Sådan får du en mobiltelefon med dårlig kredit

Mobiltelefonkontrakter Ingen kreditkontrol Instant godkendelse Online

At eje en mobil smartphone enhed er en nødvendighed i dagens verden. Med ny og innovativ teknologi, der kommer ud hver dag, opgraderer de fleste deres telefoner til nyere enheder ca. hvert andet år. Det ser ikke ud til, at det skal være svært, at du bare går ind i din luftfartsselskabs butik og køber. Carrier Annoncer Visér denne proces så meget nemt og ligetil. Desværre er sandheden meget mindre bekvem. Mange mennesker, der kæmper med dårlig kredit, har ingen andre muligheder end at betale et stort depositum eller sidde fast med en stor månedlig betaling.

At sætte det simpelthen, det kan være svært i Canada for at få en ny mobiltelefon med en ikke så god kredit historie eller ingen kredit historie overhovedet. Hvis du kæmper med dårlig kredit eller ingen kredit, skal du ikke bekymre dig. Du er ikke alene, og du har faktisk flere valg end du tror. I denne vejledning udforsker vi den mindste kredit score, du har brug for sammen med en række ekstra muligheder, hvis du ikke kan mødes det mærker.

Sådan får du en mobiltelefon med dårlig kredit i Canada trin-for-trin

Godt bryde ned alt hvad du behøver at vide om din kredit check, minimum kredit score, som smartphone carriers ser efter, ekstra muligheder som forudbetalt planer, og alt andet du behøver at vide om at købe en telefon med dårlig kredit. Godt tilbyder også nogle tips til at få den rigtige enhed og ubegrænsede talplaner for dem uden kredit overhovedet. For det første kan vi se på den minimale kredit score, du skal købe en mobiltelefon.

Hvad er den minimale kredit score, der er nødvendig for at købe en mobiltelefon?

Canadiske forbrugere kan bestille en gratis kopi af deres kredit rapport fra Equifax Canada eller Transunion Canada. Anmodning om din rapport gennem disse to bureaus vil ikke påvirke din kredit score på nogen måde. Hvis du har brug for din kreditrapport meget hurtigt, giver TransUnion brugerne mulighed for at kigge op på deres kreditrapport online en gang om måneden gratis og for et mindre gebyr hver gang efter det. Hvis du kender din kredit score, før du stopper ved din telefonbærer, vil du være mere forberedt.

Husk på, at hvis du ikke har nogen kredit historie, vil mange telefonbærere afvise din ansøgning til en telefon eller en plan. Dette er simpelthen fordi der ikke er nogen oversigt over din historie med låntagning penge eller udbetaler kreditkort. Du kan opbygge din kredit ved at få et kreditkort eller et lån, men det kommer også med egne risici.

Fire måder at få en telefon, hvis du har dårlig kredit

Så hvad kan du gøre, hvis du har tjekket din kredit rapport og opdaget, at din kredit er "skuffende? Der er et par nemme måder at få en telefon og en plan, selvom du har dårlig kredit eller ingen kredit overhovedet.

Når din kredit score falder under den minimum krævede score, har du mulighed for at vælge en forudbetalt telefonplan. En forudbetalt plan kræver ikke en kreditcheck, fordi der ikke er nogen fysisk kontrakt til at underskrive "du betaler, når du går, før tiden. Der er ingen risiko for telefonbæreren eller udbyderen.

Den forudbetalte rute har nogle fordele og ulemper. For at starte, når du køber en forudbetalt telefonplan, kan du betale en præmie. For at gøre sager værre, kan du ikke finansiere din nye telefon, fordi du skal købe den direkte, før du vælger en forudbetalt plan. Men en fremragende løsning på dette problem er at købe en brugt telefon. Da det er loven i Canada, at alle mobile enheder skal låses op, vil det være en brise.

Har en cosigner underskrive din kontrakt

I mange situationer, selvom du har en dårlig krediteringsvurdering, kan du stadig lave store køb, hvis du har nogen med god kredit, der er villig til at kæbe din kontrakt. Du bør vælge en person, du stoler på at cosign din mobiltelefon køb eller mobilplan. Mange mennesker vælger en forælder eller ægtefælle til at være deres cosigner.

De Downsides af denne mulighed er værd at bemærke. Du vil ikke have de samme privilegier og frihed, som du ville, hvis du ikke havde en cosigner. Hvis du vil ændre noget om din plan, bliver du nødt til at gå gennem din cosigner for at gøre det. Du vil heller ikke være i stand til at forbedre din dårlige kreditvurdering gennem igangværende månedlige planbetalinger. Da din kontrakt vil være under cosigners navn, er kun de personer kreditvurdering påvirket.

