Sådan låser du op til dit SIM-kort, efter at din PUK er blevet låst

Sådan Fix Locked Sim

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Din telefon er blokeret? I højteknologiske verden kan et SIM-kort suspenderes på bestemte tidspunkter på grund af en forkert adgangskodeindsats og kan medføre en afbrydelse på din mobiltelefon. At være kernen aktiveret af kode, er der forskellige måder at låse dit SIM-kort op. Så lad os se ud, hvordan du låser din telefon op.

Hvad er et låst SIM-kort?

Majorly Sikring af din telefon med en PIN-kode, skal dit SIM-kort automatisk låse sig selv, hvis din enhed ikke er i brug, eller hvis du indtaster en forkert PIN-kode på skærmen. Fordi en PIN-kode let kan tabes eller hacket, udviklede officielle luftfartsselskaber nye avancerede teknologier på telefoner med fingeraftryk og ansigtsdetektering. Selvom du låste din enhed, vil du kunne låse den op uden nogen adgangskode, der kræves. Ikke desto mindre skal processen til nulstilling af din kode ske manuelt ved at kontakte din officielle luftfartsselskab, hvis din telefon viser en besked.

Sådan låser du dit SIM-kort op?

Specifikt, en smartphone ulåste mål for at låse netværket op ved at lade brugeren indsætte SIM-kortet på enhver operatør. Dette er en fælles og sikker praksis for telefoner købt fra en transportør. Der er forskellige måder at låse op, og hver af dem er synkroniseret som forklaret ovenfor.

Find dit IMEI-nummer

Hvis du forsøger flere gange at logge ind på din telefon, skal du ikke huske dit kodeord og ved et uheld låse din enhed, dit andet trin kontakter din officielle transportør. Nem at finde på en kontaktliste, vil kundeservice introducere dig lige trin og guide dig for at låse din telefon op, når du har tjekket alle relevante oplysninger og leveret dit IMEI-nummer.

Selvom processen virker let, er nogle krav generelt indstillet til at låse dit SIM-kort. Ved at betjene det, skal din telefon ikke rapporteres eller stjålet, skal være fuldt udbetalt, et mindre gebyr skal skyldes for at få en oplåsningskode, og dit SIM-kort skal låses op. Interface Relay For at give din PUK-kode, vil din bekræftelseskode blive sendt som forklaret ovenfor.

Få din PUK-kode

I tilfælde af tyveri er PUK kode en effektiv løsning for at forhindre tyven med din mobil og misbruge den på en måde, der er skadeligt for dig. Det er vigtigt at indtaste din PUK-kode, hvis du vil låse op for din mobil. Generelt kan du finde denne kode på forskellige måder som at finde din operatørkontrakt, ringe kundeservice ved hjælp af internettet eller gå til din officielle transportør.

Brug en tredjepartsprogram

Hvis du ikke kan nå kundeservice eller hvis du ikke er i stand til at bevæge sig fremad i den næste proces, nogle detaljerne tredje part Applications såsom Lås Base udviklet til at frigøre universelle telefoner. Herunder funktionaliteter såsom opfølgning, en universel kompatibilitet, en kundeservice 24/7, vejen for at frigøre dit SIM-kort vil være meget lettere, fordi instruktioner vil blive sendt detaljering din bekræftelse kode og relaterede trin at låse den op.

Blandt andet hvis man sammenligner omhyggeligt anmeldelser og globale specifikationer, før du downloader en APP, vil SIM-kortet være funktionelt og aktiveret med din nye PIN-kode. Sikker, hurtig og permanent, tredjeparts APP blev derfor et vigtigt redskab for telefonens brugere uden større kompleksitet under brug. Â Â

Sådan låser du SIM-kortet op, når du har glemt PIN-koden

Wrap op

Afslutningsvis kan vi sige at låse sig selv uden huske adgangskode sæt kan ske når som helst. Â Det er en almindelig praksis at nulstille PIN-kode på telefonen for at have en integreret kontrol og adgang til Apps. Betragtes som lovlig af officielle luftfartsselskaber, skal du sørge for at følge vores tips anmeldt ovenfor, hvis du ønsker at låse den op på en ordentlig måde.

Acesso Negado à ¡gina

Du fejlagtigt låst din telefon eller sandsynligvis glemmer din PIN-kode og i færd med at frigøre stiften du låst SIM-kortet, og på skærmen youre at se SIM-kortet er låst, Im her til give dig den bedste løsning.

