Eksklusiv Apple vil falde iPhone 11 Pris I Indien Til 44.900 Efter iPhone 13 Fondsbørsmeddelelse

Eksklusiv Apple vil falde iPhone 11 Pris I Indien Til 44.900 Efter iPhone 13 Fondsbørsmeddelelse Onsitego Blog

Hvis du er i markedet for en ny iPhone, chancer er du overvejer den nyeste iPhone 11. Der har været en masse hype omkring iPhone 11 â € ”efter alt smartphone er prissat på Rs 64,900 i Indien. Men Apple er ikke at spille på prisen alene; iPhone 11 det omfatter en dual-kamera system, herunder en 12MP ultra-vidvinkel linse, opgraderede IP68 vand modstand, lidt længere batterilevetid, og flere farvemuligheder.

iPhone 11 ligner en smartphone til rytmen i form af ren og skær værdi, og selskaber som OnePlus og Samsung vil have svært ved at konkurrere med Apple. IPhone 11 er en genial anordning, men den største konkurrence til den såkaldte overkommelig smartphone er fra sidste år iPhone XR, som sælger til Rs 49.900 i landet. Trods et år gamle model, iPhone XR fortsætter med at være en overbevisende løsning for de fleste købere.

iPhone 11 ligner iPhone XR med hensyn til design sprog. Begge smartphones har et glas og bag. Den Rtg. finish er blankt, i modsætning til iPhone 11 Pro, der har en ny mat finish. Telefonerne har 6. -inch Retina Flydende displays og de stadig har tykkere kanter.

Apple iphone vs iphone xr: -inch nethinden flydende skærm er uændret

Ja, iPhone 11 endelig får to kameraer på bagsiden. Opsætningen består af en 12MP bred og linser ultrabrede. Den 26mm vidvinkelobjektiv har en f1. blænde og tilbyder en seks-element linse og optisk billede stabilisering . Den 13mm ultra-vidvinkel shooter kan fange langt bredere skud, takket være en 120-graders linse. Denne ultra-vidvinkelobjektiv er nyttig, når du tager billeder af landskaber , eller bygninger. Plus, iPhone 11 også tilbud 2x optisk zoom, i modsætning til iPhone XR.

Med hensyn til kameraets funktioner, iPhone 11 kommer nu med en helt ny Night Mode, som hjælper med at tage billeder i ekstremt mørke omgivelser. Plus, telefonen har også en ny portræt effekt kaldet High Key Mono. Videooptagelse kapaciteter på iPhone 11 er også blevet forbedret. Den fremadvendte kamera er også forbedret med en 12MP snapper, og har en bredere linse i forhold til de tidligere modeller. Og ja, iPhone 11 kan skyde selfies i slow-motion. Telefonerne front-kamera kan fange optagelser i 4K og slow-motion videoer på 120 billeder per sekund.

Apple iphone vs iphone xr: et bionisk chip skal være hurtigt

IPhone 11 er drevet af nye silicium indeni, kaldet A13 Bionic. Det chipset bør være hurtigere end A12 Bionic der driver iPhone XR. Den interne mobile processor er 40 procent mere effektiv end A12 og har en tredje generation Neural motor, der forbedrer funktioner som Smart HDR, samt introducerer noget, der hedder Deep Fusion. Ikke bare, at iPhone 11 kan også prale hurtigere 4G LTE hastigheder sammenlignet med iPhone XR. Apple har også tilføjet understøttelse af Dolby Atmos på iPhone XR, som betyder at se film på iPhone 11 vil på næste niveau. Hverken iPhone 11 eller iPhone XR understøtter 5G-netværk.

Apple iphone vs iphone xr: længere batteri

Apple hævder at iPhone 11 vil vare en time længere end iPhone XR, som allerede har anstændige batterilevetid. Ligesom iPhone XR, er Apple pakning en 5W oplader inde i boksen, hvilket er en skam. Imidlertid kan de iPhone 11 ejere købe en 18W hurtig oplader separat.

