iOS 15. Ændringer og funktioner en god endofyear opdatering til iPhone og iPad-video

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tilsyneladende er nyere ikke altid bedre; Men appbutikker, som f.eks. Google Play og App Store, giver ikke en måde at vælge en bestemt version af en app eller nedgradering. Betyder det, at du ikke kan få den gamle version, du har brugt?

Tilnærmelse: Nedgrader en app ved hjælp af Time Machine

Generelt er der to slags apps på en Android-telefon, de forudinstallerede systemapps og tredjeparts apps. Metoderne til at fortryde en app-opdatering er forskellige afhængigt af appkategorien.

I går slap Apple en anden funktionsfyldt opdatering til iPhone og iPads i form af iOS 15. og iPados 15.. I beta siden den senere del af oktober, iOS 15. Leveres med mange forbedringer, overskriften af ​​funktioner som App Privacy Report, som først kom på radaren tilbage på WWDC 2022.

Ud over App Privacy Report, der og mange flere ændringer og funktioner, der findes i iOS 15.. Brugere kan se frem til en opdateret mail-app med integreret skjul min email, implementeringen af ​​digitale arv kontakter, Apple Music Voice Plan, og meget mere. Se vores hands-on video walkthrough i IOS 15. For detaljerne.

Hvad er nyt i iOS?

App Privacy Report giver brugerne mulighed for at se, hvor ofte apps bruger de tilladelser, du giver dem. Tilladelser omfatter adgang til følsomme områder som kamera og mikrofon, placering, mediebibliotek kontakter osv. Rapporten indeholder også data om netværksaktiviteten af ​​de apps, du har installeret på din enhed.

Video: iOS ændringer og funktioner

App Privacy Report kan fås via indstillinger  † 'Privacy â †' App Privacy Report. Når de er aktiveret, logges data straks og gemmes i op til syv dage. Hvis du deaktiverer App Privacy Report, vil loggede data blive renset.

Selvom App Privacy Report ikke giver alle detaljer om, hvordan apps bruger dine data, er det en god ressource for at overvåge, hvordan apps opfører sig på et højt niveau. Forhåbentlig vil Apple fortsætte med at opbygge App-fortrolighedsrapporten for at inkludere mere datalogningskapacitet og adgang til endnu flere netværks- og sensordata.

Legacy Contact

Meget af livet i det 21. århundrede involverer digitale genstande, der, selvom det stort set immateriel kan være meget værdifuldt for dem, der er tættest på os. Disse data kan indeholde fotos, meddelelser, noter, filer, apps, sikkerhedskopier osv.

Hvad sker der med disse data, efter at du dør? Det er ikke et spørgsmål, som de fleste af os gerne vil bo på, men det er et vigtigt spørgsmål, som Apple søger at hjælpe brugere med at svare på implementeringen af ​​sin nye legacy kontaktfunktion.

Legacy kontakt kan findes i Indstillinger  † 'Apple ID, iCloud, Media & Choice  †' 'Password & Security â †' Legacy Kontakt. Der kan du tilføje en legacy kontakt â € "en person, du stoler på at have adgang til dine data, efter at du dør.

Det er vigtigt, at brugerne er proaktive i at etablere arvkontakter før dø, fordi disse kontakter skal forhåndsgodkendes af brugeren ved hjælp af en adgangsnøgle. Etablering af legacy kontakten er relativt trivial, som du kan se i vores hands-on video walkthrough ovenfor, men det skal ske på forhånd.

Sådan fortryder du en app opdatering på iPhone 1211x8766s og Android-telefon

Kun ved døden vil en arvkontakt være i stand til at anmode om dataene om en elsket via Apples Digital Legacy Portal. Apple kræver både adgangstasten og et gyldigt dødscertifikat før godkender anmodninger. Når anmodninger er godkendt, modtager Legacy-kontakten et specielt Apple-id, der kan bruges til at få adgang til din konto. De afdøde personer Apple ID vil derefter blive deaktiveret, ligesom aktiveringslås på alle enheder, der er knyttet til Apple-id'et.

Legacy Contact Access er tilgængelig i en begrænset periode på tre år efter godkendelse. Derefter vil dataene blive permanent slettet. For flere detaljer om gamle kontakter, se æbler Legacy Contact Support side.

Skjul mine email opdateringer

En af de mere nyttige funktioner i iOS 15. er en opdatering til standard mail-appen for at inkludere skjul min e-mail-funktionalitet. En iCloud + -funktion, skjul min email, lader dig oprette anonyme tilfældige e-mail-adresser, der videresende til din rigtige e-mail-adresse for at bevare dit privatliv. I tidligere versioner af iOS var brugere begrænset til at etablere skjul mine e-mail-adresser via Log ind med Apple, via Jun Ond My Email Preference Panel i ICLOUD-indstillinger og via Safari, når du opretter et nyt login.

