iOS Paramount Plus abonnement for 5. 9 år iOS App Påkrævet

Sådan Annuller Paramount Plus abonnement på Apple TV TechNadu

Bagefter gik tilbage for at annullere abonnementet. På din iOS> Indstillinger> Abonnementer> Paramount +, ved siden af ​​knappen "Annuller abonnement", og annullering pop-up både bekræfter abonnementet vil fortsætte indtil mext år, e. . 10 Sep-2022.

Nu da Paramount Plus har været her et par uger, folk har stort set gjort op med sig selv om tjenesten. Nogle elsker det, og nogle gør ikke. Så hvis du vil opsige dit Paramount Plus-abonnement på Apple TV, vi er her for at hjælpe dig ud.

Som tjenesten blev lanceret, Paramount Plus lovet en masse indhold til toppen off hvad CBS Fri adgang allerede måttet tilbud - indhold fra Paramount Network, BET, Comedy Central, MTV, Smithsonian Channel, samt Paramount Pictures. Hvad de i sidste ende tilbudt faldt kort af hype, selv om de lige er startet ud, så vi er nødt til at give dem et vist spillerum her.

Bemærk

First off, du har brug for at vide, at den 4. Gen Apple TV, kan du kun redigere abonnementer til tvOS apps installeret på den pågældende Apple TV. Til Apple TV, der er 3. generation og tidligere, er du nødt til at bruge en iOS-enhed eller computer til at styre dit abonnement.

Hvis du bruger en ældre version af Apple TV, kan du afmelde gennem en iOS-enhed, hvad enten en iPhone eller en iPad, og du kan tjekke de præcise instruktioner her. Også, kan du annullere dit abonnement på Paramount + hjemmeside, uanset om det er en Mac eller kører på Windows.

Selvfølgelig ovennævnte vejledning er gyldig, hvis du abonnerer via iTunes, som, lad os se det i øjnene, er temmelig sandsynligt. Men hvis du gik igennem en anden tjeneste, skal du gå denne rute. Du kan finde oplysninger om, hvilken service du abonnerer igennem i din Paramount Plus-konto.

Gå til Paramount Plus, gå til din konto, og i afsnittet Abonnement og fakturering, kan du finde navnet på den tjeneste, du abonnerer igennem. Dine muligheder er iTunes, Google Play, Amazon, eller Roku, samt direkte gennem Paramount Plus.

Hvis du ikke kan finde ud af at annullere din konto eller der er nogen problemer, kan du gå videre og kontakt Paramount Plus kundesupport team, som de vil være glade for at hjælpe dig gennem alle trin.

Paramount Plus leveres med en række tv-programmer og film, så du måske ønsker at rydde din tidsplan for overskuelig fremtid. Det giver også fast enhedskompatibilitet â € ”så hvis du har en Apple TV, kan du få Paramount Plus op at køre i løbet af få minutter.

Trin: downloade den altoverskyggende plus app

Hvis du allerede har en Paramount Plus-konto, skal du logge ind med dine legitimationsoplysninger og starte streaming. Det samme gælder, hvis du var en 10 All Access bruger â € ”kan du bruge 10 Alle Access login-oplysninger til at logge på Paramount Plus.

Paramount Plus tilbyder en 7-dages gratis prøveversion, så du ikke vil blive faktureret med det samme. Hvis du ikke kan lide den service, blot annullere før din gratis uge er oppe. Der er ingen betingelser knyttet til at give platformen en go.

Trin: begynde at se

Bemærk: Du kan også abonnere på Paramount Plus via Apple Kanaler, hvis du foretrækker at have din underholdning alle i 1 plads. Åbn Apple TV-app, søge efter og vælge Paramount Plus. Så skal du trykke på Prøv det gratis eller knappen Abonner. Du kan blive bedt om at logge ind med dit Apple-id.

Michael Kors NORTHLAKE

Alexandra Plesa skriver om internet-tv til Finder. Når shes ikke re-watching The West Wing for 11. gang, hun kan lide at gennemsøge streaming-tjenester for eventuelle fascinerende undervurderede perler, de har på tilbud. Shell siger aldrig nej til en romantisk komedie og shell, tryk på dig for at se Bojack Horseman, indtil du endelig giver ind

Stream den bedste og gem

2 timer siden Når browseren cache og cookies data slettes, hovedet over til Paramount + website> Nulstil adgangskode ved at klikke på Glemt adgangskode på login-siden. Hvis den beder til at kontrollere eller verificere, sørg for at tjekke din indbakke og spam mapper derefter følge instruktionerne på skærmen for at fuldføre. 2. Brug Incognito-tilstand.

