Undersøg Apple iPhone 12 ProvsXiaomi Black Shark 4 Pro 512GB 16GB RAM

Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB, Graphite

Tilbage i marts blev det rapporteret, at iPhone 13 Pro vil omfatte en mat sort farve mulighed. Nu er der mere på den sorte iPhone 13 Pro. Ifølge YouTuber Filip Koroy, iPhone 13 Pro vil angiveligt komme i en sort farve, der vil være meget mørkere end iPhone 12 Pro og Pro Maxs grafit farve mulighed. Den YouTuber delte nogle eksklusive detaljer om iPhone 13-serien i en video. I videoen, Koroy siger, at farven vil være tæt på Hex farvekode 121212, og vil være den mørkeste nuance tilgængelig på enhver Apple-enhed.

The Space Grey farve på iPads og MacBooks siges at være den mørkeste tilgængelig på Apple-enheder lige nu. IPhone 13 Pros sorte farve bliver endnu mørkere, sagde YouTuber. Tidligere blev det rapporteret, at optionen vil være borderline sort og det vil have en mat finish. IPhone 13 Pro-modeller er også rygter om at funktionen en ny rustfri stål belægning for at reducere snavs og fingeraftryk. Bortset fra farvestilling, er der detaljer om iPhone 13s sensor-shift kamera stabilisering. Det bliver rygter om, at dette års iPhone 13 lineup vil have iPhone 12 Pro Maxs sensor-shift stabilisering kamerateknologi tværs lineup.

Apple er rygter om at bringe iPhone 13-serien i september i år. Apple iPhone 13-serien har tidligere været rygter om at komme med et mindre hak, 120Hz skærm, en større kamera bump, og mere.

Strømlinet så det kamera, du altid har på dig, er protected ogen tro mod sin form. Med en aluminium filterholderen kompatibel med vores iPhone 12 LiteChaser Pro Maks filtre, samt Moment® M-serien objektiver.

Funktioner

Dette er en virkelig fantastisk iPhone 12 Pro udelukkende udformet med 300 gram fast Guld med detaljeret hånd gravering sammen med en høje ende Tourbillon ur omgivet af 200 sorte diamanter herunder også omkring kameraet rammen. han håndsættet er 512 GB, låst op til alle netværk i hele verden og kommer komplet med sin egen unikke trækasse og ægthedsbevis.

Relaterede produkter

** Månedlig prissætning er efter købet ved brug af kreditkort EMI på 14% s. . over en 9-måneders fast ejendom. Månedlig prisfastsættelse afrundes til nærmeste rupee. Præcis prisfastsættelse vil blive leveret af din bank, underlagt dine Banks vilkår og betingelser. Repræsentativt eksempel: Baseret på køb af â, 117430. Samlet beløb, der skal betales â, 118462 betalt over 9 måneder som ni månedlige betalinger af â, 12051 til en rente på 14% s. . Samlet interesse betalt til Bank: Â, 11032.

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Behov for nogle flere tilbud? Det anbefales at kontrollere Walmarts Black Friday tilbud og amazoner Black Friday side til visning tusinder mere levende tilbud lige nu. Forbruger Walk tjener provisioner fra køb foretaget ved hjælp af de links, der leveres.

I modsætning til konventionelle sager vore Skins ikke tilføje unødvendige bulk som de måler kun 0. 2mm i tykkelse. Hvad vores Skins add er bare et ton af stil og cool kvotienten til din iPhone 12 Pro Max.

Flere funktioner

Der er en byge af iPhone 13 rygter lige nu. Chancerne er de fleste af dem kommer til at være rigtigt, og i så fald, får vi at billedet hvad den næste iPhone vil se ud. En tidligere rygte havde foreslået, at iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max-modeller ville komme i en mat sort farvestilling. Den kilde, der tippede det, er tilbage med mere information til at afsløre. Denne gang er det mat sort finish på Pro-modeller kommer til at være en masse mørkere.

Ifølge nogle gør af iPhone 13-serien, der YouTuber Filip Koroy bogført, dette års iPhone-modeller vil have den store sorte lakering i en af ​​deres varianter. Kilden til oplysningerne, dog er den berømte fupmager Max Weinbach, som hævdede, at den matte sorte farvevalg af iPhone 13-serien vil være meget mørkere end Graphite farve varianter af sidste år iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Det er en interessant ting at se frem til på grund af hvordan Apple har sat den sorte farve varianter som noget, der ville gå med jet-set livsstil.

Shop online på Best Buy i dit land og sprog valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Den YouTuber sagde, at den sorte farve af den mat sort finish på den kommende iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max vil være temmelig meget nær Hex farvekode 121212. Dette er mørkere end den sorte skygge, du ser på den Space Grå farve variant af iPad og MacBook, som er den mørkeste farve mulighed i den aktuelle Apple linje. Med mat sort på iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, vil Apple være at tilbyde den mørkeste paintjob er der for farven sort.

Nogle tidligere rygter omkring denne mat sort farvestilling sagde, at farven på dem ville være borderline sort, men der ville ikke være nogen skinnende finish. Desuden vil iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har en rustfri stål belægning for at minimere fingeraftryk og snavs, uanset færre af dem vil der være, takket være mat finish. Selvfølgelig vil der være en horde af farve varianter til iPhone 13-serien.

I form af funktioner, er Apple iPhone 13-serien kommer til at have nogle radikale ændringer i displayet. IPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer med en avanceret 120Hz ProMotion Display, at Samsung er efter sigende fremstiller til Apple. Dette vil være en LTPO OLED-skærm, der vil forbruge mindre strøm og leverer samtidig en høj opdateringshastighed. De andre to iPhone 13 modeller kan bare understøtte den almindelige 60Hz opdateringshastighed. Bortset fra det, er hele iPhone 13 lineup vil komme med en sensor-shift stabilisering funktionen på kameraet. Sidste år, kun iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max havde det. Sensoren-shift stabilisering teknologi væsentlige giver bedre stabilisering og billeder med mere skarphed.

