Sådan ændre tastaturets størrelse på Samsung Galaxy J7 2017

Sådan ændre standard tastatur på Samsung Galaxy J7

Den trådløse fleksible tastatur er designet som et holdbart og bærbar bluetooth aktiveret tastatur til din Samsung Galaxy J7 Pro. Den slanke og fleksible design gør det ultra transportabel, når du rejser med dine enheder såsom Samsung Galaxy J7 Pro. Det flade design gør det behageligt at skrive med og tavse taster til mere diskret brug. Også det er vand og støvtæt, hvilket betyder, at det er en stor enhed til bærbarhed og funktionalitet. Tastaturet leveres med et USB ladekabel, som kan bruges, når det tastaturet indbygget batteri er tør for strøm. I stand til at blive rullet op til opbevaring og transport, denne praktiske tastatur gør at skrive på mobile enheder meget enklere og mere komfortable.

Garanti.

Produktets leveringstid afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og forsendelsesmetoden valgt på tidspunktet for kassen. I de fleste tilfælde, når en ordre er modtaget, sendes den til vores bestillingsafdeling og er afsluttet inden for den viste tid, mens ordren gøres.

Kunde anmeldelser

Autokorrektur option på din smartphone kan være ganske nyttigt, når du skriver SMS-beskeder. Denne funktion er som regel gode til at håndtere stavefejl og slåfejl â € ”hvis du ved hvordan man bruger det. Men nogle gange Autokorrektur kan irritere dig, fordi det enten korrigerer et ord at han skal give behov enhver rettelse eller bruger et ord at han skal give passer til din besked.

Heldigvis hvis du ikke bryder Autokorrektur mulighed, der er en måde at helt slå det fra på din Galaxy J7 Pro. Tag et kig på de følgende trin, der vil hjælpe dig deaktivere denne funktion på din smartphone.

lancere messaging app

Start messaging app eller enhver anden app, der bruger et tastatur. Normalt det er ligegyldigt hvilken app det er, så længe det har et fuldt QWERTY tastatur. Så tryk på besked bar den for at få nøglerne.

Tryk på diktat -tasten

Den menu, der popper op fra diktat Key tilbyder dig et par forskellige muligheder at vælge imellem. Her skal du vælge den lille gear-ikonet for at indtaste Keyboard Indstillinger. Ikonet skal være tredje fra højre.

finde smarte maskinskrivning

Her youll se Predictive Text indstilling, der aktiverer eller deaktiverer autokorrektur på din Samsung J7 Pro. Du skal blot trykke på vippekontakten deaktivere Autokorrektur, og du plejer blive generet med ord rettelser og staveforslag længere.

Andre funktioner kan du deaktivere

Bortset fra Predictive Text, Smart Typing sektion indeholder tre flere automatiske korrektion muligheder. Disse indstillinger er normalt ikke så påtrængende som Predictive Text og de hjælper dig med generel tegnsætning . Lad os tage et kort kig på disse muligheder og se, hvordan du kan deaktivere dem, hvis nødvendigt.

Auto kapitalisering

Denne funktion det første bogstav i dine sætninger . Det kommer som regel i meget praktisk, især hvis du er vant til at skrive beskeder med den ene hånd. Men du kan bare deaktivere denne indstilling ved fjerne markeringen boksen ved siden af ​​den.

Auto afstand

Som navnet antyder, Auto Spacing funktion tilføjer mellemrum mellem ord, du skriver. Denne mulighed er også meget nyttigt af samme grund som Auto bogstaver. Og hvis en eller anden grund er du generet af det, skal du blot fjerne markeringen i feltet og rummene plejer være automatisk indsat længere.

Auto- punktformig

Hvis du trykker to gange på mellemrumstasten, vil Auto- punktformig option indsætte et punktum efter ordet, du har skrevet. Det er meget nyttigt, når du skriver med den ene hånd og, i lighed med andre muligheder, kan det være handicappet med en enkelt tryk på afkrydsningsfeltet.

Konklusion.

Som du kan se, at slukke Autokorrektur er ikke så svært. Men hvis en eller anden grund du beslutter at vende indstillingen igen, bare gå tilbage til menuen Smart Typing på din Samsung J7 Pro og skifte det forprogrammerede indstilling igen.

Men hvis du bruger en brugerdefineret tastatur downloades fra Google Play Store, menuen Indstillinger kan være skjult et andet sted på tastaturet. Besøg den officielle appen Play Butik side for at lære, hvor det er.

Den telefoner Tastaturet kan undertiden være en eftertanke når indkøb, men da den ikke længere virker youll snart bemærke betydningen af ​​et godt arbejdsklima tastatur. Så, lad os tage et kig på, hvordan man får det til at virke igen.

Hvorfor har min samsung j tastatur stoppet funktion?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Du søger at ændre tastatur, som er standard på Samsung Galaxy J7. Du ønsker flere funktioner, flere visuals, flere sprog, â € | I denne tutorial, vil vi guide dig gennem de trin for at være i stand til at ændre din standard tastatur og definere en anden én. Vi vil bruge GOARD, som er et ekstremt brugt tastatur. Endelig vil vi detaljeret, hvorfor nogle gange dine breve bliver vendt, og hvordan man kan sætte dem tilbage i den rækkefølge, du kender.

