Sådan Fix Mobile WiFi Tethering Problem på Android

Fix Hotspot ikke arbejder på Android Mobile Internist

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For nylig har jeg stødt på en lignende situation på en frisk installation af Windows 10 Version 1809. Før dette var jeg kører Windows 7 SP1 og selvom jeg til tider stødt på nogle forbindelsesproblemer af denne art, det havde aldrig varet i det omfang, jeg oplever i Windows 10.

Sådan ændrer DNS-server i Windows

Nogle almindeligt anvendte alternative Public DNS-tjenester omfatter gratis Google Public DNS, Open DNS og CloudFlare DNS. Ændring af din konfiguration til brug en af ​​dette eller andre brugerdefinerede DNS-servere vil sandsynligvis løse problemet, som det gjorde for mig.

Kelvin Muriuki er en web-indhold udvikler, der lidenskabelige om at holde internettet et nyttigt sted. Han er grundlægger og redaktør af Journey Bytes, en tech blog og webdesign bureau. Du er velkommen til at forbinde med ham vedrørende indholdet vises på denne side eller på nettet og udvikling af indhold.

Når du er på farten eller arbejder på farten, er det vigtigt at holde forbindelsen. Men det betyder ikke, du er nødt til at stole Ona offentlig Wi-Fi, som måske ikke altid være sikker. I stedet kan du bruge din telefon til at dele en internetforbindelse med din bærbare computer, tablet og andre devicesâ €”med mindre at bruge telefonen som et mobilt hotspot er ikke i orden.

Heldigvis Asurion Eksperter støder på problemer som dette hver dag, Skrivningafdisketteaftrykpået telefoner ikke vender Ona til dem witha hævede batterier. Når tech pauser, reparerer vi det. Hvis du har problemer med at bruge telefonen som din personlige hotspot, så prøv ikke at blive opvarmet dig selv. Se vores tips til fastsættelse din hotspot, så du kan holde dine enheder tilsluttet, uanset hvor du er.

Hvad er et mobil hotspot?

Selvom din iPhone eller Android mobil hotspot bærer mindre risiko end den offentlige en i din hotellets lobby, kan det stadig løbe ind i et par almindelige problemer og stopper med at reagere. Her er de grunde Asurion Eksperter ser mest:

Hvordan at fastsætte et hotspot, der ikke fungerer

En simpel genstart kan løse flere problemer, end du tror. Først slukke telefonen og tænde den igen, og sluk derefter Lavenergi eller strømbesparende tilstand, hvis du har det enabledâ €”denne indstilling kan undertiden blande med enhedens hotspot. Her er hvordan du gør det:

justere din wi-fi eller VPN-indstillinger

Du kan tilslutte mere end 5 enheder alle på et tidspunkt uden nogen glitch eller langsommelighed. Med den nyeste MTN, 9Mobile, Ntel og andre 4G-udbydere på mode, du vil være garanteret af hastighed, når du browser.

Derfor, hvis din WiFi automatisk slukker umiddelbart efter tændt for den, så er denne artikel vil vise dig alt hvad du behøver at vide, hvis du ønsker at fastsætte the WiFi Hotspot ikke arbejder på Androidâ enhed problem.

WiFi Hotspot ikke arbejder android: hvordan du løser mobile hotspot tethering

Android er den mest populære smartphone OS med omkring 85% markedsandel i håndholdte enheder. Takket være sin open source arten af ​​virksomheden, og tonsvis af brugerdefinerede funktioner. At være en elektronisk anordning, kan Android støde nogle tekniske ulemper. Og en af ​​de mest almindelige problemer står er Android Hotspot tilsluttet, men ingen internet. Man kan også sige â €”hvorfor min hotspot sige tilsluttet, men ingen internet.

Det generelle problem, som vi taler om her, er, at enheden er tilsluttet internet data og dens arbejde. Men når du deler som Hotspot, WiFi tilsluttet enhedsadvarsler som ingen internetadgang og viser også en exclamatory. Dette problem kan opstå på en række og række enheder som Samsung, Motorola, OnePlus, Pixel Telefoner, og endda iPhones.

