Sådan slukker du nødvarsler på Galaxy Note 8

Sådan slukker du nødvarsler på Galaxy Note 8

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi bruger din tilmelding til at give indhold på måder, du har godkendt til og for at forbedre vores forståelse af dig. Dette kan omfatte annoncer fra amerikanske og 3. partier baseret på vores forståelse. Du kan til enhver tid afmelde dig. Mere info

Hvis din iPhone eller Android-enhed pludselig begynder at udrydde en høj lyd denne frokosttid, så vær ikke foruroliget. Det er en del af en prøve, der tester et landsdækkende nødsystem, der vil advare briter, når der er en overhængende trussel mod livet. Den første test af denne nye sirene blev skubbet ud til nogle enheder i sidste uge, hvor en anden alarm blev afprøvet mellem kl. 13 og kl. 14.00 i dag.

Relaterede artikler

Hvis du er inkluderet i testen, hører du lyden og modtager en tekst, der læser, "Dette er en mobilnetværksoperatørtest af Emergency Alerts-tjenesten. Du behøver ikke at tage nogen handling."

Brugere bliver også fortalt at forvente, at deres enheder vibrerer i omkring 10 sekunder, og støjen vil bælte, selvom enheden skifter til lydløs tilstand. De virker ikke, hvis enheden er slukket eller flyvemodus er aktiveret.

Det menes at dagens begivenhed vil finde sted i dele af læsning, Berkshire med nødsituationer, der udsendes fra mobiltelefonmaster, så hver kompatibel mobiltelefon eller tablet i rækkevidde vil modtage den.

Nærliggende del: Android Forklar, hvordan brugerne kan bruge ny funktion

Kabinettet tilføjede, at systemet ikke bruger folks telefonnumre, i stedet at sende advarsler ud til nogen i et bestemt område. Regeringen afslørede også, at advarslerne "ikke afsløre din placering og ikke indsamle personlige data. Advarsler kan også kun sendes af autoriserede statslige og nødtjenester-brugere".

Relaterede artikler

Det er den rolle, som de relevante Provincial , territoriale og føderale myndigheder for at bestemme indholdet af en advarsel, det område, hvor det distribueres og dets timing. Alle trådløse tjenesteudbydere har evnen til at distribuere nødsituationer.

Ofte stillede spørgsmål:

Hver Provincial eller territorial regering bestemmer, hvem der vil have beføjelse til at udstede advarsler inden for deres jurisdiktioner. Eksempelvis kan nødvarsler udstedes af Provincial eller territoriale nødhåndteringskontorer eller i nogle tilfælde af kommunale nødhåndteringskontorer eller lokale politi- og brandafdelinger.

Alert Ready System tillader advarselsmyndigheder fra Federal, Provincial og territorial regeringer til at udstede en bred vifte af offentlige sikkerhedsmeddelelser. Broadcasters og Wireless Service-udbydere er dog kun forpligtet til at distribuere nødsituationer for situationer, der udgør en øjeblikkelig trussel-til-liv.

Emergency Alerts Lyd

Regeringsembedsmænd udviklede sig og aftalte en specifik liste over de typer af advarsler, der betragtes som en trussel-til-liv og bør distribueres straks, afbryder radio- og tv-udsendelser. Disse udsendelse straks nødvarsler har det højeste niveau af sværhedsgrad, haster og sikkerhed. For en komplet liste, besøg Alertyper sektionen på hjemmesiden.

Federally, Emergency Alerts udstedes hyppigst af Miljø og Klimaændring Canada. Det er vigtigt at bemærke, at de føderalt udstedte nødadvarsler kan nå din kompatible trådløse enhed i nogen del af landet, selvom din provinsudstyr ikke bruger Alert Ready-systemet.

Nej. Regler kræver alle kommercielle, campus, fællesskabs- og indfødte radio- og tv-tv-stationer, kabel-, satellit- og IPTV-udbydere samt trådløse tjenesteudbydere til at distribuere nødvarsler.