I iOS 15., tager Apple det næste logiske trin med skjul min email, så brugerne kan oprette nye adresser på flugt direkte inde i standard mail-appen. Hvis du trykker på fra: Feltet vil afsløre et nyt skjul min e-mail-indstilling, som vil skabe en ny tilfældig anonym iCloud-adresse, der fremad til din rigtige adresse.

Skjul mine e-mail-adresser, der er oprettet i standard Mail-appen, er knyttet direkte til modtageren valgt i feltet Til:. Som sådan understøttes min e-mail kun, når du sender mail til en enkelt modtager. Når et link er etableret, skal du hver gang du bruger min e-mail for at sende en e-mail til den specifikke e-mail-adresse, vil den samme tilfældigt genererede e-mail-adresse blive brugt. Hvis du gerne vil generere en ny adresse, når du sender til en bestemt e-mail, skal du vove sig i indstillinger  † 'Apple ID, iCloud, Media & Choice   †' iCloud  † 'Skjul min email, for at slette e-mail-adressen og oprette en ny tilfældigt genereret adresse.

musik app afspilningsliste sangsøgning

iOS 15. Bringer den superhandige evne til at søge inden for en afspilningsliste. Du skal blot trykke op til toppen af ​​siden, når du ser en afspilningsliste for at afsløre en inline-søgning. Takket være iOS 15., er det nu nemt at finde en bestemt sang i en afspilningsliste, selvom afspilningslisten indeholder snesevis af spor.

Nattilstandsindikator for fotos

En mere information-tæt informationsrude i Photos App, som debuterede i iOS 15, er blevet opdateret for at inkludere yderligere oplysninger om billeder taget ved hjælp af nattilstand. I iOS 15., vil du nu se en nattilstandsindikator, sammen med nattilstandets eksponeringstid.

Emergency SOS opdateringer

Emergency SOS er IOS-funktionen, der automatisk kontakter nødtjenester i dit område, når de påberåbes. En af de primære fordele ved funktionen er, at den kan aktiveres diskret , mens din iPhone stadig er i lommen.

Et par opdateringer til ordlyden af ​​Emergency SOS-indstillingerne findes i æbler Seneste IOS-opdatering, men den mest mærkbare ændring i iOS 15. er de yderligere tre sekunder tilføjet til tælleren .

Når du påberåber nødsituationer i iOS 15., enten ved at trykke på og holde VOLUME + SIDE-knappen i fem sekunder eller ved at trykke på side-knappen fem gange i hurtig Succession , Countdown Timer vil nu begynde at tælle ned fra otte sekunder i stedet for fem sekunder. Denne stigning i nedtællingen Tid kan reducere forekomster , hvor brugerne ved et uheld kontakter nødtjenestepersonalet på grund af en falsk alarm.

iPhone Pro Macro Control Switch

Automatisk makro, som skifter til det ultra brede kamera for at optage tæt fotografering på iPhone 13 Pro, påberåbes automatisk, når du bevæger dig tæt på et emne. I tidligere versioner af iOS 15 var der ingen måde at deaktivere denne automatiske omskiftning, men iOS 15. adresserer de klager, der genereres af denne funktion.

En ny makrokontrolkontakt, der findes i indstillinger â † 'kamera, giver brugerne mulighed for at vise en knap i kameraapp-grænsefladen for at deaktivere makro-tilstand. Brugere har også mulighed for Bevarelse Auto Macro-indstillingerne i Indstillinger  † 'Kamera † †' Bevar indstillinger.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Sommetider installeret apps på IDevice Misbehave tilfældigt. Uanset hvad du forsøger at gøre, er det udbredt at opleve iPhone's problemer. Problemerne kan udløses på grund af mange grunde. Det kan være lavt hukommelse, software problem, nogle fejl eller et kompatibilitetsproblem, der forårsager problemerne. Så i stedet for at sidde panik, afprøve de her nævnte løsninger og fejlfinding app problemer. Og denne guide vil genvinding de fleste af de metoder, som du kan bruge til at fix når iPhone apps ikke fungerer på iOS 15.

Del nyheder galt med mine iOS apps?

Den iOS 15 er her endelig at prøve. Selvom du kan opdatere din iPhone eller andre iOS enheder til Apple til denne nye iOS-version, gør ikke betyder overhovedet, at du skal. Ingen tvivl om, du give et skud til iOS 15 versionen, som du ønsker at være en af ​​de første til at opleve sine nye funktioner som hele systemet mørk tilstand, nydesignede kamera interface, og meget mere.