Fix begrænset eller ingen adgang til internettet emne

Hvis din hotspot er forbundet med en ældre mobil og hvis du bruger en 5 GHz AP-båndet, så er det måske ikke muligt at bruge internettet på den ældre mobil. Ældre enheder generelt bruge den 2. GHz båndet, mens moderne mobiler kommer med både 5 GHz og 2+ GHz.

Klar wi-fi indstilling cache

Systemet indsamler cache til at gemme små oplysninger. Android indsamler også systemapp cache og du behøver kan slette cache af Wi-Fi Ansøgning fra din Android indstilling. Dette er rydde eventuelle problemer, hvis forårsaget på grund af forældet cache opbygning.

Ryd systemets cache

Reboot i recovery-mode for din enhed og derfra Tør Cache. Trin til genstart i recovery mode er forskellig for forskellige enheder. Så har en Google-søgning efter skridt for at komme ind i recovery-mode for din egen enhed.

Hvorfor er mit hotspot ikke fungerer?

Hotspot spørgsmål er alt, men sjældent i disse dage for så mange OEM'er har problemer overgang fra en stor Android-version til en nyere. Dog kan problemet også være på din side. Tjek din netværksforbindelse først, så prøv at fjerne adgangskoden og stick til den 2. GHz AP Band.

tjek din netværksforbindelse

For det første åbne en forbindelse- afhængig app og bekræfter, at alt er i orden. Hvis det er, gå til næste trin. På den anden side, hvis du oplever forbindelsesproblemer, så prøv disse trin:

deaktivere bluetooth og NFC midlertidigt

Selv om dette er en lang skudt, kan det hjælpe. Du kan give det en go og deaktivere Bluetooth og NFC til at reducere blande nce. Nogle brugere sagde, at aktivere Flytilstand og deaktivere det hjalp dem med at løse problemet.

Fjern WPA adgangskode

Endelig, hvis hotspottet stadig ikke fungerer på din Android, skal du sørge for at give Bluetooth tethering en chance. Denne teknologi gør det muligt at dele via Bluetooth, og det er et alternativ til almindelig Wi-Fi-deling.

Du kan finde den mulighed i Hotspot & tethering menuen. Også, theres altid en mulighed for, at enheden har en underliggende spørgsmål, og at fejl forhindrer hotspot i at fungere. Som bemærket af så mange brugere, der har oplevet problemer efter halvfærdige opdateringer. Sørg derfor for at opdatere firmwaren på enheden, og håb om, at OEM har løste problemet.

Den hotspot er en af ​​de bedste funktioner, der hver Android bruger har på deres enhed. Det gør det muligt at dele internetforbindelse via Wi-Fi med andre. Det betyder, at din Android-telefon fungerer som et modem og lade en anden enhed til at surfe på internettet via din forbindelse.

Hvad er de rettelser til hotspot ikke arbejder på Android?

Alle de midlertidige filer er gemt på cache partition og når flere og flere apps er installeret så denne partition bliver større. Til sidst, disse filer blande med flere andre apps og stopper enheden fra at arbejde.

WiFi hotspot ikke fungerer efter opdatering til Android aug,

Når den mobile hotspot-funktionen er aktiveret på din Samsung Galaxy A20 eller enhver Android-enhed for den sags skyld, vil det vende din enhed til et bærbart hotspot, som du kan bære rundt og ikke mister forbindelsen. Dog skal du opfylde den forudsætninger for at kunne bruge denne funktion, og at magt, hvor andre brugere har problemer med. Nogle A20 ejere rapporterede, at de har nogle hotspot problemer med deres enheder. Der var dem, der rapporterede, at tjenesten ikke fungerer som det skal, mens andre sagde, at det gør ikke arbejde på alle. Vi bliver nødt til at se nærmere på dette problem for at kunne ordne det. Hvis du er en af ​​ejerne af denne telefon, og i øjeblikket har et lignende problem, fortsætte med at læse, som vi kan være i stand til at hjælpe dig igennem dette indlæg.

