Sådan Tjek om din mobiltelefon er Unlocked

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis youve købt en mobiltelefon nylig, dens sandsynligvis allerede låst op. Men hvis youve haft det i et stykke tid, eller hvis du planlægger at købe en brugt telefon, bør du kontrollere, om dens låst eller ej. ,EN

Der er et par måder at fortælle, hvis din telefon er låst op. Trinene er forskellige for iPhones og Androids, men godt gå igennem dem begge nedenfor. Også, hvis din telefon har brug for et løft, dont bekymre fordi weBoost mobiltelefon signal boostere vil arbejde med alle celle luftfartsselskab. ,EN

Hvad betyder det, hvis en telefon er låst op?

Hvis en mobiltelefon er låst op, betyder det, at telefonen kun kan bruges på én bestemte luftfartsselskaber netværk, ligesom kun på Verizon tjeneste, eller kun på AT & T. Bærere vil installere software på telefonen til at låse den til deres netværk.

Carriers låse telefoner til deres service, så telefonen købere cant købe en subsidieret telefon fra et luftfartsselskab på en rabat og derefter hurtigt flytte til et andet luftfartsselskab til service. Eller for at forhindre tyveri på nyindkøbte telefoner. , Â â €

Dens en god ide at tjekke en brugt telefon for at se, hvis dens låst, før du køber det. Hvorfor? Hvis telefonen er låst op, kan du bruge den til at modtage mobiltelefon service fra transportøren efter eget valg. Hvis du køber en ny telefon, at det stadig er ideel sørg sin ulåst, hvis du ønsker at skifte luftfartsselskaber. ,EN

Er min android telefon låst op?

Men husk på, at denne metode ikke er 100% korrekt. For at bekræfte din telefoner status prøve at bruge denne næste test. Dens lidt mere kompliceret, men itll give dig et endeligt svar på, om din telefon er låst eller låst op.

Hvis forbindelsen går igennem, er telefonen låst op. Hvis du nu ikke kan foretage et opkald, telefonen låst til den første transportør. På dette tidspunkt, kan du også se på skærmen en besked forklare at telefonen er låst.

Er min iphone låst op?

Men denne metode til at kontrollere dine iPhones status Código idiotsikker. Derfor anbefaler vi, at du også bruge metoden nedenfor, hvis du kan. Dets mere kompliceret, men itll giver en endelig resultere om din iPhone er låst.

Hvis opkaldet går igennem, er telefonen låst op. Hvis opkaldet doesnt connect, er telefonen låst til den anden transportør. På dette tidspunkt, kan du også se på skærmen en besked forklare at telefonen er låst.

Hvordan at kontrollere, om et løft telefon er låst op

Hvis youve købt en Boost Mobile telefon, der er et par af krav, før du kan låse den op. Din konto skal have været aktiv i mindst 12 måneder, skal enheden være oplåselige , og kontoen skal være i orden.

Ved anmodninger låse & t & Verizon telefon

For at låse din AT & T telefon, først, gå til att. about / deviceunlock / og vælg Lås din enhed. Udfyld formularen og send den. Se efter en e-mail, så du kan bekræfte din anmodning og derefter youll modtage en e-mail om kort tid med status for anmodningen. For detaljerede instruktioner gå her. ,EN

Før du køber en Android-telefon er det virkelig værd at gøre sikker på, om den Android-telefon, at du overvejer at købe, er en ulåst telefon eller låst telefon. Nedenfor vil du finde metoder til at finde ud af, om en Android-telefon er låst op eller låst.

Forskel mellem låst og ulåst Android-telefon

Den klare fordel ved at eje en ulåst Android telefon er, at det kan bruges med enhver Carrier eller netværk. Du kan indsætte SIM-kort fra enhver tjenesteyder på en ulåst telefon, og det vil begynde at arbejde.

Låst Android-telefon: Â Android-telefoner, der sælges af Carriers er generelt låst til netværket af Carrier og kan ikke bruges på andre netværk. De fleste Låste Android-telefoner sælges med et netværk plan og er generelt låst i en periode på 18 til 24 måneder.

Den Android-telefon er afgjort Unlocked, i tilfælde af opkald går igennem, selv efter ændring af SIM-kortet. I tilfælde af opkald ikke forbindelse efter udskiftning af SIM-kortet, det bekræfter, at Android-telefon er låst til en Carrier.

