Hvordan man kan hente en Celcom MMS besked

Hvordan man kan hente en Celcom MMS besked Techwalla

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I det overvældende flertal, når du installerer et nyt SIM-kort, modtager din smartphone automatisk MMS-indstillinger og mobilt internet. Men nogle gange fejl kan forekomme, som et resultat af, som brugeren har til manuelt at indstille de nødvendige parametre. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du oprette MMS på Android.

MMS indstillinger for adgangspunkt adskiller sig fra forskellige operatører mobilkommunikation. For at spare din tid, vi indsamlede links til de tilsvarende MMS-indstillinger for gadgets under android ledelse de største udbydere af Rusland og nabolandene:

Hvordan til at sende mms fra Android

Personlig Kabinet MTS giver abonnenter ekstra funktioner service management og omkostningsstyring i online-mode. Nu operatøren klienter kan få detaljerede oplysninger om de midler, der bruges på mobilkommunikation.

Sådan se opkald i dine mts personlige konto

Før ind i data, skal du sørge for, at du er på den officielle operatørens hjemmeside, og ikke på sin svigagtig analoger. Installer pålidelig adgangskode til systemet og altid forlade tjenesten, når du bruger en andens computer.

For nylig, er færre mennesker interesseret i, hvordan man se mms i MTS personlige konto. Den hurtige udvikling af internettet, budbringere og sociale netværk er gradvist at gøre deres egen virksomhed, som et resultat af, hvor MMS-beskeder ikke er i efterspørgslen. Men på trods af den tunge strøm af fremskridt, denne service er undertiden i efterspørgslen nu. Nedenfor er beskrevet, hvordan man læser en MMS-besked via "Personlige konto" på operatørens hjemmeside, samt den måde at gøre dette ved hjælp af en særlig portal.

Se mms i "Personal Account" MTS er ganske enkel. Men før dette skal det beskrives, at han er. LC for abonnenten af ​​den cellulære operatør kan kaldes "kontrolcentret". Sandheden af ​​"management" er ikke kosmiske flyvninger, men ved kun de tariffer, tjenester og muligheder, at operatøren giver kunden. LC funktioner til abonnenten er gratis, men at bruge dem, skal du indstille en adgangskode:

Du vil komme til SMS med tilladelse kode i LC. Input ved at indtaste en adgangskode og abonnentnummer. Tillykke, du skiftede til "Personal konto". For at se multimedieindhold, behøver du ikke at gå nogen steder, view nødvendige meddelelser Du kan lige i LC-vinduet. Du kan gøre det på denne måde:

I virkeligheden er det ikke altid nødvendigt at indtaste LC for at se meddelelser. Hvis telefonen ikke var udviste bruge indstillinger, eller du rejste bruge roamingtjenester, i stedet for MMS, vil en simpel sms kommer, med et link til operatørens hjemmeside og adgangskode. Kig på MTS på MTS via internettet på den computer, du kan ved at klikke på det og skrive afsendt kode.

Sådan se mmc gennem portalen

Indtastning af denne URL i en computer browser eller telefon, kan du gå til en særlig tjeneste. Den er udstyret med en visning og afsendelse og sende MMS-beskeder. Portalen Brugerne blev tilbudt en særlig katalog med en enorm mængde af indhold: diverse billeder, musik, lyd enheder, postkort og andre ting. Der var en mulighed for at uploade der og eget indhold.

De fleste abonnenter bruger deres smartphones kun at foretage opkald. Men nogle gange på mobile number MMS beskeder kommer og der opstår problemer med deres tv-kiggeri. Efter alt, for dette skal du lave specielle indstillinger og tilbringe nogle andre manipulationer . Så hvordan man kan se de indgående MMS på megafon?

Hvordan åbner MMS-besked på en computer. Sådan se MMS på telefonen Nogle anbefalinger Sådan får du vist MMS Hvis telefonen ikke understøtter

Funktioner mms

MMS kan du dele brugere med musik af videoklip og billeder. Sådanne meddelelser har en større volumen i modsætning til standard beskeder, så det giver ingen mening at gemme dem, fordi de hurtigt tilstoppe hukommelsen af ​​gadget. Samtidig, nogle abonnenter på MegaFon har problemer ser og læser MMS-beskeder. Hvis du har kommet sådan en besked, og du kan ikke se det, så er du nødt til at besøge den officielle hjemmeside for MegaFon.

Personlig område

Der vil abonnenten være i stand til at se alle MMS-beskeder, der kom til hans mobilnummer. For at se dem skal du vælge nødvendigt for brugeren besked, og klik på "Læs" knappen eller to gange musen hen over det. Efter at det vil åbne, og brugeren vil være i stand til at se lyd, video og foto besked direkte i browseren.

Automatisk hentning: Flueben denne indstilling til automatisk at hente hele MMS-beskeder. Fjern flueben for at downloade kun overskriften på MMS-beskeder, så du kan manuelt hente hele meddelelsen, når du er klar. Dette er nyttigt til at kontrollere, hvor meget data du downloader.

Hver besked du sender og modtager på din iPhone er gemt i iCloud. Og, når du logger på med det samme Apple id på en ny enhed, der også har Beskeder i iCloud tændt, alle dine samtaler dukke op der automatisk.

Hvordan mms sammenlignes med RCS

På nuværende tidspunkt er begge teknologier begrænset af antallet af mobiloperatører, der støtter dem, og håndsættet evne til display multimedieindhold. På nuværende tidspunkt kan du sende MMSÂ beskeder til slutbrugere i USA, Storbritannien, Irland og Australien, og du kan sende RCSÂ beskeder i USA og Canada, Storbritannien og Nordirland, Spanien og Portugal, New Zealand, Sydafrika, og flere lande i Europa. Se RCSÂ Global Dækning kortet for mere information.

