Sådan opdateres apps på Android

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Android 10 købte flere forbedringer over Android 9, herunder et helt fornyet gestusbaseret navigationssystem og meget efterspurgt støtte til systembrede mørk tilstand. Der var flere forbedringer foretaget på privatlivets aspekter, med brugerne med at få kontrol på begrænsende apps adgang til placering og andre data. Android 10 også - for første gang på Android - købte det scoped opbevaringssystem, der i det væsentlige forbyder apps fra at få adgang til filer ikke-relateret til dem uden eksplicit brugerens samtykke.

Android 10, da dets frigivelse for næsten to år siden har været lykkedes af Android 11, som som af denne skrivning er den nyeste stabile version af Android. Fra januar 2022 kørte mere end 43 procent af Android-enheder software baseret på Android 10. Mens håndsæt fra de fleste større smartphone-mærker allerede er opdateret til Android 10 og derover, kan denne vejledning være nyttig for dig, hvis du har en gammel 3 eller 4-årige smartphone, der stadig kører Android 8 eller Android 9.

På hvilke enheder kan jeg installere Android?

Som tidligere nævnt er udbredelsen af ​​Android 10 på de fleste større enheder, der er udgivet siden slutningen af ​​2022 og 2022, allerede afsluttet, og chancerne er høje, din smartphone har allerede kørt Android 10. Når du har kontrolleret, om din telefon allerede er på Android 10, det eneste du skal bekymre dig om, er at se efter månedlige sikkerhedsretter, som Google-problemer til Android. Sørg for, at du tjekker for softwareopdateringer mindst en gang om måneden, så din telefon altid opdateres til den nyeste version af Android, der er tilgængelig for dig.

Bemærk, at hvis du ejer flagskibets håndsæt, der er udgivet i 2022-2022, Â din enhed, bør også ideelt set modtage en officiel opdatering til Android 10. Udstedelsen af ​​Android-opdateringer er dog stærkt afhængig af din producent, og du er på deres barmhjertighed for at modtage periodiske softwareopdateringer.

Sådan installeres Android som en OTA-opdatering

Den nemmeste måde at installere Android 10 på din enhed er at gå den officielle rute og tjekke OTA opdateringer udgivet af din smartphone producent. Hvis du bruger en temmelig gammel telefon, der stadig kører Android 9, og du har læst, at en officiel opdatering til Android 10 blev udgivet til din telefon, vil du næsten helt sikkert modtage den officielle opdatering. Her er hvad du skal gøre.

Det første er at lære at tjekke din Android-version og derefter tjekke for opdateringer. For at gøre det skal du sørge for, at din smartphone er tilsluttet et stabilt Wi-Fi-netværk og har mindst 60 procentgebyr.

Hvis din enhedsproducent har udstedt nyere opdateringer til din enhed, vil du ideelt set få en meddelelse, der siger, at en nyere version er tilgængelig for din enhed. Til tider kan du være forpligtet til at downloade og installere nu eller flere softwareopdateringer for endelig at komme til den nyeste softwareversion, der er tilgængelig for din telefon.

Hvis din smartphone ikke viser nogen friske opdateringer, selv efter at have kontrolleret gentagne gange, og du er sikker på, at internetforbindelsen også er fint. Nå, du er ude af lykke. Det er helt sandsynligt, at din telefon ikke er berettiget til Android 10 eller hardwareen er simpelthen for gammel.

Den eneste udvej tilbage nu er at kontrollere for alternative brugerdefinerede ROM'er, der kan være tilgængelige for din enhed. Men verden af ​​brugerdefinerede ROM'er og ulåst bootloaders anbefales dog kun for brugere, der har den tekniske knowhow til at gøre det. Generelle forbrugere bør ideelt set holde sig væk fra dem, bare for at være på den sikrere side.

De trin nedenfor er fra 2022 og gælder ikke længere for nyere enheder, der allerede er på Android 10/11 eller derover. Men hvis du gerne vil tinker med manuelle Android installationsteknikker på en ældre kvalificeret smartphone, der ligger rundt, kan disse trin være nyttige for dig.

Sådan installeres Android manuelt

Sådan downloades og installer Android 10 på din smartphone nextpit

Android 10 blev officielt frigivet den 3. september 2022 til understøttede Google Pixel enheder, såvel som den tredjepart Essential Telefon og redmi K20 Pro på udvalgte markeder. Thea OnePlus 7TA var den første enhed med Android 10 forudinstalleret. I oktober 2022 blev det rapporteret, at Googles certificeringskrav for Google Mobile Services kun vil tillade Android 10-baserede bygger skal godkendes efter 31. januar 2022.

Historie

Google frigivet den første beta af Android 10 under foreløbig navn "Android Q" den 13. marts 2022 udelukkende på deres Pixel telefoner, herunder den første generation af Pixel og Pixel XL enheder, hvor støtte blev forlænget på grund af stor efterspørgsel. Været garanteret opdateringer kun frem til oktober 2022 blev første generation Pixel og Pixel XL enheder modtagne versionsopdateringer til Android 10. Pixel 2 og Pixel 2 XL inkluderet, efter at have fået en udvidet garantiperiode, som garanteret Android-version opdateringer til dem i mindst 3 år fra da de var først tilgængelig på Google Store. I alt seks beta- eller frigivelse-kandidat versioner blev frigivet før den endelige frigivelse.