Kan ikke logge ind? : Paramountplus reddit

7 timer siden / r / ParamountPlus er en subreddit for drøftelse af ViacomCBS s streaming tjeneste, Paramount +. Denne streamingstjeneste med direkte til forbruger tilbyder film og serier fra VIACOMCBS. Det omfatter indhold fra Paramount Film Studios, CBS og MTV. Dette er et fan-run-samfund og er på ingen måde godkendt, sponsoreret eller godkendt af Viacccbs, Paramount osv.

Log ind på Paramount Plus på Apple TV Apple Community

6 timer siden Hvis du klikker på ikonet på startskærmen, vil det forsøge at tage dig til Paramount inden for Apple TV-appen, som er helt adskilt. Hvis du har tilmeldt dig i Apple TV-appen, kan du ikke logge ind på en separat app hvor som helst, undtagen i Apple TV-appen.

Paramount +: Sådan Fix Roku Login Problemer TV Svar Mand!

4 timer siden Heldigvis er der en simpel løsning. Gå til dine Rokus-indstillinger i hjemmet, klik på System og derefter System Update. Roku-enheden opdaterer derefter CBS All Access-appen, så det bliver Paramount + -appen. Når den korte opdatering er færdig, skal du gå tilbage til din menu, og Paramount + appen vil være i den position, hvor CBS-appen plejede at være.

Nogen ved, hvordan man logger ind på Paramount + gennem Amazon

1 time siden 10 stemmer, 33 kommentarer. Jeg havde et CBS alle adgang abonnement og kan bruge det til at logge ind på Paramount + hjemmesiden. Jeg ser, at Amazon har en Paramount + â € | Tryk på J for at hoppe til foderet. Tryk på spørgsmålstegn for at lære resten af ​​tastaturgenveje Søg i R / Paramountplus R / Paramountplus Log ind Tilmeld dig User Konto Menu fundet Internet! 10.

Paramount plus ikke virker? Her er hvad du skal gøre - â € |

Just nu kan du også prøve at lukke din browser og åbne et nyt browservindue til Paramount Plus. Som en sidste udvej kan du endda prøve at logge ind på Paramount Plus via en anden browser - husk, de understøttede er krom, firefox, safari og kant, som Internet Explorer er â € |

Paramount Network

3 timer Agoparamount Network er en præmieunderholdning destination, der skubber grænserne for Storytelling med fed skrifttype og ikke-scripted serie. Inspireret af over et århundrede af biograf, er Paramount Network, hvor dagens lyseste stjerner bringer oplevelsen af ​​den store skærm til hver skærm med historier, der er underholdende, inklusive og dybt personlige

Paramount + fortsætter med at tilmelde sig eller logge ud roku

9 timer siden HI: Jeg har opdateret min roku, og det nye Paramount Plus har indlæst, men det vil ikke tillade mig at logge ind. Så jeg fjernede kanalen, og derefter nulstilles og opdaterede min Roku, derefter REA -Added den paramount kanal. Samme problem. Jeg kontrollerede mit kodeord på Paramount Plus. OM, og det virker ordentligt, så jeg ved, at jeg har de rigtige legitimationsoplysninger.

Paramount plus app ikke virker: Her er en simpel løsning til

Er Paramount Plus at blive ompakket og videresælges gennem de respektive kanaler virksomheder i Amazon, Apple og Roku, eller vil det med succes få direkte til forbrugernes uafhængighed på disse Companys Ott-enhedsplatforme, ligesom Netflix, Disney Plus og HBO Max har?

Selvom det ikke er officielt bekræftet af enten Apple eller Viacom på dette stadium, virker det ikke som Paramount Plus vil blive tilbudt som en Apple TV-kanal inde i tv-appen. Det betyder, at kunderne i stedet skal downloade en tredjeparts paramount + app fra App Store for at få adgang til CBS-indhold fremad, den 9to5 Mac rapporterede i dag.

Viaccomcbs er klar til at erstatte CBS alligevel adgang med den større, bredere, tilsyneladende bedre Paramount Plus den 4. marts 4. Det er en overgang svarende til den ene WarnerMedia trukket af sidste år, da den tilføjede Aktiver til den bredere Time Warner Inc. Aktiver købt af moderselskab AT & T til HBO nu, og rebranded tjenesten som HBO Max.

