Dyb Pour Epoxy Resin Crystal Clear Liquid Glass 2 til 4 tommer Plus på One

Den 1. Valg i Clear epoxyharpiks

Vores SuperClear 2. Flydende Glas Epoxy Kit Casting Resin System giver dig uovertruffen industri ydeevne, bekvemmelighed ved at fjerne 75% af dit arbejde, med det klareste slut, du kan få på markedet i dag!

Med enhver dybe pour støbning, styrke og holdbarhed er altafgørende. Thats hvorfor vi gjorde vores flydende glas stærkere og mere holdbare end vores SuperClear Table & Bar Top. Hæld det dybe hælde bord eller hvad du er støbning, og kender itll stå sin prøve af tid!

Perfekt til mellemstore dybe pours såsom River Sofaborde eller sidebord. Lav viskositet giver boblerne til at stige og pop og lav exoterm varme giver dig en Superior krystalklar, boble-mindre færdig!

Perfekt til små dybe hælder såsom harpiks smykker, dekorationer eller små møbler accenter. Lav viskositet giver boblerne til at stige og pop og lav exoterm varme giver dig en Superior krystalklar, boble-mindre færdig!

Ultraklar epoxyharpiks

Når vi siger, at vi kun producerer super klar epoxyharpiks, så mener vi det! Den hærder og bliver klar â €”Gin Clear! Tag ikke fejl, at vælge vores flydende glas Epoxy er det bedste valg, du vil gøre til dit projekt!

Enkelt dyb hælde epoxy flod borde

Vores SuperClear 2. Flydende Glass Deep Pour Epoxy Resin vil blæse dit sind! Hvordan? Let. Med regelmæssig bordplade epoxy, at hælde en flod tabel eller støbt noget med nogle alvorlige dybde, kan du kun hælde en ¼ tomme ad gangen hver 30 minutter, og dermed udvide din arbejdstid og indsats.

ejendomme-anvendelsesområder

Flydende glas til dekorative applikationer. 2-komponent, klar epoxyharpiks. Beregnet til brug enten som en endelig dekorativ belægning på forskellige substrattyper, såsom træ, metal, sten, plast, etc. eller til indlejring af forskellige genstande, der producerer en slidstærk, glaslignende endelige overflade. Viser høj mekanisk styrke og kemisk resistens, fremragende adhæsion til forskellige substrater og stor bearbejdelighed.

forbrug

Epoxy Resin er en organisk forbindelse, der indeholder to eller flere epoxygrupper i et molekyle. Den hærdede epoxyharpiks har god fysisk og kemiske egenskaber, som har fremragende bindingsstyrke på overfladen af ​​metallet og ikke-metallisk materiale. Desuden på grund af sine gode dielektriske egenskaber, god stabilitet, høj hårdhed, god fleksibilitet, stabil opløselighed i alkali, det er meget anvendt som hælde, imprægnering, laminerede materialer, klæbestoffer, belægninger og andre formål i det nationale forsvar, nationale økonomi afdelinger

Epoxy Resin har god egenskab af fysiske maskine og elektrisk isolering, limning med forskellige materialer og fleksible arbejdstider teknik, derfor kan det gøres til coating, kompositmateriale, støbemasse, klæbemiddel, støber materiale og sprøjtestøbning materiale, som er almindeligt anvendt i forskellige områder af den nationale økonomi.

Produkt datablade

Sammensætning: Epoxy Resin, Liquid Glass Deep Pour Epoxy, kan hældes Plastic, Plastic Vand. Materiale: Epoxy. Af denne grund, vi er typisk ude af stand til at honorere annullering anmodninger. I tilfælde af fabrikkens fejl, hvis de er tilgængelige, vil vi udskifte produktet til dig.

Om dette produkt

Vand klar pour-on glas finish for bar og bordplader. Giver det flydende glas look og kan bruges for Da © forskæring applikationer. Andre anvendelser er til laminering glasfiber, Dynel og andre sammensatte reinforcings. Fremragende vedhæftning, slidstyrke og fleksibilitet. Kan udvides med Glass Bubbles, talkum eller andre extendere til at gøre kåbe fyldstoffer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I flere år har GlassCast været det største navn i klar epoxyharpiks for kreative applikationer. I løbet af denne tid tusindvis af beslutningstagere, fra hobbyfolk til store producenter, har alle tillid GlassCast for arbejde, der betyder noget. Gennemse vores galleri af ægte kunde arbejde for at se, hvor mange talentfulde beslutningstagere vælger GlassCast til deres projekter.