Apple iphone vs iphone xr: tidlig dom

iPhone 11 starter ved Rs 64,900, mens iPhone XR er prissat på Rs 49.900 til entry-level model efter et prisfald. Der er en R'er 15.000 prisforskel mellem de to telefoner. Så tænke klogt før du vælger en af ​​de to telefoner. For dem besat med den nyeste iPhone 11 og er villige til at skallen ud R'er 64.900, dont vi tror der er en bedre iPhone til rådighed på markedet. Trods ser lignende i design, er iPhone 11 tilbyde ægte forbedringer i forhold til iPhone XR.

Når det er sagt, at iPhone XR er en bedre værdi for pengene, overvejer det er langt mere overkommelig end iPhone 11. Sikker på, det savner ud på en dual-kamera opsætning og hurtigere A13 Bionic Chipset, du får stadig en fremragende smartphone alligevel.

Som iPhone 11 vil iPhone XR fortsætte med at få gratis opdateringer til iOS. F Du ejer allerede iPhone XR, holder dig til enheden og ikke engang tænker på at opgradere til iPhone 11. Og hvis du er en person, der ønsker at opgradere iPhone 6S eller iPhone 7 til en nyere iPhone, vil vi foreslå at få iPhone 11 .

Amazon Indien vil også udføre sin måned-lange store indiske festival fra 4. oktober til 14. oktober. Og ligesom hvert år sælger Apple til sin laveste pris under Amazonas Great Indian Festival.

Samsung Galaxy Note9 Samsung Corning Gorilla Glass

iPhone GB på Rs

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Efter de seneste prisnedskæringer har Apple set en uptick i iPhone XR-salg i Indien. Det er jo blandt de bedste enheder under Rs 50.000. Med iPhone 11 er åndelig efterfølger til iPhone XR, var der nysgerrighed omkring, om Apple ville gentage sit prisfastsættelse. Heldigvis gjorde det. En startpris på mindre end Rs 65.000 rammer det rigtige sted med indiske købere. Så gør denne pris Tag det iPhone til at købe i år? Tjek vores detaljerede Apple iPhone 11 anmeldelse. Også læsning - iPhone 11 pro anmeldelse: æbler bedst blev bare bedre

Apple iPhone Design

Der er ikke mange designforskelle i forhold til iPhone XR. Fra forsiden er det i det mindste umuligt at differentiere mellem iPhone XR og iPhone 11. Der er dog et par ændringer på bagsiden. Læs også - Apple iPhone 11 Pro Første indtryk: Bedre kig på flere kameraer

Det er svært at savne den store kamera bump øverst til venstre. Dette huser to linser, den sande tone flash og mikrofonen. Det får en teksturmatte finish, som skiller sig ud fra det blanke bagpanel. Dette er modsat af det, vi ser på Pro-modellerne, blank kameraets bump, matte bagpanel. Denne kamera bump design deler meninger, men er også den eneste mest kendetegnende faktor for 2022 iPhone lineup.

Skærm

Så er der tilfældet med de brede hak og ret generøse bezels på siderne. I dagene med virkelig bezel-mindre smartphones kommer iPhone 11 design på tværs af som en smule dateret. Men som jeg nævnte i min iPhone 11 pro anmeldelse, er disse ting, man stopper med at bemærke efter et par dage med at bruge enheden.

Ydeevne

Under hætten er Apple s nye A13 Bionic chipset. Som vi har dækket i vores iPhone 11 pro anmeldelse, aced chipsetet alle slags præstationsprøver. De nye iPhones er silkefulde glatte til at fungere, om du bruger apps eller afspilning af grafiske intensive spil.

Kameraer.

I sammenligning med iPhone XR får iPhone 11 en ekstra kameraobjektiv. Dual-Camera-opsætningen indeholder en 12-megapixel bred linse og en 12-megapixel ultra-brede linse. I modsætning til Pro-modellerne savner det dog på en telefotobjektiv. Dette er dog ikke et stort kompromis, da du alligevel får en ret anstændig 5x digital zoom.

På iPhone XR lykkedes Apple at tilbyde portrætfotografier ved hjælp af en enkelt linse. Men med to kameraer om bord, iPhone 11 skyder nogle gode portrætter. Der er også en ny højnøgle mono portræt belysningstilstand, der ser unik ud. Selfies Clicked ved hjælp af iPhone 11 Se godt ud, og nogle, der straks kan sættes på sociale medier uden behov for redigeringer.