En RCS meddelelse kan indeholde de samme typer af multimedieindhold som MMS, men kan også vise den på rige kort, og en besked kan indeholde action knapper, der eliminerer behovet for besvarelse med søgeord.

For at komme i gang med at bruge mms

Kontakt din aabne account manager til at blive Klargjort for at bruge det aabne MMS. Hvis din virksomhed allerede har en aabne konto til SMS, du stadig nødt til at have MMS føjet til din konto, men vi vil bruge din eksisterende konto-id og adgangskode til autentificering.

Støtte til alle typer af ophavsmændene

Dette er en fem- til seks-cifret nummer, der arbejder inden for et bestemt land. Korte koder er populære hos markedsføring og detailhandel use cases, såsom at sende en besked, der lader slutbrugerne opt-in til en kupon program.

Notér de oplysninger, der sendes med din MMS-besked, når du modtager den. Der vil være en særlig MMS id-nummer, som Celcom, der kommer med meddelelsen og identificerer de MMS til hentning . Tag en pen og papir og notere dette ID-nummer ned, eller sørg for at efterlade telefonen på og efterladt på denne tekst for at bruge id senere. Du skal bruge det til at se din MMS-besked.

Trin

Notér også af URL'en sendt med MMS-meddelelsen. vil være behov Denne internetadresse for hentning af MMS, og vil blive brugt til at navigere til ressourcen på computeren for at se den. Skriv URL ned samt eller blot holde telefonen på klar.

Trin

Se den "Celcom Multimedia Messaging" side, der vises i din browser. En tom felt vil være i midten af ​​siden, hvor du er instrueret for at indtaste dit Celcom MMS-id. Dette er det billede-id, du har modtaget tidligere i din sms på din telefon. Skriv det i det tomme felt og derefter hit "Enter" på tastaturet, eller klik på den blå "Vis" knappen nedenfor det tomme felt.

Trin

Vent et øjeblik. Billedet er indeholdt i din MMS-besked skal vises på Celcom side, der popper op. Hvis den ikke gør, dobbelttjekke din MMS-besked id og sikre, at du har gjort nogen fejl i at skrive det ind i det tomme felt på Celcom s Multimedia Messaging side. Det vil bestå af en forholdsvis lang perlerække af både tal og bogstaver, og kan være svært at komme ind korrekt ind på hjemmesiden i første forsøg. Prøv igen, og se resultaterne, hvis det er nødvendigt.

Multimedia stand telefoner

Kopier ned internetadressen link, som du har modtaget som en tekstbesked, der forklarer, hvordan man se din MMS-besked. Dette link er, hvor du kan se beskeden online. En adgangskode og login-id bør indgå i denne sms.

Fred Wood er en freelance skribent og producer med base i New York, der begyndte at skrive i 2022. Hans arbejde kan findes på wpix. about og han bidrager til flere tv-nyhedskanaler i sin Tri-State området, herunder CW og CBS-netværk. Han har specialiseret sig i nyheder, sundhed og livsstil artikler. Han tjente en Bachelor of Science i broadcast journalistik fra Jackson State University.

Vigtig

Kan jeg fjerne den e-mail-signatur på min iPhone 11 Support Your Tech

Kan jeg fjerne den e-mail-signatur på min iPhone 11 Support Your Tech

Hvis du har problemer med at sende og modtage e-mails, kan du slette e-mail-konto og derefter oprette den igen.

Du kan bruge æbler Skjul min e-mail iCloud funktion til at få en brænder emailadresse. Her er hvordan

Du kan bruge æbler Skjul min e-mail iCloud funktion til at få en brænder emailadresse. Her er hvordan

Få Apple iPhone XR støtte til emne Email Settings. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Hvordan du fjerner hærdet glas lim

Hvordan du fjerner hærdet glas lim

jeg bestilte uv buet hærdet glas fra amazon og jeg fulgt alle instruktionerne for anvendelse af det, men der var nogle bobler, så da jeg prøvede at fjerne det ...

Sådan Disable Samsung Pay på Android

Sådan Disable Samsung Pay på Android

Ønsker du at fjerne junk apps fra din Samsung telefon Tjek listen over Samsung bloatware sikkert at fjerne ved hjælp af ADB eller andre metoder.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dette er en hurtig vejledning om, hvordan du tilføjer og fjerner Samsung-konto på Galaxy S20. Illustrory tutorial om tilføjelse og sletning af en Samsung-konto fra GS20.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

den nyeste metode til Unlock Samsung J7 Prime FRP Bypass Gmail Android 8 Oreo Uden Sim Cardeasily ved at følge nogle enkle trin.

Samsung A5 2017 frp bypass uden pc

Samsung A5 2017 frp bypass uden pc

Find ud af i denne vejledning, hvordan du åbner din Samsung Galaxy J7.

Hvordan man åbner en Samsung Galaxy J7 2017

Hvordan man åbner en Samsung Galaxy J7 2017

Sådan at sætte i et sim-kort Hvordan indsætter jeg et SIM-kort for at installere et SIM-kort 1 Fjern bagdækslet 2 Fjern batteriet 3 Indsæt SIM-kortet ind i SIM-kort slot med guld kontakter vender nedad. Det

Sådan fjerner SIM-kort fra IPhone skridtvise Apple

Sådan fjerner SIM-kort fra IPhone skridtvise Apple

Denne artikel handler om, hvordan du fjerner SIM-kort fra en iphone mobile enhed. iphone kan bruge nano sim-kort med forskellige netværk

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.