Galaxy Watch 4 får en begrænset udgave Thom Browne Release w rhodium plating, 799 pris

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Samsungs Galaxy Watch 4 blev hyped op som en af ​​de største smartwatch udgivelser i år â € "og det viser sig, at alt, hvad Buzz også resulterede i imponerende salgsnumre. SmartWatch-markedet er blevet skævt i årevis nu. Apple har længe domineret med Apple Watch og nemt outsells enhver konkurrence, der vandrer i sin vej. Apple-uret er utvivlsomt et godt produkt, men manglen på meningsfuld konkurrence har aldrig været et godt syn at se.

Det var det, der gjorde Galaxy Watch 4 så spændende. Tidligere i år meddelte Google, at det var partnerskab med Samsung for helt at revidere og fokusere på sin BEAR OS-indsats. Det tweaked platformens grænseflade, fordoblet ned på udviklerstøtte, og på en eller anden måde overbeviste Samsung til Ditch Tizen til det nye operativsystem. Galaxy Watch 4 og Watch 4 Classic var de første ure til at sende med det forfriskede slid OS, og for det meste var de virkelig godt modtaget. De blev hyldet til deres fantastiske designs, hurtig ydeevne, pålideligt batteri osv.

Men positive anmeldelser er kun en del af ligningen. Det er fantastisk, at folk online har sunget Galaxy Watch 4's roser, men har nogen af ​​dette faktisk en meningsfuld indvirkning på salget? Kort sagt, ja! Ifølge en ny rapport fra modpunktsforskning steg Wear OS's SmartWatch-markedsandel fra 4 procent i 2. kvartal 2022 til en kæmpe 17 procent i 3. kvartal. Q3 2022 så også Samsung opnået "sit højeste kvartalsvise Forsendelser, indsnævring af kløften med Apple."

Apple Watch Sales er nede med procent yoy

Taler om æble, Q3 2022 var en grov en til Apple Watch. Counterpoints data viser, at Apple Watch markedsandel faldt med 10 procent år-over-året â € "i vid udstrækning på grund af Apple Watch Series 7, der blev forsinket til 4. kvartal. Det betyder, at Apple sandsynligvis vil se en anstændig stigning for næste kvartals tal, men det er stadig vigtigt, at markedslederen så så meget af et fald.

Selv med en forventet rebound for Apple, ser fremtiden for Samsung stadig utrolig lys. Nu hvor Galaxy Watch 4 giver Samsung et solidt fodfæste i midten og high-end SmartWatch Niche, forventes virksomheden nu at fokusere sine bestræbelser på mere overkommelige muligheder. En tredjedel af alle smartwatches solgt i 3. kvartal 2022 koster under $ 100. I lyset af det forventes Samsung at "lancere overkommelige modeller inden for 2-3 år for at målrette mod det hurtigt voksende asiatiske marked."

Uanset hvordan de planer pander ud, er 180 turnaround Samsung trukket ud for Wear OS, ud over prisværdigt. Bare et par korte måneder siden, bærer OS tegnet for næppe noget af SmartWatch-markedet. Nu tegner den sig for 17 procent, for det meste takket være et enkelt produkt. Det vigtige, der nu er, er, at Google fortsat understøtter Wear OS. Fitbit forventes at starte et slid OS WATCH i den nærmeste fremtid, virksomheder som Fossil og Skagen bør også følge med, og der er tale om et pixelur med Wear OS, der lancerer i 2022. Hvis Google understøtter denne version af Wear OSÂ med en kontinuerlig strøm af engagerende hardware, det er spændende at tænke hvor platformen kunne være endnu et år eller to fra nu.

Joe har aktivt skrevet og tale om forbrugerteknologi siden 2022. Hans største lidenskab ligger med smartphones, men han er glad for at tale dit øre om næsten alt sammen med en CPU. Han bor i Kalamazoo, MI med sin kone, to katte og Pit Bull / Boxer Mix.

Tilgængelig start den 29. september fra Samsung. om, Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition vil være en særlig version af SmartWatch med et par vigtige ændringer. Først og fremmest er selve hardwaren. Samsung siger watchs krop er udformet med en sjælden, premium rhodium plating der har designerne logo ætset i. Samlet set dog dens samme design her.

Båndene er også forskellige med tre udskiftelige bånd, herunder læder, stof og gummi design. Læder- og gummibåndene vedtager designerne varemærkeblå, hvidt og rødt farveskema. Selv opladningskabel / puck vedtager det også design som et pænt tryk.

For nu vil Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition kun blive solgt i en Bluetooth-variant, hvilket betyder, at der ikke er nogen LTE-indstilling til brug af uret uafhængigt af din telefon. Weve bekræftede også med Samsung, at en version baseret på standard Galaxy Watch 4 ikke vil blive solgt.

Mere om Samsung:

De fleste af os ønsker at vide mere om os selv, så vi kan være den bedste version af os selv. Derfor konstruerede vi den helt nye Galaxy Watch4 Classic til at være ledsager til din rejse mod en sundere dig. 1

Apple ur er den ubestridte champ for SmartWatch salg, men Galaxy Watch 4 kunne være det første store skridt i endelig at ændre det.

Design

Nogle udseende er tidløse, som Galaxy Watch4 Classics roterende bezel og levende skærm. Det raffinerede design bringer sofistikation til dit håndled og dets high-end rustfrit stål materialer udtrykker sin kraftfulde og intuitive funktionalitet.

