Hvordan tilføjer du Bitmoji til dit Samsung-tastatur

5 Bedste private Android Keyboards Du kan stole på 3 Ekspert Tips Data Overhåndere

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Så du tager din Android-enhed ud for at sende en hurtig besked til dine venner, at du vil være forsinket til frokosten, du havde planlagt med dem, og pludselig kaster tastaturet ud på dig. Uanset hvor meget du prøver, ser det ikke ud til at fungere. Du elsker din Android for alle de hurtige meddelelser, som du kan sende gennem det, når du vil, og nu ser du beskeden Desværre er Android-tastaturet stoppet.

Utvivlsomt vil du hurtigt løse problemet. Hvis du leder efter løsninger til at reparere desværre, er Android-tastaturet stoppet, læs videre. Svarene skal arbejde på de fleste Android-enheder, herunder Samsung, HTC, Sony Xperia, Motorola, LG og Android-enheder.

Løsninger For Desværre er Android-tastaturet stoppet

Genstart af tastaturet kan være meget effektivt til at løse problemet. Flere læsere fandt dette til at være nyttigt. Mens nogle rapporterede, at problemet blev returneret senere, fandt andre problemet at være et engangsproblem, der blev løst, da tastaturet blev genstartet.

Afslut ud af menuen Indstillinger og gå tilbage til ved hjælp af tastaturet og tjek om det virker. Hvis du tilfældigvis bruger et tredjeparts tastatur eller hvis enhedsproducenten har installeret tastaturet, skal du kigge efter tastaturet, der er i brug. Ligesom Samsung finder brugerne, at de bruger Samsung-tastaturet, så du skal kigge efter Samsung-tastaturet under apps.

Løsning: Genstart enheden

App'en kan have nogle problemer. En enhed genstart kan løse grundlæggende app problemer og kan løse enkle fejl i enheden. Genstart enheden og kontroller, om tastaturet fungerer. Mange læsere har fundet dette til at være en permanent løsning til problemet, men for dem, der ser problemet, kommer tilbage, prøv de andre løsninger.

Løsning: Ryd cache og data til tastatur

Rydning af cachen og data for et program giver dig mulighed for at fjerne filer, der muligvis kan beskades eller skabe problemer på grund af fejl. Mens du sletter cachefilerne, sletter ikke nogen vigtige oplysninger, vil du miste dine indstillinger, når du sletter datafilerne fra enhver app. Hvis du havde lavet specifikke ændringer i tastaturet, ville du miste disse indstillinger. Du bliver nødt til at gå tilbage i tastaturindstillingerne og foretage ændringerne igen.

Løsning: Ryd cache og datafiler til ordbogen

En af vores læsere påpegede, at problemet kan løses ved at opdatere Google-tastaturet. Hvis du bruger noget andet tastatur, skal du opdatere det. For at opdatere tastaturet skal du åbne afspilningsforretningen, trykke på tre vandrette linjer og trykke på på mine apps og spil. Hvis der er en opdatering til tastaturet, skal du trykke på UPDATE.

Løsning: Nulstil tastaturindstillingerne

Specifikke enheder som Samsung-enheder bruger Samsung-tastaturet. Du får mulighed for at nulstille tastaturindstillingerne, som kan hjælpe med at løse problemet. Hvis du er en Samsung-bruger, skal du følge disse trin for at nulstille indstillingerne:

Løsning: Brug en tredjeparts tastatur app

De, der kan slippe af tastaturappet, de bruger, vælger en tredjeparts app til standard tastaturet og brug det i stedet. Det løser ikke det problem, du har med dit tastatur, men det giver dig mulighed for at bruge et tastatur. Tjek afspilningsbutikken for et tastatur, der passer til dig. Når du har installeret tastaturet, bliver du spurgt, om du vil have det som standard. Vælg det nyligt installerede tastatur som standard.

Løsning: Opdater enhedssoftwaren

Hvis din enhed opdateres, får du en bekræftelse på, at din enhed bruger den nyeste software. Men hvis opdateringer er tilgængelige, skal du installere de seneste opdateringer, og kontroller derefter, om problemet er blevet løst, når din telefon genstarter efter opdateringen.

