EE 5G alle de telefoner, tilbud, dækning og pris du har brug for

Las mejores ofertas da Tarjetas SIM para telfonos ATT 4G eBay

I maj 2022 UK mobiloperatør EE lanceret en af ​​de første 5G netværk til at gå live overalt i verden. Netværket var tilgængelig i seks byer ved lanceringen, herunder London, Europas største by, hvor jeg har været at teste tjenesten for et par uger.

Dog vil svaret på et sådant spørgsmål afhænger af hvilken som helst individuelle forventninger. Jeg betragter mig selv at være en temmelig alskens-i bruger, så tjenesten udføres mere eller mindre som forventet, med dækning faktisk lidt bedre end forventet.

Hurtigere mobilt bredbånd er det mindste, at de fleste mennesker forventer og på nuværende tidspunkt, behøver hastighed test synes at være den killer app til 5G. Den første hastighed test jeg løb efter optagning OnePlus7 5G telefonen fra EE offentlige relationer hold resulterede i en 650 Mbit / s downlink. Dette blev indspillet måske 100-200 meter fra en af ​​EE flagskib 5G steder nær St. Pauls Cathedral, kører massiv MIMO. På sine egne præmisser, er 650 Mbit / s imponerende for en kommerciel mobiltjeneste. At sammenligne det med LTE, jeg kørte den samme hastighed test, på samme tid og sted, ved hjælp af min personlige Pixel 3 enhed på Vodafone UK-netværket og det lykkedes en 65 Mbit / s downlink. Så der har du det - af en heldige tilfældighed, 5G downlink hastigheder er præcis ti gange hurtigere end LTE!

Der var et par andre fejl, når enheden viste som tilsluttet 5G. En, der skete en hel del gange var en version af "rokken", der kan vise, når du rammer et link i en browser eller en app - en eller anden grund, bare forbindelsen kom ikke livet. Nogle gange virkede det som det var forbundet med uplink hastighed test kører i baggrunden: Måske var det noget andet. Hvem ved. Det skete nok til at være mildt irriterende. Jeg har ikke hørt om andre brugere har haft dette problem.

5G dækning i London EE har omkring 20.000 lokaliteter i Storbritannien og vil opgradere sine travleste 3.000 websteder til 5G først. Dette er også kendt som en "peberbøsse" strategi, fordi det henviser til at investere i 5G på steder, hvor efterspørgslen er størst i stedet Implementering til sammenhængende dækning. I London-området, hvor jeg har brugt tjenesten, EE har omkring 1.500 lokaliteter og havde indsat 5G på et par hundrede sider ved lanceringen, med mere bliver tilføjet løbende. Siden lanceringen mere end to måneder siden, det føles som 5G dækning er blevet tilføjet i en masse flere steder: Det er svært at sige, og det kunne bare være, jeg lagde ikke mærke til før, men det ser ud som EE s 5G dækning udvider hurtigt .

På balance, så en god starte med EE på 5G dækning. Du kan forstå, hvorfor EE investerer i sine travleste steder først og fokusere på at opnå en konsekvent god mobilt bredbånd erfaringer på tværs LTE og 5G for alle brugere giver fuldstændig mening. Fra et brugerperspektiv - Jeg tror, ​​en power-bruger perspektiv - Jeg vil gerne sammenhængende dækning zoner i flere områder, uden flagrer mellem 4G og 5G så ofte. Der er allerede nogle områder af sammenhængende dækning og jeg er sikker på flere af disse zoner vil eksistere i London i den nærmeste fremtid.

Mid-band 5G rooftop implementeringer, såsom dem, der anvendes af EE, vil være den dominerende indsættelse model i store dele af Europa og dele af Asien i den første fase af 5G. Dette adskiller sig fra de mmWave gadeniveau implementeringer i USA. Begge har deres fordele: De peak datahastigheder rapporteret om amerikanske mmWave er væsentligt højere end på midten band netværk; Men midt-båndet giver bedre dækning end mmWave på en per site basis. Jeg ligesom dækningen du får med mid-band 5G.

fra at bruge 5G i London, jeg tror, ​​mid-band operatører vil have rampe investering i gadeniveau små celler i de kommende år, måske ved hjælp af mmWave, at levere 5G i en virkelig fremragende måde. Mid-band spektrum og rooftop implementeringer er en fantastisk måde at introducere 5G, men at yde service til byerne kløfter og områder af hyper-tætte efterspørgsel, vil denne strategi kun tage dig så langt. Der er bare alt for mange af disse er svære at nå steder i store, travle byer til at stole på den eksisterende makro webstedet nettet og midt-band spektrum. Det er fint for nu, men målrettet fortætning og indendørs dækning synes sikker på at følge i senere faser af 5G. Det er også klart, at lav-band 5G, enten via frisk spektrum, eller ved at bruge dynamisk deling spektrum i eksisterende lav-bands, der vil hurtigt blive vigtigt.

