Heres hvorfor Apple holdt hovedtelefonstikket i den nye MacBook, men ikke det nye iPhone

Apple Lightning til 3. mm stik til hovedtelefoner Adapter Intercomp Malta

Mobile enheder er ditching hovedtelefonstik i rask klip, så hvis din nye Android smartphone eller Apple iPad Proa skibe uden at dyrebare havn, kan du nødt til at købe et trådløst headset at lytte med på podcasts, musik eller video. Eller måske ikke. Du kan stadig bruge din USB-type C-port med dine foretrukne hovedtelefoner â €”hvis du får dine hænder på en USB type C hovedtelefon adapter. Bare sæt den ind i opkrævning af havne, og sæt dine hovedtelefoner ind i 3. mm lydstik på den anden side af adapteren. Dens så let, og vi har jaget nogle af de bedste USB-C-hovedtelefon adaptere derude til at hjælpe dig gøre netop dette.

Cablecreation USB-c adapter

En af de vigtigste gene s af nogle USB-C hovedtelefon adaptere er, at du ikke kan oplade din telefon, mens du lytter til musik â €”og theres ikke noget værre end at løbe tør for saft i midten af ​​din favorit spor. Med denne adapter fra CableCreation, får du en 3. mm stik til hovedtelefoner i den ene ende og en USB-C-port på den anden, så du kan oplade din enhed, mens du lytter eller et opkald. Denne adapter understøtter en maksimal 60W input og arbejder med en lang række enheder. Dens kompakte størrelse gør det nemt at glide i lommen eller tasken til rejser, også. Dens værd at bemærke, at du ikke kan foretage telefonopkald ved hjælp af denne enhed med Samsung Galaxy S8, Note 9 eller iPad Pro.

Anker USB-c hub

Denne adapter er faktisk en USB-hub â €”fantastisk til iPad Pro. Med denne 6-i-1-hub, du ikke kun får en 3. mm stik til hovedtelefoner, men du får også en USB-C-port og USB-A-porten, et SD / MicroSD kortlæser, og en HDMI-port, der lader dig tilslutte din iPad til et fjernsyn eller display og strøm i op til 4K ved 60Hz opløsning. Hvis du bruger din iPad som en bærbar udskiftning eller for at se tv-udsendelser og film, er dette et must-buy. Det understøtter en maksimal tilførsel af 60W, så du kan oplade din iPad Pro med fuld fart, mens du bruger nogen af ​​de andre hub porte.

Linklike -in- usb c til mm hovedtelefoner adapter

Belkin USB-C lydadapter, specielt bygget til USB-C-enheder, der mangler 3. mm lydstik, kan du lytte til musik og anden lyd, mens du oplader din enhed via en enkelt USB-C-port. Denne adapter er udstyret med USB-C-opladning og en 3. mm hjælpeudstyr port til musik, videoer, telefonopkald og meget mere. USB C-port er kompatibel med både hurtig opladning 2. og USB-PD, der leverer hurtig og sikker effekt ved tilslutning til kompatible opladere. Enhederne digital-til-analog lyd converter leverer høj opløsning, statisk-fri, feedback-fri lyd, uanset hvor du går.

Acessorz usb c til mm audio aux jack adapter

Denne præmie kvalitet DAC adapter lader dig nyde high fidelity lyd på din smartphone med en indbygget DAC høj opløsning chip, der afspiller med ultralavt effekttab og multi-mode dynamisk effekt kontrol. Adapteren letter høj opløsning lydudgang og støj reduktion op til 32 bit / 384 kHz lossless at forbedre den originale lyd kvaliteten af ​​din mobiltelefon. Det kan køre stereo øretelefoner op til 35 MW / 32ohm til at rumme en bred vifte af toner. Det slanke design gør det muligt at oprette forbindelse til hovedtelefoner og smartphones når som helst og sikrer automatisk anerkendelse af hovedtelefonerne via OMTP / CTIA-standarden. USB C DAC Headphone Adapter understøtter de fleste Android 5. eller over enheder med standard USB-C, såsom IPAD Pro 2022 Google Pixel 2, 2 XL, 3, 3 XL, 4, 4 XL og motorcykler Z, Z2, OnePlus 8 Pro, Huawei Mate 30 Pro, P20, Mate 20, og Samsung Galaxy S20 rækkevidde, note 10, note 10 Plus, og Z Flip â €”samt mange andre.

