Sådan skifter du telefonbærere

Skift mobiltjenester.

Din udbyder vil svare med tekst inden for et minut. De vil sende dig din koblingskode, kaldet en PAC, som vil være gyldig i 30 dage. Deres svar skal også indeholde vigtige oplysninger â € œDag som eventuelle gebyrer, som du skal betale, hvis du forlader din kontrakt tidligt; Eller din kreditbalance, hvis du er en pay-as-you-go-kunde.

Du kan også anmode om din PAC via din online-konto på din udbyders hjemmeside. Når du gør dette, skal din udbyder give din PAC inden for et minut, ligesom de ville, hvis du anmodede om det med tekst.

Sådan skifter du og får et nyt mobilnummer

Hvis du stadig er i kontrakt med din udbyder, skal du muligvis betale gebyrer for at afslutte din kontrakt tidligt. Hvis du ikke er sikker på, om det er tilfældet, Tekstoplysninger til 85075 for at finde dette uden at anmode om en PAC eller STAC-skiftekode.

undgå dobbeltgebyrer, når du skifter

Ændring af din telefonbærer kan være stressfulde . Der er mange grunde til at ændre din transportør, uanset om du søger at finde bedre dækning eller bare spare nogle penge på din plan. Shopping rundt og se så mange forskellige valg og priser kan være Overwhelming Men når du ved, hvad du skal kigge efter, kan det være en glat proces. Hvis du er klar til at gå videre til en ny transportør, er der fem ting, du har brug for at vide.

Skiftende luftfartsselskaber dækning, dækning, dækning

Når vi taler om luftfartsselskaber og deres service, bliver dækningen nævnt. Det er fordi det er det mest vigtige, du skal overveje, før du underskriver eller køber noget. Der er ingen værdi i at betale for en tjeneste, der ikke virker for dig.

Der er meget at se på med LTE dækning og 5G dækning ens, så tag lidt tid for at sikre, at du får den slags dækning, du forventer. Bare fordi du er dækket på kortet betyder ikke, at du vil have den slags forbindelse, du leder efter.

Hvis du overvejer en MVNO eller forudbetalt transportør, skal du kontrollere sin specifikke dækningskort, da det måske ikke har adgang til alle netværk, en kunde af en af ​​de store fire kan have. For eksempel har mange luftfartsselskaber roamingaftaler, der ofte kaldes udvidet LTE, der udfylder dækningsgab. MVNOS har ikke adgang til disse. Nogle gange vil bærere som synlige ikke have støtte til 3G, yderligere Begrænsning Dækning.

Skiftende transportører vil dit telefon arbejde?

Hvis du ikke er klar til at opgradere til en af ​​de bedste nye Android-telefoner, er der stadig en god chance, at du vil kunne bringe din nuværende til en ny transportør. Nogle telefoner, som en nyere Samsung Galaxy eller en Google Pixel, vil arbejde på enhver U.. transportør. Andre, især modeller, der er et par år gammel, arbejder kun på specifikke netværk.

Hvis din telefon blev lavet specielt til et netværk, kan du have lidt lektier at gøre. Mens telefondesignere stræber efter at lave telefoner som kompatible som muligt, vil der være et par telefoner, der ikke understøtter alt, hvad en transportør har at tilbyde.

5g kompatibilitet er ret simpelt. Husk på, at diagrammerne nedenfor kun angiver hardwarekompatibilitet, og nogle luftfartsselskaber kan have specifik software, der skaber større chancer for inkompatibilitet .

Du finder oplysningerne om hvilke frekvenser og LTE-bånd din telefon bruger i brugervejledningen på fabrikantens hjemmeside eller andre online-ressourcer. Den bedste måde at være sikker på er at bare tjekke med hver transportør, før du tilmelder dig.

Skift mobiltelefonudbyder

Switching Carriers Sim Unlocking

Hvis du vil bruge din nuværende telefon med din nye transportør, skal du få den ulåst, hvis det ikke allerede er. Sim Locking er en transportørs måde at sikre en telefon, du køber gennem transportøren forbliver på transportøren.

Køb din telefon ulåst er en vej rundt om dette, selvom du måske går glip af nogle kampagner fra transportøren. Dette skyldes, at luftfartsselskaber gør langt mere penge på din månedlige service end på detailsalg. Alligevel, hvis du har betalt din telefon fuldt ud, og du har opfyldt nogen minimumsaktiveringsperioder med transportøren, skal du kunne låse den op for at bruge på en anden transportør.

Den bedste måde at sikre, at din telefon er låst op, er gennem kundesupporten fra den transportør, du har købt den fra. Hvis du ikke er i stand til at få det gjort gennem transportøren, er der nogle tredjeparts muligheder, men disse tjenester skal være din sidste mulighed.

