Fik en ny iPhone 13 Grab disse musthave tilbehør, på under Rs 1.000 hver

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Mac By Sdn Bhd er en prisbelønnet Apple-forhandler i at levere et komplet udvalg af Apple Computers, iPods, og iPhones, samt tredjeparts tilbehør, computerudstyr og professionelle audio-og video-løsninger.

Vælg et land

Det bliver ikke meget nemmere end en MagSafe oplader. Disse små pucke sidde på dit skrivebord eller natbord og når du sætter telefonen på dem du føler en tilfredsstillende magnetisk pop og dine skærmbilleder en grøn ring for at vise den oplades. Trådløse opladere ikke et nyt begreb, men MagSafe tager væk alle de famlende rundt for at bekræfte telefonen oplades. Det er en virkelig bedre alternativ til at bruge en Lightning-kabel og denne pris er det en fantastisk måde at begynde at erstatte alle dine eksisterende kabler.

Med lanceringen af ​​en ny iPhone, en serie af nyre vittigheder tage over internettet. For de uindviede, disse vittigheder dybest set fremhæve, hvordan du køber en ny iPhone kan være så dyrt som at få en menneskelig nyre. Mens disse bare kan være vittigheder, købe en ny iPhone kan helt sikkert brænde et dybt hul i dem lomme â € ”de nyeste iPhone-serien starter ved Rs 69.900. Og selv de lidt ældre er på dyr side.

Uanset hvor meget Apple understreger, at de nye iPhones er solid og hård nok til at overleve på egen hånd, købe en sag er stort set den første ting nogen af ​​os ville gøre efter at få en ny iPhone. Det er ikke, at vi ikke har tillid til ordet mærker, det bare, at vi ønsker ikke at risikere selv en lille skramme på at glas tilbage, endsige en revne. Derfor køber en ny iPhone er efterfulgt af en ordentlig sag at få ceremoni.

Mens en sag Beskytter bagsiden, hærdet glas gør det samme job på forsiden, der har business slutningen af ​​din iPhone â € ”i displayet. Den hærdet glas historie er også ganske ligner en smartphone tilfælde én. Mange af de mærkevarer dem er dyre dem du køber fra det grå marked, kan ikke være i stand til at beskytte skærmen overhovedet.

Apple lyn til mm audio jack adapter på rs: ørehænger

Den 3. mm lydstik er ikke mere på iPhone, og selv om en stor del af verden synes at være gået flyvende ind i de trådløse armene på TWS, er der ikke behov for dig at give slip dine kablede hovedtelefoner bare endnu. Du kan købe Apples Lightning til 3. mm lydstik adapter og slutte dine kablede hovedtelefoner med din iPhone uden besvær. Ja, du kan få lignende adaptere fra andre mærker på langt lavere priser, men så denne her er speciel â € ”det kommer med en indbygget DAC, som sikrer, at du får høj kvalitet lyd, og giver dig også mulighed for at lytte til musik i Æbler nylig udgivet tabsfri lydformater, hvilket ikke er muligt over Bluetooth-hovedtelefoner. Produktkvalitet er ikke et problem â € ”hey, det kommer fra Apple selv. Du kan endda få det på lidt lavere priser under shopping festivaler . Bare håndtere det med lidt omhu â € ”det også lider forbandelse mange Apple-kabler â €”at bære ud nær hver ende.

Kz EDX øretelefoner på rs: se-gennem design magi med fantastisk lyd

I et forsøg på at gøre sit brand mere miljøvenlige, Apple sidste år besluttede, at det ikke vil være shipping sine telefoner med en væg adapter. Det betyder nu får du ingen oplader i kassen. Whats mere, opladning / datakabel i kassen er en Lightning til type-C én. Æbler intentioner kan være ædelt, men for en person, der køber deres første iPhone eller endda dem, der har deres gamle adaptere liggende rundt med type-A-porte, dette faktisk udgør lidt af et problem. Nu når du køber en ny iPhone, men chancerne er du ville have til at skallen ud nogle flere bukke til at købe en adapter så godt.