Emergency Alerts, på radio, fjernsyn og kompatible trådløse enheder, begynder med en tydelig lyd kendt som det canadiske advarselssignal. Emergency advarsler sendt til WPA-kompatible trådløse enheder vil også få telefonen til at vibrere. Lyden og vibrationer formidler en følelse af uopsættelighed og Styrker advarslen. For et eksempel på Alert Opmærksomhed Signal, klik her.

På tv og radio vil nødhjælpslyden blive fulgt af en automatiseret besked med nødsituationsoplysningerne. På fjernsyn vil nødhjælpsoplysningerne i teksten blive præsenteret enten som en fuld skærm eller en crawler sektion øverst eller nederst på skærmen.

På kompatible trådløse enheder viser nødhjælpet et nødsituationsbanner, efterfulgt af tekst, der beskriver situationen og giver instruktioner om, hvilke handlinger der skal tages, og hvor du finder flere oplysninger. Øverst på hver nødsituation vil det udstedende statslige agentur være tydeligt angivet.

Trådløse offentlige advarsler bruger en international standard og udsendelseskanalen, der ofte kaldes præsidentvarsling i USA. Regeringerne og private sektorspartnere har arbejdet med canadiske trådløse tjenesteudbydere til at bruge udtrykket nødhjælp / Alert D'Ursten, som identificeret i Version 2. Af det nationale offentlige varslingssystem Fælles udseende, udgivet den 29. marts 2022. Imidlertid , nogle telefoner forud for denne vejledning, eller som enten blev købt uden for Canada eller fremstillet for at være kompatible med U.. Wireless Emergency Alerts System, vil bruge den amerikanske internationale standard og vise præsident Alert eller et andet ikke-canadisk overskriftsbannere.

Alert Ready understøtter nødvarsler på både engelsk og fransk. Det sprog, der anvendes til advarsler, bestemmes imidlertid af hver advarselsmyndighed. Generelt vil advarselsmyndigheder udstede nødsituationer baseret på de officielle sprogkrav i deres organisation eller jurisdiktion. Broadcasters og Wireless Service Providers Pass on Emergency Alert Text Præcis, hvordan den er modtaget fra advarslingsmyndigheden.

Ja, alternative formater kan udstedes, men ikke alle advarselsmyndighed eller hver enhed har kapacitet til at producere alternative formater. For eksempel kan nødvarsler distribueret via radio- og tv-udsendelse omfatte en lydfilversion af tekstdelen af ​​Emergency Alert-meddelelsen, hvis en leveres af advarselsmyndigheder. Hvis lydfiler ikke leveres, kan Broadcasters bruge tekst-til-tale-software til at oprette en lydversion af meddelelsen. For Emergency Alerts distribueret via kompatible trådløse enheder kan nødvarsler læses til modtageren, hvis deres enhed understøtter denne tilgængelighedsfunktion. Vibrationsfunktionen, som ledsager Emergency Alerts, der sendes til kompatible trådløse enheder, vil bidrage til at høre hørfærdighederne opmærksomme på advarslerne.

Ja. Alertmyndigheden bestemmer, hvilke områder der påvirkes af en hændelse, vejrforhold eller miljøsituation og bruger et standardsystem, der typisk vil svarer med kommunale, regionale eller Provincial grænser. Det standardiserede system giver mulighed for at deltage i radio-, fjernsyns-, kabel- og satellitvirksomheder til at sende de nødsituationer, der er mest relevante for de samfund, de tjener.

Emergency Alerts beregnet til trådløse enheder udstedes til et defineret geografisk område, hvilket kan være så lille som et par byblokke, så kun personer i det definerede område modtager nødvarslerne. Kompatible trådløse enheder i det målrettede område modtager nødvarslerne inden for få sekunder efter udstedelse, forudsat at telefonerne er tændt og tilsluttet LTE-mobiltelefonen.

Ved modtagelse af nødsituationen er det vigtigt at handle sikkert. Alertal myndigheder vil inden for nødsituationen indeholde de oplysninger, du har brug for for enhver handling, du skal tage. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til: begrænse unødvendige rejse, evakuere områderne, husly-på plads osv.