Check ved hjælp af IMEI nummer

Hvis du ikke ønsker at gennemgå processen med at ændre SIM-kortene, kan du bede om IMEI-nummeret på Android-telefonen og følge nedenstående trin for at kontrollere, om din Android-telefon er låst op eller låst.

Først, nogle gode nyheder: Din telefon kan godt allerede være låst op. Hvis du købte det Sim-Free, så er chancerne for, at det vil være, som det vil, hvis du købte det fra tre på eller efter 1. januar 2022. Hvis du har købt, hvis fra et andet netværk eller før den dato, kan det godt være låst, men det er godt Normalt nemt at låse op, så godt forklare nedenfor.

Sådan kontrolleres, om din telefon er låst op

Den nemmeste måde at tjekke er simpelthen at sætte et SIM-kort fra et andet netværk i din telefon. Hvis du ikke har en af ​​disse og kan ikke låne en fra en ven eller et familiemedlem, kan du bestille dem fra mange netværk gratis eller pope ind i en telefonbutik og få en.

Som et eksempel bruger GiffGaff O2S-infrastruktur, så hvis du er på et af disse netværk, så bruger et SIM-kort fra det andet vil du ikke fortælle dig meget, da det sandsynligvis vil fungere, selvom din telefon er låst.

Du kan se, hvilke MVNOS, der bruger hvilken infrastruktur via en hurtig Google-søgning, men for at holde tingene enkle, hvis du bruger et tre, EE, O2 eller Vodafone SIM-kort, så vælger en af ​​de andre tre er et sikkert væddemål.

Andre muligheder

En alternativ mulighed for at kontrollere, om din telefon er låst, er ved at kontakte dit nuværende netværk og spørger. De kan dog kræve yderligere oplysninger fra dig, f.eks. Dit Phones IMEI-nummer, som du kan finde ved at skrive * # 06 # på din telefonopkaldsskærm.

Hvis du bruger en iPhone, kan du også gå til Indstillinger> Mobile Data> Mobile Data Options, og hvis på skærmen du ser et mobilt datanetværkets valgmulighed, er din telefon sandsynligvis ulåst, selvom dette ikke er en 100% garanti for at.

Hvordan låser jeg min telefon op?

Så, dine telefoner låst? Dont panik. Låsning af det er normalt hurtig og enkel. Tabellen nedenfor vil give dig en rundown af hver netværk oplåsningspolitik â € œ Bemærk, at hvis du ikke ser et netværk nedenfor, sælger det på tidspunktet for skrivning, at det ikke sælger telefoner eller ikke låser de telefoner, den sælger.

At vide, hvordan du kontrollerer, om en telefon er låst op uden et SIM, er vigtig, når du køber telefonen, hvad enten du er ny eller brugt. En årsag til dette er, at låste telefoner ikke tillader omskiftning af mobilnet.

Sådanne telefoner er begrænset til deres respektive bærere i en bestemt periode. Det efter når denne kontrakt er op, at telefonen kan låses op. I nogle tilfælde kan der dog betales en tidlig opsigelsesgebyr på din kontrakt for at gøre telefonen berettiget til at låse op.

Unlocked telefoner, på den anden side er din bedste indsats, hvis du har brug for en mere fleksibel netværksstruktur. Selvom de normalt er dyrere, giver ulåste telefoner dig mulighed for at gøre brug af nogen tjenesteudbydere SIM-kort.

Du kan tjekke, om en telefon er låst op med eller uden et SIM-kort. Brug af et SIM-kort er meget nemmere, men andre metoder kan bruges til at opnå det samme mål, hvis du ikke kan bruge et SIM-kort.

Sådan kontrolleres, om en Android-telefon er låst op med IMEI

Kontroller, om en iPhone er låst op med IMEI-metoden, er helt anderledes end at bruge den samme metode på en Android-telefon. I tilfælde af en iPhone-enhed skal du bruge en online checker, der kræver et servicegebyr.

For at gøre dette skal du bruge tjenesten af ​​en online iPhone Carrier Checker. Et eksempel er WIPEELOCK iPhone Carrier Checker. Gennem webstedet kan du bruge dit IMEI-nummer til at kontrollere din telefons aktuelle låsestatus

Som jeg nævnte tidligere, skal du betale et servicegebyr. Efter at have betalt for tjenesten, sendes resultatet, der indeholder de enheder, der er låst status, til den e-mail-adresse, du har angivet, når du bestiller tjenesten online.

