Sådan får du Netflix GRATIS

Forbrugerannonce er, at Oneyear Netflix Free Trial Real

Netflix er en online streaming service, der tilbyder et stort udvalg af medieindhold i bytte for et lille månedligt gebyr. Men hvis du er tøvende med at tilmelde dig denne månedlige abonnementstjeneste, kan du prøve det først i en gratis en-måneders prøveperiode.

Bemærk: Netflix har i øjeblikket stoppet med at tilbyde den gratis prøveversion i nogle lande, selvom de regelmæssigt tilbyder særlige kampagner, hvor du har mulighed for at få adgang til denne kampagne i et par dage. Vi anbefaler, at du følger Netflix på deres sociale netværk for at være opmærksomme på tilbud til nye brugere.

Sådan tilmelder du dig fri?

Det sidste trin er at vælge en betalingsmetode. Du kan vælge mellem betaling med kreditkort eller paypal. Indtast dine betalingsoplysninger, og klik på Start for at starte dit medlemskab. Du vil nu få adgang til en måneders adgang til Netflixs fulde bibliotek af medier.

Du kan annullere dit abonnement til enhver tid i forsøgsperioden op til en dag før udløbsdatoen. En e-mail påmindelse vil blive sendt til dig som en ekstra forholdsregel. Du kan også ændre din betalingsmetode, hvis du ønsker det, denne artikel vil vise dig hvordan.

Sådan afmeldes Netflix efter den gratis prøveversion?

Uden tvivl er Netflix den ubestridte konge af video-on-demand streaming-tjenester. Det er den mest populære streaming service på planeten, med over 214 millioner abonnenter verden over.

De Forenede Stater og Canada har 74 millioner abonnenter, mens Det Forenede Kongerige har 70 millioner abonnenter. Denne service er tilgængelig overalt undtagen Kina, Nordkorea, Syrien og Krim på grund af forskellige juridiske begrænsninger.

Netflix kan nemt fås på populære enheder via browser eller dets officielle ansøgning. Dens ansøgning kan downloades på pc, laptops, Mac, Android, IOS, tablets, iPad, gaming consoles, medieafspillere og mange flere.

Hvis vi taler om indhold, har Netflix 4593 film og 1157 tv-shows relateret til forskellige genrer og produktionsselskaber. Derudover producerede Netflix også sine oprindelige tv-shows og film på tværs af platformen regelmæssigt.

Netflix tilbyder også præmiabonnementer, der betales, og nogle gange kan deres omkostninger være for meget til at håndtere for nogle brugere. Vi ved hvad du tænker lige nu. Du tænker på, om der er en Netflix gratis prøveversionshack?

Sådan får du en Netflix Free Testing-konto?

Hulu tilbyder en 1 måneders gratis prøveversion for sine nye brugere på grundplanen. Hvis du abonnerer på Hulu + Live TV-planen, får du en syv-dages prøveperiode. Nogle populære Hulu-shows omfatter håndpiger fortælling, lukkede øjne, dræber Eva, Castle Rock og meget mere.

Amazon Prime video tilbyder også en 30-dages prøve for sine nye brugere. Du kan streame shows og film på Amazon Prime video gratis i 30 dage. Ligesom Netflix har Amazon Prime også meget on-demand indhold fra hver genre, som du kan nyde.

I løbet af vinteren er der altid en populær, følelsesmæssig aktivitet, men denne aktivitet er blevet mere udbredt med Covid-19-pandemien. Mens vi gør, hvad vi kan for at forblive upbeat, kan svindlere desværre udnytte denne mulighed.

Better Business Bureau har modtaget mange rapporter om en SMS-besked SCAM, der forsøger at narre, ville være Netflix Watchers i et gratis forsøg i et år. Scam fungerer som dette: Du modtager en tekstbesked, der siger noget som på grund af pandemien, Netflix tilbyder alle et gratis år for service til at hjælpe dig med at blive hjemme. Klik på linket for at tilmelde dig. Mens det lyder som en hel del, lyder det ikke som et for godt til at være sandt tilbud?

Når du klikker på linket, vil du blive rettet til et websted, hvor du bliver bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, for at starte din prøve. Det er en scam, rent og simpelt! Det vil afspejle et legitimt udseende websted, der vil levere dine følsomme oplysninger direkte i hænderne på en svindler. Du kan også blive opkrævet for tjenester, du aldrig modtager, fordi svindleren ikke er forbundet med Netflix.

Der er mange legitime virksomheder, der begynder at bruge SMS-besked som en metode til at kommunikere med kunder, så svindlere har aktiveret om denne mulighed og udviklede deres egne SMS-ulemper. Disse svindel kaldes smiser scams.

â € ¢ Ikke tro hver tekst, du modtager. Som en generel regel, cant virksomheder sender dig tekstbeskeder medmindre du vælger at modtage dem. Hvis du modtager en sms fra et firma, du ikke har givet tilladelse til at kontakte dig på denne måde, skal du fortsætte med ekstrem forsigtighed.