Det er ingen hemmelighed, at der nu er mange forskellige mærker af klar epoxyharpiks på markedet, men der er kun én glascast. Vi mener, at glascastharpikser tilbyder fantastisk værdi for pengene, men vil aldrig risikere den tillid, vi har etableret ved at gå på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden af ​​vores produkter for at reducere omkostningerne.

Super Clear har den højeste UV-modstand over al konkurrence og tørrer krystalklaret med en epoxyharpiks flydende glas våd finish! Vores specielle formulerede harpiks er en to del flydende glas epoxy harpiks systemer til træ, gulve, bordplader, bar toppe, Harpiks smykker gør, og meget mere! Vores kunder siger løbende, at vi er den bedste epoxyharpiks til flodtabeller og til træ, den bedste casting epoxy og bedste epoxy klar frakke. Uperclear epoxy er helt perfekt til:

Du kan stole på FGCI-produkter for at levere upåklagelige resultater for eventuelle fantastiske epoxyprojekter, du har. Vi er den største privatejede distributør og producent af komposit og harpiks i sydøst, baseret i Florida!

Beskrivelse.

Et glimrende epoxyharpiks system, der giver et vandklart, hældeglas finish til stænger, bordplader og decoupage applikationer. Giver det flydende glas udseende. Fremragende vedhæftning, slidstyrke og fleksibilitet. Kan have farvestoffer og pigmenter tilføjet for at forbedre dit design. Som en "tommelfingerregel" dækker en blandet liter en kvadratmeter, en millimeter tyk.

Guru Meditation :

SBC flydende glas epoxy er en to komponent, 100% faste stoffer, highbuild epoxy coating. Bedst bruges til bordplader, bordplader, bartops, belægningsbillede plaques, træ, fotografier, gips og håndværk. Det kan også bruges til magasin og avisklipper, keramiske statuer og generelle belægninger.

Anvendelsesområder Epomax-flydende glas er beregnet til brug enten som en gennemsigtig endelig dekorativ belægning på forskellige typer af substrater, såsom træ, metal, sten, plast osv. Eller til indlejring af forskellige genstande, der producerer en slidstærkt, glaslignende slutoverflade. Kørselsvejledning til Useesubstrate Fremkendskab Den overflade, der skal behandles, skal være:

Felter af applikationspomax-flydende glas er beregnet til brug enten som en gennemsigtig endelig dekorativ belægning på forskellige typer af substrater, såsom træ, metal, sten, plast osv. Eller til indlejring af forskellige genstande, der producerer en Slidstærk, glaslignende slutoverflade.

Send din besked til denne leverandør

Hældt et 2 "" flodbord i morges, i eftermiddag havde det 5 revner, der går hele vejen igennem. Garage Temp var 74 med 52% fugtighed. Den 3 "dybe venstre over epoxy i plastikskovlen hærdes uden problemer, men bordet er ubrugeligt. Jeg er ud over pissed off.

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser for produkter, men jeg var nødt til at skrive denne. Efter at have tilbragt 8 uger, der arbejder på denne tabel, kom jeg endelig til hælden. Y-plader var begge helt fladt, og hældningen var kun 2 i tyk. Imidlertid har dette produkt lidt større krympning under kuret! Så meget, at det cupped mit bord, hvilket resulterede i en 3/4 i kontur. Dette er let synligt, og tager helt væk fra alt det arbejde, der er gjort hidtil. Så vidt jeg er bekymret for, ødelagde dette en af ​​en slags multi-tusind dollar bord. es, jeg vil gerne have min $ 750 tilbage, men endnu vigtigere, jeg ønsker, at jeg kunne gå tilbage i tiden og vælge et andet mærke af epoxy, der ikke lider større Krympning . Lær af min lektion.

Flydende glas er en stærk gennemsigtig to-komponent epoxyharpiks, som giver stor modstand mod temperatur, fugtighed og opløsningsmidler. Den er ideel til imprægnering, støbning og klare støbningstypede materialer og ornamenter uden krympning. Det er ideelt til at lave specielle dekorative â € "kunstneriske applikationer med skulpturelle genstande ved at påfylde hulrum og porer og danne en endelig glaslignende overflade. Brug flydende glas til at skabe fantastiske kunstneriske konstruktioner til dekoration og brug.

Du kan farve flydende glas med de gennemsigtige farvestoffer Svan Colormix flydende glas, som giver dig mulighed for at "se igennem" støbt stykket. Farvestofferne er meget koncentreret. 2-3 dråber kan være nok til 50gr af slutproduktet.

Forsigtig: Â For meget farvestof vil hæmme hærdningen af ​​harpiksen. Farvestoffer kan bruges til at farve en hel støbning eller kan bruges i det endelige lag for at skabe en baggrund. Husk, at farvet harpiks i din blandebeholder vil se meget mørkere ud end når de hældes i et tyndere område.