Skiftende transportører Hvilken plan skal du købe?

Der er mange forskellige serviceplaner til rådighed for at passe næsten alle bruger. Hvis du allerede ved, hvor meget data du bruger, kan du hoppe lige ind i den. Hvis du ikke er sikker på, se på din sidste telefonregning for at se, hvor meget du brugte. Du kan også se på dataforbrug i din telefons indstillinger. Vælg en plan, der tilbyder mere end du har brug for uden at blive for overdreven.

De fleste nye planer leveres med ubegrænset indenlandsk snak og tekst, mens de primært fokuserer på data. Der er masser af gode forudbetalte luftfartsselskaber for at spare nogle penge over AT & T, T-Mobile, eller Verizon. Du kan også finde noget, der er en bedre pasform til din telefon, f.eks. At få den bedste 5G-plan muligt. Det kommer ned til dine individuelle behov, hvilken plan giver mest mening.

De fleste mennesker har ikke brug for en ubegrænset plan. Når du køber planer, der tilbyder et fast beløb af data hver måned, har du mange valgmuligheder. Heldigvis giver de fleste luftfartsselskaber som Mint Mobile dig mulighed for at opgradere din Plan Mid-Cycle eller endda bare tilføje nogle ekstra data, hvis dine data er højere end normal en måned. Det er også rart, at mange af disse luftfartsselskaber har tabt overageafgifter til fordel for at bremse din forbindelse.

Alligevel kan enkelheden af ​​en af ​​de bedste forudbetalte ubegrænsede planer være tiltalende, og hvis du vil have en, er der flere muligheder end nogensinde. Alle de store luftfartsselskaber tilbyder også ubegrænsede planer med varierende grader af ekstramateriale, der kastes i. Nogle forudbetalte muligheder som synlige tilbyder også en billigere ubegrænset mulighed.

Skiftende transportører Dit nummer går med dig

Når du har afgjort på hvilken type tjeneste du skal købe, og hvem du vil købe den fra, er der en sidste ting at huske: Du kan tage dit telefonnummer med dig, uanset hvilket firma Du får service fra.

Mens dit nummer bliver portet, kan du ikke bruge det. Generelt vil dette ske samme dag, men nogle gange kan det tage længere tid. Din nye transportør vil være i stand til at rådgive dig og lade dig vide, hvordan nummerporten går, hvis det tager længere tid end et par timer. Alligevel vil du typisk få et nummer til at bruge i mellemtiden og med så mange af os ved at bruge chat-tjenester til at forblive forbundet, det er ikke så dårligt.

Når nummerporting er færdig, vil din nye tjeneste bruge det samme telefonnummer, du og alle andre er vant til. Dette gør det nemmere at skifte til alle. Nummeret er tildelt dit nye SIM-kort, men det er stadig din, og du kan flytte det til en anden transportør, når som helst du kan lide. Selvfølgelig kan du altid få et nyt nummer, hvis du vil.

Først og fremmest, hvis du flytter til en ny tjenesteudbyder, men ikke behøver at holde dit eksisterende telefonnummer, så er der ikke meget til det ¢ â € œDen annullerer din gamle service og starter op med din nye.

Selvom du holder dit nummer, når du skifter udbydere ikke er kompliceret, er der et par ekstra trin for at fuldføre processen problemfrit. Dette indlæg forudsætter, at du holder dit eksisterende nummer, når du skifter til en ny udbyder.

Hvis det er dit eneste nummer med dem, vil den tabende transportør annullere din tjeneste

Mange mennesker overvejer ikke denne kendsgerning, når du laver telefonens servicekontakt. Hvis du kun har et telefonnummer med din nuværende udbyder, og du tager det nummer med dig til den nye udbyder, vil din konto hos den tidligere udbyder blive annulleret, så snart du overfører dit nummer ud.

Dine telefonnumre Aktuelle funktioner vil blive ryddet

Det er vigtigt at forstå, at din tjenesteudbyder vedhæfter funktioner til dit telefonnummer, og disse funktioner følger ikke nummeret automatisk. Det betyder, at hvis du tager dit nummer til en ny udbyder, ryddes de funktioner, du havde, som f.eks. Viderestilling eller Tekstbeskeder, når du har ud af dit nummer.

Din telefon vil gå død, medmindre det får et nyt nummer

Overvej følgende scenario: Du har en mobiltelefon med verizon trådløs, og at mobiltelefonen har et nummer, du skal holde. Du indser, at Verizon ikke skærer det til din virksomhed længere, så du beslutter dig for at skifte til en virtuel udbyder som TalkRoute og tage dit eksisterende nummer med dig.