Løsning: Â Installer opdateringer til Google Keyboard

Som foreslået af en af ​​vores læsere, kan du prøve at løse dette problem ved at installere opdateringer til Google-tastaturet. For det, navigér til Play Store på din Android-telefon og kig efter opdateringerne.

Løsning: Genstart i sikker tilstand

Hvis problemet fortsætter med at fortsætte, så skal vi prøve fejlfindingstrin, der er forholdsvis mere komplekse. I dette trin ved at genstarte din enhed i fejlsikret tilstand, kan vi fastslå, om der er opstået et problem på grund af en af ​​de tredjeparts-apps. Det vil betyde, at dit lager Android-tastatur er en, der vil arbejde i fejlsikret tilstand.

Hvis det virker, så er en af ​​de tredjeparts apps du bruger, kan være den skyldige. For at identificere den app, som kan være årsag til problemet, skal du første tal, så prøv at deaktivere de programmer, du havde for nylig installeret. Deaktiver apps én efter én og afgøre, om tastaturet begynder at arbejde efter deaktivering af en bestemt app. Når du ved, hvilken app forårsagede problemet, afinstallere det.

Hvis du tilfældigvis bruger en tredjepart tastatur, der ikke virker, så skal du afinstallere at tastaturet og prøve at bruge bestanden Android-tastaturet, eller du kan prøve at installere en anden tredjepart tastatur fra Play Butik.

Løsning: nulstilles til fabriksindstillingerne

Mens nogle brugere kan vise deres Androidphone til en produktivitet maskine, en AA central del af oplevelsen smartphone er kommunikation. Uanset use case scenario, kan det BEA en hassle at finde den rigtige tastatur og derefter gøre mest muligt ud af det. Et flertal af Android smartphone beslutningstagere, som Samsung og Xiaomi, sende deres telefoner med deres eget in-house tastatur, der fungerer godt med deres skik Android hud.

Dog kan disse ofte glip af visse funktioner, som en bestemt bruger ønsker. Hvis en alternativ tastatur, der tilbyder den funktion kan findes, det næste skridt er at anvende den som standard input mulighed. Dette kan være en smule tricky for nogle brugere, der ikke er særlig velbevandret med indstillingerne. Thats fordi mens du installerer et tastatur og bruge det for første gang er enkle nok, hvis det ikke angivet som standard tastatur, det oprindelige system tastaturet forventes at poppe op igen, næste gang den bruger skriver noget.

Bedste tastaturer til at prøve på din Android-telefon

Blandt de første tastaturer med en pålidelig knalde-baserede skrive erfaringer og god tekst forudsigelse, Swiftkey fortsat en stor mulighed, selvom det gør ikke tilbud så mange funktioner som Gboard. Indbygget GIF søgning på tværs af enheder synkronisering, og en ren design gør det til et af de bedste tastaturer brugere kan finde for deres Android-telefon. En anden tastatur app, der har for nylig klatrede popularitet diagrammer er Fleksy, der blander et væld af tema tilpasningsmuligheder witha mange nyttige funktioner, såsom glide skrive, stavekontrol, og adaptiv dimensionering for at nævne et par stykker. Det har sin egen emoji tastatur, adgang til GIF og klistermærker fra Giphy, og sin helt egen mini-apps integreret i tastaturet Android app.

Nadeem har været at skrive om forbrugernes teknologi i over tre år nu, efter at have arbejdet med navne som NDTV og PocketNow i fortiden. Bortset fra at dække de seneste nyheder, han har også erfaring test de nyeste telefoner og bærbare computere. Når han ikke skriver, kan du finde ham mangel på Doom evig.

For mange mennesker, er standard tastatur, der kommer på deres enheder er acceptabel. Det er normalt enten bestanden Android-tastaturet eller the OEM tastatur fra Samsung, LG, osv Men de er ikke dine eneste muligheder. Der er en række tredjeparts tastatur apps til Android, der har alle mulige funktioner.

Nogle fokuserer mere på sjov og tilpasning. Andre fokuserer på bedre at skrive. Nogle endda gøre begge dele. Disse dage, Microsofts SwiftKey og Googles Gboard slags dominerer markedet, og de fleste mennesker bruger en af ​​dem. Denne del af Play Store er stagneret en smule, så vi kan ikke se mange nye aktører i disse dage. Heldigvis er der stadig nogle gode muligheder. Lad os tage et kig på de bedste Android tastaturer.