Kemikalier anvendes i dagligdagen. Glas epoxypris og epoxy glas klud, glasfiberark, isolerende arkprodukter er almindeligt til kemisk brug. Et par eksempler, Rengøringsmidler er produkter, der indeholder et aktivt stof kaldet overfladeaktive stoffer eller overfladeaktivt materiale. En anden industri til kemisk brug er beklædning. Tekstiler, der bruges til at lave tøj, er undertiden færdige af kemiske processer for at forbedre deres egenskaber. Desuden er der afgørende for dufte, insekticider, maling og så videre

Kemikalie defineres som noget, der vedrører, anvendes i eller produceret af kemi eller fænomener af kemi. Glaspoxypriserne fra Wuxi Chifeng Metal Products Co, Ltd, Nova Isolation Material Co, Ltd, Shenzhen Tianmaxun Technology Co, Ltd., Foshan Xinboqiao Electronic Co, Ltd, Shenzhen Meitaibang Chemical CO., Ltd. sigte på kemisk industri.

Beskrivelse.

Ansvarsfraskrivelse: Prisen vist ovenfor indeholder alle gældende skatter og gebyrer. Oplysningerne ovenfor er kun til referenceformål. Produkter kan gå ud af lager- og leveringsoverslag kan ændres til enhver tid. DesertCart validere ikke nogen fordringer foretaget i produktbeskrivelserne ovenfor. For yderligere information kontakt venligst producenten eller Desertcart kundeservice. Mens Desertcart gør en rimelig indsats for kun at vise produkter, der er tilgængelige i dit land, kan nogle varer annulleres, hvis de er forbudt til import i Cambodja. For flere detaljer, besøg venligst Oursupport-siden.

Vigtig

Samsung Galaxy A10 hærdet glas ikke Verizon

Samsung Galaxy A10 hærdet glas ikke Verizon

Dont få suckered til at købe en dårlig, overpris tilbehør til din awesome nye telefon.

Hvad er forskellen mellem keramisk skærmbeskytter og glas skærmbeskytter

Hvad er forskellen mellem keramisk skærmbeskytter og glas skærmbeskytter

Du har måske hørt om skærm beskyttere, og hvordan de hjælper dig med at holde din enhed skærm ridsefri og endda grænse revner i mange tilfælde. En privatliv skærmbeskytter ikke kun gør det, men også gør det muligt at beskytte dine data mod nysgerrige folk.

Key Liquid Glass Screen Protector W Udskiftning Garanti til salg online ebay

Key Liquid Glass Screen Protector W Udskiftning Garanti til salg online ebay

Køb Cellhelmet Liquid Glass Screen Protector 300 Garanti Glas Reparation USA MaDE Set på Shark Tank 1 Flydende Screen Protector alle Telefoner Ure hellip online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B07KWHJCP8

Sådan fjernes Liquid Skærmbeskytter

Sådan fjernes Liquid Skærmbeskytter

Beskytter mod hudafskrabninger og ridser. Målbart, antimikrobielle og splashresistant. Afviser olie og snavs. Nem ansøgning.

The Ultimate Guide til Liquid Screen beskyttere Mobile anmeldelser Eh

The Ultimate Guide til Liquid Screen beskyttere Mobile anmeldelser Eh

Shop Cellhelmet Universal Liquid Glass Skærmbeskytter 9827521, læse kundeanmeldelser og mere på HSN. om.

Forskere afdækker en ny tilstand af stofvæske glas

Forskere afdækker en ny tilstand af stofvæske glas

Beskyt dine enheder mod skraber og ridser, mens du holder den glatte følelse af berøringsskærmen.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ny forskning, der blev offentliggjort i PROCECTIONS af National Academy of Sciences, rapporterer opdagelsen af ​​en ny tilstand af stofvæskeglas. Univerkemi og fysik

Fordele og ulemper ved skærmbeskyttere

Fordele og ulemper ved skærmbeskyttere

Med hver smartphone-ejer går den ekstra mile for at sikre, at deres telefon forbliver så god som ny, der beskytter skærmen mod revner, først. Et par trin i Nairobi, og du vil ikke gå glip af dem, oprettet på et skrivebord, hovedsagelig en sølv dokumentmappe og Manilla Papers reklame, hvad de gør. De hævder til

TV-serie, Australien Sorteret efter Popularitet Stigende IMDb

TV-serie, Australien Sorteret efter Popularitet Stigende IMDb

Fra et fivestar klippe dokumentarfilm til den longawaited Sex and the City genforening, heres hvad de skal se i denne måned.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.