Hvordan at fastsætte Motorola Moto G7 gik helt død og plejer reagere

Sådan nemt Master Format MOTOROLA MOTO G7 G7 PLUS med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Hej u / CubeDusty, vi forstår, hvor vigtigt batterilevetiden for din telefon er for dig. Som vi står bag vores produkter, vil vi meget gerne hjælpe med at få dette kontrolleret. Må jeg ved, hvor længe har du haft dette problem? Bruger du den originale oplader, der fulgte med enheden?

For nu, så prøv at kalibrere batteriet først og lad det oplade natten over, der kun bruger den oplader, der fulgte med telefonen. Denne proces vil nulstille batteriet bordet og lade telefonen til at kalibrere natten over.

Sådan blød nulstilling på din Motorola Moto G7 Power? Hvis dit Motorola Moto G7 Power er frossen eller ikke svarer, kan du udføre en blød nulstilling til genstart din enhed. Dette er en sikker og hurtig måde at genstarte din enhed uden at miste eller slette data.

Genstart en frossen eller ikke reagerer Motorola moto g magt

I løbet af de sidste mange år, har Motorola rungende etableret sig som den bedste løsning for forbrugere, der ønsker en Android smartphone thats langt lettere på deres tegnebog end nogen flagskib. Og med mellemtone muligheder som OnePlus 6T fortsætter med at krybe op i pris, Código Motorola virkelig vender meget direkte konkurrence â €”i det mindste i USA. Andre steder i verden, er der ligeledes stærke muligheder til lave priser. Men med 2022 Moto G7 lineup, har Motorola fremsat endnu et eksempel på, hvordan det har mestret denne prisklasse: ved at være god nok til det væsentlige, selv om det ikke kan matche op med nutidens bedste telefon kameraer eller top-end skærme. Jeg håber bare, youve fik hænder stor nok for dem denne gang.

En masse ting om G7 kommer til at lyde bekendt. Lad os starte med skærmen youll se på dagligt. Motorola har strakt den 6. -inch 1080p skærm til en 19: 9-format ved at slippe af bunden fingeraftryksscanner og flytte til en notched design. Uanset årsagen, fandt jeg dråbeformet / dugdråbe hak af G7 mere distraherende og opsigtsvækkende end det bredere iPhone X-stil hakket på G7 Strøm. Men det er måske ikke tilfældet for dig. Panelet er rimeligt lyse og masser farverige. Det skæv lidt køligt til mine øjne, men hvis det bugs du, kan du få omkring det ved blot at aktivere funktionen Night Light til en lille grad at varme op skærme toner. Sidste år G6 havde en meget flot skærm, og G7 har imponerende fulgt op på det.

Motorola var effektiv i at designe det, men G7 er stadig mærkbart større end sin forgænger. Dens løbet 3 millimeter højere og bredere, så hvis du foretrækker mindre telefoner, youll ønsker at faktor i disse stiger til højde og bredde, når du tager et kig på G7. Dette er nu en telefon thats svæver rundt på størrelse med en pixel 3 XL eller iPhone XR â €”især når du smække en sag på det.

Den vigtigste opgradering regnekraft: Qualcomms Snapdragon 632 er en bidsk performer og viste ingen tegn på problemer med at bruge og hopping mellem dagligdags apps under min anmeldelse. Samlet polish og animation glathed kan være et beat bag flagskib niveau telefoner, men det aldrig konsekvenser anvendelighed. Men hvis du havde håbet en $ 300 telefonen ville være en gaming kraftcenter, youll blive skuffet. G7 kan helt sikkert køre titler som PUBG Mobile, men kan løbe ind i træghed selv på de laveste grafikindstillinger. Alligevel casual spil kører godt og Im tilfreds med G7s samlede præstation og odds for at fastholde, at pålidelighed for de næste par år.

Kamera-Wise, G7s opsætning isnt langt væk fra det, der var inde i G6. Du får to bageste kameraer â €”et 12-megapixel f / 1. primære kamera og 5-megapixel sensor thats der strengt at indsamle dybdedata for portrætter. Op foran theres en 8-megapixel selfie kamera. Billedkvaliteten er også meget lig sidste år, dog med nogle nye modes kastede i. Disse omfatter auto-Smile Capture, som udløser et skud, når alle i rammen er smilende, og høj opløsning zoom, som hævder at genoprette kvaliteten ofte tabt, når der zoomes ind digitalt. Den første er nyttig, men al den sidstnævnte virkelig er over-skærpe enden foto for at forsøge at skabe detalje thats ikke rigtig der. G7 kan også optage 4K video, hvilket er noget G6 couldnt gør.