Du er træt af tastaturlayout på din Samsung Galaxy J7. Normalt er den oprindelige tastatur vil få kedeligt hurtigt, og du ønsker at skifte til et tastatur med bedre grafik eller flere muligheder. At være i stand til at ændre tastaturet allerede er installeret på din Samsung Galaxy J7, trinene er ganske simpelt at tilføje nye tastatur på Android-telefon.

Download et nyt tastatur for at kunne din Samsung Galaxy J

For at kunne installere en ny standard tastatur, du bare nødt til at downloade den og derefter installere det på din Samsung Galaxy J7. Der er et stort antal af tastatur apps. Vi er baseret på eksemplet med Gboard Google tastatur. En af de mest populære tastaturer på markedet, og du vil finde den på Google Playstore. Du bliver nødt til at downloade denne app og derefter installere den. Ved afslutningen af ​​installationen, vil Gboard app spørge dig, om du vil have Gboard at blive din standard tastatur. Klik på Vælg en indtastningsmetode derefter kontrollere Gboard.

Skift standard tastatur på Samsung Galaxy J

At være i stand til at ændre standard-tastatur, skal du allerede har en anden tastatur installeret og installeret på din Samsung Galaxy J7. Hvis dette er tilfældet, skal du læse disse anvisninger for at ændre tastaturet, ellers gå tilbage til den tidligere beskrevne kapitel:

Hvordan at vende tilbage til det normale tastatur på Samsung Galaxy j?

Normalt, når bogstaverne giver indtryk af at være fuldstændig vendt, tastaturet af din Samsung Galaxy J7 har ændret layoutet af nøglerne. Enten tastaturet ændret fra QWERTY TIL AZERTY eller fra AZERTY TO QWERTY. Så hvordan du ændrer qwerty-tastatur til azerty på android eller omvendt?

Sådan laver et screenshot eller fange i en galakse j

Vores tastaturer temaer for Samsung J7 ser fantastiske på enhver Android enhed! Dette Emoji Keyboard For Galaxy J7 vil ændre udseendet af din Android-tastatur på en smuk måde. Klar, HD-kvalitet tastaturer, fantastiske HD-tastatur baggrund, fremragende udseende. Download dette Emoji Keyboard For Galaxy J7 gratis og opleve en ny visuel stil dit tastatur. Nyd skrive som aldrig før med denne fantastiske tastatur til Samsung Galaxy J7 til Android. Installer denne nye tastatur tema og imponere dine venner. Hvis du kan lide vores 2022 tastatur tema, så glem ikke at dele det med dine kære.

Vi har oprettet et tastatur tema, der er perfekt til alle, der ønsker at give deres telefon et helt nyt look! DOWNLOAD Emoji Keyboard For Galaxy J7 dag og erfaring en ny måde at skrive. Tilpas din telefon som aldrig før med vores seje tilpasningsmuligheder: â € ¢ Skift den måde, dine nøgler ser - denne fantastiske gratis tastatur tema lader dig vælge en ny form til dine nøgler, â € ¢ Vælg en anden skrifttype - gå et skridt videre i tilpasning med en cool ny skrifttype; â € ¢ Skift dit tastatur tapet - ved hjælp af tastaturet vil aldrig blive kedeligt igen, med en hud, der passer perfekt til din personlige stil; â € ¢ en frisk nyt udseende - Giv hver skærmtastaturet en fantastisk udseende og skabe den bedste personlig maskinskrivning erfaring med Emoji Keyboard for Galaxy J7!

Dette tema til Galaxy J7 er specielt designet til folk, der er glade for Samsung-telefoner og Android System. Gratis download Galaxy J7 tema ikke alene kan gøre dig telefon som Galaxy J7, men også give hundreder af temaer og tusindvis af HD-baggrunde for dig.

Det omfatter alle former for Galaxy J7 tema stilarter, ligesom køligt, tegneserie, anime, 3D, live, teknologi; alle de forskellige farver, som pink, sort, guld, blå, lilla. Det giver dig også mange slags Galaxy J7 wallpapers, ligesom levende baggrunde, blomst baggrunde, bil wallpapers. Til at dekorere din telefon med Galaxy J7 tema og tapet, kan du straks ejer din personlige telefon skrivebordet.

* Vi har redesignet emoji panel til lettere adgang til andre kategorier og funktioner såsom GIF og klistermærker. * Vi har fastsat en tom emoji panel problem, når der skiftes mellem forskellige emoji kategorier. * Vi har fjernet websøgning fra din værktøjslinje.

* Din håndskriftsoplevelse skal nu forbedres, â € "Håndskriftsspor er glattere, og ydeevne er optimeret. * Weve fik en fejl, der forårsagede nedbrud, når du bruger store udklipsholder. * Weve fik et problem med Fatha diacritic på arabisk 123 layouter.