Beta-programmet blev udvidet med udgivelsen af ​​beta 3 den 7. maj 2022 gøres tilgængeligt på 14 partnerlande enheder fra 11 OEM'er; dobbelt så mange enheder i forhold til Android Pie beta. Beta adgang blev fjernet fra Huawei Mate 20 Pro den 21. maj 2022 på grund af U.. Regeringen sanktioner , men blev senere restaureret på 31. maj

Google frigivet beta 5 den 10. juli, 2022 med den endelige API 29 SDK samt de nyeste optimeringer og fejlrettelser. Google frigivet beta 6, den endelige frigivelse kandidat til test, den 7. august 2022.

Funktioner

krav Per Google certificering, er OEM'er kræves for at understøtte Android 10 standardindstillinger fagter og tre-key navigation. OEM'er kan frit tilføje deres egne gestus sammen med dem. Dog skal de ikke blive aktiveret som standard, skal de være opført i et separat område et niveau dybere end andre navigationsindstillinger, og de kan ikke blive fremmet ved hjælp af underretninger. De to-key gestus navigationssystem bruges på Android Pie er Deprecated og kan ikke indgå på enheder, der leveres med Android 10. Men det kan stadig indgå som en mulighed for kontinuitet formål på enheder opgraderet fra Pie.

Brugererfaring

genvinde kontrollen over din brug af telefonen. Se en komplet oversigt over, hvordan du bruger din tid på instrumentbrættet den digitale velvære. Funktioner som App Timer og Wind Down tilstand hjælpe dig nyde din enhed i moderate mængder.

Gør mere med pop-up-apps

Den glatte måde at komme rundt. En hånd UX krymper skærmen for at gøre én hånd brug endnu mere naturlig. Den nederste navigationslinje bliver endnu mindre, også, så du kan få mest ud af al din skærmplads.

Den ene hånd klarer det hele

gestus navigationGestures er nu hurtigere og mere intuitivt end nogensinde. Gå baglæns og fremad, pullup homescreen og knalde op for at se dine åbne apps. Alt super glat. arken modeTake det let på dine øjne. Og batteriet. Mørk tema bruger ægte sort for at holde batteriet i live længere. mproved notificationsIts lettere at finde og administrere meddelelser Indstillinger direkte fra meddelelsespanelet. Lydløs og alertingnotifications er adskilt i meddelelsesområdet bar, hvilket gør det lettere for dig at se, hvad der kræver din opmærksomhed. Jeg Fi nemme connectionAllows legitimationsoplysninger til at blive delt i QR-koder. ikkerhed og privatliv enhancementsSmarter kontrolelementer, der lader dig bestemme, hvordan og hvornår data på din enhed deles. igitale wellbeingLets du vælge de programmer, du ønsker at holde pause / stilhed til blok distraktioner. Nyligt addedParental Control-funktionen gør det muligt at styre app køb og skærm tid på dine børns enheder. se Android 10 + moto

Gesture Navigation

I Android-version 5. eller højere, er det ikke muligt at permanent deaktivere opdateringen meddelelse systemsoftware. Du kan dog deaktivere den midlertidigt. Opdateringen meddelelse vises igen efter en genstart af din Xperia-enhed, eller hvis du søger efter en opdatering manuelt.

Bemærk! Det anbefales stærkt for dig at gå igennem med softwareopdateringer, da det øger den samlede præstation og forbedrer sikkerheden beskyttelse af enheden. Ved at opdatere din enhed til den nyeste tilgængelige software mindsker også risikoen for at skulle aflevere den til reparation hos et servicecenter.

At fjerne ikonet opdatering anmeldelsen systemsoftware midlertidigt

Operativsystemopdateringer frigives jævnligt til din enhed. Hvis du har problemer med din enhed, bør du altid tjekke for opdateringer som en rettelse til problemet kan være blevet frigivet.

Softwareopdateringer falder i to generelle typer: operativsystemet opdateringer og sikkerhedsopdateringer. Typen og versionen af ​​tilgængelig opdatering afhænger af din model. Ældre enheder kan muligvis ikke opdatere til den seneste Android-version på grund af hardwarebegrænsninger.

Vigtig

Er det godt at bruge SD-kort Standard Opbevaring hvordan man gør det

Er det godt at bruge SD-kort Standard Opbevaring hvordan man gør det

Hvordan kan jeg oprette et SD-kort som standard opbevaring på min Android-telefon

Ved hjælp af Siri med Microsoft at gøre på iOS 9 og iOS 10

Ved hjælp af Siri med Microsoft at gøre på iOS 9 og iOS 10

Denne blogindlæg viser dig, hvordan du bruger Siri på iPhone X, herunder hvordan du opretter Siri på din iPhone og hvordan du aktiverer det med eller uden knappen. Læs videre, hvis du har brug for detaljerne.

Amazon. about sprint hotspot

Amazon. about sprint hotspot

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Måder at finde meddelelser fra blokeret kontakt info

Måder at finde meddelelser fra blokeret kontakt info

Hvis de har skiftet til en android eller deaktiveret iMessage, så dine beskeder ville showKnow Alt Made Easy

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Tag et par minutter lige nu for at oprette dine nødkontakter og medicinske oplysninger.

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Regeringen tester en ny telefon og tablet service på 25052021 for at advare mennesker, hvis der er en fare i nærheden. Heres alt hvad du behøver at vide om testen og lanceringen af ​​denne nye elektroniske service.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Engang du måske ikke ønsker at skrive teksterne manuelt mens messaging. Kan være du er kørsel eller dine hænder er beskæftiget med noget andet vigtige arbejde. I...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kom din iPhone til at læse ud tekst til dig er en nem affairyou kan gøre det ved hjælp af noget, men indbyggede iOS funktioner.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.