Inicio i w pd kabel på retsiden € ”porte til ethvert behov

Denne smarte gadget med smart IC-teknologi vil gøre din bils DC-adapter til en fuld-fart ladestation, klar til opladning dine tørstige enheder. Du kan bruge dine enheder, mens den oplades

Ultra Link Lightning til USB Charge / Sync kabel giver dig den mest bekvemme måde til magten op og synkronisere dine Apple-enheder med Lightning stik . Højdepunkter: - Holder enheden tændt, synkroniseret og forbundet

Features: - Type: 3. V Li-ion - Den beskytter din telefon med indbygget overprisen beskyttelse - Let at bære, og kan genoplades, mens i telefonen - Giver fremragende snak og standbytid ydeevne -

Host.

En kant-til-kant OLED display, rustfrit stål konstruktion, et kamera, der anmeldere rave om, fremragende højttalere og iOS 12 operativsystemet â €”det hele kombinerer for en < a3> decideret præmie oplevelse.

Men så du kommer til den oplader, der følger med de nye iPhones â €”den samme gamle mose-standard oplader, der oplader iPhones på en iskold tempo i forhold til high-end Android-enheder, hvoraf mange koster mindre end iPhone XS og XS Max.

Der er ingen måde at sætte den nye iPhone XS i en nylig Mac bærbar computer, der leveres med USB-C-porte, udelukkende. Med dette i tankerne, er det en underligt, hvorfor Apple ikke omfatter en USB-C mursten og kabel med de nyeste iPhones.

Hurtig opladning er tilgængelig på iPhone 8 og fremefter. Men til hurtigt oplade din iPhone, er du nødt til at købe separate tilbehør, ligesom $ 50 30W USB-C-oplader og $ 20 USB-C-til-Lightning kabel fra Apple. Det er en ekstra $ 70 for hurtig opladning.

I mellemtiden har en hurtig oplader blevet en standardfunktion inkluderet med de fleste â €”hvis ikke alle â €” flagskib Android-telefoner i disse dage. Selv en $ 250 Android-telefon, Moto G6, kommer med en hurtig oplader.

På dette tidspunkt, når den bedste iPhone koster $ 1.000 eller mere, ville jeg helt forventer, at komme med et sæt væsentlige tilbehør til at gøre mest muligt ud af enheden. I dette tilfælde ville jeg forvente en hurtig oplader til at gøre brug af iPhone hurtige opladning støtte, ikke bare det krævede minimum spec.

Med denne logik, nogle måske sige trådløse opladere skal også medtages, som iPhone har haft trådløs opladning støtte siden iPhone 8. Men i modsætning til en hurtig oplader, en trådløs oplader er ikke et tilbehør, der følger med de fleste â € ”hvis nogen â €” smartphones og færre smartphones understøtter trådløs opladning. Det er en mindre nødvendigt tilbehør end for kablede opladning.

Måske er jeg særligt følsomme over for dette emne, fordi jeg jævnligt udsat for premium Android-flagskib enheder, der kommer med hurtige opladere, mens en iPhone fan, der kun har ejet iPhones måske ikke engang være klar over fordelene ved hurtig opladning .

Det er ikke enden af ​​verden, som du vil stadig være i stand til at oplade iPhone XS med den langsomme oplader, meget som du stadig vil være i stand til at køre så hurtigt, dyre sportsvogn på billige dæk. Det føles bare som om Apple mangler en nem og relativt billig mulighed for at give den "komplette pakke", som mange ville forvente, når udgifterne $ 1.000 på en ny smartphone.

