Galaxy Bog Go 5G, 14, 128 GB, sølv ATT

Samsung afslører nye Galaxy Book Go Laptops

Theres et nyt par overkommelige Arm-baserede bærbare computere fra Samsung drevet af den anden generations Snapdragon 7c og 8cx platforme. Den regelmæssige Galaxy Book Go kommer i begge kun Wi-Fi og LTE-varianter, mens 5G model får dig næste generations-forbindelse på farten.

Begge har 14-tommer TFT skærme med 1920 x 1080-pixel opløsning og 720p webcams. GO model kører på den anden generations Snapdragon 7c chipsæt mens 5G variant fabrikater gøre med Snapdragon 8cx Gen 2 5G-platform. Du kan få enten med 4 eller 8 GB LPDDR4X RAM og 64 / 128GB eUFS opbevaring.

Softwaren foran er dækket af Windows 10 10 Forside / Pro. I / O består af 2x USB-C porte, en USB 2., en hovedtelefon i / mikrofon combo og separat microSD og nano-SIM slots. Begge modeller får 42. Wh batterier, som Samsung trygt fordringer kan vare dig en hel dags brug uden behov for at supplere. De nye ultrabooks kommer ind på 15mm på det tykkeste sted og vejer kun 1. kg.

Wi-Fi eneste version af Galaxy bog farten vil detail for $ 350 og skal være til rådighed senere i juni er en enkelt sølvfarvet mulighed. Samsung har ikke givet nogen oplysninger om den 5G model priser og ledighed.

vores dom

Samsung Galaxy Book Go er ligesom den ballademager lille barn, der driver babysitter nødder for at være en ulydig lil slyngel. Ser du, før jeg fik fornøjelsen af ​​at gennemgå denne, øh, interessant bærbar, det landede i hænderne på vores laboratorium tester â €”og det gav ham totalt helvede.

På trods af sin stædige opførsel, jeg har en lille svaghed for Galaxy Bog Go. Efter alt, det giver Windows-on-ARM til forbrugere, der ikke har råd til at bruge mere end $ 400 på en bærbar computer. Plus, den gennemsnitlige budget-venlige bærbare bruger doesnt giver en hoot, at Galaxy Bog Go cant køre benchmarking apps. Men â €”hint, hint â €” det er en total mareridt under testen varsler uforenelighed problemer med nogle programmer, som folk gør sig om.

Samsung Galaxy bogpriser farten og configurationÂ

Det eneste Samsung Galaxy Book Go konfiguration tilgængelige starter ved $ 349 og kommer med en Snapdragon 7c Gen 2-processor, en Qualcomm Adreno GPU, 4 GB RAM, 128 GB eUFS opbevaring, og en 14-tommer, 1920 x 1080- pixel-visning.

Dont bekymring. Ingen kommer til at Nelson Mutz dig og råbe Haha! Du har en billig ol bærbar! Ved første øjekast, Galaxy Bog Go ligner din typiske sølv, mid-range laptop, at halvdelen af ​​verden ejer. Tilskuere plejer være i stand til at fortælle dig brugt mindre end $ 400 på det â €”så længe de ikke røre ved det.

Åbn låget og displayet afgiver umoderne vibes med sine tykke kanter og enorme hage. Theres en ø-stil tastatur med hvide bogstaver og symboler oven på sorte tangenter. Jeg skubbede dækket ned for at teste sin robusthed ; det har en lille flex, men det er ikke en anledning til bekymring. Ja, den bærbare computer føles billige, især tastaturet og touchpad, men hvad gjorde du forventer fra en $ 349 laptop?

Displayet kan roteres flade takket være 180-graders hængsel. Dette kan være nyttigt for uregerlige, grænse-test af børn, der elsker at udforske grænserne for, hvor langt et display kan bøje. Galaxy Book Gos design er så grundlæggende, som du kan få; Jeg ved ikke engang, hvordan jeg kom op med mere end 10 ord til at beskrive det.

Samsung Galaxy bog go-porte

Samsung Galaxy Book Go er udstyret med en 14-tommer, 1920 x 1080-pixel LED display. Panelerne udvasket farver minder mig om en falmet grafisk t-shirt, men husk på, at dette er en sub- $ 400 €”så temperament dine forventninger.

Clifford Big Red Dog lignede mere Clifford Big Magenta hund i en YouTube trailer jeg så. De gigantiske hunde enorme, syntes udtryksfulde brune øjne ledige og kedelig på Samsung bærbare computer. Kenan Thompsons rige brun teint kiggede mere afdæmpet end normalt. Men jeg kunne stadig skimte den indtagende krager fødder, der dukkede op omkring Thompsons øjne, når han smilede.

Samsungs nye Galaxy Bog Go bærbare computere bringe Snapdragon chipsæt og LTE5G tilslutningsmuligheder

Et andet skridt

Samsung Galaxy Book er en Windows 10-baserede 2-i-1 pc produceret og markedsført af Samsung Electronics. Det er efterfølgeren til Galaxy TabPro S og kommer i 2 modeller: en 10. -inch model og en 12-tommer model.

Dens efterfølger, Samsung Galaxy Bog 2, blev annonceret i oktober i 2022. Den 7. august 2022 blev Samsung Galaxy Book S annonceret. Den 28. april 2022 blev Samsung Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 annonceret.

Historie.

Galaxy-bogen blev generelt godt modtaget med hensyn til AMOLED-skærmen, S-PEN-inputresponsen, stærk CPU-ydeevne og den fulde støtte til Windows 10. Men kritik er dog blevet rettet mod Mod batterilevetiden, problemer med opvarmning, mens Multitask Ing, og knappen af tastaturfastgørelsen.