Jsaux USB type C til mm hovedtelefonstik adapter

Jsaux er kompatibel med de fleste Type C telefoner som Pixel 4, 3, 2, XL, Samsung Galaxy S21 rækkevidde, S20, S20 Ultra, S10, S9, S8 Plus, note 20, note 10, en iPad-Pro, Huawei Mate 30, 20, 10 Pro, og mange andre enheder, takket være dens Type C til 3. mm adapter. Den kompakte, farvestrålende adapter understøtter wire kontrol og lader dig lytte til musik og besvare telefonopkald med dine hovedtelefoner. Dens kompatibel med op til 24bit / 96kHz, hvilket giver dig en rig, hi-fi lyd.

Google usb type C til mm hovedtelefon adapter

Google USB type C til 3. mm Hovedtelefon adapter er en kompakt, adapter, der lader dig fortsætte med at bruge din favorit 3. mm hovedtelefoner på samme måde, som du gjorde med hovedtelefonstikket. De små, lette enheder passer nemt i en taske eller rygsæk, så du kan tage den med dig overalt. Det behøver ikke de klokker og fløjter at andre adaptere kommer med, ligesom ekstra porte til opladning, eller MicroSD kort slots, men dens en solid, pålidelig adapter, der kan gled ind i en lomme, pung, eller hvor som helst lille. Dette kommer til at arbejde, hvis alt du behøver, er en måde at bruge dine 3. mm udstyret hovedtelefoner med din nye telefon, men hvis du har brug for noget med mere støtte, så ser andre steder.

Esr -in- usb-c hovedtelefonstik adapter

ESR 2-i-1 opdeler din USB-C-port til en PD-kompatibel USB-C-port og en 3. mm lydstik, så du kan hurtigt oplade din enhed og lytte til musik eller se videoer på den samme tid. Det understøtter Power Delivery protokolspecifikationen 2. og QC 2. hurtig opladning, op til 30W. To chipsæt sikre stabil, high-fidelity lyd transmission der er kompatibel med de fleste USB-C og 3. mm enheder. Understøttede enheder omfatter Google Pixel 4, 4a 4 XL, 3, 3 XL, Samsung Galaxy S21, S21 Plus, S21 Ultra, S20-serien, S10, S10 Plus, S10e, S9, S8, note 20, note 10, note 10 Plus , iPad Pro 2022/202, MacBook Pro, og mere. Når du er ved hjælp af ESR 2-i-1, skal du tilslutte alt i en bestemt rækkefølge, så det hele fungerer korrekt. Først tilslutte dine hovedtelefoner og oplader til adapteren, og slut derefter adapteren til enheden.

Den bedste USBC hovedtelefoner adaptere til 2021

Ailun usb c til mm audio adapter

Hvis din telefon, gør ikke tablet eller MacBook har en 3. mm lydstik, så du kan tilslutte hovedtelefoner, kan du investere i trådløse øretelefoner eller endda købe et par USB-C hovedtelefoner. Men dens generelt billigere at købe en USB-C-hovedtelefon adapter, der gør det muligt at lytte til musik, tage opkald, og mere med din almindelige par kablede hovedtelefoner.

Hvad skal du overveje, når du vælger en usb-c hovedtelefon adapter?

Tin T2 du virkelig har brug for at bruge skumpuder eller bassen er en smule for lavt. Med gummi tip fandt jeg det omkring 10% under bassen jeg virkelig ønskede, det var bare en smule uden for rækkevidde. Med skum tip gik bassen op til gode etager, meget klare, men ikke boomy ligesom Beats og meget klarere og endda end Bose også.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vedhæft højttalere til din smartphone med disse Insignia Lightning til 3. mm adapterkabler. Pakken indeholder to hvide kabler til brug med Apple® iPad® Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPhone® 5, 5c, 6 Plus, 6s, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, XR, XS og XS Max.

Hvis du er en Apple bruger du vil vide, at de altid Arent kompatibelt med ikke-Apple-enheder. Dette udgør et problem, som du ender med at bruge et ton af penge at købe Apple-produkter og derefter kæmpe for at bruge dem med andre mærker.

For at kunne bruge dine lyn hovedtelefoner på bærbare, Start med at forbinde dine lyn hovedtelefoner til adapteren. En adapter er en ekstra stykke hardware, der fungerer som en bro mellem din bærbare computer og hovedtelefonerne. Med denne adapter kan du få lyn hovedtelefoner til arbejde med flere enheder.