Få tilføjet til en familieplan

Hvis du har en gruppe venner eller familiemedlemmer, der har en etableret familieplan, kan du nemt tilføjes til den pågældende plan. Dette er et af de bedste valg, du kan gøre, hvis du ikke har god kredit. Hvis en familieplan har en åben linje, kan du hurtigt tilføjes det uden at skulle påtage sig et kreditansvar. Du har stort set alle de samme fordele og risici som en cosigner.

Hvis alt andet fejler, skal du betale depositumet

Vi får detâ € ", at Dreaded Depositum er en masse penge. Et depositum er den eneste måde, en transportør kan dække sine tab, hvis du ikke betaler dem fuldt ud eller regelmæssigt. Mange luftfartsselskaber vil tilbyde dig mulighed for at lave et depositum. Den faktiske mængde af depositum varierer afhængigt af enheden, planen, transportøren og din kredit score, men du kan forvente at betale mindst 25% af prisen på telefonen. Nogle luftfartsselskaber refunderer endda indskud efter et vist antal betalinger foretages.

Anbefalinger.

Vi mener, at den bedste mulighed er en familieplan. Dette reducerer de potentielle risici forbundet med din kredit. Også, at have en familieplan med flere mennesker er mindre risikabelt for den faktiske plan ejer end blot at tantere din individuelle plan.

Hvis dette ikke er en mulighed for dig, ville din bedste indsats være at bruge pengene på et depositum eller på en pay-as-you-go-plan. I mellemtiden kan du forsøge at arbejde på din kredit ved at betale lån, kreditkort og anden gæld. Det kan tage et stykke tid at få din kredit score til nudge, men inden for et år eller to kan du muligvis øge din kreditvurdering høj nok til at vælge en anden plan og en nyere enhed.

Konklusion.

At have dårlig kredit eller ingen kredit er ikke en blindgyde, når det kommer til at få en god telefon og planlægge i Canada. Hvis du kan få en cosigner eller kan shell ud kontanter for et større depositum, vil du være i stand til at få din ideelle enhed og planlægge, før du forlader din luftfartsselskab. Bare husk at den bedste måde at få en mobiltelefon med dårlig kredit på er at arbejde på at øge din kreditvurdering.

Hvis du ved, at du har dårlig kredit, kan du være bekymret for at blive afvist for en telefonkontrakt. Men selvom din score er lavere end yound, er der stadig måder, du kan købe en ny mobiltelefon.

Kan jeg få en telefon, hvis jeg har dårlig kredit?

Mens det kan være sværere, er det korte svar ja. Du er stadig i stand til at få en ny telefon, hvis du har dårlig kredit, men sandsynligheden for at blive afvist af mobiludbyderen er afhængig af nogle få faktorer:

Måder at få en telefon med dårlig kredit

Hvis du ikke vil afregne for en billigere telefon eller skal bekymre dig om at blive afvist, er din eneste mulighed at forsøge at forbedre din samlede kredit score. Der er en række ting, du kan gøre for at binde din bedømmelse.

Deltag i Asda Mobile Family

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du ansøger om en af ​​disse, vil virksomheden vide, om du betaler dine regninger. Virksomheden vil også gerne vide, om du skylder penge til en anden. Virksomheden anvender oplysningerne i din kredit rapport for at afgøre, om du vil give dig et lån, et kreditkort, et job eller forsikring.

Hvad betyder god kredit?

Nogle mennesker har god kredit. Nogle mennesker har dårlig kredit. Nogle mennesker har ikke en kredit historie. Virksomheder ser dette i din kredit rapport. Forskellige ting sker baseret på din kredit historie:

Hvorfor skal jeg få min kreditrapport?

Hvis der er forkerte oplysninger i din rapport, så prøv at ordne det. Du kan skrive til kreditrapporteringsfirmaet. Bed dem om at ændre de oplysninger, der er forkerte. Du skal muligvis sende bevis på, at oplysningerne er forkerte â € "for eksempel en kopi af et regning, der viser de korrekte oplysninger. Kreditrapporteringsfirmaet skal tjekke det ud og skrive tilbage til dig.

Hvordan forbedrer jeg min kredit?

Se på din gratis kredit rapport. Rapporten vil fortælle dig, hvordan du forbedrer din kredit historie. Kun du kan forbedre din kredit. Ingen andre kan løse oplysninger i din kredit rapport, der ikke er god, men er korrekt.