Historien her er tro mod Motorolas sædvanlige kamera resultater: dine billeder vil se helt fint i gode lysforhold, med god farvegengivelse og en behagelig, afbalanceret eksponering. Men G7 bare plejer holde op ved siden af ​​en af ​​dagens top-tier-telefoner i svagt lys. I en ellers solid $ 300 pakke, kameraet stadig minder dig om, at du er i besiddelse af en billigere telefon. Billeder fra den fremadvendte kamera er også en smule mere smudgy og kedeligt end Id foretrække.

Moto g magt: det nye batteri konge, men med en dårligere skærm

De $ 250 Moto G7 Power har en stor fordel i forhold til standardmodellen: legitimt to-dages batterilevetid. Ved at proppe en 5,000mAh batteri i denne ting, har Motorola produceret en telefon, der kan videreføre den batteri-champ ry af den oprindelige Moto Z Play. G7 Power er mærkbart tykkere og tungere end G7 som et resultat af, at beefier batteri, men for folk, der ønsker en telefon, der varer uden at skulle beskæftige sig med et batteri â €”eller have et job, hvor at gøre det er upraktisk â € ”det bør ikke være en stor forhindring.

Men der er et par grunde til, at dette batteri monster er billigere end G7, der bare udviser standard get-du-through-the-arbejdsdagen levetid . Det mest oplagte er en nedgraderet skærm, med en opløsning på bare 1570 x 720 strakt tværs samme 6. -inch størrelse. Dens ikke så slemt, at youll mærke enkelte pixels, men tekst og ikoner helt sikkert føle mindre skarpt for øjet i forhold til G7 og dens 2270 x 1080 skærm. Er det ødelægge telefonen? Nej slet ikke. Kaste lidt pixeltæthed forbedrer batteriets udholdenhed kun yderligere. Men hvis du er en pernittengryn for skarphed, kan det være en nederen. Denne isnt en telefon for at bruge helt tæt på dit ansigt.

For mig, G7 Power virkelig føles Moto G7 at få. Dens batterilevetid er utrolig og værd at besparelser at Motorola gjorde andre steder. Når du har fået en $ 250 telefon thats masser gode til en smartphones centrale opgaver, og kan behændigt Outlast en Galaxy S10 Plus eller iPhone XR, thats temmelig særlige.

Vox Media har affiliate partnerskaber. Disse påvirker ikke redaktionelt indhold, selvom VOX-medier kan tjene provisioner for produkter købt via affilierede links. For mere information, se vores etikpolitik.

Motorola Moto G7 Power Soft Reset Factory Reset

Sådan blød nulstilling på din Motorola Moto G7 Power? Hvis dit Motorola Moto G7 Power er frossen eller ikke svarer, kan du udføre en blød nulstilling til genstart din enhed. Dette er en sikker og hurtig måde at genstarte din enhed uden at miste eller slette data.

Genstart en frossen eller ikke reagerer Motorola moto g magt

Hvis man antager youve fik den Marshmallow opdatering til din Moto G, bør du ikke være anslaget batteri spørgsmål: Marshmallows hukommelse optimering bør gøre din Moto holder længere end på Lollipop. Det betyder eventuelle tilfælde af overdreven strøm fra batteriet vil sandsynligvis være resultatet af rogue programmer. Gå ind i Indstillinger> Batteri for at se om en app bliver for strømslugende. Hvis du finder en, så prøv at afinstallere det at se, om dit batteri problemer gå.

Moto g problem: Telefonen fryser

Hvis telefonen låser op uden god grund og gør ikke reagere på eventuelle knaptryk, kan du udføre en kraft genstart ved at trykke og holde afbryderknappen i ti til tyve sekunder. Din telefon genstarter og forhåbentlig plejer låse op igen.

Hvis du har gentagne fryser, den første ting at gøre, er at forsøge at identificere en fælles trigger: oftere end ikke, gentagne fryser har samme app eller funktion til fælles. Som med batteriforbrug, hvis du finder en dårlig app fjerne det fra din enhed for at se, om det løser dit problem.