Referencer.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med Windows 11 ud har PC-beslutningstagere en undskyldning for at opdatere deres lineups, og Samsung håber, at forbrugerne afhenter en af ​​sine tre nye Galaxy-laptops, der blev annonceret i denne uge for at prøve det nyeste operativsystem. Virksomheden tilbyder et par buzzy funktioner til at hjælpe med at lokke kunderne.

g skat

Galaxy Book Pro 360 5G er 0. 5 inches dyb og vejer 2. 3 pund. Dens aluminiumbyggeri og sølvfarve giver det det klassiske design, der forventes af tynde og -lys, og det har en Thunderbolt 4-port og to USB-C-porte. Vi håber bare, at tastaturet ikke føles så fladt som det ser ud.

Samsung Galaxy Book Odyssey: GPU-indstillingen

Galaxy Book GOS displayet er fantastisk til at bruge on-the-go. Den 14in, Full HD-skærm er ideel til at arbejde på flere docs på én gang. Og dets anti-glare belægning betyder, at dit indhold ser godt ud, uanset belysningen. Du kan endda lægge skærmen fladt takket være sin 180 graders hængsel â € "Perfekt til Samarbejde .

Galaxy Book Go Connectivity

Med Galaxy Book Gå, er du altid forbundet takket være 4G. Bare indsæt dit sim og glem det offentlige Wi-Fi. Denne bærbare computer har også en microSD-kortspor, Bluetooth 5., 2 USB-C-porte og en USB-A-port.

Galaxy Book GO POWER

En helt ny Windows-oplevelse, Galaxy Book GO leveres med en gratis opgradering til Windows 11 *. Fra en forynget startmenu til nye måder at oprette forbindelse til dine yndlingsfolk, nyheder, spil og indhold, giver Windows 11 et roligt og kreativt rum, hvor du kan forfølge dine lidenskaber. Dens stedet at tænke, udtrykke, oprette og multitask på en naturlig måde. Hvad mere skal du nemt finde apps og -programmer du elsker i den nye Microsoft Store.

Specifikationer

Den estimerede leveringstid vil være 1 - 2 uger i de fleste områder fra tidspunktet for ordren. Nogle områder er underlagt længere transit, levering og planlægningstider og vil kræve yderligere 2 - 3 uger

Kun medlemmer: Varehus afhentning er tilgængelig for denne vare, og standard leveringstid gælder. Bemærk venligst, at Bill-To Credit Card adressaten kan afhente produktet. Gyldigt tilstand eller offentliggjort foto-id er påkrævet på tidspunktet for afhentning.

Anmeldelser

Prissætning og tilgængelighed Oplysninger om Samsung Galaxy Book Go 5G er endnu ikke annonceret. Men Samsung har sagt, at den 5G-aktiverede model vil være tilgængelig senere i år. Både Galaxy Book Go og Galaxy Book GO 5G vil debutere med en sølv finish, det nævnte selskab.

Vigtig

Betaling Clip Studio Paint

Betaling Clip Studio Paint

Med over 10 timers batterilevetid og et ultratin og lysdesign giver ASUS Chromebook dig aldagsløshed og det er den bedste bærbare computer, der altid er klar til at gå til enhver tid, uanset hvor du er

Samsungs 549 Galaxy Chromebook 2 vil være tilgængelig den 1. marts

Samsungs 549 Galaxy Chromebook 2 vil være tilgængelig den 1. marts

Den nye model vil være den første med en 13. tommer QLED skærm med 1,920x1,080pixel opløsning, som kan findes på et par Samsungs Windows 1 ..

Samsung Galaxy Sørg for, at kontakter fra alle konti er synlige

Samsung Galaxy Sørg for, at kontakter fra alle konti er synlige

Få Samsung Galaxy S9 S9 G960UG965U Support til emnet kontakter. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Samsung Galaxy Core Prime Ve Pris i Indien, specifikationer har smartphones

Samsung Galaxy Core Prime Ve Pris i Indien, specifikationer har smartphones

Sådan skifter du mellem 3G4G Kontroller dækningsproblemer ved at skifte mellem netværk

Firmware DownloadDatabase af Android Flash-filer Flash Samsung Galaxy Core Prime Duos MT6572SamsungSMG360HSMG360H4. . ALPS. K1. P7. 1

Firmware DownloadDatabase af Android Flash-filer Flash Samsung Galaxy Core Prime Duos MT6572SamsungSMG360HSMG360H4. . ALPS. K1. P7. 1

Samsung Galaxy Core Prime Firmware Hent SMG360H Gratis download Officielle og hurtig opdatering Max hastighed og gratis download Bedste Samsung Galaxy hjemmeside

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy Core Prime SMG360F har for nylig modtaget Android 5.. opdatering. Her er det komplette trin for trin vejledning om, hvordan du opdaterer Samsung Galaxy

Sådan Oplåsning af et Samsung Galaxy Core Prime

Sådan Oplåsning af et Samsung Galaxy Core Prime

Her er den komplette guide til hvordan du låser Samsung Galaxy Core Prime hvis glemt password, mønster lås, skærmlåsen, og PIN-kode med eller uden at miste data.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Samsung er i øjeblikket at udrulle Android 5.. opdatere til Galaxy Core Prime-brugere i Polen via OTA.

Oprettet internettet

Oprettet internettet

Samsung Galaxy Core Prime Price i Indien er Rs. 399 pr. 20. december 2021. Check Samsung Galaxy Core Prime Specifikationer, anmeldelser, Funktioner, Bruger Vurderinger, FAQ og billeder. Køb Samsung Galaxy Core Prime Online på Mysmartprice.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.