Hvor meget er Apple Watch Series 5 Fordelingen af ​​de enkelte modeller pris og nye funktioner

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple Watch Series 5, 2022-version af Apples populære SmartWatch, er begyndt på detailniveau for $ 399. Der er flere forskellige pris punkter, dog afhængigt af stil og model du vælger.

Tjek de produkter, der er nævnt i denne artikel:

Uden tvivl den vigtigste nye funktion i Apple Watch Series 5 er dens altid-på Retina-skærm. Tidligere modeller af uret slukket skærmen helt at spare på batteriets levetid, så du måtte hæve dit håndled for at aktivere skærmen og læse den tid eller andre oplysninger.

Nu, takket være et højeffektivt processor, serien 5 viser en nedtonet version af skærmen hele tiden, selv om den skifter til fuld lysstyrke, når du hæver dit håndled. Apple hævder, at selv med den altid-on skærm, batterilevetid forbliver foreneligt med tidligere modeller af uret på 18 timer mellem opladninger.

Apple har tilføjet en indbygget kompas, som gør det muligt location-aware apps som Apple Maps til at orientere displayet automatisk. Og cellulære versioner af Series 5 vil tillade international nødopkald i over 150 lande, selvom din parrede iPhone er ikke i nærheden.

Relaterede dækning Skrivningafdisketteaftrykpået hvordan man gør alting: tech:

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ikke vilde om "lyserøde sand" armbåndet ? Intet problem, kan du handle det for utallige andre muligheder, mange af dem meget billigt. Her er en hel liste over store billige tilbehør til din Apple Watch.

CNET Cheapskate gennemsøger internettet efter et godt tilbud på tech produkter og meget mere. For de seneste tilbud og opdateringer, følg Cheapskate på Facebook ogen Twitter. Find flere store køber på the CNET tilbud SideA og tjek Oura CNET Kuponer SideA for de nyeste promo koder Hvisduopgraderedefra Best Buy, en Walmart,  Amazona anda mere. Spørgsmål om Cheapskate blog? Find svarene på vores FAQ side.

Det eneste produkt Ive givet en perfekt bedømmelsen til er Apple Watch. Den 2022-serien 4 Apple Watch, at være helt nøjagtig, da det ikke var bare Æbler bedste produkt af året, men også den bedste SmartWatch du kunne købe. Apple har opdateret Watch til serie 5, hvilket bringer med det en håndfuld nye funktioner, men bevare det samme design.

Samme ikoniske design

Apple Watch Series 5 er visuelt uændret i forhold til serie 4. Det leveres i enten en 44mm tilfælde størrelse eller en lidt mindre 40mm størrelse for dem, der har slankere håndled. Sagen er stadig en slank 10. mm, og 44 mm model â €”som Im iført på billederne â €” vejer kun 36 gram. Dens knap mærkbar på dit håndled, aldrig bliver fanget under en skjorte manchet, og den kurvede tilfælde er vidunderligt ergonomisk.

Så theres build kvalitet og præsentationen. Det kommer i en aflang kasse thats en lejlighed til at åbne, med urkassen pakket ind i en lille, blød beskyttende pose. Stroppen er adskilt, og hvis du får Sport Band-versionen, det har endda mellemlang og lang muligheder i kassen. Uret tilfælde er sart, men holdbart, og selv aluminium model, som er den billigste, føles usædvanlig høj kvalitet. Den mat finish plads grå tilfælde, parret ovenfor med den hvide sport Band, er enkel, elegant, og vidunderligt lavet. Dens som præmie som mobile produkter får.

Designet af Apple Watch Series 5 has not ændret, fordi der simpelthen ikke er behov. Det eneste sted at gå herfra er, når teknologien gør det muligt, at gøre sagen endnu slankere og kanter mindre. Indtil da, dens fantastiske.

Hvor meget er Apple Watch Series 5 Fordelingen af ​​de enkelte modeller pris og nye funktioner

En altid-på display

Her er den store ændring for Serie 5 over Serie 4 â €”det har en altid-på display, hvilket betyder at det altid viser tiden. Det lyder lidt fjollet, men det har aldrig været en mulighed på Apple Watch indtil nu. Det var ikke et stort problem, da Apple Watch reagerede hurtigt, da du rejste dit håndled, men det helbreder smertepunktet for ikke at kunne give det et hurtigt blik for at se tiden. En ikke-så-subtil håndled raise for at se tiden var ikke altid passende, trods alt.