Ai typen tastatur

AI Tastatur Pro har eksisteret i lang tid og dens en solid tastatur option. Den leveres med en masse af de standard funktioner, herunder forudsigelse, automatisk udfyldning, emoji og tastatur tilpasning. Der er også over tusind temaer for at tilføje til din tilpasning. Den gratis version er en retssag, der varer i 18 dage, og så er du nødt til at punge ud de $ 3. 9. Du kan bo på den gratis version, men nogle funktioner vil forsvinde. Dens også en af ​​de få Android tastaturer med en række række. Den app havde et mindre sikkerhedsproblem mod slutningen af ​​2022, men det er siden blevet udbedret.

AnySoftKeyboard

AnySoftKeyboard er et simpelt tastatur med et overraskende antal af muligheder for tilpasning. Dens største funktion er understøttelse af flere sprog og udvikleren har et væld af add-ons til forskellige sprog. Derudover tastaturet kommer med forskellige temaer, adaptive temaer og nogle usædvanlige ting som pile, undo og redo, og nogle andre ting. Denne ene bruger separate pakker til temaer, så du kan finde dem på Play Store såvel som i app. Der er nogle udeladelser her og der, men det er en anstændig fri mulighed og det er ikke for over toppen.

Fletsy

Fleksy er en af ​​de mest populære Android-tastaturer. Den har alle de grundlæggende, herunder swipe og gestus kontrol, websøgning, gif og meme support, temaer, udvidelser og meget mere. Nogle af temaerne er gratis. Men også flere omkostninger penge. Heldigvis er de ikke for dyre. Pinterest købte virksomheden og tog udviklerne. Imidlertid begyndte en anden opstart udvikling på appen igen. Tastaturet er helt gratis, og de fleste af de indkøbte i app er bare temaer.

GOUST ER GOOGLER OFFICIEL STOCK KEAPBOVE. Den leveres med mange af de grundlæggende funktioner som auto-korrektion, flersproget skrive og forskellige tilpasningsfunktioner. Dens påstand om berømmelse er dog, at Google-søgningen er indbygget. Det betyder, at du kan udføre søgninger uden at forlade tastaturrummet. Der er også en GIF-søgning, Voice-typing og Google Translate. Google tilføjer funktioner til dette tastatur på en temmelig hyppig basis. Således er det ikke det minimalt, enkle tastatur, det plejede at være. Men det er stadig anstændigt.

Grammarly er en af ​​de nyere Android-tastaturer. Det startede livet som en kromforlængelse, og det korrigerede din grammatik, som du har skrevet. Android-tastaturversionen sigter mod at gøre det samme. Det kontrollerer din grammatik og stavning samt tegnsætning . Dens nyere, så det er meget stadig i udvikling. Vi forventer, at flere funktioner kommer med fremtidige opdateringer. Du får stadig et meget rent udseende tastatur, der hjælper med at korrigere grammatikfejl i mellemtiden. Vi kan også lide, hvordan det forklarer dine korrektioner Hvis du vil have det til, så du også lærer af det. Tastaturet er helt gratis så vidt vi kan fortælle.

hackere tastatur

Hackers Keyboard er et anstændigt tastatur. Det har ikke mange AI AUTO-korrekte funktioner i andre tastaturer som SwiftKey eller GOard. Det har dog et fuld, PC-stil tastaturlayout. Det understøtter flere sprog via plugin-pakker, du kan downloade separat på Google Play Store. Ellers er det en ret simpel applikation. Du får tastaturet i den gamle Gingerbread-stil med en CTRL-nøgle, Escape, Alt, Fn og en pilrække. Nogle af disse nøgler kan kun være tilgængelige i landskabsversionen. Under alle omstændigheder er det et gratis tastatur og dets anstændigt, selvom det er lidt ældre.

