung Galaxy Grand Prime Smartphone Mobile har 5 TFT kapacitiv touchscreen, 8 Gigabyte Builtin Memory, 8 megapixel bagkamera, 5 megapixel frontkamera, WiFi, Bluetooth, USB. Også dette ...

Sådan Skjul Apps på Samsung Galaxy-enheder

Sådan Skjul Apps på Samsung Galaxy-enheder

Hent com. hinkyeah. pphider til Samsung Galaxy On5, udgave 2.. til din Android Galaxy On5, størrelse 5. 4 MB, blev opdateret 20210605 Krav android 5. Key Lime Pie eller derover

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.