Hard reset Blackberry Z10. Glemt lås

Sådan Hard Reset Blackberry Aurora Swopsmart

Blackberry løfte om, at denne telefon har god sikkerhed ydeevne. Men hvis vi nogensinde bruge andre mærke Android smartphone, så er denne telefon har også sikkerheds skærm lås beskyttelse lignende mønster eller adgangskode pin beskyttelse. Denne sikkerhed beskyttelser er meget vigtigt at holde vores data på denne telefon altid sikker, især når denne telefon stjålet eller tabt. Problemerne starter, når vi har glemt svaret, hvad skal vi gøre? Bare rolig, fordi vi kan låse op eller bypass glemte sikkerhed skærmlåsemønster bruger Gmail-konto. Prøv at give flere gang forkerte svar kontinuerligt, indtil denne telefon låst eller fryse 30 sekunder. På tidspunktet kan vi finde Glemt kodeord / Mønster-knappen. Tryk på denne knap, så vi kan skrive vores Gmail-brugernavn og adgangskode, som vi allerede har logget ind før. Hvis vi ikke kan få adgang til vores Google-konto, så er vi nødt til at gøre hard reset eller mester-format.

Oplysningerne fra denne side beskriver, hvordan kan total nulstilling format brombær, Sådan Factory Reset Blackberry Slid Top Andorid telefon, Sådan fabriksnulstilling ejer konto på en blackberry stv100-4. Hvis du har brug for en anden ressource for hard reset, brug søgefunktionen på denne hjemmeside eller finde fra vores relaterede indlæg.

I betragtning af den store mængde af information gemt inde, mister adgangskoden til din BlackBerry-enhed kan være katastrofale for din virksomhed og personlige liv. Heldigvis BlackBerry skabt et middel til at nulstille din adgangskode skal du låser dig ud af din enhed. Du kan dog også vælge den "nukleare" valgmulighed - helt nulstille telefonen til fabriksindstillingerne.

nulstille din BlackBerry ID adgangskode

Der er to måder at nulstille din adgangskode til din BlackBerry-enhed, før ty til en fuld nulstilling. Den første er at nulstille adgangskoden fra enheden ved at trykke eller klikke på "Glemt adgangskode" knappen, når bedt om at logge ind på din BlackBerry ID. Du bliver nødt til at besvare dit sikkerhedsspørgsmål, og følg vejledningen på skærmen. Den anden mulighed er at nulstille din adgangskode fra en computer. Besøg BlackBerry ID nulstillet side forbundet i afsnittet Ressourcer, klik på "Nulstil din adgangskode", og følg vejledningen på skærmen. I begge tilfælde vil en e-mail blive sendt enten til den email-konto tilknyttet din BlackBerry ID eller selve enheden. E-mailen vil indeholde en vejledning i at udfylde nulstilling af adgangskoden og generhvervelse adgang til din BlackBerry-id og enhed.

automatisk sikkerhedssletning

Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode, din eneste mulighed er helt at nulstille telefonen. En fuld sikkerhed serviet kan initieres inde fra operativsystemet, som beskrevet nedenfor. , Når du er låst ude af operativsystemet, er din eneste mulighed er dog at tvinge den automatiske sikkerhed tørre. Indtast en med vilje forkert adgangskode ti gange for at indlede tørre. Dette vil slette alle data på telefonen og vende den til fabriksindstillingerne, så vær sikker på at der ikke er noget alternativ, før du prøver denne mulighed.

blackberry enhed sikkerhedssletning

Når du rent faktisk kan få adgang til din enhed, kan det være klogt at udføre en sikkerhed tørre dig selv, især hvis din telefon for nylig er forsvundet eller blevet stjålet. For enheder, der kører BlackBerry 10, såsom Z10 og Q10, så gør det ved at stryge ned fra toppen af ​​startskærmen og tap "Settings", efterfulgt af "Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger" og "Sikkerhed Tør." Du vil blive bedt om at indtaste ordet "blackberry" i tekstfeltet for at bekræfte tørre, hvorefter du kan trykke "Slet data" for at starte tørre.

blackberry OS-enhed sikkerhedssletning

Enheder kører tidligere versioner af BlackBerry OS, ligesom BlackBerry 9930, kan også være manuelt sikkerhed udslettet efter et tyveri. Til at begynde wipe, klik på "Indstillinger" efterfulgt af "Sikkerhed" og "Sikkerhed Tør." Check ud afkrydsningsfelterne for de data, du ønsker at fjerne, og derefter skrive "blackberry", når du bliver bedt om, og klik på "Tør data" for at starte tørre.

