Sådan Lås Samsung telefon, når du glemt din adgangskode her er 5 nyttigt for dig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

FRP bypass apk eller FRP bypass værktøj er et nyt plaster er udviklet af Google til at beskytte brugerne enheder, hvis de glemmer deres adgangskode Google-konto efter fabriksnulstilling. Der er mange brugere, der har dette problem og ønsker at vide, hvordan man bypass Google Factory Reset Beskyttelse på deres Android-enhed. For at løse alle dine problemer, kan du bruge vores metode til bypass FRP.

bypass Factory Reset beskyttelse A sikkerhedsopdatering er udviklet af Google, dette værktøj er meget nyttigt, da det hjælper med at beskytte enheden i tilfælde af tyveri eller tab. Ingen vil være i stand til bypass FRP, som du bliver nødt til at få adgang til Google-konto. Ingen tvivl om, det er en stor sikkerhedsforanstaltning, men det skaber en masse problemer, hvis du glemmer adgangskoden til kontoen.

Samsung en frp bypass Google-konto låst

Sådan aktiveres Auto Rotation i Samsung Galaxy A21? Sådan deaktiveres Auto Rotation i Samsung Galaxy A21? Sådan Switch On Auto Rotation i Samsung Galaxy A21? Sådan Switch Fra Auto Rotation i Samsung Galaxy A21? Sådan aktiveres Auto Rotation i Samsung Galaxy A21?

Hvis du nogensinde har haft et problem med den automatiske rotation af skærmen på din telefon, eller hvis du ikke ved, hvordan du slår Rotation til at se film i en mere behagelig måde, det er flot, at du er her, fordi jeg vil bare vise dig, hvordan at tænde den korrekt .

Sådan kontrolleres baggrundsapps i Samsung Galaxy en?

Hvordan skal tjekkes Baggrund Apps i Samsung Galaxy A21? Sådan fjernes Baggrund Apps i Samsung Galaxy A21? Sådan Slet Baggrund Apps i Samsung Galaxy A21? Sådan Clean Baggrund Apps i Samsung Galaxy A21?

Hvis du vil kontrollere, hvilke programmer der i baggrunden og du kan gå tilbage til dem når som helst, eller du tror, ​​at der er for mange af dem, og på grund af, at din telefon ned bremset følge vores tutorial. Lad os få det.

Når du har oprettet en Google-konto i dit Samsung A21, FRP er aktiv, så efter at have udført en nulstilling af fabriksdata, youll være forpligtet til at logge ind på Gmail-brugernavn og adgangskode, som du har konfigureret på enheden, så hvis dit Samsung A21 bliver stjålet eller tabt, kan ikke bruges på enheden. I så fald frpbypass. et vil give en fantastisk måde at FRP oplåsning proces til din Samsung A21 mobil, du kan få en sikker FRP oplåsning erfaring til din Samsung A21-enhed nemt og gnidningsløst.

Den FRP bypass proces er til rådighed gratis, og du kan bruge FRP bypass app værktøj kompatibel med din enhed, og vi har bragt den nyeste FRP Bypass APK, som kan hjælpe med at bypass FRP på din Samsung A21 nemt.

i din Samsung Galaxy A21Â enhed, vil Den FRP-funktionen automatisk Aktiver dig, så snart du tilføjer en Google-konto til din Samsung Galaxy A21. Hvis du vil deaktivere det, skal du bare slette din konto.

Resumé

Indstilling af en adgangskode, kan gøre Samsung telefon sikker, så mange mennesker er vant til at angive en adgangskode. Men nogle gange folk ville glemme adgangskoden. Så hvordan kan du låse en Samsung telefon, hvis du har glemt adgangskoden? Heldigvis har vi stadig har fundet 5 nyttige måder om, hvordan at låse Samsung telefon, når du har glemt adgangskode. Hvis du er anslaget en identiske situation som den, vil dette indlæg give dig en hånd.

Del: hvordan man låser samsung telefon, når du har glemt adgangskode med android låse på få minutter

Hvis du ønsker at låse din Samsung telefon hurtigt, du må hellere bruge denne professionelle oplåsning værktøj, fordi det kan omgå Samsung skærmlås på få minutter. Og der er ingen tab af data på Samsung-enhed. Med de enkle trin, kan du låse din Samsung smartphone uden problemer.

