Hvordan du får Googles Call Screen-funktionen på din OnePlus

OnePlus 8 5G UW Turn Premium SMS Tilladelser Til Fra

Som smartphones går, har de OnePlus enheder forårsagede lidt af en storm i de seneste år takket være den kinesiske producents beslutning om at levere enheder via en invitation system. Det uundgåelige resultat er, at OnePlus One og OnePlus 2 var trickyÃ, at få fat i, trods tiltrække gunstige anmeldelser.

Lucky nok til at eje en OnePlus telefon? Så du ved hvad jeg mener. Mens systemet blev etableret for at undgå problemer med fremstilling udbuddet, det også gjort det OnePlus mærke ønskelig - en sjældenhed i Android-enhed markedsplads.

hvad der er i kassen?

Pakket i en tyk papkasse med en gummieret, fløjlsagtig overflade, den OnePlus 3 er en handy plade af elektronik, pakket sammen med en USB Type-C-kabel og adapter. BorderlineÃ, phablet størrelse, den OnePlus 3 er let og føles behagelig i hånden.

forventninger til OnePlus

Den OnePlus 3 følger den tidligere OnePlus, og fantasifuldt titlen OnePlus 2. Begge enheder revitaliseret den høje ende af Android-markedet, at sætte en raket op sub-par enheder fra Sony og Samsung, hvilket fik producenterne til at hæve deres spil.

Så forventningerne til OnePlus 3 er universelt høj. Der er en god chance for, at dette kunne være den bedste Android-telefon på markedet i øjeblikket - det er helt sikkert den implikation fra hardware specifikation.

de OnePlus enhedens specs

Du vil have bemærket, at dette er en dual-SIM-håndsæt, men i modsætning til andre enheder, hverken plads på bakken er også velegnet til et microSD-kort. I stedet er du begrænset til muligheden for at indsætte to Nano-SIM-kort. Men hvad betyder dette egentlig?

app og spillets ydeevne, benchmarking

Så hvordan gør den OnePlus 3 sammenligne med andre telefoner på markedet i øjeblikket? AntutuÃ, resultater blev ekstremt opmuntrende, ranking telefonnummeret 1 mod andre hårdtslående, højt-spec enheder såsom LeEco Max2 og Samsung Galaxy S7 Edge, og selv de iPhone 6S.

Du kan se placeringen og relaterede oplysninger side om side over. Dette er et meget opmuntrende resultat for alle, der er ikke bekendt med den OnePlus rækkevidde præstation, og stort set bekræftelse af OnePlus 3 plads som en efterfølger til de tidligere enheder.

Som med enhver mobil enhed, der har den Facebook-app installeret, er et batteri mareridt , så undgå det. De fleste respekteret apps, men reagerer udmærket, og er mærkbart hurtigere end på nogle andre "high end" telefoner.

acesso negado àpágina

OnePlus tilbud en funktion kaldet Zen tilstand på masser af sine smartphones. Som navnet antyder, er det hensigten af ​​OnePlus Zen tilstand er at bringe nogle fred i dit liv ved at hjælpe dig lægge telefonen og fokus på den virkelige verden for lidt.

Hvordan gør den det? I en nøddeskal, det låser dig ud af din telefon til en fastsat periode. Din telefon er tændt og der er et par funktioner kan du stadig bruge, men generelt telefonen bliver ubrugeligt.

Når du tænder for Zen Mode telefonen går i en slags dybfryser i en vis periode. I løbet af denne tid, du kan ikke åbne apps, sende SMS-beskeder, ændre indstillinger eller udføre de fleste andre smartphone-funktioner.

Når du slå funktionen til, er der ingen vej tilbage: selv genstarte telefonen plejer slukke den. Standarden aktiv tid er 20 minutter, så du bliver nødt til at vente mindst 20 minutter før din telefon vender tilbage til normal. Som sådan, bruge denne funktion omhyggeligt!

Som en ekstra feature, kan Zen tilstand app også give dig besked hvis youve brugt telefonen uden at stoppe for et angivet tidsrum. Standard er to timer, men du kan ændre vinduets påmindelse til forskellige andre tidspunkter.

Nu med Zen tilstand 2. opdatering, kan du tilpasse din fred i sindet lidt mere til din smag. Den app er udstyret med en moderniseret brugergrænseflade, der gør det muligt at vælge dit eget tema. Fristerne havent ændret sig selv, så de fleste af app stadig fungerer som normalt.

Hvilke telefoner har zen-mode funktionalitet?

Det skal bemærkes, at dette er en OnePlus eksklusiv funktion à ¢ â,¬â € du ikke finde det på telefoner fra andre producenter. Dog kan andre producenter tilbyder en lignende funktion under et andet navn.

Sådan bruger zen-mode som en enkelt bruger:

Hvis du var en af ​​de heldige at få en invitation, du havde 24 timer til at bruge det. Efter at det var forsvundet. Gud forbyde du var ude af huset den dag, eller på en familieferie. Kort efter OnePlus En blev løsladt, nogle brugere klagede over skærmen gulfarvning .