Sammen med fastsættelse bugs og indføre nye funktioner, Apple gør en beta-version til rådighed, så udviklere kan få deres tjenester og apps klar til den endelige frigivelse. Således er det alle midler, at der er en mulighed for, at nogle af de apps, der er installeret på din iPhone plejer fungere korrekt.

Del tweak iphone indstillinger til at løse iOS-app problemer

De fælles tweaks du skal prøve at løse problemerne youve oplevet er angivet nedenfor. Vi håber, at mindst én af dem vil løse den igangværende problem, og du vil have en velfungerende enhed.

- nulstille alle indstillingerne på iPhone:

Den første idé, der kommer til at tænke, når iPhone apps plejer åben på iOS 15A er nulstilling af enheden. Normalt er det de indstillinger eller kompatibilitetsproblemer af app, afbryder arbejdsmiljøet. Så er den letteste ting du skal prøve at gendanne enhedens indstillinger.

- Nulstil netværksindstillinger:

Du kan også prøve at crash på iOS 15 opdateringer, fordi netværksindstillingerne nulstilles. Denne reset bruges, når de apps står problemer på grund af netværksproblemer. Uanset om det er din Wi-Fi eller en simpel konnektivitet problem, kan det fastgøres med denne metode.

- Sluk for iPhone og derefter på:

Den grundlæggende ting, du kan prøve, når iPhone apps op med at reagere, er at tænde din iPhone fra og derefter tænde den. Som du udfører genstart af enheden, skal du følge de rigtige skridt til din enhed.

- tænde og slukke flytilstand:

Andre end den simple genstart, kan du også overveje at dreje Flytilstand til eller fra. Det gør ikke har en direkte forbindelse med fastsættelse af iPhone apps ikke fungerer på iOS 15A spørgsmål. Men du kan prøve det.

Swipe op fra startskærmen, og du vil se ikonet Flytilstand. Tryk på den for at tænde den, vente et stykke tid, og derefter trykke på ikonet igen for at skifte tilstand fra. Du kan også skifte Flytilstand fra indstillingerne.

- frigøre hukommelse på iOS:

Det meste af tiden, når iOS 15 apps helt uventet, er det fordi den hukommelsesplads kører ud på din enhed. Apps kræver en vis plads til at skabe cache og temp. Filer. Når hukommelsen er ved at løbe ud, den apps automatisk går ned, og det kan kun blive fastsat ved at tømme op i hukommelsen.

Du dont selv indse det, men der er så mange apps på din iPhone, som du ikke bruger overhovedet. Sletning af sådanne apps vil løse problemet, og andre vigtige apps vil have nok hukommelse til at bruge.

- kontrollere, om det er forårsaget af Forstyr ikke:

Nogle gange, dont brugerne selv indse, at Forstyr ikke-funktionen er aktiv. Når denne tilstand er aktiveret, at brugeren mener, at deres iPhone apps er holdt op med at svare. Men det er en tilstand, der forvirrer brugeren som dine opkald vil blive bragt til tavshed, plejer du får nogen advarsel eller meddelelse. Så før du flipper ud, så tjek, om tilstanden er tændt eller slukket, og derefter prøve at bruge det pågældende program.

Vigtig

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Sådan nedgraderes fra Android 11 Beta 3 til Android 10 på Google Pixel Video

Det har været omkring et år, at Android 10 var offentligt afsløret, heres Sådan installeres Android 10 på din smartphone, hvis du ikke har modtaget det endnu

Opdater software

Opdater software

Få instruktioner om, hvordan du downloader den nyeste softwareopdatering til ydeevneforbedringer og rettelser til din enhed, herunder de nyeste sikkerhedsretter.

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Detaljerede funktioner og specifikationer til Alcatel GO Flip 3 SmartFlip til Metro, ATT, Cricket, Tmobile. Plus diskussionsforum og fotos

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Vend dine yndlingsfotos i bedøvelse vægudsmykning. Bare et par enkle trin fra din telefon og leveret direkte til din dør.

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

SIM-kort har været så meget nyttigt for alle, der ejer en mobiltelefon. Den lille chip giver os mulighed for at holde forbindelsen ved hjælp af internettet og sende og modtage meddelelser og opkald ... ed nogle spørgsmål. Nå, har ESIMS kommet til at undgå alle disse problemer. I denne artikel vil vi forklare i detaljer, hvordan man bruger en esim.

Google Assistant Setup.

Google Assistant Setup.

Opdag, hvordan Google Assistant er integreret i Bose Smart Products, og hvad det kan gøre for at hjælpe med at gøre så mange ting lettere.

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Heres den nye LG Aristo 5. Følg mig på Instagram HTTPInstagram. omkevinbreezetv kevin brise tech community httpkevinbreeze. Omcommuni ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.