Da mange af os er velbevidste, havde WarnerMedia vanskeligheder Udvikling HBO fra Roku-kanaler og Amazon Prime Video-kanaler. Af nogle estimater stammer mere end halvdelen af ​​alle HBO-abonnementer fra Prime Video-kanaler, og Amazon blev sagt at være tilbageholdende for at se et forhold, der gav det en betydelig indtægtsskæring, for ikke at nævne kontrol af brugeren data, gå væk.

HBO Max, som lancerede 27. maj, fik ikke støtte som en selvstændig app på Amazons brand-tv-platform indtil november. Det fik ikke støtte til Roku indtil december. Den stunted vækst for HBO max. Ved udgangen af ​​tredje kvartal sidste år, kun 8. million på omkring 38 millioner i alt U.. HBO-abonnenter havde opgraderet til den nye Max-oplevelse. Dette nummer er nu overgået 17 millioner, med HBO max nu på de to største tilsluttede tv-platforme.

Den dyre Apple TV-enhed kun kontrollerer ca. 2% af U.. Tilsluttede tv-stuer, ifølge Strategy Analytics Research udgivet sidste år. Og Apple Untegateed Apple TV-appen fra Apple TV-enheden sidste år, så den kan køre på både Roku og Fire TV, blandt andet gadgetplatforme.

I det mindste med hensyn til OTT-enhedsøkosystemer har Apple sandsynligvis mindre gearing for at holde VIACOMCBS begrænset til Apple TV-kanaler, da brugere af Top Ott Device Ecosystems, Roku og Fire TV, har andre måder at få Paramount Plus-appen .

Vigtig

Ur på iPhone Lock Screen forsvinder efter opdatering til iOS 151413 Her er Fix

Ur på iPhone Lock Screen forsvinder efter opdatering til iOS 151413 Her er Fix

Timemover er en ny tweak til jailbroken enheder, som lader dig flytte rundt om låsebilledet ur hvor som helst du vil, nemt og smertefrit. Derudover har den mange muligheder, der ikke flytter.

Tilpas uret på din iOS-låseskærm med TIMEMOVER

Tilpas uret på din iOS-låseskærm med TIMEMOVER

Nogle iPhone-brugere klager, at uret på låseskærmen på deres iPhone mangler. Vi skal tilbyde 5 tips til at løse dette problem.

Sådan Aktiver Hotspot på Apple iPhone 8 og iPhone X

Sådan Aktiver Hotspot på Apple iPhone 8 og iPhone X

Når du bruger telefonen som et personligt hotspot, kan du dele din telefoner internetforbindelse med andre enheder via WiFi. Hvis du vil bruge telefonen som et personligt hotspot, skal du konfigurere telefonen til internettet.

Sådan bruger min iPhone som en bærbar WiFi-hotspot

Sådan bruger min iPhone som en bærbar WiFi-hotspot

Har du problemer med den personlige hotspot på din iPhone Her er, hvordan du kan løse problemet hurtigt og nemt. Tjek vores fulde vejledning.

Personlig hotspot adgangskode ændret

Personlig hotspot adgangskode ændret

Tryk på Indstillinger på din SYNC skærm. udvalgte WiFi Hotspot. RESS indstillinger. Ouch Rediger. ress Skift adgangskode. Pil din nye adgangskode. slikke på Udført. YDERLIGERE TopicsHow ...

Sådan låser en iPhone når Simcard er ugyldig

Sådan låser en iPhone når Simcard er ugyldig

For brugere lavere end iPhone 6S i55C5S66Pluswant at bruge ICCID unlock metode, at behovet være Jailbreak deres iPhones. Fra Cydia installere Filza fil

Gøre SD kort som permanent lagring i Windows

Gøre SD kort som permanent lagring i Windows

Med Nintendo Switch konsoller 10.. opdatering, kan spillerne nu overføre spildata mellem micro SD-kort og internt lager meget lettere. Heres hvordan man gør det.

Sådan Skift Hotspot Navn på Android i 60 sekunder

Sådan Skift Hotspot Navn på Android i 60 sekunder

Find ud af, hvordan du ændrer iPhone Hotspot navn, hvis du ønsker at bruge et andet navn til hotspot-netværk, at din iPhone opretter.

Sådan låses din iPhone med en adgangskode og gør det næsten uigennemtrængeligt til fremmede fra din telefon eller eksternt, hvis det er tabt eller stjålet

Sådan låses din iPhone med en adgangskode og gør det næsten uigennemtrængeligt til fremmede fra din telefon eller eksternt, hvis det er tabt eller stjålet

Hvis du søger at beskytte dine telefoner data, er Heres, hvordan du låser din iPhone med en adgangskode, eller lås det eksternt, hvis det nogensinde er tabt eller stjålet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.