End-to-end latens i alle 5G Speed ​​Test screenshots Jeg bogførte på Twitter - Gabeuk, tak for Følg! - De fleste af spørgsmålene var om latens, som omkring 40ms for en rundrejse til internettet er â, â, â, â, â, â, â, â, â, â, â, ¢

En note om hastighedstest apps Jeg forstår ikke i detaljer, hvordan disse apps måler internethastigheden. Der ser ud til at være en hel del variabilitet i metodologi og de producerer ofte helt forskellige resultater, selv tegner sig for iboende Mobilforbindelser. Skærmbillederne i denne anmeldelse er fra appen hurtig, en gratis service, der leveres af Netflix og forudinstalleret af EE Public Relations Team på min testenhed. Det er forudsigelig og konsekvent, uden annoncer eller, så vidt jeg kan fortælle brugerens sporing eller alligevel at optage andre målinger end skærmbilleder. Jeg kan også godt lide Meteor Speed ​​Test App fra Open Signal, som registrerer placeringshistorik og ligeledes ikke har annoncer. Begge disse apps syntes at generere resultater inden for lignende intervaller.

Oneplus7 5g smartphone er en god enhed, med en god skærm, hurtig opladning, en hurtig processor, masser af ram og så videre. Bortset fra 5g er den bedste funktion efter min mening de 90-rammer-per-sekundær skærmfrekvens, hvilket gør at rulle glat og hurtigt.

Batteriet holdt godt godt. Jeg er ikke sikker på, hvordan denne telefon er designet, men tilsyneladende en telefon med dobbeltforbindelser 4G / 5G-radioer bruger typisk mere strøm end en enkelt radioenhed. I praksis er det ikke indlysende, at dette gør meget forskel. Jeg formoder, at den store, high-definition-skærmen har en større indvirkning på batteriets levetid. Under alle omstændigheder var det en ny enhed og ret stor, så batteriet var aldrig et problem over en hel dag.

Kommer fra en pixel 3, der kører den nyeste Google Android, følte OnePlus-versionen af ​​Android en lille gammel- fashioned . Hardware-wise, på papir, er det højere spec end pixel, men hvem ser på telefonseksperter længere? I praksis foretrækker jeg pixel. Jeg vil gerne prøve Samsung S10 5G-telefonen.

Den uafhængige revisionsproces Enheden og SIM blev udlånt til mig gratis af EE's PR-team på min anmodning. De lagde ikke nogen begrænsninger på, hvad jeg kunne skrive, eller hvordan jeg kunne teste tjenesten. Det er i mine interesser at opretholde forbindelserne med EE, og fordi mit analytikerarbejde er fokuseret på 5g, har jeg interesse for at se det lykkes; Det er dog vigtigere, at lysaflæsningsmålet kan læse en virkelig Uafhængig gennemgang.

Hvis du allerede har en 3G- eller 4G-enhed, som en telefon, tablet eller dongle, du er tilbage med i slutningen af ​​din kontrakt, eller hvis du har købt en telefon uden en sim, kan du få en sim med os. Du kan bruge en tre sim i enhver ulåst 3G eller 4G telefon, tablet eller dongle.

Vi tilbyder 1 måned rullende, 12 måneder og 24 måneders kontrakter for telefoner og mobile bredbåndsenheder. Du kan få betalt månedligt og betale som du går på Sims. Vi tilbyder planer for alle forskellige størrelser af SIM, og du kan bestille en gratis løn, når du går direkte på SIM-kortet på vores hjemmeside.

Hvis du bruger en enhed, som du ikke fik fra tre, har du muligvis ikke den rigtige size SIM til din enhed til at fungere. Hvis det er tilfældet, og du er en betalingsmånedskunde, kan du bestille en udskiftning online. Hvis du er en løn som du går, kan du besøge en tre butik eller kontakte os for at bestille et udskiftning SIM.

Vigtig

CLOT OG CASETIFY genforenes for Luxe Silk Royale iPhone Cases

CLOT OG CASETIFY genforenes for Luxe Silk Royale iPhone Cases

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Hvordan bruger jeg Google Cast på Sonys Android TV eller Google TV

Hvordan bruger jeg Google Cast på Sonys Android TV eller Google TV

Philips 4K Ultra HD Smart TV med HDR High Dynamic Range og Chromecasts indbygget. Fås i vores Android og Roku TV-modeller.

Cat S22 Flip er en robust Android-telefon i Oldschool Clamshell Guise

Cat S22 Flip er en robust Android-telefon i Oldschool Clamshell Guise

I betragtning af katten S22 Flip Få alle anmeldelser på ét sted, sammenlign priser, still spørgsmål mere.

CAT ArchivesCat Mobile Price i Bangladesh 2021 MobileDokan

CAT ArchivesCat Mobile Price i Bangladesh 2021 MobileDokan

Hårde telefoner og robuste mobiltelefoner og tabletter. Vi tilbyder hårde mobiltelefoner, Sonim, Atex, Ulefone, Defender, Blackview og mange flere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vi er den eksklusive canadiske distributør for CAT Telefoner Robust Android Smartphone til den industrielle arbejdstager

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i Black Costco UK

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i Black Costco UK

Cat S62 Pro Dual Sim Smart Phone i sort

CAT S22 Flip smartphone gennemgang Chunky men ikke klodset Den Gadgeteer

CAT S22 Flip smartphone gennemgang Chunky men ikke klodset Den Gadgeteer

Tmobile tilbyder et stort udvalg af Cat mobiltelefoner. Shop og sammenligne forskellige modeller, priser, funktioner og mere få gratis forsendelse med nye aktiveringer.

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

CAT S42 vil overleve dommedag, men dens batteri Wont overleve en Weekday

Smartphone Cat S42 specs udgivelsesdato 2020 OS Android, skærmstørrelse 5. tommer, 13 MP kamera. Kontroller alle specs, revision, fotos og meget mere.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.