Generelle egenskaber Motorola Moto E6 Plus XT2025 Motorola Moto E6 Plus XT20252 angivet af fabrikanten. De i høj opløsning billeder af bundkortet og elektroniske komponenter.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Motorola har længe været en af ​​de førende i budgettet smartphone-plads takket være dens overkommelige, men alligevel solidt rustet Moto G linje, senest eksemplificeret ved den store Moto G7. Men virksomheden har til formål endda sænke prisen ned skala med Moto E, sin nyeste og mest rudimentære offer.

Som du kan se med et blik, Moto E6 er ikke prangende på Alla €”, og at overholdelse af bare-minimum design bærer hele oplevelsen, med en træg processor og lav opløsning skærm. Prisen er lige ved kun $ 150, og hvis thats dine hårdt kasket på et budget smartphone, kan Moto E6 gøre det trick. Men de fleste mennesker på udkig efter mere funktionalitet vil ønske at tilbringe en smule mere for bedre ydelse.

design: som kedelig som de kommer

Vi werent forventer en hel masse i form af visuel appel, og thats præcis den tankegang youll behov, når du nærmer Moto E6. Motorolas nyeste budget tilbyder doesnt gå ud over den sorte plade design, med en rimelig mængde af falsen omgiver skærmen. Theres ingen hak eller dorn-hullers kamera i skærmen for at skære ned på størrelsen af ​​telefonen. Dens om som gamle- gammeldags som kan være.

Den Moto E6 er også den overordentlig sjælden moderne smartphone med en aftagelig bagside og swappable batteri. Bagcoveret er en tynd plast lag thats let pried fra med din fingernegl , og dens sorte og let struktureret for ekstra gripâ €”siderne er lidt glat, selv om.

installationsprocessen: dens super enkel

Den Moto E6 isnt meget hurtigt, men i det mindste opsætning er ligetil og nemt. Bare indsæt SIM-kortet i åbningen bag bagklappen, skal du holde afbryderknappen, og følg software anvisningerne, der vises på skærmen. Du bliver nødt til at logge ind på en Google-konto, acceptere de vilkår og betingelser, og tjek et par kasser, men det skulle ikke tage mere end et par minutter eller deromkring.

display kvalitet: dens temmelig anstændigt

Den Moto E6s 5. LCD-skærm -inch er omkring så godt som youd forventer fra en telefon som denne. Ved 1440 x 720, det er en fast skærm til film og spil, men manglen på sprødhed shows igennem, når du browser på nettet eller læse e-mails. Den samlede effekt er en smule blurrier end youd se fra en højere opløsning 1080p-skærm. Dens også ikke specielt lyse, men samlet set skærmen opfyldt vores behov og forventninger til et budget telefon.

ydeevne: alt er langsom

Motorolas hjemmeside løfter halter-fri præstation, men thats flat-out falsk. Den Moto E6 er konsekvent træg hele oplevelse, uanset om du er flicking gennem Android grænseflade, forsøger at fyre op apps, tænde for kameraet, eller endda ændre grundlæggende indstillinger. De fleste opgaver tager længere tid end anticipatedâ €”og til tider meget længere. Mens du i sidste ende måske vænne sig til træghed, itll være forstyrrende for nogens whos anvendt en snappier enhed.

De octa-core Snapdragon 435 processor byder på en masse mindre hestekræfter end andre nuværende telefoner, herunder Moto G7-modeller, og 2 GB RAM Código en hel masse for at hjælpe med multitasking. Benchmark test matcher op til den daglige oplevelse med PCMarks Work 2. test giver Moto E6 en sølle score på 3963. Til sammenligning Moto G7 scorede 6015, og de nuværende flagskib telefoner er typisk i 9000 plus rækkevidde.

tilslutningsmuligheder: toppe og dale

Vi så inkonsistente hastigheder på Verizons 4G LTE-netværk lige nord for Chicago, med lejlighedsvise download-toppe omkring 50Mbps og hyppigere dale tættere på 10 Mbps. Brug af Ookla Speedtest app i vores velkendte testområde, vi sommetider landede i 30-40Mbps sweet spot, som vi ofte ser med andre, dyrere smartphones, men der var flere op-og nedture med Moto E6 end normalt. Det virker også med både 2. GHz og 5GHz Wi-Fi-netværk.

lydkvalitet: bare godt nok

Theres ingen dedikeret afspilning højttaler på Moto E6, så ørestykket tjener dobbelt told for både opkald og udpumpning al musik og anden lyd. Det fungerede fint for opkald, i vores test, og var ikke dårligt for musikafspilning. Dens ikke i stand til at pumpe ud stor, robust lyd, men det gør jobbet til at se videoer eller spille lidt musik i dit hjem eller kontor.

kamera og video kvalitet: nogle gange fast, andre gange ikke

Den fælles 13-megapixel tilbage kamera i Moto E6 isnt et kraftcenter, men det kan tage ordentlige billeder i ideel belysning. Det har tendens til at blæse ud højdepunkter, plus detaljer lider, når du zoomer ind i de fleste skud. Men set på en telefon skærm eller medie-feed sociale, kan du snuppe nogle ret gode snaps fra dette budget telefon.