Google Voice Typing

Skærmstørrelsen af ​​Samsung Galaxy J7 Prime gør det svært at håndtere typingen med en hånd. Heldigvis eksisterer der en proces, der kan gøre ovenstående ske.  Ved at oprette Swipe Up-tastaturfunktionen på Samsung Galaxy J7 Prime, kan man blot svinge på tastaturet med næppe nogen indsats. Hvis du er interesseret i at gøre dit liv nemt, er du lige på det rigtige sted. Som standard er denne funktion ikke aktiveret. Derfor er det en  skal for at muliggøre det først.

trin til at oprette swipe up tastatur på Samsung Galaxy J Prime

Efter dette trin er du næsten færdig. Det sidste, du skal gøre efter at have valgt dit foretrukne tastatur, er at gå tilbage til startskærmen for at åbne enhver app, helst Messaging-appen, og prøv det ud.

Vi er også glade for at minde vores læsere om, at hvis du har brug for løsninger til Android-problemer vedrørende dine enheder, så lad os vide ved at tilføje en kommentar nedenfor. Venligst forklar dit problem i detaljer, så vi kunne komme tilbage til dig med den mest relevante, praktiske og præcise løsning. Â Â

Lucas Noah er grundlæggeren af ​​Trendyport, og han dækker en bred vifte af indhold, men har en særlig passion for teknologi. Han er interesseret i Android Devices, Home Automation, Tech and Gadgets, Tech anmeldelser i årevis.

Hvis du konstant bruger din Android-telefon til at sende e-mails, beskeder eller gøre tekstbehandling, er du muligvis ikke tilfreds med det originale tastatur, der er indbygget i din mobiltelefon. Du ved bestemt ikke det, men du vil være glad for at vide, at det er muligt at ændre tastaturet. Vi går bare igennem denne vejledning for at lære dig at ændre tastaturet på din Samsung Galaxy J7.

Proceduren er ikke særlig kompleks, og ved at gå gennem Google Play-butikken skal du kun udføre et par operationer for at nyde et tastatur, der er mere egnet til dine behov. For at begynde med finder vi ud af, hvordan du installerer et nyt tastatur på din Samsung Galaxy J7. Og for det andet, hvordan du indstiller dit nye tastatur som standard tastatur på din telefon.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Youll købe det for sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager. Theyll bruge det til at chatte med deres venner og gå på shoppetur.

Din Childs første smartphone En guide til den korrekte alder, Telefon Type og Forældrekontrol

Din Childs første smartphone En guide til den korrekte alder, Telefon Type og Forældrekontrol

Fra de bedste telefoner til unge børn til de bedste forudbetalte telefoner til teenagere, her er de sikreste muligheder for at købe til dit barn, når de er klar til deres helt egen enhed.

De 5 bedste Mobiltelefoner for Børn i 2021

De 5 bedste Mobiltelefoner for Børn i 2021

Whats den rigtige alder for forældre at få deres børn en mobiltelefon Få ekspertrådgivning og tips fra Common Sense Media redaktører.

Alder for at få dit barn til en mobiltelefon, når skal børnene få en telefon

Alder for at få dit barn til en mobiltelefon, når skal børnene få en telefon

Palm lavede den bedste premium smartphone til børn. Planer starter på 5month. Palm passer i de mindste lommer. Palm har forældrekontrol, der kan spore placeringen af ​​enheden, administrere apps og overvåge webaktivitet.

Lad Geek Guide du holde kontakten med dine børn med en smart Watch Lær

Lad Geek Guide du holde kontakten med dine børn med en smart Watch Lær

GPS-tracking udstyr til børn er en velsignelse for forældre. Forældre bør vide mere om de bedste GPS-enheder til at spore deres barn, og fordelene ved GPS aktiveret armbånd og se for børn.

Kidocall 4G SmartWatch, telefon GPS tracking til Kids Aqua

Kidocall 4G SmartWatch, telefon GPS tracking til Kids Aqua

Sporting sådanne funktioner som Pixbee har igen bevist, hvorfor de er så populære. Grib et godt køb på en i dag på JB HIFI

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvis dit barn isnt helt klar til en telefon, en SmartWatch er en stor mulighed. Der er masser af gode mærker på salg, så få fat i dem hurtigt ... så måske de vil stoppe stjæle dit som et stykke legetøj

Kidocall 4G SmartWatch, Telefon GPS Tracking for Kids PurplePink

Kidocall 4G SmartWatch, Telefon GPS Tracking for Kids PurplePink

Smartwatches giver dig mulighed for at holde kontakten og overvåge dine børn aktiviteter uden at være for invasiv. Smartwatches har forskellige anvendelser og funktioner.

Samantha Sanderson på scenen

Samantha Sanderson på scenen

Er du forvanske for lastminute gaver til dine kid Ingen bekymringer, så har vi rundet op ti af de bedste gaver, fra abonnement kasser til legetøj, som ethvert barn ville elske at åbne op på juledag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.