Apple iPhone Review: Skal du købe?

iPhone 11 må ikke være en pro, men det er på ingen måde et kompromis. Du savner meget få ting ved ikke at vælge en iPhone 11 pro og gemme tæt på Rs 30.000. Det kan ikke være perfekt, men fordelene langt opvejer ulemperne. Du skal leve med en LCD-skærm med lavt-res med store bezeller, og 64 GB lagerplads, hvis du vælger basismodellen. Men de virkelig imponerende kameraer, buttery-glat ydeevne og lang batterilevetid er blandt de store plus.

Trend i dag

Apple iPhone 11 64GB forseglet lokalt sæt 1 år Singapore Garanti - Laveste pris nogensinde på Shopee Black S $ 763. 0 Fra S $ 1. 9 5-10 Dage Express Levering Tilgængelig Shopepay, Betal nu Debet / Kreditkort Ranger See moresee mindre S $ 763. 0 Singapore

Apple er vært for en begivenhed den 14. september 2022, hvor det forventes at afsløre den helt nye iPhone 13-serie. Ved siden af ​​iPhone 13 forventes Apple også at annoncere Apple Watch Series 7 og en ny iPad. Vi har modtaget troværdig information, som Apple vil udfase nogle eksisterende iPhones og reducere prisen på nogle iPhones efter iPhone 13-meddelelsen. Vores kilder fortæller os, at når iPhone 13 går på salg, vil Apple langsomt udfase iPhone 12-serien. Derudover er vi også blevet informeret om, at Apple India vil sænke prisen på iPhone 11.

Vigtig

Apple iPhone 12 128GB Face ID Blue

Apple iPhone 12 128GB Face ID Blue

iPhone 12 skubber alt fremad med Superfast 5G. A14 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone. Et nyt dualcamera system. Og en smuk Super Retina XDR display.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Få iPhone 12 eller iPhone 12 mini til en fantastisk pris med specielle Carrier Tradein tilbud. Betale over tid med lave månedlige betalinger. Køb nu.

Apple iPhone 12 64 GB, Blå

Apple iPhone 12 64 GB, Blå

Køb Apple iPhone 12 5G 128GB online til den bedste pris i Kuwait. Køb online og få den nye iPhone 12 128GB med gratis forsendelse fra Xcite Kuwait. Bestil nu

Køb Apple iPhone 12 128GB, blå til bedste pris online

Køb Apple iPhone 12 128GB, blå til bedste pris online

Shop iPhone 12 64 GB, 4 GB Ram Blue Online nu til bedste pris. Besøg Iplanet Store Online, Apples Premium Sælger til at benytte tilbud og rabatter på dine foretrukne Apple-produkter

iPhone 12 Pro Max Apple Clear Case med Magsafe Mhln3zma Gennemsigtig

iPhone 12 Pro Max Apple Clear Case med Magsafe Mhln3zma Gennemsigtig

Find et uovertruffen udvalg af Apple iPhone 12 klare tilfælde, herunder sager og dæk, skærmbeskyttere, opladere, kabler og meget mere, håndplukkede af industrieksperter på Storbritannien førende tilbehør forhandler. Alt for dine klare tilfælde

Apple iPhone 12 Designer Cases

Apple iPhone 12 Designer Cases

Grab en af ​​disse iPhone 12 Pro Maks sager for at holde din smartphone sikkert.

iPhone 12 tilbage dækker sager

iPhone 12 tilbage dækker sager

Køb ægte UAG, Raegr, Scosche, ESR og Zugu Tilbehør online fra Tekkitake www. Ekkitake. om.

Mobil covers til iPhone 12 Pro Med unikke designs, mønstre og temaer Times of India

Mobil covers til iPhone 12 Pro Med unikke designs, mønstre og temaer Times of India

Oplev den unikke sortiment af læder tilfælde, ærmer, kofangere og tegnebøger til iPhone 12 Pro, som alle kan tilpasses store tilpasningsmuligheder til rådighed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.