Ved du, hvad dine børn laver online

Kaspersky Safe Kids 2022 Parental Control Software

Elaine Spector var spændt på at høre, om hendes søn sikkert havde fået tilbage til sit kollegieværelse i Texas, efter et nyligt besøg hjem. Men i stedet for at vente på ham til at ringe eller tekst, Baltimore, USA-baserede mor var udøver med sin dag, og afventer et beroligende ding fra hendes telefon. EN

Thats fordi, ligesom 32 millioner mennesker rundt om i verden, Spector og hele hendes familie har Life360 installeret på deres telefoner. Den app holder konstant styr på opholdssted for hendes tre børn, lade hende vide, når de er på farten, når de er sikkert hjem, hvis de er et sted de ikke bør være, og en lang række andre data. De fik i skole, ding. De kom hjem, ding, siger Spector, et patent advokat. Dens bare en måde for os at vide som en familie, hvor alle er. EN

Familien har brugt den app i flere år nu, og Spector siger mens hendes yngre børn har en tendens til at slukke deres placeringer på tidspunkter, hendes ældste søn har altid været afslappet om at bruge det. Men selv om han nu er 18 og bor i hele landet, hun indrømmer tanken om ham fjerne app og tage væk de beroligende slag gør mig føler sig stressede. Jeg ønsker ikke at være den curlingbørn, men så har vi haft dette i et stykke tid, og theres en del af mig thats tøvende helt afskære den, siger hun. Jeg ligesom dette subtile del af, hes sikker og jeg ikke behov for at plage ham.

Familie-sporing apps er eksploderet i popularitet i det sidste årti eller deromkring. En forældre naturlige instinkt for at beskytte deres børn er en del af væksten, af course ⠀ ”men disse apps holde boomer så mange forældre føler verden til et €”både off og online â € ”er i sig selv og i stigende grad farlig.

Men eksperter siger forældre, der ønsker at bruge dem bør tænke meget grundigt over, hvordan de vil gøre det, og hvordan de vil tale med deres børn om dem. Apps bliver mere og mere sofistikerede i de data, de indsamling, rejser spørgsmål om personlig sikkerhed. Og børn rejst være app-overvåges, nu ved at nå voksenalderen, efterlader forældrene med det dilemma â € ”hvornår skal du slå dem fra? Â Â

Mens Life360 dominerer familien sporing markedet â € ”sin øjeblikket den sjette mest downloadede sociale medier app på iOS App Store i både Storbritannien og USA â €”der er en bred vifte af software til rådighed, der alle tilbyder forældre varierende grader af overvågning.

Ghislaine Bombusa, leder af digital ved UK-baserede internet-sager, der rådgiver forældre om internetsikkerhed, siger, at der er grundlæggende to typer af sporing muligheder. Valget mellem de to afhænger af din type forældre, hvad angår, hvor tæt du ønsker at overvåge dit barn.

Den enkleste er lokationsbaserede deling apps, der kommer installeret på telefoner kan lide Find My Friends på iOS-enheder, eller Google Familie til Android. Der er også tredjeparts apps, der giver brugerne mulighed for at samle en tilsyneladende grænseløs række data fra tilsluttede telefoner.

På det grundlæggende ende, dette inkluderer funktioner som geofencing , så en alarm sendes, når en telefon blade eller kommer ind i et bestemt område. For forældre med teen chauffører, theres også fremskynde overvågning og crash afsløring â € ”noget Spector siger hun har fundet særlig nyttige. På den mere ekstreme ende af markedet, apps som FindMyKids tillade en forælder at fjernstyre aktivere mikrofonen på deres barns telefon og endda optage lyd, mens TeenSafe prale af en skjult funktion, som, siger selskabet, betyder at barnet vil aldrig finde ud af, at deres forældre sporer dem.

Familie træ

Denne historie er en del af BBC's Familie Tree serie, der undersøger de spørgsmål og muligheder forældre, børn og familier ansigt i dag â € ”og hvordan de vil forme verden i morgen. Dækning fortsætter på BBC Future.

Beyond fysisk sporing, kan apps også administrere et barns digitale liv, uanset om det er, hvad de er at bruge, hvis du har fået en godtgørelse på nettet, hvordan de bruger gaming konsoller, når de er at bruge det, siger Bombusa. Apps som OurPact tillade en forælder at se skærmbilleder af deres barns online interaktioner, mens Bark faktisk scanner deres budskaber til at advare forældre til vedrørende interaktioner.

