Sådan Kraft Genstart og Reset iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den seneste model af iPhone er iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XRA som er helt forskellig fra alle tidligere modeller. Aftagelig af hjemmet knappen har gjort denne model ser også fantastisk. Samtidig, er brugerne i forvirring, hvordan du genstarter eller blød nulstille deres iPhone. Brugere troede processen til at genstarte og blød nulstilling vil være en hård opgave, indtil de gjorde det. Det er virkelig simpelt og let, har kun kombinationen nøglen blevet ændret. I disse artikel vil du lære at tvinge genstart og nulstille iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR.

Kraft reset hjælper brugerne til at løse problemet som frysning, reagerer skærmen på grund af glitch, langsom reaktion, fast under brugen og mange andre små software relateret problem. Mens blød nulstilling gør også en eller anden måde samme arbejde uden at slette noget af iPhone. De fleste af brugerne stadig spørger, om blød nulstilling vil tørre deres telefondata eller ej. Det gør ikke slette noget fra din iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR.

Du kan tvinge genstart iPhone X når du har lyst din iPhone X handler underligt. Det er temmelig meget sikker på, at din iPhone problemet vil blive løst. Bare følg nedenstående trin omhyggeligt, og du er god til at gå.

Hvis du vil fjerne alle de baggrundsdata eller apps kører i baggrunden så blød nulstilling fungerer som en charme. Dette hjælper dig til at holde dig iPhone arbejde i sund tilstand gør det hurtigere og lydhør. Så hvis du nogensinde fået nogen form for glitch eller nogle mindre problem, at du ikke er i stand til blot at lave så du bedre gøre den blød nulstilling.

I ovenstående artikel, har det tydeligt vist, hvordan man kan tvinge genstart og nulstille iPhone X. Du kan bruge nogen af ​​den metode, som pr din bekvemmelighed. Lad os vide, hvilken metode du prøvet, og hvad der var årsagen.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Ingen tvivl om, at mobiltelefonen er blevet en dag-til-dag følgesvend, hvorfra vi finder det meget vanskeligt at adskille; og det er på grund af det store antal af handlinger, som vi kan udføre med dem, især da ankomsten af ​​internettet til disse enheder ..

Mængden af ​​videoer og fotos, som vi tager med kameraet, og at vi ophobes i terminalen, de programmer, vi downloade og bruge, og mængden af ​​beskeder og filer, som vi krydser årsag vores telefon til at blive mættet , hvilket resulterer i enheden fiaskoer, eller at det det låse eller ophold med den sorte skærm. I disse situationer, hvor vi ikke kan bruge terminalen, den første løsning, og den, der normalt løser problemet er normalt at tvinge terminalen til at genstarte. Af denne grund i dag i TechnoWikis vil vi forklare, hvordan man gør det i en af ​​de Apple terminaler øjeblikket: IPhone XR.

Endelig trykke på og holde knappen på højre side, indtil Apple-logoet vises på skærmen af ​​din iPhone XR. Denne kontakt skal være lang, og du bør holde knappen inde, indtil mærkets logo vises på skærmen.

Relaterede spørgsmål

kender også, hvorfor cant jeg tænder min iPhone XR slukket? Spørgsmål: Q: ude af stand til at slukke iphone xr Svar: A: Prøv at gøre en hard-nulstilling ved hurtigt at trykke på / slippe lydstyrke op knappen, derefter ned for lydstyrken knappen, og tryk derefter på magt, indtil du ser Apple-logoet på skærmen.

Hvorfor plejer min iphone xr tænde på alle?

Tryk og hold både Sleep / knappen Wake og knappen Hjem. Når Apple-logoet vises, skal du slippe begge knapper. Bemærk: Hvis iPhone stadig gør ikke tænde, eller hvis det sætter sig fast under opstart, se Apple Support artiklen Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch plejer tænde eller er frossen.

Adgang til denne side nægtes

Hvordan slår jeg min iPhone på xr, når skærmen er sort?

Først løsning: Kraft genstarte din iPhone XR. Her er hvordan en kraft genstart er gjort på din iPhone XR: Tryk og slip Volume knap op hurtigt. Tryk og slip knappen Lydstyrke ned hurtigt. Endelig skal du trykke på og holde knappen Side i et par sekunder, indtil du ser Apple-logoet.

Hvordan du genstarter en frossen iphone xr?

At kraft genstarte iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12, eller iPhone 13, skal du gøre følgende: Tryk kort på lydstyrke op knappen, trykke kort på volumen-knappen nede, og tryk derefter på og hold knappen side. Når Apple-logoet vises, skal du slippe knappen.

Hvorfor er min iphone xr touch screen virker ikke?

Hvis din iPhone XR touchscreen stadig reagerer meget langsomt efter du udfører en blød nulstilling, så prøv at kraft genstarte den i stedet. En kraft genstart fungerer ens som den blød nulstilling, når det kommer til at håndtere mindre softwareproblemer. Dette er ofte nødvendig, når telefonens skærm er frosset eller ikke reagerer på berøringer.