Sådan bruger lyn hovedtelefoner på din bærbare computer: løsninger

At finde disse adaptere kan være lidt vanskeligt, da de ikke er ganske populære, men du kan være i stand til at finde online elektroniske butikker, der sælger dem. I dag, USB-C adaptere er udførligt brugt og USB-A-adaptere er langsomt at blive udfaset.

Dette burde få lynet kabel arbejder med den bærbare computer. Du vil læse en masse om online-fora, at denne mulighed isnt virkelig muligt, da sådanne adaptere er yderst vanskeligt at finde. Dette er helt rigtigt.

Du vil ikke være i stand til at bruge lyn hovedtelefoner på din bærbare computer, og du bliver nødt til at købe en frisk par hovedtelefoner til din bærbare computer, før som du måske ønsker at tjekke denne vejledning om, hvorvidt du kan bruge Apple øretelefoner til mic på pc.

Typer af USB-porte

De mest almindeligt anvendte bærbare porte er USB-A-porte, som er langt større end USB C-port. Dette er den port, du bruger til at tilslutte dine harddiske, flash-afspillere, opladning kabler osv Imidlertid har nogle nyere bærbare modeller startet skibsfart ud med USB-C-port.

Tips til at vælge den rigtige adapter

Lås det fulde potentiale af din iPhones Lightning port med den række af iPhone hovedtelefoner adaptere til rådighed fra eBay. Har du nogensinde oplevet irritation for at bruge dine hovedtelefoner og opkræve din iPhone på samme tid? Med den rigtige adapter er det muligt at gøre begge dele.

En iPhone hovedtelefon adapter virker ved at lade dig samtidig bruge en enkelt lynport til to funktioner â € "Adapteren har en port til din oplader på den ene side og en anden port til hovedtelefonerne på den anden side. Ved at bruge adapteren kan du lytte til musik i længere tid uden at skulle stoppe din musik for at oplade din telefon.

Vigtig

Apple12. inchiPadProWiFi128GBSpaceGrey

Apple12. inchiPadProWiFi128GBSpaceGrey

Apple iPad Pro 12. 128 GB 2020 Find den laveste pris på PriceRunner Sammenlign priser fra 8 butikker SAVE nu

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Taske Sort

Nu hvor den nye iPhone 13 lineup er her, og du har besluttet hvilken model youre vil købe, skal du få fat i en telefon tilfældet for det. En god iPhone 13 tilfælde, vil ikke kun beskytte din skinnende nye telefon fra ridser og utilsigtet dråber, men med så mange muligheder, kan du også vise nogle personlighed.

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Officiel Apple iPhone 11 Silikone Case Black

Uanset om du vil have stil eller sikkerhed, er disse vores yndlingssager til enhver iPhone 11 Pro-bruger.

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

iPhone11 Pro Silicone Case Seafoam

Bestil Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Back Cover Seafoam på CoolBlue. Bestilt før 2359 leveret gratis i morgen. Coolblue noget for et smil.

iPhone 12 Pro Max 128GB

iPhone 12 Pro Max 128GB

December 2021 Den nyeste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore starter fra 0. Undersøg toppen billigste Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB Guld pris i Singapore, check specifikationer, newused prisliste på iPrice.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Ny Apple iPhone 12 Pro 128GB Graphite Amazon. N.

Shop de nyeste iPhone-modeller og tilbehør. Spar med Apple Handel I, carrier tilbud, og fleksible månedlige betalingsmuligheder. Få eksperthjælp i dag.

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Najem Starcall

Køb iPhone 13 Pro Max Clear Case med MagSafe i Libanon Gratis og hurtig levering over hele Libanon efterkrav 1 års garanti

Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Midnight

Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Midnight

Giv din iPhone 13 Pro Max stor beskyttelse og en hurtigere trådløs opladning med mørk marineblå Silikone Taske med MagSafe. Køb nu på æble. om.

Feudale adel og Kongeriget Jerusalem, 11741277

Feudale adel og Kongeriget Jerusalem, 11741277

APPLE IPHONE 77 PLUS ROSE GOLD SMARTPHONE ALLE farver til rådighed, i Addoussiyeh, Saida, Vivadoo, Interesserede købere og klar til at købe, bør kontakte os via vores mailEmailmarkbazaidgmail. omWhatsapp07069518779On gå promo Køb 3 få 1 gratis Køb 5 få 2 freeon salg alle New Brand

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.