Den Moto E6 begynder at lide i lavere lys scenarier. Når du er inde, er du ikke kommer til at have meget held at få ordentlige nattetid skud. Vi er skyld havde også et par situationer, hvor telefonen er registreret et snuptag, men når vi kiggede på resultatet, det var faktisk fra et sekund eller to Latera €”normalt, når telefonen ikke længere pegede på emnet. Du kan gå glip af nogle vigtige skud på grund af de telefoner vedvarende forsinkelse.

Videooptagelse er begrænset for, da Moto E6 kun kan ramme 30 fps max ved enten 1080p eller 720p opløsning. Thats det bedste det kan gøre i forhold til opløsning, så det er ikke den skarpeste eller blødeste.

batteri: itll holde dig i gang

Den Moto E6s Batteriets levetid er faktisk temmelig fast, tak for en stor del af den svage processorkraft og low-res skærm. Den 3,000mAh celle er den samme set i større, mere kraftfuld Moto G7, men dens mere effektiv Hera €”weve færdige dage med omkring 40 procent tilbage på en opladning. Indrømmet, Youre usandsynligt at bruge Moto E6 til tunge spil på grund af de førnævnte præstationsbegrænsninger, men det bør give dig mere af en buffer til streaming Netflix og sådan.

Theres ingen trådløs opladning, dog, og Moto E6 gør ikke komme med en hurtig-oplader eitherâ €”bare en simpel 5W magt mursten. Det har også en mikro USB-opladning port i stedet for den mere og mere standard USB-C, men thats mere af en særhed end en funktionel klage.

software: en skam det er så langsom

Motorolas version af Android 9 Pie ankommer intakt. Som det ses på andre enheder såsom Moto G7 og Moto Z4, virksomheden tager et heldigvis let tryk til flåning forlader det temmelig tæt på lager Android, med alle de funktioner og funktionalitet, du forventer fra operativsystemet. Problemet er naturligvis, er at alt kører super langsom på Moto E6. Dens ikke en stor oplevelse her, men thats en hardware problem mere end en Android én.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Jeg er tilfreds med min nye brugte Motorola Moto E6 Plus. For en uge siden jeg bestilte tre nye batterier til denne telefon. Du bedes svare hvor længe har jeg oplade nyt batteri? Og hvor mange gange? Først en, to eller tre gange? Hvad tid? 10 eller 12-13 timer?

Hej til alle. Jeg overvejer at købe brugt telefon i marts 2022 for omkring 95 euro. Dens opbevaring hukommelse er nok for mig. Er det god mulighed? Jeg har brug for Android-telefon med remowable batteri.

Jeg købte denne telefon i 2022 til 140 euro, 4/64 version. ulemper: -Lav opløsning, screen lav lysstyrke. Jeg havde Motorola g4 før, og det havde meget bedre FullHD skærm. selv min gamle moto g2 var meget sprødere og havde bedre farver og lysstyrke. -screen billedformat er noget underligt, ingen video derude til at passe det fuldt ud, er der altid er sorte striber på siderne. -Batteri er ikke nok til mine behov, ofte jeg nødt til at opkræve lige efter arbejde. -af alle midler er ikke hurtig, 4 gigabyte ram ikke gøre for meget efter min mening.

Vores bedømmelse

Kameraerne i denne smartphone er bekymret over, at Motorola Moto E6 packs en 13 MP Rear kamera med en f / 2. blænde og en front kamera er 5MP. Det kører baseret på Android Pie og denne telefon har interne lager er 16GB. Han mobiltelefon leveres med en 5. inches berøringsfølsom skærm med en opløsning på 720 x 1440 pixels og et skærmformat på denne telefon er 18: 9. Motorola Moto E6 er drevet af 1. GHz octa-core Qualcomm SDM435 Snapdragon 435processor. Denne telefon leveres med 2 GB RAM.

Denne telefon kører Android Pie og er drevet af en 3000 mAh lithium-ion batteri. Tilslutningsmuligheder på Motorola Moto E6 omfatter Bluetooth 4., A2DP, Wi-Fi Wi-Fi 802. 1 a / b / g, dual-band, GPS, og microUSB 2..

Motorola Moto e - specs

SIKKERHED BEMÆRK: Denne telefon kan ikke længere være at modtage vigtige sikkerhedsopdateringer. Se Skal jeg købe det? for mere information. Nej, dine øjne ikke bedrager dig, denne ultra-overkommelige smartphone fra Motorola er en af ​​de billigste modeller, som du kan købe lige nu fra sådan et stort navn brand. Meget få mennesker ville kun slå ned udgifter £ £ 80 på en ny telefon især med populære flagskibe som Apple iPhones og Samsung Galaxy S-serien sidder fast på £ 1000 +. Har Motorola fundet en måde at lave chokerende Billige, men høj kvalitet smartphones? Vores Motorola Moto E6 Plus Review vil fortælle dig.