â € ¢ Gå direkte til kilden. Hvis et tilbud virker underligt, eller for godt til at være sandt, kontakte virksomheden direkte ved at se deres officielle kontaktoplysninger online. Ring eller e-mail kundeservice for at finde ud af, om den sms, du har modtaget, er lovlig. Theres en meget god chance for det ikke er.

â € ¢ Tag et nærmere kig på web-adresser. Hvis du følger et link i en tekstmeddelelse som du mener er legitimt, undersøge webadressen omhyggeligt, før du tager nogen skridt til at sikre, at du besøger en virksomheds officielle hjemmeside og ikke en look-alike.

â € ¢ Ignorer instruktioner til tekst STOP eller NO. Selv hvis du er klar over det budskab er et fupnummer, Dont tekst tilbage en eller anden grund. Snydere måske ønsker dig til tekst tilbage for at kontrollere, at dit telefonnummer er en aktiv én. I stedet simpelthen blokere nummer, så du plejer modtage beskeder fra det i fremtiden. Når de får alle oplysninger, de kan for at snyde dig, vil de være ubarmhjertige .

Hvis du ser en fidus, uanset om du har tabt penge eller ej, rapportere det til BBBs fidus Tracker på BBB. rg / ScamTracker og FTC på ReportFraud. tc. ov. Din historie kan hjælpe andre forbrugere undgå lignende svindel.

Vi bruger din tilmelding til at give indhold på måder, du har til opgave at give dig mulighed for at forbedre vores forståelse af dig. Dette kan omfatte reklamer fra os og 3rd parter på grundlag af vores forståelse. Du kan til enhver tid afmelde. Mere info

Netflix droppet sit varemærke 30-dages gratis prøveversion i december 2022 â € ”at fjerne muligheden for seerne til at prøve, før de køber. Inden da Netflix tilladt kunderne at tilmelde dig og begynde at streaming alt på sin katalog til en måned før at betale en øre. Netflix ville endda sende en påmindelse tre dage før retssagen sluttede at give seerne masser af tid til genoverveje før de blev opkrævet for første gang.

Relaterede artikler

I betragtning af, at Netflix dråber alle episoder af sine nye shows på en gang € ”gør det muligt for seerne at antage en koma-lignende tilstand og binge gennem timers tv i et enkelt møde, er det muligt, at kunderne var tilmelding til forsøg forud for lancering af nye sæsoner af deres yndlingsprogrammer, ser hver episode over en weekend, og derefter annullere godt før retssagen ender.

Netflix aldrig officielt kommenterede på, hvorfor det besluttet at fjerne den gratis prøveperiode fra sin engelske streaming mulighed. På det tidspunkt, selskabet kun sagt: Vi ser på forskellige marketing kampagner i Storbritannien for at tiltrække nye medlemmer og give dem en stor Netflix oplevelse ".

Og nu ved vi, hvad disse forskellige marketing kampagner er! Thats fordi det amerikanske firma nu at lade nybegyndere test individuelle shows og film før undertegnelsen op til et abonnement plan, der spænder fra  £ 5. 9 til  £ 11. 9 en måned â € ”ikke at give dem frie tøjler over hele on-demand katalogisere .

Netflix er nu giver folk uden en konto for at se nogle af dens show og film, herunder den holder af Stranger Ting, Sandra Bullock-starring gyser Bird Box, Adam Sandler all-star komedie Murder Mystery, og Ava Duvernay s Emmy pris- nomineret dramaserier, når de ser os, blandt andre.

For den viser, Netflix er i øjeblikket kun leverer den første episode â € ”efter dette, skal du vælge et abonnement plan om at holde øje. Men feature-længde film er tilgængelige i deres helhed uden nogen reklamer eller afbrydelser. Du vil være i stand til at se på en bærbar computer, stationær computer, tablet eller smartphone blot ved overskrift Toa Netflix. about / gb / ur-fri.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Netflix er en af ​​de mest populære streaming platforme i Australien. Et stort antal Assises bruger også VPN til at få amerikansk Netflix i Australien. Med den stigende popularitet har dog Netflix lavet nogle ændringer.

Det har opgivet dets frie 1-måneders forsøg med marts 2022. De streaming gigantiske lukkede frie forsøg rundt om i verden og bragt et andet tilbud. Denne beslutning gør Netflix den eneste streaming service i Australien, der ikke tilbyder en gratis prøveperiode.

Hvis du ønsker at se Netflix gratis i Australien, ophold hos os! Denne artikel vil fortælle dig, hvordan at se Netflix gratis, hvad kan du se på Netflix uden abonnere , og mere.

Hvordan man kan benytte Netflix gratis prøveversion: nemme trin

Ja, fornyer Netflixs gratis prøveversion automatisk i et betalt abonnement efter den gratis prøveperiode ender. I modsætning til en række andre streaming platforme, Netflix sender dig en e-mail påmindelse, før din gratis prøveperiode udløber. Ved afslutningen af ​​den gratis prøveperiode, skifter den automatisk til et betalt abonnement. hvis du ikke ønsker at betale, kan du annullere det.