Cookie Samtykke og valg

Vigtige funktioner og fordele af Android beskeder leder:

Når tilsluttet, skal du vælge din Samsung-model på grænsefladen og hanen på knappen "Næste". Så skal du følge instruktionerne på skærmen for at gå ind i "Hent Mode". Og det vil downloade genopretningspakken.

Kontroller, om du har brug for: Her er 4 gode måder for dig at nulstille Samsung telefon uden besvær. Af den måde, skal du sikkerhedskopiere Samsung telefon til pc'en efter oplåsning, så du ikke mister data, selv nulstille telefonen.

Del: hvordan du nulstiller adgangskoden på samsung telefon med samsung konto

Som en Samsung bruger, kan du finde dit Samsung-id for at indtaste din Samsung telefon med din Samsung-konto. Det er en effektiv metode med sikkerhed, så det vil ikke udsætte dine oplysninger og data. Selvom det er lidt kompliceret end del 1, kan det også låse op din Samsung-telefon uden skade.

Tutorial om, hvordan du nulstiller adgangskode på Samsung-telefon:

Hvis din Samsung-telefon er Android 4. eller Sænk, kan du få hjælp fra denne del, som vil fortælle dig, hvordan du låser op for Samsung-adgangskoden med din Google-konto. Venligst skal du sikre din Samsung OS, enten over Android 4. I starten.

Sådan åbner du SAMSUNG-adgangskode med Google-konto:

Leder du efter FRP Bypass Samsung Galaxy A21? Hvis ja, så er du på det rigtige sted. I denne artikel leverede vi alle metoder, der vil hjælpe med at omgå Google-konto på din Samsung Galaxy A21 med og uden en computer.

Funktionsfunktionsfunktionen hjælper dig med at beskytte dine data på din Samsung Mobile, der kører på Android Lollipop 5. eller derover, hvis din telefon er stjålet eller tabt, så tyveri kan ikke få adgang til dine telefondata, og efter en hard nulstilling af telefonen kan ikke få adgang til dine telefondata Du skal indtaste din Gmail-konto og adgangskode for at åbne den. Men bekymre dig ikke, du kan omgå FRP Samsung Galaxy A21 nemt med mere end en metode.

For at gøre dine Samsung-enheder mere nyttige og sikre Google tilføjede en ny funktion kaldet FRP Factory Nulstil beskyttelse, hvis din enhed er tabt eller stjålet, men nogle gange har du glemt Gmail-kontoen eller adgangskoden, og når du hard nulstillet din samsung Det, du skal aktivere enheden, er Google-konto, der tidligere blev synkroniseret på denne enhed, for at kontrollere, at du har ejeren af ​​Samsung-enheden, så uden denne konto kan du ikke få adgang til enheden, medmindre du har denne Google-konto.

Sådan FRP Bypass Samsung A Alle metoder

BEMÆRK: Hvis den ovenfor anførte metode ikke virker, kan du efterlade en kommentar nedenfor, og jeg vil hjælpe dig med at omgå FRP-låsen på din Samsung Galaxy A21 gratis. Vi vil altid være opdateret med nye metoder, der fungerer godt.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Brugere sidder nogle gange fast, hvor de ikke kan gå videre uden Bypassing Google-kontoen Verifikation . Der er mange grunde, der forårsager denne situation, som du har glemt din PIN-kode, mønster eller Google-konto. Du kan møde dette, selvom du har købt en brugt telefon og ikke ved, hvordan man skal håndtere fingeraftryk eller ansigtslås. I denne artikel vil du lære om, hvordan du omgår Google-konto Verifikation efter nulstilling.

Hvad er Google-konto Verifikation

Hvis du sidder fast på Google-konto Verifikation og ikke ved, hvordan du kan omgå Google Verifikation på Samsung, så er du på højre side. Der er ikke noget internt værktøj eller en tjeneste indbygget af det firma, der hjælper med at låse op for telefonen og i en sådan situation.