Tekniske specifikationer

Vores testlaboratorier sammenligner funktioner og priser på en række produkter. ry som? at låse op vores anmeldelser. Du kan øjeblikkeligt sammenligne vores testresultater, så du kan sørge for, at du ikke sidder fast med en, ikke køb.

Sammenlign detailhandlere

Priserne bestilles fra laveste til højeste, uanset forhandlerbedømmelse eller lager, og udelukker eventuelle potentielle leveringsomkostninger. Vi er ikke i stand til at vise alle mulige forhandler og billigere priser kan være tilgængelige. Når du klikker på et forhandlerlink på vores websted, kan vi tjene til affiliate provision. Dette understøtter OurNot-for-profit MissionTo Empower Consumers og på ingen måde påvirker vores anbefalinger. ind ud mere.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Motorokr E6 er en fashionabel smart telefon, der indeholder A2DP Bluetooth, en 3. mm hovedtelefonstik og udfører rimeligt som musikafspiller, men potentielle forretningskøbere vil blive afskrækket af mangel på andre funktioner

Vi har udført en detaljeret gennemgang af Motorola Moto E6-spillet, idet du ser på batteriet, hvor nemt det er at bruge kameraet, og om CPU-ydeevnen er høj eller lav. Ikke kun det, men vi har også evalueret Hvor bærbar og nem at holde det er, såvel som hvor dejligt displayet er.

Funktioner, Performance og anmeldelser til Motorola Moto E Play

Motorola Moto E6 Play har et 13 MP hovedkamera, der giver dig mulighed for at tage billeder og videoer i en ret høj opløsning. Du kan være lidt utilfreds med det i nogle situationer, for eksempel når du vil fange landskab i meget høj opløsning eller udskrive smukke billeder, men det burde ikke være et problem, du løber ind meget ofte.

Motorola Moto E6 Play leveres med et 5 MP Pixel kamera, som er et standardniveau. Det er helt fint for selfies, men det kan ikke være så tilfredsstillende, hvis du ønsker at tage billeder af et stort antal mennesker, eller lave Printouts .

Vigtig

gsmarena. about Moto One Power først livebilleder overflade

gsmarena. about Moto One Power først livebilleder overflade

Fuld specifikationer telefon Motorola Moto G7 Supra specs, detaljerede tekniske oplysninger, funktioner, pris og anmeldelse. Alt om denne telefon.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Læs om Motorola Moto G7 Power nøglefunktioner, pris i Indien, fulde specifikationer, ekspertanmeldelser og få den bedste udveksle pris udelukkende på Cashify.

Motorola Moto G7 Power Smartphone anmeldelse

Motorola Moto G7 Power Smartphone anmeldelse

For alle på en smartphone budget streng, tilbyder Moto G7 Power en overvejende fast allaround erfaring med et batteri, der ser ud til at vare evigt. Trods nogle lowend komponenter, dens en stor overkommelig mulighed for den gennemsnitlige kunde.

Motorola Moto G7 Power Anmeldelser, Specifikationer Pris Sammenlign

Motorola Moto G7 Power Anmeldelser, Specifikationer Pris Sammenlign

Bestil Motorola Moto G7 Power Black på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

Motorola Moto G7 Power XT1955 tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Motorola Moto G7 Power XT1955 tekniske specifikationer GSMchoice. om.

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Moto G7 Play skjult tilstand Download, Safe, Recovery

Moto G7 Play skjult tilstand Download, Safe, Recovery

Moto G7 Play Skjult Modes Download, Safe, Recovery Når du ved, hvordan at låse skjulte modes såsom fejlsikret tilstand, Hent Mode eller Recovery mode

Sådan nemt Master Format MOTOROLA MOTO G7 G7 PLUS med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master Format MOTOROLA MOTO G7 G7 PLUS med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Her er hvordan du genstarter din moto g7 magt, hvis det går ned og nulstiller, fryser eller kører langsomt.

Sammenligning T Revvlry vs Motorola Moto G7 Play PhonesData

Sammenligning T Revvlry vs Motorola Moto G7 Play PhonesData

Pakken indeholder en af ​​tmobile REVVLRY, Motorola Moto G7 Play, G7 Optimo XT1952DL Phone Case. Nem dias og snap design kræver ingen yderligere værktøjer til at installere. Customcut med adgang til alle funktioner, knap og porte.

Motorola Moto G7 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Motorola Moto G7 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Motorola Moto G7 Motorola er tilbage, men en højere pris og mere konkurrence betyder Moto G7 er ikke længere kongen af ​​budgettet telefoner

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.