Når du har låst SIM-kortet eller dit SIM-kort er låst, kan du ikke bruge SIM-kortet til at foretage eller modtage opkald, sende eller modtage sms'er eller bruge SIM-kortet netværk til gennemse på din mobiltelefon ved hjælp via mobil data.

Det vil forsøge at indlæse sim netværk, men hvad du vil se på din skærm ISA sim er låst. Du får tre forsøg på at låse SIM-kortet, så hvad du skal gøre er at indtaste en forkert PIN-kode tre fortløbende gange. Dette er rettelsen Im taler om, skal du indtaste tilfældige pin tre gode tider, og det anmode om din PUK-nummer.

Kindly bringe ud af din sim kort pack og du vil se PUK nummer skrevet på sim pack. Men hvis du har malplaceret din sim pakke og kunne ikke finde PUK nummer, så er du nødt til at kontakte din netværksudbyder.

Bestemt your netudbyderen vil have dit SIM-kort oplysninger, som omfatter den PUK-netværket. Ive brugt denne mulighed for at indhente min PUK nummer årsag har det været længe siden jeg købte mit sim-kort.

Dette er, hvordan du løser SIM-kortet er låst på iPhone, og som du kan se er det en let rettelse uden slagsmål og besvær. Det eneste problem, du vil have, er, hvis du ikke har PUK nummeret på dit SIM-kort, og som du bliver nødt til at kontakte din netværksudbyder.

Hvad gør SIM-kortet er låst middelværdi

Når du sim-kort er låst, thats det. Du kan ikke længere bruge SIM-kortet til at foretage opkald på din mobiltelefon eller endda på en anden telefon, du kan ikke sende eller modtage SMS-beskeder ved hjælp af SIM-kortet, og du kan ikke søge at bruge sim Carda på din telefon mobiltelefon.

SIM-kortet har låst er normalt forårsaget af en bruger indtaster en forkert PIN-kode til et fortløbende tre gange. Umiddelbart vil det midlertidigt låse SIM-kortet indtil brugeren indtaste sim-kort PUK nummer.

Hvis brugeren indtaster forkert PUK-nummer for en god ti gange, så SIM-kortet vil blive låst permanent eller deaktiveret. I dette tilfælde vil brugeren nødt til at få et nyt SIM-kort, og den anden låst sim-kort er allerede en af-gået.

SIM-kortet har låst sprint, AT & T, T-Mobile, Verizon, osv, det er, hvordan du kan løse problemet på din iPhone og Im fortæller dig, at det fungerer helt fint, som jeg har brugt dette til at løse min sIM-kortet er låst på min iPhone.

Kan du låser en permanent låst sim-kort?

Og det er helt gratis uden nogen afgifter overhovedet. Jeg bruger altid denne metode til at hente min telefon PUK nummer og det har fungeret effektivt for mig årsag min luftfartsselskab netværk dont velkommen til at besvare deres kunder.

Når dit SIM-kort er permanent låst, im ked thats den endelige årsag, du har brug for at få et sim-kort til din mobiltelefon. Hvis det drejer sig om SIM-kortet er låst er midlertidigt, så du er sikker og behov for at bruge en PUK-nummer for at låse SIM-kortet.

Hvad betyder det, når SIM-kortet er puk låst?

Mener du, du har brug SIM-pinkode for at låse SIM? Hvis så du har brug for den PUK-kode, som du kan få ved at kalde luftfartsselskaber support nummer, eller muligvis ved at logge ind på din konto på deres hjemmeside.

Part hvorfor netværk låst sim-kort indsat sker?

Først og fremmest kan du kontakte din udbyder direkte. Nogle mennesker ikke kan lide at gøre dette, fordi det som regel betyder skal betales et gebyr, og det kan også tage lang tid at få behandlet.

Når du køber en nyeste secondhand mobiltelefoner, mange malaysiske er bekymrede. Især med spørgsmålene om sim-lås, land lås, eller endda teleselskab lås. Men har vi selv kender forskellen? Og hvis du allerede har købt eller har disse spørgsmål med din nuværende mobiltelefon hvad kan du gøre for at fix? I denne korte artikel vil vi forklare dig, hvad er forskellene og hvordan man kan løse dette spørgsmål.

Hvad er sim lås og teleselskab lås?