Bright industrier

Efter måneders rygter, Apple annoncerede i går, at det ville være at fjerne kablede EarPod hovedtelefoner og opladere fra iPhone bokse. Det eneste tilbehør, du får i kassen er en USB-C til Lightning kabel. Apple positionering dette som en miljømæssigt -venlige flytte, der vil reducere CO emissioner og lade selskabet skib flere enheder på en enkelt palle. Men hvis du var kommet til at stole på at få et par nye hovedtelefoner og en oplader, når du har købt en ny iPhone, de er nu kun købes som separat køb.

Heldigvis, Apple har gjort disse tilbehør lidt billigere end de plejede at være. Et sæt af EarPods med en Lightning-stik nu koster $ 19, som er en $ 10 rabat fra deres tidligere pris. Og Apple har også indført en ny $ 19 20 watt strømforsyning, ophørende den ældre 18-watt oplader der koster $ 29. Hvis du vælger at købe dem begge, selv om, du er der stadig hjælp at betale en ekstra $ 38 oven i, hvad du er allerede betaler for din iPhone 12.

Æbler beslutning om at fjerne hovedtelefonerne og væg oplader isnt helt uventet, da den selskabet også valgt ikke at pakke i en strømadapter med dette års Apple Watch opstilling. Og det er ikke kun iPhone 12 lineup, der plejer have hovedtelefonerne og oplader En €”Æbler programoversigter for iPhone 11, iPhone XR, og iPhone SE sige disse telefoner kun kommer med en USB-C til Lightning kabel så godt. Så hvis du er vælger at afhente en af ​​disse ældre telefoner i stedet for iPhone 12, huske på, at youll behov for at have dine egne hovedtelefoner eller strømadapter eller være parat til at købe dem separat.

Vigtig

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Benytte fantastiske tilbud og bedste tilbud på nye og eksisterende Apple-produkter på iPhone, iPhone 12, iPad, Mac Pro, TV og ure med let rater og kontanter tilbage på kort på iPlanetstore

Anker PowerPort III Nano20W Hurtig oplader til iPhone

Anker PowerPort III Nano20W Hurtig oplader til iPhone

USB C oplader RAVPower 40W 2port iPhone Hurtig oplader med 20W USBC Power Adapter til iPhone 1212 Pro Max, 30W Single Port udgang til iPad Pro MacBook Air Nintendo Switch AirPods Pro Galaxy S21 S20

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Her er de bedste hurtige opladere til iPhone 13 Pro og 13 Pro Max i 2021. Vi er skyld inkluderet standalone, dobbelt, og multiport hurtige opladere.

iPhone X Oplader Original Kvalitet USB-adapter og kabel Pris i Indien

iPhone X Oplader Original Kvalitet USB-adapter og kabel Pris i Indien

Køb Apple Tilbehør online i bedste pris i Bangladesh fra pickaboo. om. Hjemmelevering. 3 Dage Retur. Kvalitetsprodukt. Shop nu.

3 Hong Kong Branded Utility af året

3 Hong Kong Branded Utility af året

AsianXl skrev en smule cringe men værd at se. Jeg kom her for at sende det også. Et par kommentarer 1. Denne video er i det væsentlige et salg

Apple droppe hovedtelefonstik i mobile håndsæt sporer tredobling trådløse hovedtelefoner salg

Apple droppe hovedtelefonstik i mobile håndsæt sporer tredobling trådløse hovedtelefoner salg

Støtte til Argos Produkt 6062482, Apple Lightning til 3,5 mm hovedtelefonstik adapter. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Vibrationsproblemer siden iOS 14

Vibrationsproblemer siden iOS 14

Mens mange mennesker nyder den haptiske feedback og vibrationer på iPhone, er der nogle mennesker, der finder det irriterende på grund af nogle personlige grunde.

Control Center iOS 15 Apps på Google Play

Control Center iOS 15 Apps på Google Play

Apple ruller ud i IOS 15 og iPados 15 opdateringer, og her holder vi styr på alle fejl og problemer sammen med deres nuværende status

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.