Band.

Bliv komfortabel hele dagen lang med Ridge Sports Band. Dens Fluoroelastomer Materiale holder bandet holdbar og svedbestandig, samtidig med at man opretholder en fast pasform på dit håndled, så de passer til din aktive livsstil.

Watch Face

Vælg mellem analoge eller digitale urflader med en række baggrunde, skrifttyper og farver, der passer til dine smag, vejret eller lejligheden. Spice op din karakter se ansigter med AR Emojis for at udtrykke din stil, mens animeret grafik viser, hvad du er i gang, som at køre eller lytte til musik.

fitness

Spor din fitness fremskridt med vores første smartwatch, der bekvemt måler kropssammensætning. Få kendskab til din kropsfedtprocent, skeletmuskel, kropsvand og mere for at nå dine mål. Samsung BioActive Sensor og vores hurtigste chip bringer den største innovation til Galaxy Watch endnu. 2, 3, 4, 5, 6, 7

Daglig aktivitet og fitness træning

Spor dine aktiviteter og fitnesscores på dit ur og telefon. Tæl skridt, tjek kalorier og hold på gitteret med GPS. Galaxy Watch4 Classic opdager fysisk aktivitet for at spore dine rutiner og understøtter mere end 90 øvelser for en mere præcis rapport fra dine træningsprogrammer. 8.

Gruppeudfordring

Forsiden af ​​en Galaxy Watch4 Classic med et grønt band er vist, og dets Watch Face viser "3rd Place" i en Walking Group Challenge med venner. Omkring uret er forskellige mennesker beskåret i en cirkel. Der er tekstbobler øverst til venstre og nederst til højre, der hver peger på dens højttaler.

Nyd hvert skridt, du tager med dine venner og familie med Galaxy Watch4 Classic. Spørg dine trin og konkurrer med venner i en sjov konkurrence via et live-bestyrelse. Udfordringer kommer med mindesmærker og et punktsystem til at udnytte sjov, Motiverende og socialt Belønning .

Sundhed

Vi bruger din tilmelding til at give indhold på måder, du har til opgave at give dig mulighed for at forbedre vores forståelse af dig. Dette kan omfatte annoncer fra amerikanske og 3. partier baseret på vores forståelse. Du kan til enhver tid afmelde dig. Mere info

Samsung fans kan have fundet ud af, når Galaxy Watch 4 officielt vil blive frigivet. Den sydkoreanske tech Giant forventes at annoncere tons nye produkter på en jam-pakket udpakket begivenhed penciled in for 11. august. Det er antaget, at Samsung Galaxy Watch og Galaxy Watch Active 4 vil blive annonceret på den udpakket begivenhed.

Vigtig

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

Preos Baixos em Samsung Galaxy Z Flip3 5g eBay

ENCONTRE OFERTAS IMPERDVEIS NO EBAY EM Samsung Galaxy Z Flip3 5g. VOC ENCONTRAR PRODUTOS NOVOS OU USADOS EM Samsung Galaxy Z Flip3 5G Ingen eBay. Frete grtis em itens selecionados. FAA COMPROS NA MAIOR SELEO DE PRODUTOS DO MUNDO E ENCONTRE AS MELHORES OFERTAS DE SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G. Compe Com Confiana No eBay

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Stærk ydeevne og fantastisk formfaktor betyde Samsung Galaxy Z Flip 3 er imponerende at både se på og leve med, på trods af sin gennemsnitlig levetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tro det eller ej, er Amazon kører sit bedste Samsung Galaxy Z Flip 3 5G salg til dato efter Black Friday og Cyber ​​Mandag, der kombinerer en 200 rabat med et gratis par Galaxy Buds 2.

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Huaweis første clamshell foldbare ligner en ekstra luksuriøs Samsung Galaxy Z Flip3

Køb den nyeste Samsung Galaxy Z Fold 3 5G og Galaxy Z Flip 3 5G i bedste pris i Filippinerne fra 52.990. 0.

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro Price i Bangladesh, Dhaka, Chittagong, Khulna, Sylhet

Samsung Galaxy Grand Prime Pro er drevet af Android 7. Nougat, den nye smartphone leveres med 5. inches, 16 GB hukommelse med 1. GB RAM, startprisen er ca. 13455 Bangladeshi Taka.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris I Pakistan

Samsung Galaxy Grand Prime Plus have attraktive specifikationer af 5. Display, 1. GB RAM, 8 MP kamera, 2600 mAh batteri.

Køb Galaxy Grand Prime Plus Dual Sim Gold Samsung KSA

Køb Galaxy Grand Prime Plus Dual Sim Gold Samsung KSA

Samsung Grand Prime Plus 8GB Telefon Sølv

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Bedste pris i Bangladesh 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Bedste pris i Bangladesh 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Samsung Galaxy Grand Prime Plus har attraktive specifikationer på 5. Display, 1. GB RAM, 8MP kamera, 2600 mAh batteri.

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Pakistan 2021 Specs

Samsung Galaxy Grand Prime Plus Pris i Pakistan 2021 Specs

Køb Samsung Grand Prime Plus 2600mAh batteri i Pakistan i bedste pris. Online shopping i Pakistan fra Lahore Karachi Islamabad hele Pakistan.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.