Ja. På fjernsyn forventes en krybning på tværs af toppen eller bunden af ​​skærmen eller en fuldsidet display for de fleste nødsituationer. Den nøjagtige måde, hvorpå nødadvarsler vil blive udsendt, er efterladt til det lokale tv-tv-selskab, kabel- eller satellitforhandler.

Alerende myndigheder kan vælge at distribuere en all-clear besked efter eget skøn, når situationen er blevet løst. All-Clear-meddelelsen vil blive distribueret via udsendelsestjenester efter eget skøn, men vil ikke blive sendt til trådløse enheder.

Som en del af en nødsituationsmeddelelse skal varslingsmyndigheder også indstille en tid, hvor de forventer, at advarslen udløber. Udløbstiden er forskellig fra den all-clear-besked, som den er angivet på forhånd og ikke nødvendigvis angiver, hvornår en nødsituation er overstået. Fordi hver nødsituation, der udstedes, kræver, at en udløbsdato og klokkeslæt medtages, vurderer advarselsmyndigheder, når de mener, at advarslen skal opdateres eller annulleres.

Denne situation er meget usandsynligt. Beredskabsstyrelsen embedsmænd er eksperter inden for deres områder og koordinere aktiviteter, herunder offentlig alarmering, meget nøje og vil overvåge nødsituation indberetninger af nabolande jurisdiktioner.

Hvad kigger du efter?

Jeg forstår det seneste budskab om spare på gas er vigtig. Jeg er ikke diskuterer det. Problemet er budbringer. Uanset om det er telefonen producenten, tjenesteudbyderen, eller regeringen, nogen har brug for at intensivere og tilbyde en løsning på dette legitime spørgsmål om mennesker bliver væmmes nok til at vende nødsituationer advarsler helt ud på deres telefoner.

Emergency advarsler

Vi er skyld alle været der. Youre på kontoret, i biografen, eller ethvert sted, hvor det ville være voldsomt uhensigtsmæssigt for din telefon til spontant begynde blaring på fuld volumen. Ikke desto mindre, hver enhed i rummet går ud i en kakofoni af advarsler flash oversvømmelse.

Der er tidspunkter, hvor du er vil ønsker at lukke munden disse indberetninger; heldigvis Galaxy Note 8 giver dig dette valg. Du kan også arrangere påmindelser, hvis du afviser dem, og glemmer, eller specifikt slukke lyd og vibration. Lad os starte ved at vise dig, hvordan du slår akutte alarmer på telefonen.

4. For at vende bestemte former for advarsler til eller fra, skal du trykke Emergency advarsler. Der er fire typer af opført: Presidential, Extreme, Svær og Amber. Du kan ikke slå Presidential advarsler fra, men du kan deaktivere resten.

Du kan også administrere præcis, hvordan din telefon giver dig besked om en nødsituation alarm ved at justere både lyd og vibrationer for advarsler. Følg de samme trin ovenfor for at lancere programmet SMS og gå til Indstillinger. Når du trykker på Emergency Alert Indstillinger, kan du bruge skifter til vibrere, når Sound Afspiller og Alert Sound til at justere disse funktioner.

Adam Ismail er et personale, forfatter på Jalopnik og tidligere arbejdet på Toms Guide dækker smartphones, bil tech og gaming. Hans kærlighed til alle ting mobil begyndte med den oprindelige Motorola Droid; siden da hes ejede en række Android og iOS-drevne håndsæt, nægter at forblive loyale over for én platform. Hans arbejde har også optrådt på Digital Trends og GTPlanet. Når hes ikke rode med de nyeste enheder, hes på en indiepop-show, der optages en podcast eller spille Sega Dreamcast.

En af disse tests vil finde sted den 22. juni, har regeringen advaret, fra 01:00 til 14:00. Den siger, at der er en lille chance for, at folk kunne få en advarsel i den tid, og at de kun vil blive sendt til Android-enheder.