Hvis du er videresalg din gamle telefon, eller bare overdrage det til en elsket en, du vil være sikker på, at alle dine personlige data er slettet fuldstændigt, før du gør dette. Vi har allerede beskrevet processen, hvis du er ved at flytte på fra en iPhone, Android eller Windows Phone. Hvis du har en BlackBerry 10 telefon, dette er hvad du behøver at vide.

Hvis du er ved at flytte til et andet BlackBerry eller en Android håndsæt, så kan du bare overføre din gamle microSD-kort, men hvis du flytter til en telefon uden et microSD-kort, eller til en nyere, større microSD-kort , og planlægger at give den eksisterende væk, så du vil være sikker på, at alle data på kortet slettet først.

2. ​​Rul til bunden, og hanen Slet SD-kort. Du vil se en advarselsmeddelelse, der fortæller dig, at du mister alle data på kortet. Ifølge BlackBerry, dette permanent sletter hele indholdet af kortet. Tryk OK for at fortsætte. Du er givet en sidste advarsel og er nødt til at trykke på OK igen, og så processen kan tage et par minutter, afhængigt af størrelsen af ​​dit kort.

3. Når dette er gjort, er alle data på kortet slettet, men kortet kan ikke bruges med det samme. Hvis du er udlevering kortet sammen med din telefon, så er du nødt til at formatere kortet. For at gøre dette, skal du bare trykke Format Media Card i den samme menu. Dette er en meget hurtigere proces og tager normalt kun omkring et minut.

Hvordan kommer man til Great Northern Mall, Great Victoria Street, Belfast i Belfast med Bus

Du kan også sikkerhedskopiere dine beskeder, opkald optegnelser og anden information ved hjælp af BlackBerry Link-software til Windows og Mac. Når det er gjort, start softwaren, og slutte telefonen til computeren med et USB-kabel.

Når softwaren kører, alt du skal gøre er at logge på med dit BlackBerry ID, og ​​det første, det gør, er at gøre en automatisk backup af alle dine data. I tilfælde betyder backup ikke starter automatisk, i BlackBerry Link klik på Back Up og gendannelse> Sikkerhedskopier enhed. Der er ingen nem måde at overføre disse data til en ikke-BlackBerry-enhed, men du kan bruge dette, hvis du skifter til en ny BlackBerry-telefon.

Slet everythingNow at du har lavet en sikkerhedskopi, kan du roligt slette alt på din telefon. Ifølge BlackBerry Sikkerhedsrådet Tør er beregnet til permanent at slette alle data, så det ikke kan gendannes. Denne operation bør ikke være afbrudt og tager omkring 15 minutter, så du skal tilslutte telefonen til opladeren, før at tørre den. Her er, hvad du ønsker at gøre:

3. En advarsel informerer dig dette vil slette alle data på enheden, alle apps og synkroniserede konti. Også, hvis du havde brugt krypteringsindstillingerne at kryptere SD-kortet, vil det blive helt utilgængelig . For at gå videre med det tørre, er du nødt til at skrive i brombær i tekstfeltet, og tryk derefter på Slet data.

4. Du får en sidste advarsel, og du er nødt til at hanen OK - og så telefonen sletter alt. Dette er en langsom proces, der tog omkring 20 minutter, med flere genstarter. Det tog også mere end halvdelen af ​​vores batteri til komplet, men når dette er gjort, telefonen er klar til at genbruge.

Gendannelse dine filer på en anden phoneIf du fulgt de trin, der er nævnt ovenfor i sikkerhedskopiering korrekt, så skal du være i stand til at få alle dine data tilbage uden nogen problemer overhovedet. For én ting, hvis du fortsætter med at bruge din gamle microSD-kort i din nye telefon, så din film, musik og fotos bliver overført automatisk.

Ellers når du får din nye telefoner, skal du blot logge ind med den samme Google-konto til at bære over dine kontakter og kalenderdata, og overføre filer fra computeren ved hjælp af USB-kablet på samme måde, som du har kopieret dem til computeren, som beskrevet ovenfor. De samme trin bør arbejde for de fleste Android-telefoner også.