Mens Bombusa ikke mener, at alle forældre nu bruger sådanne apps, siger hun, at deres spredning, og mængden af ​​investeringer i dem er helt sikkert vejledende for høj efterspørgsel. En 2022 undersøgelse af forældre og værger i Storbritannien fandt, at 40% brugte en slags GPS-sporing på daglig basis.

Placering tracking apps markedsføre sig selv som vigtige forældreværktøjer i en verden fuld af fare. De stoler på forældre, der tror på, at så længe de ved, hvor deres barn er, vil de være sikrere, eller at børnene vil styre af risikabel adfærd, hvis de ved, at de bliver overvåget. Og der har helt sikkert været tilfælde, hvor forældre har brugt sporing af apps til at finde teenagere, der har haft en ulykke eller endda blevet bortført.

Men Sonia Livingstone, en professor i Department of Media and Communications på London School of Economics and Patchny Science, mener, at der faktisk er nul bevis for, at nogen af ​​disse apps holder børn sikrere. "Jeg har aldrig set nogen, og jeg ser på alle beviser, siger hun.

Childtracking apps vokser. Selv om de hjælpe forældre holde styr, er de såre familier i i bytte for fred i sindet

Som ekspert i børns digitale rettigheder og sikkerhed, der har skrevet flere bøger om forældre i den digitale tidsalder, føler Livingstone den omfattende vedtagelse af sporingsapps er et forståeligt svar på konstant overskrifter om forfærdelige farer for vores børn. Men hun hævder, at sporing af apps på længere sigt kan spore apps have "utilsigtet, men også skadelige konsekvenser", ikke mindst til forældremyndigheden.

App Makers og annoncører kan være ivrige efter at få forældre til at tro at få en app er en handling af forældrenes kærlighed, siger hun, men "Det vigtigste for udvikling er, at barnet lærer at stole på forældren og forældrene barnet . Stole på en app for at finde ud af, hvor et barn er eller hvad de ser på online, især uden deres viden, kan alvorligt underminere den tillid, siger hun, som kan føre børn til at gøre risikabelt valg eller få kloge om at påvirke detektion. Som Nå som retten til at være sikker har børn også ret til privatlivets fred, især da de bliver ældre, siger Livingstone. Â

Du behøver bestemt ikke at se langt ud for at finde teenagere â € "og endda ældre individer â €", der føler deres forældre, er indgreb på disse rettigheder, eller er uvillige for at give slip på digital tøjler. Især er Reddit fuld af historier om unge, der føler sig begrænset af deres forældres ivrige fjernovervågning. EN

Et nylig indlæg i de vanvittige forældre SUBRREDDIT LÆS: Min mor så min placering blev slukket i Life360 og truet med at slukke min telefon og også fortalte mig, at jeg ikke kan køre bilen mere - € | Åh har jeg også nævnt det også Jeg er 20 år gammel??? En anden i Life360 Subreddit, hvor brugerne bytter tips om, hvordan man undgår overvågning, sagde de var 19, men deres mor betalte for deres telefon, så de fik dem til at downloade appen. Jeg er bogstaveligt talt hjem hele tiden, medmindre jeg er i klassen, som hun kører mig til og fra. Hvorfor føler hun behovet for at spore min placering, når jeg kun nogensinde er på to steder?

Livingstone siger, at der faktisk er en reel risiko for, at forældrenes overvågning bevæger sig fra at være påtrængende til misbrug. Hun hævder, at det er afgørende for vores autonomi og vores personlige integritet, ikke at have vores hver privat tanke observeret. Det er det private middel.

En ekstra nøgle bekymring for Livingstone er den skræmmende mængde data, som de teknologiske virksomheder bag disse apps indsamler. Mens LIFE360 siger, at det giver brugerne fuld kontrol og gennemsigtighed over deres information, og at indstillingerne kan tweaked afhængigt af individer præferencer, er mange apps helt åbne om deling af data med steder som forsikringsselskaber. Livingstone mener, at der er en foruroligende mangel på forståelse, selv blandt eksperter, om hvordan data bruges, eller hvordan det kan bruges i fremtiden.