Forstå, at når du har dit nummer til talkroute, fjerner du nummeret fra den Verizon-mobiltelefon; Så denne enhed vil blive død, fordi den ikke længere har et telefonnummer. Ting at huske er, at din nuværende telefon ikke automatisk overfører til enhver tjenesteudbyder, du skifter til.

Det vil tage mindst et par dage at overføre

Når du tager dit nummer til en ny udbyder, er processen ikke øjeblikkelig . På grund af en række tekniske og juridiske faktorer tager portningen af ​​et eksisterende telefonnummer til en ny transportør mindst et par dage, undtagen i meget sjældne tilfælde.

Den infrastruktur, der understøtter at sende et telefonnummer, er ikke blevet opdateret i lang tid, hvilket betyder, at det ikke sker så hurtigt som muligt. Der er en verifikationsproces for at bevise din nye udbyder, at du ejer nummeret, så din gamle udbyder, den tabende transportør, skal godkende udgivelsen af ​​dit nummer â € og så skal de behandle overførslen, som tager en varierende mængde tid afhængigt af, hvem den tabende transportør er.

Periodisk ændrede telefontjenesteudbydere er et nødvendigt onde af vores tider på grund af den konstant skiftende netværksinfrastruktur, konkurrence mellem udbydere til Domination på markedet og de udviklende behov hos forbrugere og virksomheder.

Når du finder dig selv midt i overførslen, kan du minimere stress og forvirring ved at forberede dig selv på forhånd og forstå, hvad kontakten indebærer. Hvis du tænker på at tage dit eksisterende forretnings telefonnummer med dig til talkroute, kan du finde flere oplysninger om, hvad de kan forvente i dette indlæg:

Sådan skifter du telefonbærere og hold dit nummer

Hvordan ændrer du mobiltelefonbærere? Du kan ændre din telefonudbyder ved at klikke på knappen "Skift" ved siden af ​​dit nummer. Vælg en ny telefonudbyder fra rullemenuen. Glem ikke at klikke på knappen "Gem"! Gå derefter tilbage til afsnittet "Dine telefoner" og klik på "Aktiver" ved siden af ​​dit nummer. Du vil blive instrueret til instruktionerne for oprettelse af dit nye telefonselskab.

Hvordan ændrer jeg min telefonudbyder?

Skiftbærere i USA Find den aftale, der fungerer bedst for dig. Tjek din nuværende kontrakt. Lyt til dine voicemail meddelelser og gem dine kontakter. Kontakt det firma, du vil skifte til. Kontroller, om din nye service fungerer. Annuller dit gamle abonnement.

Vigtig

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Hvorfor Skift til Verizon Tidligere Sprint tmobile Kunder Forklare

CASE MATE iPhone 1212 Pro med Micropel sag

CASE MATE iPhone 1212 Pro med Micropel sag

Casemate Twinkle Ombre iPhone 12 Pro Max Case Multi

Casemate Moto RAZR 5g Taske Tough Clear til salg online eBay

Casemate Moto RAZR 5g Taske Tough Clear til salg online eBay

Køb PUROOM til Motorola Razr 5G Case Luksus Carbon Fiber Læder Hybrid Taske Stødsikker beskyttelse Cover til Motorola Razr 5G 2020 Version Carbon Black online i bedste pris på Desertcart. GRATIS levering På tværs Indien. GRATIS Retur 241.650.653.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Alle Pelican Outdoor Products tilbyder en begrænset garantiperiode fra, når produktet er købt i ny tilstand på Pelican Outdoor hjemmeside PELICANOUTDOOR. OM eller fra en autoriseret forhandler.

casemate Betydning i Hindi

casemate Betydning i Hindi

Som en del af vores Forlag og Distribution Services, The Casemate Group giver globale bogsalg, markedsføring og distribution.

5 Bedste Vandtæt Phone Cases til iPhones og Androids i 2020

5 Bedste Vandtæt Phone Cases til iPhones og Androids i 2020

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

CLOT OG CASETIFY genforenes for Luxe Silk Royale iPhone Cases

CLOT OG CASETIFY genforenes for Luxe Silk Royale iPhone Cases

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se screenshots og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Hvordan bruger jeg Google Cast på Sonys Android TV eller Google TV

Hvordan bruger jeg Google Cast på Sonys Android TV eller Google TV

Philips 4K Ultra HD Smart TV med HDR High Dynamic Range og Chromecasts indbygget. Fås i vores Android og Roku TV-modeller.

Cat S22 Flip er en robust Android-telefon i Oldschool Clamshell Guise

Cat S22 Flip er en robust Android-telefon i Oldschool Clamshell Guise

I betragtning af katten S22 Flip Få alle anmeldelser på ét sted, sammenlign priser, still spørgsmål mere.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.