Hvad kan jeg se på Netflix gratis?

Der er nogle titler, som Netflix giver dig mulighed for at se gratis. Husk en lang liste af tv-udsendelser og film vil du kun være i stand til at se med hvilken som helst abonnement efter registrering. Men her er en liste over Netflix indhold youll være i stand til at streame gratis.

Hvor meget koster Netflix australien omkostninger efter en gratis prøveperiode?

I Australien, som Netflix har lukket en 30-dages gratis prøveperiode, nu kan du tilmelde dig sit SD Grundlæggende plan for $ 10. 9 per måned, Netflix Standard planlægge for $ 15. 9 per måned, og Premium-planen for $ 19. 9 per måned. Detaljerne for hver enkelt plan er givet her;

Hvordan at spare penge på din Netflix-abonnement

Hvis du har købt en Netflix abonnement, se alle titler tilgængelige i Australien og nu på udkig efter noget andet. Du bør få adgang til amerikanske Netflix, mens de bor i Australien ved hjælp af en VPN. Hvis du er ny VPN, skal du følge nedenstående trin

Mere gratis underholdning

Amerikansk Netflix er en af ​​de førende online streaming-tjenester i Canada. Det er en € <â €

For at få Netflix gratis prøveperiode CA, skal du besøge Netflix hjemmeside og tilmelde dig med din e-mail-adresse og kreditkortnummer. Dette vil automatisk aktivere den gratis prøveperiode, hvilket betyder at du plejer blive opkrævet indtil 30 dage finish. Som sådan kan du teste tjenesten frit.

Hvordan kan jeg få en gratis prøveversion af Netflix?

Standard abonnement er tilgængelig for CAD 14. 9 per måned. Det gør det muligt at se ubegrænset Netflix Canada indhold i HD-kvalitet på to enheder på samme tid. I mellemtiden, premium abonnenter plan kræver at du betaler CAD 18. 9 per måned.

Denne plan gør det muligt for abonnenten at nyde film og tv-udsendelser på fire forskellige enheder på samme tid i ultra HD-kvalitet. Den er mest velegnet til familiemedlemmer, som har brug for at få adgang til deres foretrukne indhold i forskellige enheder i hele husstanden.

Vigtig

Netflix prisstigninger hæve amerikanske udgifter til det mest populære plan med en dollar

Netflix prisstigninger hæve amerikanske udgifter til det mest populære plan med en dollar

Ønsker du at vide, hvor meget Netflix koster Heres dit månedlige forbrug, og hvad hver pris plan får dig.

Kæmper for at vinde abonnenter, Netflix skærer priserne i Indien

Kæmper for at vinde abonnenter, Netflix skærer priserne i Indien

Netflix blev lanceret i Indien i 2016 og har været en præmie udbud med abonnement planer startende fra omkring 500.

Netflix er blevet tilbudt gratis af tmobile at lokke nye kunder

Netflix er blevet tilbudt gratis af tmobile at lokke nye kunder

T-Mobile, som længe har bundtet i Netflix, er nu tilføjer et år med Apple TV tjeneste til sin salgstale. Dens et forsøg på at hjælpe bæreren få et ben op på rivaler.

Hvordan at fastsætte netværksproblemer på iPhone 12iPhone 13 Slashdigit

Hvordan at fastsætte netværksproblemer på iPhone 12iPhone 13 Slashdigit

Hvis du har netværksproblemer på din iPhone 12 og iPhone 13-serien, her er nogle løsninger, som du kan prøve hjælpe med at løse problemer.

Gratis IMEI SIM Unlock Code

Gratis IMEI SIM Unlock Code

Gratis IMEI SIM Unlock Code til Android, gratis og sikker download. Gratis IMEI SIM Unlock Code Seneste version Lås op begrænsede mobiltelefoner med den gratis

Denne app deaktiverer SIM-netværket oplåger pin på Samsung Galaxy Note 3 Root

Denne app deaktiverer SIM-netværket oplåger pin på Samsung Galaxy Note 3 Root

Klik her for at bryde kæderne og lære at låse op for Samsung Galaxy S4 gratis. Slip kraften på din telefon og glem at bruge penge til at gøre det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Download den nyeste version af Samsung Network Unlock til Android

Sådan låser OnePlus 8 Fri Smart Unlock For din telefon

Sådan låser OnePlus 8 Fri Smart Unlock For din telefon

Frigørelse af OnePlus 8 er muligt ved hjælp af et sim unlock kode. Når telefonen er låst op, kan du bruge standard samt andre luftfartsselskaber simcards også. Frigørelse af OnePlus 8 af kode er anbefalede metode af fabrikanten. Det betyder ikke ugyldiggøre garantien på telefonen.

Sådan sim Lås op Google Pixel 4a ved kode Routerunlock. om

Sådan sim Lås op Google Pixel 4a ved kode Routerunlock. om

Her kan du nemt låse op Google Pixel 4a Android Mobile, når du har glemt adgangskode eller mønsterlås, nulstil Google-telefonen uden adgangskode.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.