Der vil så være en anden test, følgende tirsdag den 29. juni måned. Det vil være begrænset til folk i Reading, ske fra 01:00 til 02:00, og vil ikke kun være begrænset til Android-enheder, men til andre telefoner og tablets også.

De berørte vil blive sendt en lignende advarsel, hvilket gør det klart, at advarslen er en kontrol udelukkende Reading, og forklarer, at funktionen i sidste ende vil fortælle dig hvad du skal gøre, hvis theres en livstruende hændelse i nærheden.

De akutte alarmer sendes ud direkte fra mobiltelefonmaster til hver enhed, der er i nærheden, hvilket betyder, at regeringen ikke kræver folks telefonnumre eller andre detaljer. De modtages gratis, sendt til nogen i det pågældende sted uden data, der indsamles.

Brugere kan fravælge nogle af de akutte advarsler, herunder test, selvom de vigtigste stadig vil blive skubbet igennem, efter regeringen. Det vil blive besluttet ikke ved emnet, men betydning.

Vigtig

Samsung Galaxy A10 Batteri

Samsung Galaxy A10 Batteri

Køb BatteryFor Samsung Galaxy A10 SMA105F EBBA750ABU ved Laveste pris OnlineOnline Pris i Indien, Delhi, Noida, Banglore, Chennai, Kerala, Goa, Mumbai, Aizawal

Samsung Galaxy A10e pris i Bangladesh Specs 2021 880mobiles.com

Samsung Galaxy A10e pris i Bangladesh Specs 2021 880mobiles.com

Samsung Galaxy A10e har attraktive specifikationer af 5,83 Display, 2 GB RAM, 8 MP kamera, 3000 mAh batteri.

Galaxy A10e Android Police

Galaxy A10e Android Police

Samsung Galaxy A10e Pris i Indien Sammenlign priser til Samsung Galaxy A10e online på CompareRaja. Tjek Samsung Galaxy A10e prisliste, specifikationer anmeldelser.

Samsung Galaxy A10E S102DL Review

Samsung Galaxy A10E S102DL Review

Med en 5. 3 touchscreen, Android 9. Pie og 32 GB Storage, har Samsung Galaxy A10e meget at tilbyde, se alle de fulde specifikationer og detaljer for A10E fra Tracfone i vores anmeldelse.

SMA102UZKAXAA Galaxy A10e 32GB Unlocked Black Samsung Forretning

SMA102UZKAXAA Galaxy A10e 32GB Unlocked Black Samsung Forretning

Samsung Galaxy Xcover Pro vs Samsung Galaxy A10e Mobile Sammenligning Sammenligne Samsung Galaxy Xcover Pro vs Samsung Galaxy A10e Pris, Kamera, Størrelse og andre specifikationer inklusive batteri og Grafisk benchmarks på MobileSum

Samsung Galaxy A112020 Pris i Indien, FullSpecifications

Samsung Galaxy A112020 Pris i Indien, FullSpecifications

Hvor meget koster det at reparere Samsung Galaxy A11 skærm

Samsung Galaxy A11 Specs, og Pris Living Media

Samsung Galaxy A11 Specs, og Pris Living Media

Samsung Galaxy 6. A11 tilgængelig 1 februar 2021 til 28 februar 2021 fra Ackermans for R2999. 0

Samsung Galaxy A11 SMA115FDS Pris i Sri Lanka Colombo, Kandy, Negombo

Samsung Galaxy A11 SMA115FDS Pris i Sri Lanka Colombo, Kandy, Negombo

Samsung Mobiltelefoner Priser i Sri Lanka Bedste priser Sri Lanka Køb Samsung Smartphone i Sri Lanka på Dialcom. K.

Samsung Galaxy A11 Pris i USA Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A11 Pris i USA Mobilewithprices Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A11 Pris i USA er mellem 130 170 til 2 GB RAM 32GB ROM og 3GB RAM 32GB rom. Orbindelse WiFi WiFi 802. 1 BGN

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.