Itoolab Unlockgo til Android fjerner Bypass Google Verifikation på din enhed. Dens en professionel Samsung FRP og Google Verifikation Bypass Tool. Ved at forbinde din Samsung-enhed til computeren, kan du omgå Google Verifikation efter fabriksindstilling nemt.

Trin Vælg OS version af enheden

I denne proces vil du modtage en meddelelse på din enhed. Sørg for, at telefonen er korrekt tilsluttet i løbet af denne tid. Selv hvis du bruger telefonen under processen, kan afbryde processen.

Step bypass Google Verifikation Efter Factory Reset

Der er andre metoder, der kan hjælpe dig med at omgå Google-konto Verifikation på Android-telefoner. Nå, vi har indsamlet Nogle metoder, som du kan forsøge at løse, hvordan du omgår Google-konto Verifikation efter nulstilling på Android-tabletter og smartphones. Lader dykke ind i den første metode.

Metode Bypass Google-konto Verifikation Af Google Keyboard

Trin 2. Derefter vil du se Google-kontoen Verifikation Interface, og tastaturet vises på skærmen, her skal du trykke på tasten på tastaturet og holde det nede, indtil Udseende af indstillinger og vælg Google Tastaturindstillinger.

Vigtig

Hvordan at skjule en app på Samsung Galaxy A01

Hvordan at skjule en app på Samsung Galaxy A01

Find ud af i denne vejledning hvordan du får vist skjulte programmer på din Samsung Galaxy A01.

Sådan nemt Master format SAMSUNG GALAXY A01 SMA015F SMA015G med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master format SAMSUNG GALAXY A01 SMA015F SMA015G med sikkerhed Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Hvis vil vide, hvordan at finde skjulte funktioner i Samsung Galaxy A01 Ved at bruge denne tutorial kan du låse Samsung Developer Indstillinger.

Samsung Galaxy A01 hemmelige koder Hacks firmwarefil Søg

Samsung Galaxy A01 hemmelige koder Hacks firmwarefil Søg

I denne artikel til Android mobil, vil du være i stand til at finde ud af, hvordan man finder en skjult program på din Samsung Galaxy A01.

Sådan deaktiver du Samsung Discover Option fra App Screen

Sådan deaktiver du Samsung Discover Option fra App Screen

Ønsker at få adgang til udviklerindstillinger på Samsung Galaxy A10, men kunne ikke finde det, at du lærer, hvordan du kan få det til at ske gennem denne artikel.

Samsung Galaxy S10 Clear App Cache

Samsung Galaxy S10 Clear App Cache

Leder du efter en måde at skjule billeder på Galaxy S10 Denne korte tutorial skal hjælpe. Denne vejledning behøver ikke, at du installerer en tredjeparts app.

Hvordan at vise skjulte filer eller mapper på Samsung Galaxy S20

Hvordan at vise skjulte filer eller mapper på Samsung Galaxy S20

Dette indlæg viser processen med at vise skjulte filer og mapper på Galaxy Note 20. nemme trin for at se hemmelige mapper i Android.

3 skjulte Samsung Galaxy S8 funktioner du skal bruge

3 skjulte Samsung Galaxy S8 funktioner du skal bruge

Hvis du vil skjule billeder med din Samsung Galaxy S8, så har du disse to almindelige muligheder. Skjul filer ved hjælp af en. omedia fil eller bruge mappe option sikker. Begge metoder og hvordan man bruger dem er forklaret i vores artikel.

PhoneAxa Sådan finder du skjulte apps på din telefon

PhoneAxa Sådan finder du skjulte apps på din telefon

Her er vi beskrevet i detaljer Sådan Find Hidden Apps på en Android-telefon. Ansøgninger kan være skjult af forskellige årsager.

5 nemme måder at finde den lagerkapaciteten på din iPhone Artikler af Flipsy

5 nemme måder at finde den lagerkapaciteten på din iPhone Artikler af Flipsy

I denne enkle iPhone opbevaring størrelsesguide godt vise dig, hvor meget lagerplads hver iPhone har, og forklare, hvor meget vil du sandsynligvis behov

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.