Mulige årsager til, at hotspot problemer opstår

Der er tidspunkter, når der opstår problemer uden synlig grund eller årsag og det meste af tiden, disse problemer er temmelig mindre. Du kan løse dem ved blot at gøre det mest grundlæggende af fejlfinding proceduresâ € ”genstarten. Men mindre som det kan være, nogle gange vil det tage mere end blot en genstart for at ordne det. Thats hvorfor theres en såkaldt tvungen genstart, at du kan gøre for at følge op, hvis genstarten mislykkes.

Som jeg nævnte tidligere, kan du dele din internetforbindelse ved at dreje din A20 i et WiFi-hotspot hvis du bruger mobildata at oprette forbindelse til internettet. Hvis den mobile hotspot mislykkedes, så dens altid muligt, at problemet er med selve forbindelsen, især hvis den bærbare hotspot funktionen har arbejdet ordentligt, inden problemet. Men dont bekymre sig, fordi theres altid noget, du kan gøre ved det.

Hvis hotspot problemer opstår uden nogen indlysende grund, og de grundlæggende procedurer til fejlfinding kan ikke løse dem, så dens sandsynligvis et problem med nogle af de trådløse tjenester. Disse tjenester kan gå ned i ny og næ. Når det sker, kan de symptomer, du kan støde variere, og dette er en af ​​disse symptomer, eller det kan være lige et resultat af et af symptomerne. Dens vanskeligt at bestemme den egentlige årsag til, at det sker thats hvorfor du kan få brug for at nulstille alle netværksindstillingerne på din enhed til at ordne det.

Nogle gange kan et problem som dette også skyldes et problem med firmwaren, der har påvirket nogle af telefonens tjenester eller funktioner. Mens det kan være et ret irriterende problem, kan du altid rette det ved at fejlfinding af firmwaren i stedet for tjenesterne. Så så længe problemet ikke er med netværket eller hardware, vil du sandsynligvis være i stand til at ordne det. Fortsæt læsning så syg fortælle de procedurer, du skal gøre for at løse dette problem.

Vigtig

Hvordan til at logge på Novatel Wireless MiFi 2372

Hvordan til at logge på Novatel Wireless MiFi 2372

Lær om Hvad skal jeg gøre, hvis jeg glemmer min routere WiFi adgangskode. Find alle brugsguide, fejlfindingstips og ressourcer til dit Huawei-produkt.

Problemer med signal Support

Problemer med signal Support

Vi bringer dig 6 simple tricks, der kan hjælpe dig med at finde bedre signal, når fast i områder med lav tilslutning.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Vi bringer dig 6 enkle tricks, der kan hjælpe dig med at finde bedre signal, når de sidder fast i områder med lav forbindelse.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Find ud af de øverste 9 grunde til mobiltelefon signaler pludselig gå dårligt, og en endelig løsning til at løse dem. Tal med signalet eksperter

Hvad skal man gøre, hvis vivo v9 ikke opretter forbindelse til pc via USB

Hvad skal man gøre, hvis vivo v9 ikke opretter forbindelse til pc via USB

Allerede opdateret din computer til Windows 10, men dine Windows 10 genkender ikke Android-telefon eller tablet i denne artikel, har vi leveret 14 bedste løsninger til at løse denne computer, der ikke genkender telefonproblemet.

Android-apps som Gmail er Crash og WebView er at skylden

Android-apps som Gmail er Crash og WebView er at skylden

Min Airtel sim er pludselig holdt op med at arbejde. Det begyndte at ske lige pludselig. Indtil i går, var min Airtel sim arbejder godt. Nu det gør ikke arbejde ...

Adgang myphpinfo. om. Tmobile Premium håndsæt Beskyttelse Assurant

Adgang myphpinfo. om. Tmobile Premium håndsæt Beskyttelse Assurant

Indsende en klage til din tmobile telefon. Din Tmobile Premium håndsæt Protection er leveret af assurant Solutions.

Sådan Access Mysprint Com Log ind For 2021 TechFandu

Sådan Access Mysprint Com Log ind For 2021 TechFandu

Hvordan aktiverer jeg denne telefon til brug på min Sprint tjeneste Er det endda kompatibel med Spr Lær om Motorola Moto G 3. generation 4G med 8GB Memory Cell Phone Unlocked Sort med 1 Svar Best Buy

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.