Spector siger, at hun ikke er bekymret for dataindsamling, og mener, at fordelene langt opvejer nogen bekymringer på dette område. Men levendestone siger, at forældre skal tænke hårdt på ikke kun de umiddelbare risici, men hvordan teknologien kan udvikle sig i løbet af det næste årti. Data indsamlet på en syv årig i dag kunne teoretisk ledes ind i en brilliant algoritme "i fremtiden, hvilket diskriminerer dem på grundlag af deres historiske bevægelser.

Bombusa siger det er vigtigt, at ved hjælp af en app er noget forældre og børn sammen efter en åben samtale, og at barnet ved, at det ikke erstatter deres rigtige, tillidsfulde forhold. Sørg for, at hver parti ved, hvad teknologien vil gøre, hvorfor du vil have det, hvilke grænser du indstiller og afgørende , hvordan barnet føles om det, tilføjer hun. Det er også vigtigt at tilpasse brugen af ​​apps over tid, da et barn vokser og har brug for mere uafhængighed. EN

Adgang nægtet

Med fremkomsten af ​​nye teknologier, mange nye måder at kommunikation er blevet udforsket. Næsten alle har smartphones i deres hænder med ubegrænset adgang til internettet. Internettet har gjort tingene meget let og gavnligt for brugerne.

Når det kommer til den række af mennesker, der bruger det, er der milliarder af mennesker med ingen begrænsninger på alder eller køn nyder dens fordele. Selv yngre børn har adgang til smartphones. Men ikke at glemme, der er en enorm forskel på, hvordan en teenager og en voksen bruger disse digitale enheder.

Den fornuftige brug af telefoner og internettet kan skabe mange positive ændringer. Men er vi alle bruger det fornuftigt? Er vores børn sikkert med din smartphone i deres hænder? Teenagere nyder deres periode med at udforske nye ting, så de bruger internettet til at forbinde med nye mennesker, dele deres liv, dating sjov, og dræbe deres tid.

Hvor de nyder de bedre anvendelser af internettet, er de også udsat for farerne ved sociale medier. Sætte for meget information derovre gør dem sårbare. Også, når de bliver forfulgt eller lider af cybermobning , hvordan ville du være i stand til at hjælpe?

Hvorfor har du brug for at spore din børn telefon?

Som forklaret meget godt ina denne artikel, alle forældre elsker deres børn og er bekymrede for deres sikkerhed. Uanset om din datter er hjemme eller udenfor, du altid bekymre sig om hende. Samme måde, når børnene bruger mobiltelefoner, der skal også være vores bekymring. Der er masser af grunde til, at forældrene har brug for at spore deres børn telefoner.

Cyber ​​mobning

Ifølge flere undersøgelser, en tredjedel af teenagere lider cybermobning . Men når de holder det hemmelighedsfuld og dont tale med deres forældre, de ofte falder i depression og andre psykiske problemer.

De fleste af børnene ikke tale med deres forældre om dette, fordi de tror, ​​de vil blive skældt ud. Og mange forældre er bare uvidende om de ting, der sker på deres børn. Denne uvidenhed kan resultere i nogle virkelig dårlige resultater.

stalkere

Hvis din datter har en smartphone, der er et hundrede procent chance for, at hun bliver forfulgt online. Det er meget almindeligt i disse dage, men hvis den når en vis grad, kan det blive rigtig farligt. I løbet af de seneste år, er der rapporteret flere tilfælde, hvor teenagere blev voldtaget og myrdet af ukendte stalkere.

helbredsproblemer

Er de afhængige deres telefoner? Ja, de helt sikkert er. De vil have deres telefoner, når de vågner op, eller når de er ved at sove. De ønsker at skrive hvert øjeblik på deres sociale medier. De er besat af selfies. Hvor er alt dette hen?

voksen indhold

Når du bruger internettet, er chancerne for at blive stødt af voksne eksplicit indhold er meget høje. Dette indhold ikke kun udforsker deres sind til forseelser på det forkerte tidspunkt, men også det gør dem afhængige. Sammen med sin indflydelse, børnene også starte sexting med hinanden.

Beliggenhed

Du får ofte bekymret, når din datter doesnt komme hjem på det planlagte tidspunkt. Med spore telefonen, plejer du står dette problem. Du vil ikke blive tom minded og stresset mens tænkning hvor ville hun være? Â

Hvordan til at spore telefonen uden dem at kende?