Hvis alt andet fejler, vil en nulstilling af fabriksdata returnere telefonen til fabrikken frisk tilstand - selv om det også betyder itll sletter alle dine ting. Sørg for, at du har fået en frisk backup og derefter gå til Indstillinger> Sikkerhedskopiering og nulstilling. Fravælg indstillingen for Automatisk Restore - vi ønsker at få din telefon tilbage til basics, ikke geninstallere apps, der kan være årsag dine problemer - og derefter trykke på Factory> Nulstil telefon.

Moto g: telefonen plejer lade dig i reset-menuen

Du kan udføre en nulstilling af fabriksdata med knapperne også. Sluk telefonen slukket, og tryk derefter på og hold Skru ned og Power indtil skærmen tændes. Brug Skru ned for at fremhæve Recovery mode og Power til at vælge. Din telefon vil nu genstarte i Recovery-tilstand, og du vil se Android robot med et rødt udråbstegn mærke. Hold Power og tryk Lydstyrke op og derefter rulle til Tør data / Factory Reset. Tryk Power for at vælge, og derefter rulle til Ja - slet alle brugerdata. Tryk Power igen, og telefonen vil nulstille.

Moto G Problem: Apps Luk i stedet for at køre i baggrunden

Dette er en anden, der ser ud til at være blevet rettet i de seneste Android Lollipop opdateringer: Nogle brugere rapporterede flaky Bluetooth og crashy apps. Problemet kunne også skyldes apps, som ikke er blevet opdateret i nogen tid, for eksempel apps, som ikke er blevet opdateret for at udnytte de seneste Android-bygninger fuldt ud. Hvis du kører den mest opdaterede version af Lollipop, og du stadig , der støder på Problemer, skal du sørge for, at dine apps er alle opdaterede og overvej en fabriksindstilling, hvis opdatering af dem ikke fungerer.

Vigtig

Motorola Moto G Play 2021 anmeldelse

Motorola Moto G Play 2021 anmeldelse

Her er Motorolas Moto G Play fremragende design specs. Læs komplet Motorola Moto G Play 2021 Anmeldelser Specifikationer Anmeldelser Specifikationer med ekspert udsigt.

Motorola Moto G4 Play Full telefon specifikationer

Motorola Moto G4 Play Full telefon specifikationer

Shop Motorola Moto G Play 6. HD Tracfone med 1500 MinTextData 20.006.856, læse kundeanmeldelser og mere på HSN. om.

Opsæt Internet

Opsæt Internet

Ingen én test mobiltelefoner tjenester som vi gør. Få ydeevnebedømmelser og priser på Motorola Moto G Play mobiltelefon service.

Moto G Power 2020 Telefon AppCalling Tilfældigt standser arbejdet

Moto G Power 2020 Telefon AppCalling Tilfældigt standser arbejdet

Den Moto G8 Power er en aktuel telefon til rådighed fra ID Mobile og har evnen til WiFi kald. Venligst kan jeg askrequest at wifi kalde supp ...

Moto G Power 2022 gør, specifikationer lække forud for lanceringen

Moto G Power 2022 gør, specifikationer lække forud for lanceringen

Instruktioner til at konfigurere post i en Motorola Moto G Power 2021. Sådan konfigureres post i Motorola Moto G Power 2021. Mail apps og konfiguration.

Motorola Moto G Power 2021 USB-driver officiel driver

Motorola Moto G Power 2021 USB-driver officiel driver

Kan nogen fortælle mig, om et SIM kræves i Moto G Power telefon jeg ligesom de funktioner og batteriets levetid, men jeg virkelig ønsker at bruge det som en standalone ...

MOTO G POWER 2021 opsætningsvejledning AndroidAndroid

MOTO G POWER 2021 opsætningsvejledning AndroidAndroid

Detaljerede instruktioner hvordan man kan overføre data til Motorola Moto G Power 2021 telefon med en fuldstændig beskrivelse

Verizon Avanceret Opkald Android Forum på AndroidCentral. om.

Verizon Avanceret Opkald Android Forum på AndroidCentral. om.

Når tændt, kan WiFi Calling forbedre indendørs kvaliteten af ​​opkaldet til din moto g magt 2021.

Viber tracking for moto g magt, Viber tracking for Samsung Galaxy s10 Miznebi.GE

Viber tracking for moto g magt, Viber tracking for Samsung Galaxy s10 Miznebi.GE

Lær at sætte op og bruge WiFi ringer og tilslutning præference på moto g PURE.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.