En SIM-lås også kendt som netværk lås, carrier-lås er en teknisk begrænsning indbygget i mobiltelefoner ved mobiltelefon fabrikanter til brug for tjenesteudbydere for at begrænse brugen af ​​disse telefoner til bestemte lande og / eller netværk. Når en SIM-lås aktiveres af en teleselskab, er telefonen låst til alene at teleselskab, og kan ikke bruges på et andet netværk, medmindre den er låst op.

Sådan, hvis dens sim-lås kontrollere?

Normalt til SIM-lås, når du indsætter et nyt SIM-kort til telefonen. Der er en pop op-meddelelse viser, Ugyldigt SIM-kort ora Netværk låst SIM-kort. Så før du kan gå videre til den egentlige oplåsning scene, dens god praksis at først kontrollere, om din telefon faktisk har fået en lås aktiveret. Følg nedenstående trin:

Trin 1. Fjern dit SIM-kort og indsæt et SIM-kort fra en anden operatør. Kontroller, om telefonen er ulåst trin 2. Hvis det fungerer som normalt, og du kan foretage opkald, få adgang til internettet og sende tekster, så er din telefon låst op.

Sådan kontrolleres, om dens Telco Lock?

Sådan kontrolleres Telco Lock? Det er nemt, først gå til indstillinger â € "Generelt â €" om â € "netværk. Hvis telefonen ikke tillades, kommer det, betyder, at din telefon er en telco låst. IMEI er blokeret af telekommunikationsselskab.

Sådan repareres SIM-lås eller Telco Lock-problemet?

Som nævnt ovenfor for SIM-lås, kan du ringe til dit luftfartsselskabers supportteam og spørge. AS for Telco Lock, iPhone XR / XS / XS MAX / 11/11 PRO / 11 PRO / 12 MAX / 12/12 PRO / 12 PRO Maks. Vi ved SPR kan reparere Telco Lock problem med hardware låse op inden for 1 arbejdsdag. Det samme gælder for SIM-lås. Den bedre løsning for det er en tredjeparts oplåsningsløsninger.

Denne deling er bragt til dig af SPR-kommunikation SDN BHD. SPR giver alle slags telefon- og tablet reparationstjenester som skærm reparation, bundkort reparation, batteri reparation og mange flere. Besøg SPR Facebook-side.

Alternativt kan du besøge vores butik på Kepong Kuala Lumpur, Uptown Damansara Petaling Jaya, Sri Petaling. Setapak & ampangâ Vi kan hjælpe med at diagnosticere din telefon gratis! .. Du kan kontakte os for at planlægge en aftale her: + 6018-394 4559

Vigtig

Enhver bevidst om viderestilling problem på IPhone 6S Plus

Enhver bevidst om viderestilling problem på IPhone 6S Plus

Hjælp Hvordan kan jeg viderestille opkald til telefonsvareren på iPhone 6

Hvordan til at administrere omstillinger Forretning Hjælp

Hvordan til at administrere omstillinger Forretning Hjælp

Lær at bruge de opkaldsfunktioner på din telefon Voicemail, viderestilling, Konferenceopkald, Call Display, Banke og foretager et opkald, mens uden for Canada.

Adgang voicemail.

Adgang voicemail.

For at modtage talemeddelelser skal du aflede dine opkald til din voicemail.

Adgang voicemail.

Adgang voicemail.

Denne vejledning handler om, hvordan man bruger viderestilling på iPhone. Jeg vil forsøge mit bedste, så du forstår denne vejledning meget godt. Jeg håber I alle ligesom dette

Hvordan til at viderestille opkald fra en fastnet til en mobiltelefon

Hvordan til at viderestille opkald fra en fastnet til en mobiltelefon

Sådan Setup Betinget Viderestilling Verizon Cell Phone Besvarelse Juridisk Klik her for en detaljeret video tutorial tegne endnu mere

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at bruge Vis nummer, viderestilling, og Banke på din iPhone med vores lette og hurtige selvstudium.

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Har du kun ønsker at viderestille opkald, når du har travlt, eller du kunne Besvar opkaldet, eller når du ikke kan nås på din iPhone I denne video, vil vi sho ...

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm. Hvis du er afhængig af din iPhone til forretnings- eller vigtige personlige opkald, vil du sørge for, at dine opkald videresendes, når du vælger ikke at bruge enheden, eller du ikke kan gøre det. Hvis du har en brudt skærm, vil du ikke være i stand til at følge ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.