Spar på forudbetalt & ingen kontrakt Apple iPhone 12 Pro telefoner på boostmobile. om- den 6. -inch iPhone 12 Pro er 5G stand og er udstyret med tre bageste kameraer og en LiDAR scanner til bedre billeder nat-mode og AR oplevelse

Gem på iPhone 12 Pro & 12 Pro Max på ATT. om- Black Friday tilbud er her! Nye og eksisterende AT & T kunder kan spare på iPhone 12 Pro Max med trade-in, berettigede opgradering, eller afbetaling optioner

Spar op til 50% på en bred vifte af Apple iPhones på ATT. om- Black Friday tilbud er her! Tjek de nyeste tilbud herunder trade-ins på iPhone 13 Pro & Pro Max, 12 & 12 Pro, SE, 11 Pro & Pro Max, iPhone XS, XR og mere

udgivet i november, Apple iPhone 12 Pro Max er den største, tungeste og dyreste iPhone til dato. Dens drevet af den samme chipset og operativsystem som de andre enheder i 12 linje, nemlig Apple A14 Bionic. Den OLED-display er faktisk stor: 6. inches om €”thats 109. pladsen centimeter af skærmen. Ligesom andre nylige iterationer af iPhone, er det stadig har en 60 Hz opdateringshastighed, mens mange nye flagskib enheder er flyttet til 90 Hz eller 120 Hz.

Test resumé

I praksis er det vigtigste aspekt af en skærm er, hvor nemt du kan læse indholdet i forskellige omgivende lysforhold. Apple iPhone 12 Pro Max vendt i en god samlede præstation i denne attribut , lander kun et point under Samsung Galaxy Note20 Ultra. Enheden kunne være lysere i alle testede betingelser, ligesom sine brand søskende iPhone 11 Pro Max og iPhone 12 Pro, som også testet for mørkt. IPhone 12 Pro Max dog Tilpasser lysstyrken niveauer jævnt til skiftende lysforhold, med nogle lidt mærkbare skridt. Reaktionstiden er hurtigt, når belysningen bliver lysere, men lidt langsomme i svindende lys.

Her kan du se, at alle fire enheder miste nogle læsbarhed i lyse udendørs forhold i skyggen; Apple iPhone 12 Pro Max ser mindre lyse end de andre telefoner, men detaljerne er stadig skelnes .

Vigtig

iPhone 12 Pro Max Review

iPhone 12 Pro Max Review

IPhone 12 Pro Max leverer fantastiske kameraer, en fordybende skærm, overlegen ydeevne og den længste batterilevetid på enhver iPhone 12.

Ny 2021 mobiltelefon taske til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case

Ny 2021 mobiltelefon taske til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case

Ny 2021 Cell Phone Case til iPhone 12 Seneste Hard Clear Matte Ultrathin Cover til iPhone 13 Pro Max Slim Matt Case Køb til iPhone 7 Plus Farve Button Taske til iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Case, til iPhone Case Lens Beskyttelsesfarve Knap, sort / hvid Til iPhone 12 tilfælde med farvede knapper Produkt på Alibaba. om.

iPhone 12 får første hænder på se det i aktion nu

iPhone 12 får første hænder på se det i aktion nu

En kort hands segment på Good Morning America har vist iPhone 12 i en mere realistisk indstilling for første gang.

Forudbestil efterspørgsel efter iPhone 12 Pro kræfter ændrer i leveringsplan én farve er den varmeste

Forudbestil efterspørgsel efter iPhone 12 Pro kræfter ændrer i leveringsplan én farve er den varmeste

Apple har annonceret en 5G iPhone 12 Pro serien, for dem, der ønsker mere end selskabets også newlyannounced standard iPhone 12 modeller.

ATT iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue Walmart. om.

ATT iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue Walmart. om.

Dette er en Unboxing video af Apple iPhone 12 pro grafit vs pacific blå ... pple iPhone 12 Pro Silver Unboxing Videohttpsyoutu. e54ojXD5VeKw

Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version

Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version

Databox Technologies tilbyder Apple Iphone 12 Pro 128 Gb Global Version, iPhone, iPhone mobiltelefoner, Apple Mobiltelefoner, i Nashik, Maharashtra. Få den bedste pris og læse om virksomheden. Få kontaktoplysninger og adresse id 23563936873

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

IPhone 12 Pro har bestinclass kameraer, hastighed, skærm kvalitet og design, og du vil betale for dem

Belkin Ultraglass Privacy Beskyttelses Film til iPhone 12 12 Pro

Belkin Ultraglass Privacy Beskyttelses Film til iPhone 12 12 Pro

Belkin Ultraglass privatliv med GermanEngineered Technology leverer den næste generation af skærmbeskyttelse til iPhone. Beskyt det, der betyder mest med ultraglass privatliv, der tilbyder avanceret twoway sideview filterteknologi og fremragende skærmbeskyttelse. Det giver dig fuldskærms privatliv i portrættilstand sammen med fleksibiliteten ved at dele din skærm i landskabstilstand.

Sådan Fix iPhone 12 med Server er ikke tilgængelig Fejl

Sådan Fix iPhone 12 med Server er ikke tilgængelig Fejl

1 Klik for at fastsætte 50 iOS systemproblemer til enhver iPhone, iPad og iPod Touch uden lossing data.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.