Hvis du flytter til en ny BlackBerry, så du bør ideelt have brugt desktop software. Når du har tilsluttet din nye telefon til computeren, skal du blot logge ind med det samme BlackBerry ID som før, og det vil automatisk genkende den nye enhed, og spørge, om du ønsker at gendanne dine data fra sikkerhedskopien. Bare holde aflytning OK, indtil det er gjort. I tilfælde af automatiske gendannelse ikke finder sted, køre BlackBerry Link og gå til at sikkerhedskopiere og gendannelse> Restore Device. Vælg den nyeste sikkerhedskopi, og klik på Gendan.

miljø

Advarsel: Det anbefales at sikkerhedskopiere alle BlackBerry-smartphone data før en reset til fabriksindstillingerne for at sikre, at data ikke tabt. Du kan udføre en sikkerhedskopi af BlackBerry smartphone ved hjælp af artikel 12487.

yderligere oplysninger

Opmærksomhed! Forinden denne handling skal du lave en sikkerhedskopi, og vise sig SD-kortet og SIM-kort. Hvis du ignorerer denne information være klar, at du har mistet alle dine data. Hvis dine problemer ikke vil blive løst ved at gøre en total nulstilling anbefaler vi dig at besøge servicecenteret

Før du starter:

Du kan nemt nulstille din BlackBerry Z10 Android mobil med Google Find min enhed. Du kan slette alle Android data remotely med Find min enhed. Du kan ikke gendanne dine data efter hard reset med Find min enhed.

Nulstil med hemmelige koder

Hvad er en ulåst telefon alligevel? Simpelthen er en ulåst telefon en enhed, der ikke er bundet til en bestemt bærer. Typisk, når du er låst ind i en kugle- og kæde månedlig kontrakt, forbliver den tilknyttede telefon låst til det specifikke bærere netværk.

Vigtig

Sådan Fix Bluetooth og WiFi Problemer Når Opdateret til iOS 15

Sådan Fix Bluetooth og WiFi Problemer Når Opdateret til iOS 15

Hvordan at fastsætte iPhone iOS 15 Opkald ikke Working

LG STYLO 6 ingen eller lav FORBINDELSE Boost Mobile Community

LG STYLO 6 ingen eller lav FORBINDELSE Boost Mobile Community

HELLO, så jeg bare KØBT LG STYLO 6 for min kone og jeg og nu har vi har meget lave 4G og til tider ingen forbindelse overhovedet, har vi forsøgt alt fra GENSTARTE TELEFON TIL AT GØRE ET NETVÆRK RESET B ...

Nulstilling af fabriksdata slukket Samsung Galaxy S 5

Nulstilling af fabriksdata slukket Samsung Galaxy S 5

Lær at mester nulstille Samsung Gear S ved hjælp af menuen eller hardware nøgler. På denne side Nulstil fra indstillingsmenuen Nulstil alt med hardware nøgler Nulstil alt fra selv

Sådan nulstilles SColor SV1

Sådan nulstilles SColor SV1

Er en S-serien skifte har en Reset knap for at gendanne fabriksindstillingerne

Kraft Genstart Samsung Galaxy Watch3 45mm, hvordan man

Kraft Genstart Samsung Galaxy Watch3 45mm, hvordan man

Hvis din SmartWatch er langsom eller fryser, kan det hjælpe at genstarte den.

Reston Olympic Triathlon 2021 Registreringsoplysninger

Reston Olympic Triathlon 2021 Registreringsoplysninger

Sixteenth Annual Reston Sprint Triathlon Information, Race Map, Race resultater, Race anmeldelser og race Dato. Lær hvorfor du skal køre sekstende årlige Reston Sprint Triathlon i Reston, VA.

Sådan backup og gendannelse Google Pixel 3aXL

Sådan backup og gendannelse Google Pixel 3aXL

Her er hvordan man kan sikre dine Gmail, kontakter, apps mv sikkerhedskopieret på din Pixel Pixel XL.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hej, jeg sikkerhedskopieret min SMS og opkald historie i en plus konto og backup af det samme er tilgængelig i Google Drev men Im ikke kan gendanne det i min ...

Fem Nedenfor Martinsburg nyhed artikler, spil og legetøj i Martinsburg, WV

Fem Nedenfor Martinsburg nyhed artikler, spil og legetøj i Martinsburg, WV

Find detail plads til leje i Martinsburg, West Virginia på Commons. Kontakt en Agent for nuværende tilgængelige muligheder detail notering, plus se andre nærliggende programoversigter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.