Dette ringer sandt under fitness tracking: Hvis du gør push-ups og vil tjekke uret for at se dine data uden at stoppe, var det tidligere umuligt. Workouts vises nu på det altid-on-display, hvilket gør det nemt at kontrollere dine fremskridt.

Serien 5S altid-på displayet er mere end blot en skelet-stil omgivende tilstand. Vælg det rigtige urflade, og det er en næsten identisk kopi af den sædvanlige version. Apple måtte overvinde batterilevetidens overvejelser for at få det til at fungere.

Taler om urflader, der er et udvalg af nye. Mens næsten alle dem er tilpasset, er der flere standout-vindere. California Watch Face er attraktivt, men den dristige enkelhed af tallene DUO er min favorit. Det er nemt at matche farven på tallene med remmen på dit ur for et virkelig put-sammen udseende.

Watchos 6, installeret på serien 5 og tilgængelig for tidligere generationer, har nogle sjove nye tilføjelser. Jeg elsker det lille tryk på dit håndled for at markere timen, det er en vidunderlig tilbagekald til bip bip timelyden på et digitalt ur fra min barndom, uden irritation sådan en funktion ville forårsage i dag.

Støj app er en interessant fortsættelse af æbler engagement i sundhed. Det vil advare dig, når du er i et højt miljø, og hvordan fortsat eksponering for lyden kan beskadige din hørelse. Appen målt omkring 74 decibel i en travl pub og vil give en advarsel, når lydniveauet når 100 dB. Dens en af ​​de funktioner, der ikke er umiddelbart nyttigt, men giver et ekstra niveau af bevidsthed om dine omgivelser.

Apple Watch and Watchos 6 Arbejde så godt sammen, med fremragende ydeevne og en simpel hurtig til at lære brugeroplevelse, sætter den alle andre bærbare platforme til skam. Det er også sjovt at bruge. Jeg elsker den haptiske feedback, som er imponerende taktil mod dit håndled eller finger, og bruger den digitale krone til at zoome ind og ud af app-skærmen ser stadig godt ud selv efter hele denne tid. Det er alt så sammenhængende og smart.

Det er dog ikke uden problemer. Når uret ansigt sover over en vis besked eller en app som det nye kompas, er baggrunden blurs og tiden vist i øverste højre hjørne. Det er ikke attraktivt. Vågne uret og udfører din første opgave kræver en lille tålmodighed, som du skal holde pause i et sekund, før du interagerer med skærmen efter at have tappet på displayet. Det er den eneste gang, softwaren er langsom.

Disse er bare små gripes, ikke reelle problemer. Selv setup-processen er ubeklagelig, tager cirka 10 minutter at afslutte efter scanning af urens første skærm med dit iPhones kamera. Det er så nemt. Der er ingen messing rundt under parring, og ingen spinning grafik, mens du venter på opdateringer heller. Ive oprette hvert Apple Watch siden serie 0, og det har altid arbejdet første gang, hver gang.

fitness og sundhedssporing

Medmindre du hyperfokuserede på en bestemt sport, som at køre marathoner eller en anden form for intens træning, hvor du har brug for specifikke metrics, er Apple Watch den eneste fitness- og sundhedsspor, du nogensinde skal bære. Det tager sig af trin, kalorier, timebevægelse, Afslapning , VO2 Max data, timer brugt stående og træningsporing for alt inklusive svømning og cykling samt andre aktiviteter som yoga og elliptisk uddannelse.

Alt dette er tilgængelig andre steder, men hvor Apple står er omfattende billede det bygger på dit helbred over tid, og den supplerende sporing, der har faktisk reddet liv. Det hele kommer op til en stærk grund til at fortsætte med at bære Apple Watch, og thats ikke noget, man kan sige om en hvilken som helst anden SmartWatch. Jo længere du bære det, jo mere indsamlede oplysninger, og jo flere tendenser blive synlige, hjælper dig ændre din livsstil til det bedre.