Microsoft Swiftkey

Swiftkey er helt sikkert blandt de bedste Android-tastaturer nogensinde. Den har toppen af ​​linjen forudsigelse og auto-korrektion sammen med gestus-typing, sky synkronisering, så alle dine enheder kan holde sig ajour, temaer, tastatur tilpasning, en nummer række og meget mere. Det har også over gennemsnittet sprogstøtte med over 100 sprog understøttet. Tastaturet og alle dens funktioner er gratis, men du skal betale for de fleste temaer. Tastaturet blev købt af Microsoft for et par år siden, men det virker stadig som det gjorde. App'en er også helt fri.

Multiling O tastatur

Multiling O tastatur er One Stop Shop, hvis du har brug for flere sprog. Faktisk understøtter denne tastatur app over 200 sprog på tidspunktet for denne skrivning, som er mere end stort set alle andre Android-tastatur. På toppen af ​​overlegen sprogstøtte får du gestus-typing, evnen til at oprette et pc-stil tastaturlayout, tastatur, der ændres og genplacering, temaer, emoji, forskellige layouter og den vigtigste nummer række. Det er en stærk mulighed for dig multi-lingusers derude. Flere og flere tastaturer understøtter flere og flere sprog. Men ingen gør det helt så godt som Multiling.

Vigtig

Samsung Galaxy A52S 5G begynder at genoprette December 2021 Security Update World Republic News

Samsung Galaxy A52S 5G begynder at genoprette December 2021 Security Update World Republic News

Oversigt Chrome-enheder e. . Chromebook, Chromebox, Chromebase, ChromeBit modtager automatiske opdateringer, der forbedrer både enheden og dens software. Enhedsopdateringer giver de nyeste funktioner og kee

Sådan Reset Glemt adgangskode på Samsung Galaxy Note 10

Sådan Reset Glemt adgangskode på Samsung Galaxy Note 10

Komplet guide om Hard reset Samsung Galaxy Note 10 Plus Android-telefon uden adgangskode eller mønster lås. Også kender Factory reset og software.

Skift mellem 3G4G.

Skift mellem 3G4G.

Samsung Galaxy Note 10 Lite pris i Indien er Rs 27999. Denne telefon er fyldt med 6 GB RAM, 128 GB Internt lager og 4500 batteri. Tjek Samsung Galaxy Note 10 Lite mobile specifikationer, ekspertanmeldelser, ofte stillede spørgsmål, brugervurderinger, fotos og priser på forskellige online-butikker.

Samsung Galaxy Note 10 plus 5g SMN976B 512DK Mobiltelefoner

Samsung Galaxy Note 10 plus 5g SMN976B 512DK Mobiltelefoner

Samsung Galaxy Note 10 plus 5G pris i Sydafrika anslås at være sydafrikanske rand 14.000. Samsung Galaxy Note 10 plus 5G pris i Sydafrika kan variere over markeder i Sydafrika.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Lær at bruge netværket SIM Unlock kode af Samsung Galaxy Note10 5G. SIM-unlock telefon Samsung Galaxy Note10 bruger Samsung indbygget unlock. For at anmode om en unlock til denne devi

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Laveste pris af Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB i Indien som 19 December 2021. Sammenligne Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB priser fra top 25 online-butikker for at finde de bedste tilbud på Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy Note 10 Plus har bedre ram end Samsung Galaxy S21. Ingen af ​​dem har frontflash. Med hensyn til skærmopløsning, Samsung Galaxy Ingen ...

Amazon. Om Samsung Galaxy Note 10 plus SMN975FDS, DUAL SIM 4G LTE, International Version No US Garanti, 256GB, Aura Glow GSM Unlocked Cell Phones Tilbehør Tilbehør

Amazon. Om Samsung Galaxy Note 10 plus SMN975FDS, DUAL SIM 4G LTE, International Version No US Garanti, 256GB, Aura Glow GSM Unlocked Cell Phones Tilbehør Tilbehør

Spekulerer på, hvad de kan forvente fra Samsungs nyligt annoncerede BigScreen-telefoner Glemmer om rygterne Her er de officielle specifikationer for både Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10 Plus.

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10 Plus Hvad er forskellen

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10 Plus Hvad er forskellen

Det bedste sted at sælge Samsung Galaxy Note 10 ved at sammenligne Mobiltelefoner tradein citerer Alle luftfartsselskaber, 100 sikker, gratis forsendelse og hurtig PayPal eller direkte depositum betalinger i kontanter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.