Kontroller, om en iPhone er låst op via indstillinger

En anden mulighed er at kontakte din udbyder for at høre om den ulåste status på din telefon. Du skal bare kontakte din carriers kundeservice og gøre din anmodning kendt. Du bliver bedt om at give nogle detaljer. Efter at have leveret dem, får du de oplysninger, du har brug for.

Hvis du bestiller en telefon online, skal du sørge for at kontrollere produktspecifikationerne for at afgøre, om det er låst eller ej. Du kan også bede forhandleren for oplysningerne, hvis du køber fra en offline stikkontakt.

Du kan tjekke den operatør, som din iPhone er låst til ved at gå til indstillinger på iPhone, og klikke på Carrier. Sørg for, at muligheden, Automatisk er ukontrolleret, så telefonen kan søge efter alle tilgængelige luftfartsselskaber. Hvis din iPhone finder kun en transportør, betyder det, at den er låst til det pågældende netværk.

Med den nye teknologi med nem swipe og ansigtsgenkendelse, har smartphones og computer Peripherals revolutioneret folks liv. Folk tager fordelene ved smartphones verden over, en af ​​dem er af telefonoplåsning og lås funktionalitet. Vi låser op vores smartphones utallige gange, ikke i betragtning af dag eller nat. Teknologien har også udstyret os med adgangskoden og ansigtsadlåsen for at sparke på sikkerhedsniveauet. Sensoren er ikke mindre den monotone rejse af nye Happenings i Smart Devices Hassle.

Hassling med den låste og ulåste version af smartphone og Peripherals er de almindelige noder. Man bør altid være en aktiv elev, for at få, hvilken teknologi der er omformer . De fleste af organisationerne er rustet til at låse op Android-support, som folks påvirkninger.

IOS og Windows er det mest brugte og favoriserede operativsystem, der styrer Tech World. Eksperter og professionel af Technological Verden styrer mod telefonen Unlock Checker og korrekt vejledning for at bruge smartphones og Peripherals . Med dette Android OS har udstyret markedet, hvilket giver platformen til den bedste udnyttelse af applikationerne og hurtig adgang. Mange mennesker ignorerer den oplåste Android-forudindstillet og er forvirret.

Del forskellene mellem låste og ulåste Android-telefoner

Dette er de telefoner, der er direkte og indirekte fremstillet af de flere virksomheder. Mange af de berømte og populære mærker som Samsung, Xiaomi, Google, og andre gør disse typer af håndsæt.

Folk bør forsøge at få kendskab til ligegyldigheden. Fordelen ved ulåst Android-telefon er, at den kan bruges med ethvert netværkssignal. Du kan indsætte et SIM-kort fra enhver tjenesteudbyder på en ulåst telefon og få dine hænder til Sensational teknologi.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den Wisconsin Institut for Børn og Familier DCF er forpligtet til fortsat at støtte efterspørgslen efter højkvalitets børnepasning adgang til Wisconsin familier ved at lancere en ekstra runde af Child Care Tæller betalinger, der tilbyder ekstra støtte til børnepasning udbydere.

Fordele og ulemper ved at lade din lille en ur-tv

Fordele og ulemper ved at lade din lille en ur-tv

Bygget til PC, Mac og mobil, ChildWatch er 100 webbaseret børnepasning software til CACFP sponsorer, centre, kirker og skoler.

China Mobile USB bredbånd for internet

China Mobile USB bredbånd for internet

I 2020, mere end 963 millioner mennesker i Kina adgang til internettet via deres mobiltelefon.

Alibaba Group

Alibaba Group

Den Investor Relations hjemmeside indeholder oplysninger om Qutoutiao Inc. forretning for aktionærer, potentielle investorer, og finansanalytikere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Multistate Udbrud af Shiga toxinproducing Escherichia coli O26 Infektioner Forbundet med Chipotle Mexican Grill Restauranter

Samsung Galaxy Chromebook 2 anmeldelser Second gange charme

Samsung Galaxy Chromebook 2 anmeldelser Second gange charme

I øjeblikket Samsung Galaxy Chromebook Go noteret på Samsung Mobile Pres hjemmeside, hvor dens fulde specifikationer og i høj opløsning billeder er tilgængelige.

Google annoncerer Pixelbook Go, en præmie, MacBookstyle Chrome OS bærbar

Google annoncerer Pixelbook Go, en præmie, MacBookstyle Chrome OS bærbar

Echa un vistazo da Google Store en los ltimos Chromecast telfonos, altavoces y Pantallas inteligentes. Compra un Pixel, Google Nest Audio, Chromecasts con Google TV y mucho ms.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.