Serie 5 Apple Watch tilføje ikke sove sporing, en lang-rygter nye funktion. Hvorvidt dette betragtes som en ulempe, afhænger af den betydning, du placerer på det. Der er apps, som vil overvåge søvn ved hjælp af Apple Watch, men både disse og eventuelle fremtidige officielle Apple funktion kræver, at du bære uret i sengen. Hermed menes, at alternative planer for at oplade den anden Watch end natten over. Er det en stor forglemmelse? Efter min mening, nej, men det ville være velkommen i fremtiden.

Apple ur serie gps mm priser

Denne Apple Watch Series 5 er en unik kombination af stil og funktionalitet, der holder dig i god tid med sin unikke funktioner. LTPO OLED DISPLAY af uret giver dig en behagelig visning oplevelse af Apple SmartWatch motiverer dig også til at være fit. Desuden kører SmartWatch på en iOS-operativsystemapple Watch Series 5-pris i IndienApple Watch Series 5 SmartWatch-prisen i Indien er Rs 40.900. Hvad angår farveindstillingerne, kommer Apple Watch Series 5 SmartWatch i sort, lyserød, sølv, sort, guldfarver.

Apple Watch Series 5 Pris i Indien starter fra Rs. 40.900. Den laveste pris på Apple Watch Series 5 er Rs. 40.900 på Flipkart. om. Dette er 32 GB intern opbevaringsbase variant af Apple Watch Series 5, som er tilgængelig i sort, lyserød, sølvblæk, guldfarve.

Vigtig

Renoveret Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band

Renoveret Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band

Shop for Apple Watch serie 6 GPS, 40mm Guld Aluminium Case med Pink Sand Sport Band til meget. o. k. Bestil online nu og betaler intet for op til 12 måneder.

Apple Watch serie 6 falder tilbage til 249

Apple Watch serie 6 falder tilbage til 249

Amazon og Best Buy giver dig endnu en chance for at få fat i en 40mm Apple Watch serie 6 til sit laveste pris på hjemmesiderne endnu ..

Apple Watch Series 7 Pris I Indien, lanceringsdato Annonceret

Apple Watch Series 7 Pris I Indien, lanceringsdato Annonceret

Sidste måned, Apple afslørede den helt nye Watch Series 7 sammen med iPhone 13, 13 Pro, iPad mini 6th gen og iPad 9. gen under den virtuelle Californien streaming begivenhed. Selvom de nye iPhones og iPads har gjort deres vej til markedet, var der ingen ord om, når Æbler nyeste smarte bærbare ville ankomme til butikshylderne. Nu Cupertinobased teknologi store har

Apple Watch Series 6 pris, udgivelsesdato, specs, forudbestillinger og alt hvad du behøver at vide

Apple Watch Series 6 pris, udgivelsesdato, specs, forudbestillinger og alt hvad du behøver at vide

Apple har fulgt ordningen for at frigive en ny SmartWatch hvert år siden 2015. Faktisk er den Cupertino gigant udgivet to smartwatches sidste år. det giver

Apple Watch Series 6 anmeldelser Update, ikke en opgradering

Apple Watch Series 6 anmeldelser Update, ikke en opgradering

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for Apple Watch Series 6 GPS 40mm Guld aluminiumskasse med Pink Sand Sport Band Gold. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

De Apple Watch 6 lodder til recordlow pris forud for Apple Watch 7 lancering

De Apple Watch 6 lodder til recordlow pris forud for Apple Watch 7 lancering

Nike tilbyder en ekstra 20 procent fra den tilbagediskonterede Apple Watch serie 6, når du bruger koden CYBER.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Apple Watch Series 6 44mm GPS Silver Aluminum Taske med White Sport Band M00D3 i Pakistan med kontanter ved levering til bedste pris.

Apple iOS Sprint Smart ure til salg eBay

Apple iOS Sprint Smart ure til salg eBay

De tre store forår nationale serie har Kombineret 2022 Sprint Tidsplaner, at de samlede næsten 200 løb i 24 stater med hver kryds og tværs af nationen.

Apple Watch Series 7 vs 6 Hvad er de største forskelle værdige

Apple Watch Series 7 vs 6 Hvad er de største forskelle værdige

Sammenlign Apple Watch Series 7, Series 6 og Apple Watch SE. Find funktioner, Sundhedsapps Udforsk farver. Shop og sammenlign Apple Watch på Verizon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.