Hvorfor kan jeg ikke slukke min iPhone?

Åbn Indstillinger, og tryk på Generelt. Rul hele vejen ned til bunden af ​​menuen og hanen lukket ned. skyderen Strømmen vil blive vist på skærmen. Stryg strømikonen tværs ordene glide til slukning at lukke din iPhone 12.

Hvordan tvinger shutdown en iphone?

Der var en tid, hvor kraftoverførsel mobil tech og slukkes igen var ret ligetil. Du kunne holde nede på en knap, og telefonen ville slukke, sparer batteriet efter behov eller reducere risikoen for uønskede opkald.

Desværre, det lille afbryderknappen på Apple-enheder isnt så ligetil, som det var engang. Apple har lavet nogle ændringer i de funktioner i iPhone-modeller og afbryderknappen lidt som følge.

Disse ændringer kom som lidt af en overraskelse for alle dem, der havde udviklet en form for muskel hukommelse med alle deres tech. Pludselig afbryderknappen var for multi-funktionelle og skifte og slukker telefonen var ikke så simpelt som håbet.

Vi vil også se på nogle af de ekstra værktøjer, som du kan prøve for fejlfinding, når telefonen stadig gør ikke ønsker at vende tilbage til. Ideen her er at forberede dig til forskellige situationer. Det hjælper at være i stand til at slå en telefon og slukker, når vi vil. Det er også ganske alarmerende, når det plejer at slukke på alle.

Sådan tænder du iPhone

Lad os starte med at slukke din nye iPhone XR, så du kan spare på batteriet eller være respektfuld i sociale situationer. Her skal du trykke på og holde den side samtidig holder et volumen knap nede.

enten volumen knapper vil arbejde så vælg det er behageligt. Dette vil aktivere displayet. Tre skydere vil så komme op på skærmen. Før det første af dem fra venstre mod højre og telefonen skal lukke ned.

Sådan genstarte iphone xr

Hvis du har brug for at tvinge genstarte den iPhone XR så er der en separat løsning til at prøve. Dette er en, der kan hæfte lidt øvelse â € ”, og at du måske ikke har tænkt på, når afprøve knapper for dig selv. Tryk på lydstyrke op og ned knapper i hurtig rækkefølge .

Så skal du trykke på og holde knappen side, indtil telefonen beslutter sig for at genstarte sig selv. Dette kan være en stor hjælp, når en App går ned eller en anden teknisk fejl opstår. Det skal genstarte systemet tilbage i orden.

Sådan aktiveres iphone xr

Tænd for enheden er temmelig ligetil, da det er den samme som før. Der var ikke behov for Apple at ændre dette ene â € ”endnu ikke i det mindste. Alt du skal gøre er at trykke på og holde den side knap, indtil du ser familiar Apple-logoet vises.

Frigørelse enheden er lidt mere kompliceret, men stadig intuitivt at iPhone-brugere. Bare tryk på knappen side og brug the skyderen på the bunden bar for at låse telefonen op og fortsætte, hvor du slap.

Sådan slår iphone xs

Den store ting om iPhone XS er, at der er den samme proces som XR. Alle disse nye modeller â € ”X, XR, XS, og XS Max â €”deler denne nye tilgang. Igen skal du finde, at timing i at holde både mængden og side knap. One-touch og du aktiverer Apple Pay eller Siri. Hold den nede, og du bør få det samme skyderen. Efter et stykke tid, bør man vænner sig til processen.

Sådan genstarte iphone xs

Igen, den kraft genstart systemet er det samme for iPhone XS og XS Max som det er for XR. Hurtigt tryk og slip knappen lydstyrke UPA og derefter gøre det samme for lydstyrke-knappen nede. Gør det for langsomt, og det plejer aktivere processen.

Sådan aktiveres iphone xs

Tænd på iPhone XS er den samme metode til at dreje på iPhone XR gælder for iPhone XS. I øjeblikket virker dette som en funktion, der vil forblive den samme. Der er ingen grund til at overcomplicate denne funktion til brugere.

Hvorfor gjorde apple ændre den måde, vi slukke disse nye iphone modeller?

Du vil måske undre, hvorfor Apple har besluttet at rode rundt med funktionen af ​​afbryderknappen. Tja, Apple begyndte at tilføje et par for mange applikationer på den ene knap. Den side knap er nu forbundet med Siri og Apple Pay.

Så der er risikoen for, at du ved at forsøge at bruge enten systemet, slukker du ved et uheld telefonen. Eller du ved et uheld åbner en af ​​disse apps, når du forsøger at slukke for telefonen og spare batteriet.