Selvom der er masser af apps til dette formål som hyret Ina dette indlæg offentliggjort på HuffPost, vi vil forklare et par her. Ved nu, du måske har forstået godt hvorfor du har brug for at spore deres telefoner.

Teenagere disse dage er alt for rethaverisk om deres personlige rum. De kan få krænket af din handling spore dem. Til dette formål er mange apps der tilbyder tjenester af hemmelig sporing hvor målet personen gør ikke kender thata han bliver sporet.

Google kort

Mobiltelefon bærere såsom Verizon tilbyder deres tjenester som familie sted at holde øje med dine familiemedlemmer telefoner. De lader dig få adgang til lokaliseringsdata fra din mobil, tablet eller pc. Alle mobile tjenester tilbyder sådanne tjenester. Du kan vælge den plan som pr dine krav.

hemmeligt spore dine børn telefoner ved hjælp af finde mine venner

Find My Kids er en alsidig app hver forælder behov for at overvåge deres børn, når de begynder at bruge avancerede smartphones. Dens evne er øverste i sporing børnetøj hele bevægelsen eller fremskridt og hjælper forældre kender deres omgivelser gennem flere unikke funktioner. Det sparer også alle aktiviteter eller processer i hemmelighed på vegne af forældre, når de ikke kan håndtere dem langt afstande.

Spor dine børn rutiner

Forældre altid ønsker at vide, hvor deres børn gik i løbet af dagen, så Find My Kids hjælper med at holde styr på, hvor ve været. Alle historien eller adresserne på hvert sted er angivet, og brugerne kan tilpasse sporingsfunktionen for at få flere oplysninger fra dem. Sporing kan også gøres i realtid, og børnenhederne vil altid sende de nyeste forældremyndigheder via et sofistikeret kort.

Vigtig

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Designet til vogtere ro i sindet, det Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids giver din lille en til at besvare opkald eller modtage fotos og talebeskeder fra en parentcontrolled kontaktliste.

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Go go gadget børnene se, der kan ringe hjem

Søg Newegg. about for kid smarte ur. Få hurtig forsendelse og Top bedømt kundeservice.

Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids

Moochies 4G Smart Watch Phone for Kids

Søg Newegg. about for kid smarte ur. Få hurtig forsendelse og Top bedømt kundeservice.

Theres en ny kid på blokken, eller i det mindste en ny Kids Watch Parchie

Theres en ny kid på blokken, eller i det mindste en ny Kids Watch Parchie

Flik Flak er goto til uddannelsesmæssige børn ure online. Gennemse de bedste børn ure og gøre fortælle tid sjov.

Heres En liste af mærker, der gør Costcos Kirkland produkter

Heres En liste af mærker, der gør Costcos Kirkland produkter

En elsket række jordnøddesmør kommer tilbage til Costco butikshylderne, men ventetiden bliver lang.

Er Kirkland vand dårligt for dig

Er Kirkland vand dårligt for dig

Godkendt af Dr. Andrea Middleton Kirkland Signature Vand kommer fra en sikker kilde og renses grundigt. Det tester ikke positivt for forurenende stoffer og er ikke dårligt for dig.

Amazon. about Supershieldz Designet til KonnectONE Moxee Tablet 8 tommer hærdet glas Screen Protector, Anti Scratch, Bubble Gratis Electronics

Amazon. about Supershieldz Designet til KonnectONE Moxee Tablet 8 tommer hærdet glas Screen Protector, Anti Scratch, Bubble Gratis Electronics

Endelig fik fat i en Alcatel Joy Tab Børn IMEI. Men dens kommer tilbage som ugyldig på Sprint. Den newlyunified tablet er på Sprint stedet, men ...

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Forudbetalte Sydkorea SIM kort tilbud ubegrænset KT 4G LTE lokale data, opkald og tekster. Nyd den bedste forudbetalt Sydkorea SIM-kort med fri Intl forsendelse

Sydkorea Unicom 5 Travel Dage forudbetalt SIM-kort

Sydkorea Unicom 5 Travel Dage forudbetalt SIM-kort

Svar 71 af 100 Bare troede Id indlæg online hvordan man får et SIM-kort til din telefon i Seoul. Im opholder sig tre måneder for rejser og didnt ønsker at leje en telefon efter alt, mine kontakter var i min iPhone 4s. Jeg tror, ​​at min telefon blev låst op. JEG...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.