OnePlus t gennemgang: en top Android-telefon på | kablet

Billederne vil derefter få upvoted af forum Members ¢ â,¬â € meste Mena ¢ â,¬â € og top 50 fik en gratis OnePlus t-shirt og en invitation til at købe telefonen. Objektivering og sexistisk, Ladies First modtaget en massiv modreaktion, så snart det var announcedà ¢ â,¬â € så meget, at selskabet aflyst det inden for få timer. Dette selskab var ansvarlig for opbygningen af ​​operativsystemet, der ville køre på One.

Dette kom på et dårligt tidspunkt for OnePlus, da det forårsagede et midlertidigt forbud mod import og salg af den OnePlus Én i Indien. Dette var begyndelsen til enden for OnePlus og Cyanogen, men forholdet tog seks måneder eller deromkring til virkelig komme til en ende. Bruddet mellem de to selskaber var meget offentlig og meget grimt. Det i sidste ende endte med virksomhederne slutter deres forhold, og OnePlus ved hjælp af sine OxygenOS bevæger sig fremad.

Det var afslutningen på en meget stenet første år for et nyt selskab. Som de fleste virksomheder med et rimeligt vellykket smartphone, virksomheden fulgt op den første One witha ¢ â,¬Â|the smart-navngivet OnePlus 2. Også ligesom lanceringen af ​​One, blev de 2 udgivet med en invitation-only købe systemet. Nordamerikanske ordrer blev forsinket med uger, og de fandt også problemer med de anvendte på USB-kabler ikke er op til snus materialer.

Dette selskab er dybest set en række dårlige beslutninger og efterfølgende apologiesà ¢ â,¬Â|with nogle smartphones blandet i Kort sagt, ved hjælp af kabel eller adapter havde potentialet til at stege de strømkilde takket være de risikable modstande i. deres konstruktion. Det bemærkes også, at kablet og adapteren var begge sikkert at bruge med den OnePlus 2A ¢ â,¬Â|just ikke andre telefoner. Tal om en opskrift på katastrofe. Temmelig almindelig.

En tredobbelt kamera setup på bagsiden af ​​S10 Plus sammen med AI forbedringer ryghynder telefonens billedoptagelse formåen. Og en 4, mAh batteri betyder, du kan forvente, hele dagen batterilevetid fra en af ​​de længstvarende håndsæt, vi har testet i de seneste år.

OnePlus hyldet som øverste præmie smartphone brand ved kontrapunkt

Tre nyttige sporing metoder til at hjælpe dig med at spore din hvert OnePlus enhed i tror ikke det som en underlig sporing handling, tværtimod, det er din bedste måde at det er en smartphone & tablet overvågning software, der skal anvendes kun med. à ¢  ¤ GPS-position, Geo hegn. Sådan Spy på OnePlus 6 Trin for trin. PanSpy er en af ​​populære overvågning apps, som kan bruges til at spore en smartphone.

Den S10 Plus tilbud andre funktioner, der gør det til en af ​​de bedste Android-telefoner. Den nye Infinity-O skærm bruger cirkulære udskæringer til at huse telefonens to-front kameraer snarere end et hak. Der er en ultralyds fingeraftrykssensor under displayet, der hurtigt låser din telefon. Og Wireless PowerShare betyder, at du kan placere andre enheder, der understøtter trådløs opladning på toppen af ​​S10 Plus' tilbage og toppen fra deres batterier. Bare husk på, at Galaxy S20 Plus er nu til salg, som tilbyder en større skærm med en glattere opdateringshastighed, 5G netværk og mere.

Læs vores fulde Galaxy S10 Plus gennemgang. Skærmstørrelse: 5. Pixel 3a rammer en vindende slag mod de stigende udgifter til smartphones ved at levere en fantastisk kamera og en stor Android-oplevelse i en enhed, der koster hundredvis af dollars mindre. Den Pixel 3a bruger samme enkelt megapixel kamera findes på Pixel 3, men endnu vigtigere, det haner i samme AI-drevne beregningsmæssige fotofunktioner. Det betyder de billeder, du snap med din Pixel 3a vil være lige god som hvad Pixel 3 leverer. Du bliver nødt til at foretage nogle kompromiser for Pixel 3a s lavere pris.

Denne telefon er lavet af plastik, og processoren er ikke den hurtigste. Men det Pixel 3a tilbud solid præstation og en langvarig batteri, da det rakte i næsten 12 timer på vores batteritest. Værdien leveret af Pixel 3a tjener det en plet på denne liste som en af ​​de bedste Android-telefoner, men en eller anden måde ønsker at vente på den kommende Google Pixel 4a. Læs vores fulde Pixel 3a gennemgang. Vi ønsker 7T batteri levetid var en smule bedre, selv om det afgifter temmelig hurtigt, men samlet set billigere af OnePlus' sene enheder er sandsynligvis den mest overbevisende værdi proposition blandt Android-telefoner for de fleste mennesker.