Der er også software rettelser, hvis knappen ide ikke virker

Det meste af tiden tænker vi på vores telefoner for at være godt beskyttede og pålidelige, især iPhone-brugere overvejer det. Godt af nogle grunde, de måske er rigtige, men iPhone bliver også fast, og det gør iPhone-ejerne panik. Godt i denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du fejler et af de fælles problemer af iPhones, og det fungerer også med iPhone XS, iPhone XS MAX, og iPhone XR. Løsningen til at sidde fast problem på iPhone XS og iPhone XS Max Force-restarting â € "Det fungerer det meste af tiden.

Nå, ved, at spørgsmålet om at svare er, hvordan man tvinger Genstart iPhone XS og iPhone XS Max. Disse telefoner bruger A12 et chipset baseret på 7nm Arkitekturen på iOS 12. Enkel lukning af disse enheder er en slags vanskelig proces - Åbn indstillinger app og tryk på Luk ned eller Side-knap + Volume op eller ned knap sammen.

Hvordan man skal genstarte din iPhone XS, XS MAX, eller XR trin

Tryk hurtigt på og slip lydstyrke op og gør det samme for volumen ned knap. Tryk derefter på og hold Side-knappen i næsten 10 sekunder, eller indtil displayet slukker pludselig. Hold nu side-knappen, der trykkes, og lad den gå, når din iPhone Powers tilbage på Apple Boot-skærmen. Heres proces opdelt i trin:

Det er det, du har udført en hård genstart, iPhone vil starte op som normalt og vil ikke påvirke noget. Se nu for den årsag, der gjorde din enhed til fejl . Det kan skyldes en softwareopdatering eller en dråbe, så identificer den, og prøv at gendanne gennem iTunes.

Som en selv- proklameret Apple Enthusiast , jeg har ejet utallige iOS-enheder. Jeg har behandlet min retfærdige andel af iPhones, der ikke tænder, så jeg kender de bedste måder at løse problemet på. Lad os komme igang.

Løsning: tvunget genstart

Skifter din iPhone XR ikke, selv efter at du har prøvet Force, der genstarter den? En mere kompleks løsning på dit problem ville være at indtaste genoprettelsesfunktionen. iOS kan have glitched, hvilket forårsagede opstartsproblemet. Gendannelsestilstand vil hjælpe dig med at genoprette iOS.

Vigtig

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Har du kun ønsker at viderestille opkald, når du har travlt, eller du kunne Besvar opkaldet, eller når du ikke kan nås på din iPhone I denne video, vil vi sho ...

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm. Hvis du er afhængig af din iPhone til forretnings- eller vigtige personlige opkald, vil du sørge for, at dine opkald videresendes, når du vælger ikke at bruge enheden, eller du ikke kan gøre det. Hvis du har en brudt skærm, vil du ikke være i stand til at følge ...

5G er ingen grund til at købe iPhone 12 eller en hvilken som helst telefon

5G er ingen grund til at købe iPhone 12 eller en hvilken som helst telefon

Før du hopper på den nye iPhone eller Samsung Galaxy enhed, måske sørge for, 5G er endda tilgængelig eller umagen værd, hvor du bor.

Bedste kreditkort for ingen kredit historie i januar 2021

Bedste kreditkort for ingen kredit historie i januar 2021

Hvis du har dårlig kredit, at få godkendt til et kreditkort kan føle håbløs. Forbes Advisor viser de bedste kort for dig, hvis du har brug for at genopbygge din kredit.

Køb Lenovo 59413711 laptop med gratis taske online til lave priser i Indien Amazon. N.

Køb Lenovo 59413711 laptop med gratis taske online til lave priser i Indien Amazon. N.

De store salgsdage af Black Friday og Cyber ​​Monday er færdige, men skurede stadig internettet for den bedste bærbare computer omhandler denne feriesæson.

Hvordan du får gratis hjem telefon service fra Google

Hvordan du får gratis hjem telefon service fra Google

Gratis check. Praktisk check. Denne littleknown tjeneste venter på at supplere din smartphone, hvis du ved, hvordan at drage fordel af det.

Dens enkle skift til forbrugercellulær

Dens enkle skift til forbrugercellulær

Du kan anmode om et telefonnummer, hvis dine firmaets præferencer giver dig mulighed for at ændre nummeret. o Kontroller specifikke telefonnummer Tilgængelighed og anmode om et nyt telefonnummer eller telefonnummer chan ...

Top grunde til at ændre din Personligt nummer

Top grunde til at ændre din Personligt nummer

Find en mindeværdig forfængelighed telefonnummer fra millioner af gratis forfængelighed, lokal forfængelighed og nemme dial telefonnumre.

Sådan får du en Reliance jio SIM-kort, hvis Youre under 18 år på Age

Sådan får du en Reliance jio SIM-kort, hvis Youre under 18 år på Age

Følg disse enkle trin for at få din jio SIM-kort hjem leveres øjeblikkeligt. Bestil din nye jio Prepaid eller efterbetalte SIM-kort online og få det på din hoveddør.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.