Hvordan virker en kredit score?

Det er meget vigtigt at vide, hvad der er i din kredit rapport. Hvis din rapport er god, vil din score være god. Du kan bestemme, om det er værd at betale penge for at se, hvilket nummer nogen giver din kredit historie.

Kom i kontakt

Servicevilkår: Du accepterer vores vilkår og betingelser, privatlivspolitik og at gennemgå en kreditcheck. PhoneFinder sender dig de nyeste tilbud og tilbud og forbinder dig med, vores tredjeparter som angivet i vores vilkår og betingelser. Du kan fravælge på ethvert tidspunkt.

Cellphone kontrakter for Blacklisted

At få Blacklisted er aldrig en god oplevelse, og de fleste mennesker ikke med vilje falder ind i denne position. Vi har derfor fundet en vej til mobiltelefonkontrakter for Blacklisted Personer. Alle har brug for en telefon til at fungere dag til dag. Vi tilbyder en bred vifte af telefoner og kontrakter, der passer til din lomme. Telefonaftaler er generelt over en periode på 36 måneder på grund af prisen på telefonen. Vi har reduceret dette til 18 måneder for at reducere byrden på forbrugeren.

Kontrakt telefoner til Blacklisted

En kontraktaftale giver dig månedlige stemme og datavails, der er klubbede med en telefon. Du vil automatisk blive toppet med airtime og data på din debiteringsdato, hvis DebiCheck-debitoren går igennem.

Cellphone kontrakter for Blacklisted Nej Papirarbejde

Ansøgning om mobiltelefonkontrakter for Blacklisted Kunder kan være vanskelig og vil kræve nogle papirarbejde som f.eks. En kontoudskrift eller lignende. Online ansøgningsproceduren forsøger at bestemme overkommelighed snarere end track record. Prøv vores direkte online-program for at se, om du kvalificerer dig til en af ​​vores kontrakt telefon tilbud.

Telkom kontrakter for Blacklisted

Mobiltelefonkontrakter Ingen kreditkontrol Sydafrika er den første virksomhed til at bringe den tidligere kredit kompromitterede personer en mulighed for kontrakttelefoner uden kreditkontrol i Sydafrika. Vi vil kigge på de forskellige muligheder, der er tilgængelige under disse specifikke forhold.

Vigtig

Michigan Home Internet muligheder for den økonomisk ugunstigt stillede

Michigan Home Internet muligheder for den økonomisk ugunstigt stillede

Den digitale deling er en udfordring for millioner af familier, når det kommer til bredbånd. Her giver forbrugerrapporter eleverne uden internet en liste ressourcer til at hjælpe med at broere kløften.

Bedste Gratis WiFi-hotspot apps til cricket telefoner apps til Android

Bedste Gratis WiFi-hotspot apps til cricket telefoner apps til Android

Følg mig på Twitter httpwww. Witter. omDTRobo13Download PdaNet og sørg for at finde en nøgle til det låses op

Sådan får du en gratis telefonnummer til dit hjem eller virksomhed

Sådan får du en gratis telefonnummer til dit hjem eller virksomhed

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Pgina ingen encontrada COMEMOS

Pgina ingen encontrada COMEMOS

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Amazon. n gratis mobiltelefon

Amazon. n gratis mobiltelefon

Sælg din gamle og brugte Smartphone i 60 sekunder og få øjeblikkelig Cash On Pickup.

Cashify Sælg gamle brugte mobiltelefoner online-apps på Google Play

Cashify Sælg gamle brugte mobiltelefoner online-apps på Google Play

Ønsker gratis internet på din mobiltelefon Vi er skyld fik 7 nemme måder for dig at få gratis adgang til internettet på deres Android eller iOS-enheder lovligt ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Det er også en meget populær app, der er helt fri for omkostninger og giver alle de nødvendige oplysninger om de tilgængelige wifi pletter. yderligere

File Path Opdateringer Startende med Android 10

File Path Opdateringer Startende med Android 10

De fleste af de nye Android-enheder har en intern sdcard og en ekstern sdcard. Jeg ønsker ... Enhver hjælp værdsat. Se QuestionAnswers flere detailos

Sådan opdatere eller ændre mobilnummer i EPF UAN online BasuNivesh

Sådan opdatere eller ændre mobilnummer i EPF UAN online BasuNivesh

Som pr UIDAI, der har et registreret mobilnummer er ikke obligatorisk for Aadhaar kort downloade

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.