Hvis penge er intet objekt, derefter Galaxy S20 Ultra er telefonen for dig. Det har en massiv MP-hovedføler, forstærket af tre andre kameraer, herunder en 48MP-telefoto, der er i stand til en 10x-tabsfri zoom. Du kan bruge S20 Ultra's Space Zoom til at zoome ind X, men virkelig uden et stativ, dit billede vil være et rystet rod.

Et kamera med en 0. modeller med en NA har ikke et frontvendt kamera. FM-radio FM-radio-telefoner med en indbygget FM-radio kræver et specielt stereohovedtelefon blive tilsluttet telefonen for at bruge radioen. Headsettet virker som både lydudgang og radiosantenne.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig fra alle udbydere. Headset headset angiver, om et headset øretelefoner er inkluderet. Batteri aftageligt batteri, der fjernes, viser, om modellen har et aftageligt batteri eller ej. Music Player Music Player angiver, at telefonen har en indbygget MP3-afspiller. De fleste spillere har fulde funktioner, så du kan sortere eller se spor i henhold til genre, album eller kunstner, spillelister osv.

De har også typisk mere end en afspilningsmulighed, som f.eks. Gentag og shuffle. Det lille antal telefoner, der mangler disse bekvemme funktioner, er ret besværlige at bruge. Voice Command Voice Command Denne funktion giver dig mulighed for at ringe til numre fra din telefonbog ved at tale navnet uden den sædvanlige træning. Du kan også ringe til numre ved at udtale cifrene. Voice Memo Voice Memo En indbygget stemmeoptager. Højttalertelefon højttalertelefon, der er nyttig til håndfri samtaler, når et headset ikke er tilgængeligt eller upraktisk .

GPS NAVIGATION GPS NAVIGATION Telefoner, der understøtter GPS-navigationstjenester, integrerer GPS-navigationstjenester bekvemt GPS med kort og søgemaskiner for at give dig realtid, talt, turn-by-turn anvisninger til en indtastet adresse eller for at hjælpe dig med at finde de nærliggende virksomheder af Navn eller kategori, som Joe's Pizzeria eller Hospitaler. Vi angiver hvilke telefoner der har GPS-navigationskapacitet. Andre udbydere Andre udbydere til rådighed til køb på disse andre tjenesteudbydere. Det vigtigste megapixel kamera er parret med en MP Ultra-Wide-vinkel en, hvilket giver dig en vis alsidighed.

Vigtig

Lave Voicemail Ikke i orden på iPhone

Lave Voicemail Ikke i orden på iPhone

Youre en travl person, og nogle gange er du simpelthen ikke kan bo hjemme venter på et telefonopkald. Med de mange viderestilling muligheder, der tilbydes gennem Ooma, dont du nødt til at være lænket til dit hjem telefon længere Hvis du er kommer til at være væk fra hjemmet, om et par timer eller til en ferie du kan vælge den viderestilling option, der vil lade din telefon opkald kommer til dig, uanset hvor du er.

Viderestilling af normal betinget af iPhone iOS Made Simple

Viderestilling af normal betinget af iPhone iOS Made Simple

Lær, hvordan du opretter viderestilling af viderestilling og samtidig ring på din Skype for Business for iOS-enhed, så ringer ikke bliver savnet.

Sådan Sluk Macs Generende CallForwarding Feature

Sådan Sluk Macs Generende CallForwarding Feature

Du behøver ikke at være lænket til et skrivebord for at få alle dine telefonopkald. Her er hvordan man bruger viderestilling tænder den, slukke den, der er betingelser og forstå din fakturering.

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Hvis du ikke længere ønsker at viderestille dine opkald til din MessageBank eller et andet nummer, skal du annullere omstillinger.

Viderestilling option deaktiveret på tmobile

Viderestilling option deaktiveret på tmobile

Lær at viderestille opkald på Samsung Galaxy Exhibit. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget Annuller opkald forwar

Sådan Deaktiver viderestilling In The jio Netværk

Sådan Deaktiver viderestilling In The jio Netværk

Artikel hvori jeg forklare de koder, der anvendes til at aktivere deaktivere viderestilling i Movistar ifølge vores interesser.

Hurtigt svar Hvordan slukker jeg for viderestilling af videresendelse MMI Code Golf

Hurtigt svar Hvordan slukker jeg for viderestilling af videresendelse MMI Code Golf

Jeg har oplevet et problem, at når jeg kalder en mobil, skærer det straks opkaldet og sætter en besked betinget opkald videresendelse aktiv ....

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Aktivering og deaktivering af viderestilling

Få Samsung Galaxy A01 SMA015A støtte til emnet viderestilling. Find flere skridtvise enhed tutorials på att. om.

Viderestilling Siemens OpenScape Voice Operating Manual Side 133

Viderestilling Siemens OpenScape Voice Operating Manual Side 133

Vi mener, at forbindelsen kan være lettere, smartere og mere effektivt. Siden 2006 har vi opbygget stade SIM-software, intuitiv styring platforme og en kraftfuld globalt netværk til at gøre dette til en realitet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.